Gość: mała IP: *.unitymediagroup.de 13.11.09, 14:03 Czy ktoś ma jakies doswiadczenia z Cezardentem ?? prosze podzielcie sie nimi !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: conrad71 Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:14 polecam maja dobry sprzęt diagnostyczny cefalometria i pantomograf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cezardent warto ?? IP: *.adsl.xs4all.nl 13.11.09, 20:23 a gdzie sie miesci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hexe Re: Cezardent warto ?? IP: *.unitymediagroup.de 13.11.09, 20:30 www.cezardent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hexe Re: Cezardent warto ?? IP: *.unitymediagroup.de 13.11.09, 20:31 jak bede po wszystkim to napisze czy warto a teraz chetnie przeczytam co inni o Cezardencie sądzą Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9989 Re: Cezardent warto ?? 14.11.09, 19:10 Warto Warto Warto fachowo rzetelnie bez bolu.Zaliczylam wielu stomatologow w naszym miescie i dopiero tu trafilam na dobrego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
esek7 Re: Cezardent warto ?? 15.11.09, 01:52 Tylko Szczecin lub Medentes w Przecławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmm Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 21:18 Ceny wyzsze niz w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na trójke Rfacet nastawiony na trzaskanie kasy IP: *.bredband.comhem.se 16.12.09, 02:03 ponakupywal sprzetu...malo sie angazuje, rutyniarz, olewa wszystko, ludziom imponuja posadzki,klinkiery,terakoty, lol, facet zna sie ale, nie chce sie angazowac za bardzo, ci najbardziej popularni dentysci na poczatku sie staraja, ale z czasem coraz bardziej olewaja pacjentów, faceci sa bardziej olewczy, dlatego ja wole isc do kobiety , (sa bardziej dokladne) dentystki ze stazem 5-7 lat, niz do faceta co boruje juz 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Cezardent warto ?? IP: *.fn.pl 25.12.09, 13:38 nakupował sprzetu i nic wiecej. jest lekarzem, ale mojBoże, co z niego za lekarz..... rutyniarz. olewator. nastawiony na robienie kasy. a ten jego niby zięć to już totalna porażka. ich pacjenci musza jeździc na poprawki do szcsecina Odpowiedz Link Zgłoś
maraena Re: Cezardent warto ?? 25.12.09, 22:52 Kilka lat temu poszłam do Cezardent (za namową Męża, który tam chodził) wyrwać ósemkę - prawą górną. W efekcie nie mam dolnej prawej ósemki. Za wyrwanie zapłaciłam więcej, niż to było wcześniej ustalone, a na pytanie o to, dlaczego wyrwano mi nie tego zęba co trzeba, usłyszałam, że tak było łatwiej. Miło, że nie wyrwał mi jedynki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 16:38 Mowisz ze zięc zly? Wlasnie byłam u niego i ząb nadal boli, bardzo krytykuje prace innych,jezeli zab nie przestanie bolec zloze reklamacje,ale skonsultuje to jeszcze w Szczecinie, ale fakt tak drogiego dentysty to jeszcze nie widzialam, nawet w Hahsie w Szczecinie maja nizsze ceny , a standard z najwyzszej pólki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 03.02.10, 14:59 Ja za wysczyszczenie malej dziurki pod koronke zaplacilam 500 zl,czy bylo warto?nie,jest drogi jak cholera,polecam dokto\r Szczur,bardzo mila i tansza napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Cezardent warto ?? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 16.02.10, 22:29 a ja polecam dr Niedzielczyka, profesjonalnie, rzetelnie, dobrze i nie bardzo drogo. Tak swoją drogą poprawiał mi "szóstkę" po Cezardencie, która kwalifikowała się do wyrwania. Minęły 2 lata, a ja nadal mam zęba w buzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Never Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 12:08 Niedzelczykowi mowie NIEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 17.02.10, 13:16 ja dr Niedzielczykowi mówię TAK!!!!!!!!!! wiadomo ile lekarzy tylu opinii zwiedzilam juz wielu stomatologow,ale tylko dr Niedzielczyk i dr Grzela maja ludzkie podejscie do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cezardent warto ?? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.13, 16:09 Decyzje o usuwaniu zęba podejmuje lekarz dentysta w porozumieniu z pacjentem.Jeśli boli ząb,jest uszkodzony,popsuty lub przeszkadza to się go usuwa ,to logiczne.Należy dodać,że dolne ósemki są zdecydowanie gorsze do usuwania.Myślę ,że tutaj jest coś nie tak w tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSB Re: Cezardent warto ?? IP: 193.15.49.* 05.05.10, 09:02 Naprawde warto i polecam. Przemily czlowiek posiadajacy ogromny zasob zarowno wiedzy jak i doswiadczenia.Wspaniale podejscie do kazdego pacjeta jako lekarz i jako czlowiek.Atmosfera samego gabinetu-przkraczjac prog czuje sie spokoj a po spotkaniu p.Kabacinskiego i jego przemilej zony- zaufanie.Zaufanie gdyz wiem ze zrobi wszystko aby tylko pomoc pacjentowi.Poza tym Standartu i Wyposazenia samego gabinetu naprawde moglby pozazdroscic niejeden gabinet stomatologiczny w np.Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 05.05.10, 10:26 i ceny tez ze szwecji. pozdrawiam i żegnam drożyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka NIE WARTO!! IP: *.fn.pl 07.05.10, 09:49 tragedia. Nie polecam nikomu !!! nawet najgorszemu wrogowi. Sprzet??? jak sprzęt? zrobcie sobie zdjecie i idzcie do specjalisty w szcecinie to Was wysmieje!!! Stary, zdezelowany sprzęt, który wiecej zlego zrobi niz dobrego. Zanim oddacie w ich ręce swoje zęby - radze sprawdzić ich kwalifikacje! Czy moga robic to co robią i do tego te ceny z kosmosu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prafda Cezardent szuka jeleni IP: *.bredband.comhem.se 07.05.10, 16:58 facet stosuje technike psychologiczna dla jeleni.... im drozej bierze tym bardziej mu ufaja.... no bo skoro kasuje jak za zboze to widocznie jest wysmienitym fachowcem...WIRTUOZEM STOMATOLOGI...LOL A ON WALI PO ROGACH ROGACZY, HEHE FACET STAL SIE PROROKIEM WE WLASNYM MIESCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NIE WARTO!! IP: *.uznam.net.pl 07.05.10, 16:58 Do Pacjentki,mam zamiar zrobic sobie koronke bo mi sie ulamala, moglabys mi swoj e-mail podac lub inne namiary chce sie dowiedziec jak bylo w Twoim przypadku.Dziekuje i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSB Re: NIE WARTO!! IP: 193.15.49.* 09.05.10, 08:25 Kwalifikacje i uprawnienia sprawdzilam juz 6 lat temu-wszystko w najlepszym pozadku.A tak na marginesie - czy ktokolwiek odwazylby sie isc do jakiegokolwiek specjalisty nie sprawdzajac jego kwalifikacji ? Ps.Zdjec nie trzeba robic sa ogolnie dostepne na oficjalnej stronie Cezardent- wraz z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: NIE WARTO!! IP: *.fn.pl 09.05.10, 17:03 chodzilo mi oczywiście o zdjecie zebow - o pantomogram, jest tak słabej jakosci, ze szczecińscy specjaliśmy każą robić powtorkę (która zresztą w szczecinie jest o wiele wiele tańsza)Gabinet oczywiście jest na wysoki połysk i prezentuje sie pięknie. Widac ze jednak wiele osób nie sprawdza kwalifikacji, skoro uważa, ze corka doktora jest ortodontką, a przeciez nie jest, chociaz przyjmuje jakby była, a 6 lat temu corka doktora jeszcze sie uczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NIE WARTO!! IP: *.uznam.net.pl 09.05.10, 21:28 masz racje PACJENTKA co piszesz, przewalki robi on i cala jego rodzinka! NIE WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: NIE WARTO!! IP: *.bredband.comhem.se 10.05.10, 07:17 jego córka musi na kims pocwiczyc...za 5 lat bedzie juz umiala....hehe ten Cezary jest pazerny na kase, wali takie ceny z kosmosu bo mysli ze jak ludzie zobacza jego poczekanie, skórzabe sofy (chociaz juz mocno zjechane) i posadzke z terakoty, to wpadna w zachwyt...lol facet ma sporo niemców, wiec wali ceny 80% niemieckich, no i on juz jest wypalony, widac ze praca dentystyczna go nudzi...i meczy, jezeli traficie na jego dobry dzien to moze i sie uda, ale ja nie mam zamiaru ryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent gabinetu Re: NIE WARTO!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.13, 15:59 Zdjęcia panoramiczne w Szczecinie lekarze powtarzają z innej przyczyny.Teraz w Świnoujściu jest kilka aparatów do zdjęć panoramicznych i też powtarzają.W Świnoujściu jest wielu młodych lekarzy i wcale to nie przeszkadza nikomu ,,,,,,,,,,,,ze chodzi do młodego lekarza ,który dopiero co skończył studia,a jeśli córka doktora skończyła 6 lat temu to znaczy ,że już ----trochę pracuje. Jeśli chodzi o ceny usług to też się nie zgadzam w Szczecinie są o wiele większe ,a jeśli chodzi o wizyty u specjalisty to jeszcze większe.(do tego dochodzi koszt dojazdu i straconego dnia pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 08:17 Odpowiadam warto,pomimo tego, iż ceny są dość duże..no ale czego się nie robi dla zdrowia :) POlecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.pawlowski Re: Cezardent warto ?? 15.03.11, 18:00 Witam, byłem wielokrotnym klientem CEZARDENT'u . Jestem bardzo zadowolony z usług tejże firmy. Z tego co zauważyłem jako jedni z nielicznych gabinetów w Świnoujściu mają sprzęt naprawdę wysokiej jakości, sposób w jaki podchodzą do klienta jest bardzo profesjonalny i fachowy. W gabinecie tym przyjmuje troje lekarzy po których widać, że wiedzą co robią, a co najważniejsze są bardzo sympatyczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 15.03.11, 18:43 profesjonalna,miła obsługa....sprzęt jakiego nie ma żaden gabinet w mieście. jestem pacentką, więc wiem co mówię. z tego co wiem lekarze na bierząco się kształcą i doskonalą swoje umiejętności w każdej dziedzinie stomatologii. polecam ten gabinet wszystkim . którzy cenią sobie jakość usług i miłąatmosferę....:)))) a złośliwi zamiast szkalować na forum niech parę upuszczą na siłowni....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cezardent warto ?? IP: *.polineo.pl 19.06.11, 15:43 Pytanie ,czy warto?Na to pytanie trzeba,by samemu odpowiedzieć.Czy warto chodzic do gabinetu,gdzie lekarze nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje i jeżdżą na liczne kursy?Czy warto chodzić do gabinetu,który polecają inni lekarze specjaliści--www.endodoncja.pl?Czy warto chodzić do gabinetu,gdzie można zrobić całą diagnostykę i LECZENIE na doskonałym i nowym sprzęcie do zróżnicowanych zabiegów?Który posiada mikroskop,sprzęt do leczenia kanałowego ,czy implantacji i wiele innych?Który gabinet ma aparat do zdjęć dużych i małych?No a jeśli ktoś ma problem,zawsze może go przedyskutować z lekarzem na miejscu w gabinecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
monia_9911 Nie Warto!!!!! 25.08.11, 17:34 byłam u p. Dąbrowskiego miesiąc temu, za kanałowke zapłaciłam 950 zł a ząb mnie dalej boli. Z góry dziure zakleił a z boku dziura jest nadal. Masakra!!!!! chesz tam isc to wes ze sobą worek pieniędzy. Tragedia wiecej tam nie pojde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka_77 Re: dla monia_9911 07.11.11, 11:14 Co to za głupoty!!! Czy Pani nie wpadła na to że rzekoma dziura z boku to tylko jakieś przebarwienie? Już nie raz spotkałam sie z taką sytuacja, że inni dentyści bezsensownie rozwierciliby mi zęby dla plamki! Jeśli miała Pani jakieś wątpliwości trzeba było wrócić do gabinetu i sprawe wyjaśnić a nie oczerniać ludzi! Od lat leczę sie w gabinecie Cezardentu i uważam, że pracują tam naprawdę świetni fachowcy. Dr Dąbrowski z pewnością nie pozostawiłby dziury w leczonym zębie! Jest to poza tym bardzo trudne gdy pracuje się przy użyciu mikroskopu! A co do finansów - prosze iść sobie do innego dentysty, który bedzie Panią ganiał na prześwietlenia z powodu braku rentgena w gabinecie, potem zrobi kanałówke na "oko" a po jakimś czasie i tak Pani pójdzie do kolejnego dentysty bo ząb okaże się źle wypełniony w kanałach. Skoro gabinet Cezardent oferuje leczenie z użyciem dobrego sprzętu i komfortu z zaoszczędzeniem mnóstwa czasu dla pacjetna uważam, że warto tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinoujscianka cezardent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.12, 23:01 ODRADZAM! Ten jego ziec to masakra jakas. wszystko wmowi zeby tylko zrobic kanalowe leczenie. bo zrobieniu prostej dziury zab mnie rwal, wrocilam i on mi wmawial ze trzeba kanalowe robic. mowie mu ze boli ale nie zeby jakos strasznie, wiec moze to tak po zejsciu znieczulenia? on ze na pewno nie, ze za gleboko musial wiercic. pytam jak to? mowil ze dziura mala mi latwa do zrobienia a teraz sie okazuje ze wiercil gleboko? to po co to robil? moze po to zebym wlasnie wrocic musiala? zrobil fote z ktorej wynikalo ze potrzeby kanlowego nie ma ale podsumowal ze na tym zdjeciu to i tak nic by nie bylo widac (to na cholere je robilismy???) nigdy wiecej tam nie pojde, oszusci i cwaniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhfyfy Re: Nie Warto!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 16:15 Zgadzam sie dobrowski jest beznadziejny a za kanalowke tow Szczecinie 800 max . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Nie Warto!!!!! IP: *.uznam.net.pl 07.05.14, 21:27 To dobre, nie wiem kto to pisze ale z tego co sie orientuje to Dąbrowskiego przynajmniej od roku tu nie ma. A jeśli chodzi o kanałowki to tez jakiś żart. Tam gdzie maja mikroskopy leczenie jest drogie. Studiuje w Poznaniu i niestety byłam zmuszona do leczenia na miejscu i za leczenie tego samego zęba co w cezardencie zapłaciłam o 600 zł drożej... Przykro czytać takie zarzuty wyssane z palca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia moim zdaniem warto!!!! IP: *.uznam.net.pl 26.06.12, 22:12 Dziś znalazłam się w sytuacji, której nie życzę nikomu!!! Na dzień przed wylotem na wakacje dopadł mnie nieopisany ból zęba. Trafiłam do bardzo sympatycznej pani doktor, która po zdiagnozowała, że ząb nadaje się do kanałowego leczenia i założyła lekarstwo. Ze względu na wyjazd sama zasugerowała, że warto by było leczenie zakończyć przed wylotem i dała mi telefon do Cezardentu. Tam spotkałam się z ogromnym zrozumieniem i zrobiono wszystko, aby mi pomóc!!! Personel jest przesympatyczny i kompetentny. Sprzęt zapiera dech w piersiach! Pan Doktor (zięć właściciela) niezwykle profesjonalnie podchodzi do pacjenta: tłumaczy celowość swoich działań, opisuje zdjęcia, uprzedza o ewentualnym bólu. Weszłam tam zapłakana i umęczona bólem a wyszłam niezmiernie szczęśliwa i wdzięczna!!! I właśnie trak pozyskuje się nowych, wiernych pacjentów! A te wszystkie oszczerstwa można włożyć między bajki i może warto się zastanowić, czy aby na pewno piszą je pacjenci... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenak8 Re: Cezardent warto ?? 06.09.12, 18:00 Czy warto? Poczytajcie sobie i stwierdzicie to samo co ja. Na pewno warto. Jest to specjalista, który jako jedyny w Świnoujściu robi tak dobrze zęby. Wysyłają co nie którzy lekarze do Szczecina, a po co ? Kiedy tu na miejscu można u Doktora Kabacińskiego zrobić to samo, i to dużo taniej, ale lekarze ze Szczecina sami odsyłają nas pacjentów z powrotem do Doktora, do Świnoujścia i uważają go za świetnego specjalistę, i to z " rekomendacją ". Polecam oczywiście tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hexe Re: Cezardent warto ?? IP: *.unitymediagroup.de 18.10.12, 18:33 Ja jestem zadowolona, mąz i syn też. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 18.05.13, 00:18 Pojechałem za wasza namową do Szczecina, ceny okrutne a i standard wielu gabinetów pozostawia wiele do życzenia i wróciłem do Świnoujścia. RAZ- cena za drogę ( w dwie strony) DWA-wyższe ceny TRZY- stracony cały dzień. A tu na miejscu można zrobić wszystko w CEZARDENCIE czysto, znajduje się nowoczesny sprzęt, przestronnie a przede wszystkim fachowo. I implanty i chirurgia - usunięcie ósemek to chwila (dolne najtrudniejsze zęby ósemki może nieco dłużej), i leczenie JEDNO WIZYTOWE, pod mikroskopem i leczenie dzieci pod gazem rozweselającym, i wiele innych, np. świetna protetyka. I to wszystko na miejscu. Złe opinie t tylko złośliwości i zawiść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s dent mar, stomatologia kaszubska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 16:17 Zadzwon negocjuj cene , na pewno sie dogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabek Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 11.06.13, 20:53 pierwszy raz korzystając z ich usługi byłam zmuszona ponieważ zależało mi na wizycie tego samego dnia co dzwoniłam rano.Pracując do 18 dowiedziałam się że nie ma problemu -doktor w razie potrzeby poczeka na mnie ( byłam w szoku bo 5 innych dentystów obdzwoniłam, jak nie urlop to brak miejsc- a wiadomo zdarzają się różne przypadki) umowiłam się na 19. miła obsługa doktor bardzo miły oraz młody. przyznam ze obawialam sie jego pracy, doswiadczenia jednak wyszlo super, mimo objawów i fobii. dzisiaj chwale wszystkim dr dabrowskiego bez bolu a rezultat 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 21.08.13, 00:39 Polecam tym, którzy za duże pieniądze chcą się pozbyć zdrowego zęba :) Również tym , którzy chcą się dać namówić na leczenie kanałowe (za bagatela 700 zł) zęba, który w opini innego stomatologa takiego leczenia nie wymaga. Dla mnie zdzierstwo i do tego nie uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 28.08.13, 14:54 Masz zaufanego lekarza i chodzisz do niego leczyć się lub leczyć zęby? Jeśli mu nie ufasz to po co tam chodzisz? Ja mam zaufanie do dr Cezarego Kabacińskiego. Nie zgadzam się absolutnie z tym co piszesz. Bo po pierwsze doktor nigdy w życiu nie usunąłby zdrowego zęba. Zawsze stara się, aby ratować zęby nawet te w najgorszym stanie. Zawsze stara się zalecić takie leczenie, na które może sobie pozwolić dany pacjent. Ten lekarz doskonale wie jak wygląda zdrowy ząb, który jest żywy a który martwy. często bada się to specjalnym preparatem, i nie wierzę że tego nie zrobił ten lekarz. Więc tutaj nie zgadzam się z Tobą. Po drugie obecnie leczenie kanałowe za 700zł nie istnieje u tego lekarza gdyż są zupełnie inne ceny, np 600zł, dlatego myślę, że ta cena została zmyślona. Po trzecie jest to specjalista między innymi z dziedziny endodoncji posiada tytuł z REKOMENDACJĄ Polskiego Towarzystwa Endodontycznego. I po następne: ceny leczeń kanałowych to ceny specjalistycznego leczenia kanałowego jednowizytowego pod mikroskopem i tak kosztują, bo tyle kosztuje ogromna i rzetelna wiedza lekarza, duże doświadczenie, specjalistyczny sprzęt do wypełniania kanałów. Leczenie na poziomie europejskim a nawet światowym. To tyle, a co do wpisów w internecie, to trzeba uważać na to co się piszę obecnie od 3 dni można sprawdzić IP osoby piszącej i sprawdzić to może każdy, więc trzeba uważać na to co się piszę i na kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goście Re: Cezardent warto ?? IP: 213.158.221.* 23.09.13, 21:52 Odwiedziłem kilka gabinetów dentystycznych w Świnoujściu i takiej jakości usług i gwarancji nie spotkałem jak w gabinecie drKabacińskiego, dlatego myślę, że negatywnie wypowiadają się jakieś zazdrośnicy i popaprańce. Z poważaniem 200% zadowolonego pacjęta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Cezardent warto ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.14, 23:42 Zdecydowanie polecam ! Bardzo duże doświadczenie, fachowa wiedza, serdeczne podejście do pacjenta i jeden z najlepiej wyposażonych gabinetów w Polsce. A bardziej klinika niż gabinet. Takiego sprzętu nie ma nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzięczny pacjent Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 04.10.13, 12:37 Im większy sukces ,tym więcej wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni a gdzie warto kiedy ma się ograniczone środki IP: *.uznam.net.pl 22.10.13, 12:27 Odświeżę temat. Proszę o informacje gdzie ma się udać człowiek, który nie jest zbyt majętny ale chciałby poprawić sobie ząbki. W grę wchodzi leczenie, jakieś koronki i ogólna kosmetyka. Właśnie się wyzbierałem z depresji, stąd ten problem z uzębieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 22.04.14, 19:30 Widzę,że za wszelką cenę ktoś podszywając się za pacjentkę podważa kompetencje doktora Kabacińskiego poczytajcie sobie w www.endodoncja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K......a Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 06.02.14, 16:11 Polecam. Usuwałam korzenie szóstki i piątki. A także zrujnowaną przez poprzedniego dentystę siódemkę. Jestem mega panikarą, strasznie się boję. A w cezardent, nie było tak strasznie. A obsługa bardzo miła tłumaczą itp. więc nie wiem na co narzekacie. I ceny nie są taki straszne. Na prawdę godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 01.05.14, 23:20 Byłam i ZDECYDOWANIE nie polecam. Bardzo drogo a ząb dalej bolał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: Cezardent warto ?? IP: *.uznam.net.pl 01.05.14, 23:27 Byłam i ZDECYDOWANIE nie polecam. Ceny z kosmosu. Przyszłam z bolącym zębem i wizyta u dr mi nie pomogła. Musiałam skorzystać z usług innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Również polecam IP: *.uznam.net.pl 10.05.14, 19:57 Korzystam od lat i również polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Warto! IP: *.uznam.net.pl 10.05.14, 20:01 Wysokiej jakości specjaliści. Korzystamy z całą rodziną od lat. Teraz zakładamy aparat córce. Gorącą polecam szczególnie panią dr. Kamilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Warto! IP: *.uznam.net.pl 10.05.14, 20:04 Bardzo dobry specjalista. Była to moja pierwsza wizyta, ale wynik końcowy jest bardzo zadowalający - sprawnie, punktualnie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pozytywna opinia IP: *.uznam.net.pl 27.05.14, 22:11 leczyłam kanałowo ok rok temu górną dwójke na której mam osadzony mostek byłam pod wrażeniem sprzętu jaki dr Kabaciński posiada ,leżałam na fotelu bez stresu ,kanał wypełniał pod mikroskopem.Od razu po wypełnieniu zrobił zdjęcie sprawdzająć czy wszystko jest dobrze wypełnione ,dziś zrobiłam 6-tkę tez kanałowo która była już leczona wcześniej,mozna powiedzieć że poprawiał po innym dentyście.Jestem zadowolona z jakości usług i jak już ktoś wcześniej pisał ,mówi co robi ,dlaczego ...itp.nie olewa pacjenta jak co niektórzy pisza a co do cen to za jakość trzeba płacić ....pozdrawiam i życze szerokich ładnych uśmiechów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M cezardent IP: *.bb.online.no 11.06.14, 10:58 Polecam! Moja cała rodzina leczy się u dr Kabacińskiego i wszyscy zadowoleni. Zawsze znajdzie czas, zęby robione fachowo. Miła obsługa zmniejsza stres :) A z tymi cenami to chyba jakaś pomyłka... nie wiem jak było kilka lat temu ale w zeszłym roku usuwałam 8 i o dziwo wyszło o wiele taniej niż płacił znajomy u dr Niedzielczyka. On też był zaskoczony bo do gabinetu Cezardent została przypięta łatka,że ceny z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
agulina86 Re: cezardent 23.04.15, 10:33 Ja z całego serducha polecam! Jest to najlepszy gabinet w naszych okolicach. Nawet dzieci mają frajdę z gazu rozweselającego ;) Nowy sprzęt, profesjonalizm i dobry kontakt z pacjentem. Czego chcieć więcej? Dzięki nim przestałam się bać dentysty, a zawsze był to mój największy życiowy lęk ;) A pani Kamila- najwspanialsza dentystka na świecie, mój syn też ja uwielbia! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
beata-sarna Re: Cezardent warto ?? 29.04.15, 19:03 uwielbiam te teksty o cenach .. takim polecam jedno -zawsze można iść do Chińczyków... wszystko mają w swojej niepowtarzalnej chińskiej jakości :D:D:D:D Ja jestem stałym pacjentem Cezardent. Miałam duże zaniedbania z dzieciństwa (inne czasy). Dzisiaj pilnuję moich dzieci, i dzięki Cezardent nie będą miały moich problemów. Szczególnie polecam Panią Kamilę Kabacińską-Micał. Fantastyczna kobieta. Ma podejście do maluchów jak i do dorosłych. Dziękuję bardzo, Pani Kamilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gihf Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.15, 16:17 Nie polecam .Wasz profesjonalista nie zobaczył na zdjęciu zapalenia miazgi kazał smarować sacholem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Cezardent warto ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.15, 10:32 No pewnie, że warto. Możesz iść do kowala, zrobi to taniej. Ja jednak wolę profesjonalizm i jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcelana opinia IP: *.rev.sefiber.dk 14.09.15, 21:42 witam was moze jest tutaj ktos kto mial wieksza prace wykonana np porcelanowe zeby w MEDENTES ,,Przeeclaw ,, szczecin.czekam na wasze opnie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
uversa11 Re: Cezardent warto ?? 12.09.16, 21:14 Warto! W lipcu wstawialam 4 implanty. Bardzo profesjonalnie, dobry sprzet, mila atmosfera. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś