Dodaj do ulubionych

Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 18:32
Witam!

Chciałem kupić przedmiot za 1200 zł w systemie ratalnym w Zagiel. Brałem juz
kiedys kredyt w tej firmie i inych i wszystko mam wyprostowane, kredyty
pozamykane w terminie.

Niestety podjąłem juz 3 próby i ciągle mój wniosek po podaniu wszystkich
danych w ciągu 5 minut zostaje odrzucany, dlaczego?? skoro mam wszystko
uregulowane?
Obserwuj wątek
    • Gość: zxz Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel IP: *.chello.pl 03.02.09, 11:48
      moze mialas s;poznienia w platnosciach
      • Gość: inna Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 17:23
        nie wiem czym sie żagiel kieruje,mnie np nie chcieli dac kredytu ratalnego w wysokosci 1200zł za to zaproponowali 10 razy wiekszy kredyt.
    • sanczezo Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel 06.02.09, 11:24
      Ja na kredyty.eii.com.pl tutaj znalazlem wsyzstkie wnioski w
      jednym miejscu i dostalem w getin banku 3,500zl a jestem w BRNK.
    • Gość: aska Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel IP: *.efekt.net.pl 08.02.09, 10:43
      prawdopodobnie miałes oźnienia w spłatach, może wisi parę groszy.
      proponuję zadzwonic na infolinie i zaptać. Jeśłi Z Żaglu jest
      wszszystko w porządku to możesz być zgłoszony do BIGu, np. za
      niezapłacony mandat. Ale to sa mojee przypuszcenia. Zadzown do Żagla
      i zapytaj czy masz spłacone kredyty...
    • Gość: xxx Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel IP: *.as.kn.pl 25.07.09, 20:49
      żagiel to ścierwo tak jak i ge money bank, żagiel- dzwonią do ciebie i nalicza
      sobie za to kasę ,na twoje konto mimo to ze wpłaciłeś siano w terminie...Nie
      polecam tego gówna
    • mwilq Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel 29.07.09, 02:02
      Bo mają w komputerach wirusy ;))
      A tak poważnie,to kryteria przyznawania pożyczek sa trochę z sufitu,np.ja w zeszłym tygodniu poszedłem do kilku banków zapytać o pozyczkę w wys.15 tys.W Citi miła pani wzięła mój dowód,sprawdziła w BIK i po kilku minutach,po otrzymaniu raportu powiedziała mi,że bez problemu dostanę taką pozyczkę,jaką chce,ponieważ moja zdolność kredytowa dla Citi wynosi ponad 100 tys.(!)
      Potem przeszedłem na drugą stronę ulicy - do Lukasa.Reklamują się,że dla stałych klientów mają "specjalne" warunki,więc chciałem je sprawdzić - w końcu brałem przez nich kilka rzeczy na raty,zawsze spłacone w terminie.A tu zong!Po sprawdzeniu w BIK i w bazie klientów pani (mniej miła niz w Citi,niestety) powiedziała : mamy odmowę na pożyczkę gotówkową,może pan dostać za to kredyt na samochód.
      Tak więc mnie juz ze strony banku nic nie zdziwi!
    • Gość: luki Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 18:51
      sprawdz sobie bik bo pewnie zagiel ci naliczyl jakies odsetki nawet
      niepowiadamiajac ci , ale pewnie potem ci powiedza ze ci wyslali zaleganie
      pismem ...., wiec nie wierz w to , oni tak dzialaja
    • Gość: art Re: Problem z uzyskaniem kredytu w Zagiel IP: *.ingram.com.pl 01.02.11, 19:25
      Sprawdz bo prawdopodobnie jak ja masz minimalne zadłużenie tytułem spóżnionej raty kredytu np.8.66 i dla nich widniejesz jako dłużnik a oni powiadomią cieę dopiero jak dług urośnie wraz z odsetkami zadzwoń na infolinie ibędzie oki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka