GoĹÄ: Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 16:58 nie chca, chlopcy roznoszacy napoje kukurydze licza straty , to samo w pensjonatach, pomimo upalow te po 100 zl /os stoja puste. biedota, wystarczy zobaczyc na promenade jak to ubrane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: B Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.cdma.centertel.pl 27.07.10, 17:26 Nie szata zdobi człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.uznam.net.pl 27.07.10, 17:42 Taki pan jak ty, w ubiegłym tygodniu poszarpał nagawki moich spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
baltickris1978 Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 28.07.10, 12:39 @ Pan chciało się mieć Wersal, a ma się chlew... proponuje zobaczyć czy ci słoma z butów nie wystaje, lepiej patrzeć na to, że w ogóle ktoś przyjeżdża, to nie jeszcze narzekać, że biedota, że lamusy, w ten sposób skutecznie odstraszycie turystów i wtedy to u nas będzie biednie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xcvnm Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 15:44 Problem w tym ze bidota chce do biedy, jak sie oferuje super standard to uciekaja tymi brudnymi syrami. Nikt nie da za 50 zl plazmy, super standardu 50 m do plazy, a...biedota jesszcze fochy ma ! a ze maly pokoj a ze to a ze tamto.. a jaki final? zapie... z 2 kilometry z zagrzybialego starego domu! bo tylko tam dadza im za te grosze co placa... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ryba Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 28.07.10, 17:38 Popieram! Mam identyczne odczucia wyrobione na podstawie ponad 5-letnich obserwacji turystów odwiedzających nadmorskie jak i zagraniczne kurorty. Jaki Polak przyjeżdża nad Bałtyk? Wg. mnie przyjeżdża ten, który musi/nie ma innego wyjścia albo którego ktoś/który sam siebie oszukał. Moim zdaniem gdyby nie niemiecki turysta, to Świnoujście (i reszta miast wypoczynkowych polskiego wybrzeża Bałtyku) mocno by kulało dlatego spróbuję pokazać niedowiarkom marność polskiego turysty wypoczywającego nad Bałtykiem. WYKŁAD CZ. 1: Przede wszystkim trzeba zastanowić się jaki jest, oczami pracujących w turystyce, wymarzony turysta. Jest to osoba, która: - ma dużo pieniędzy i chętnie je wydaje - ma mało i niskie wymagania - jest zaufana, nie sprawia problemów "wychowawczych" - jest stałym klientem Wypisz, wymaluj idealny klient wszelkich branż nie tylko turystyki. Teraz na odwrót: Co odpowiedzieliby Polacy (i nie tylko) gdyby zapytać ich na czym im zależy podczas urlopu, jak powinny wyglądać ich wymarzone wakacje. Moim zdaniem miażdżąca większość, jeśli nie wszyscy odpowiedzielibyśmy baaardzo podobnie. Idealny wypoczynek jest wtedy gdy: - jest bezpiecznie - jest pogoda - jest dużo, różnorodnych atrakcji - jest blisko do miejsca zamieszkania / łatwo tam dotrzeć - wszystko/większość spraw jest najwyższej klasy/jakości - jest tanio, najlepiej za darmo Oczywiście pod tymi myślnikami kryją się pojęcia względne. C.D.N. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator zobaczcie ile ludzi idzie do mista z plazy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 18:34 w srefie nadmorskiej do 100 m do plazy sa albo sami Niemcy albo...polscy niemcy. Polacy pchaja sie w dzielnice nadmorską a pozniej widze tych samych ludzi kolo lidla jak skrecaja do wiezowcow.. i po co przychodza jecza ze maly pokoj.... a u babci ze wpolnym klopem duzy? nie, tam kosztuje tyle ile oni chca placic,od 3 lat widac ze jest coraz gozej, nawet Niemciec ktory tu przyjezdza to gorszej jakosci, ten bogaty jest na...Majorce... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: zobaczcie ile ludzi idzie do mista z plazy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 19:33 przyjeżdża biedota ? i to piszą potomkowie szabrowników. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJO Re: zobaczcie ile ludzi idzie do mista z plazy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 18:49 Łatwo jest o kimś napisać biedota, popatrz na siebie gdy jesteś gdzieś na wczasach w innym mieście( pewnie nie jeździsz bo domek dla biedoty wynajmujesz). Sam z kanapkami do Szczecina jeździsz by grosza nie wydać a z ludzi łacha targasz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julek Re: zobaczcie ile ludzi idzie do mista z plazy! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.08.10, 10:35 Kasowac za nic???...nie przejdzie!!! Od toalet do porzadnej uslugi,jezeli to gwarantuje sie to i klijent chetnie zaplaci i co najwazniejsze znow przyjdzie. Usluga to m.in. (szczera)uprzejmosc to w moich oczas sposob na "robienie Kasy".A klijent nie tylko zaplaci ale sie odplaci tym samym (no nie wszyscy wiem, ale wiekszosc!!!)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klinger Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.uznam.net.pl 28.07.10, 20:39 Jakoś tą "biedotę" stać na wywalenie jednorazowo 2 zeta na kibel i 7 na piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: medusa Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 01.08.10, 17:40 no , dokładnie jednorazowo -raz !! na dwutygodniowe wczasy. Ludzie karzą rozlewać sobie duże piwo w knajpie na dwie szklanki , bo dwa małe to już drożej. Albo częsty obrazek... ojciec i mąż pije piwo w knajpie , a żona i dziecko siedzą przy niczym....wpatrzeni w męża i ojca....... smutne to. A biorąc pod uwagę te wysokie czynsze w knajpkach przy promenadzie , to czarno widzę tegoroczne zyski.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 15:31 Dzięki te biedocie ,którą jednak stać na urlop wy możecie jakoś przeżyć cały rok, acha jeszcze cygarety sprzedajecie. Jak widać na portalu iswinoujscie 55% z Was siedzi w sierpniu w domu .Potem tez nie wyjezdżacie bo cały rok bryndzy przed Wami.Gdzie są turyści ze Szwecji. Kto ukradł te wózek inwalidzki? www.iswinoujscie.pl/ Ten portal to jest wiedza o Waszej prostackiej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mila Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 02.08.10, 15:54 Popieram Jacka. Tak właśnie jest jak piszesz. Choć od kilku lat mieszkam w pięknym Świnoujściu, to wstyd mi oczy wykręca, za tych durnych forowych pisarczyków. A skąd wy wiecie, ile kto ma pieniędzy ? A gdyby nawet nie mieli, to każdemu człowiekowi należy się odpoczynek. I proszę nie pisać głupot,że wy jesteście lepsi od tej "biedoty".....!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ryba Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 02.08.10, 16:00 Proszę o podanie źródła statystyki, a co do skradzionego wózka, to zachęcam do czytania ze zrozumieniem. W artykule na iswinoujscie.pl wyraźnie jest napisane, że wózek ukradł TURYSTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 02.08.10, 16:07 typowa prowokacja, więc nie ma co karmić tego wątku nowymi postami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJO Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 19:01 " Biedota" ma takie same prawo do Bałtyku jak Wy, też są polakami i też im się należy." Biedota" i tak jest okradana bo jako Polacy muszą płacić we Własnym kraju za możliwość oddychania nadmorskim powietrzem. " Biedota" nie ustala ceny noclegu tylko " bogaci" właścicielowie pokoji do wynajęcia, bogacz powie 35 zł, biedota tyle płaci. "Biedotę" stać na wszasy niejednokrotnie 5 osobową rodziną, 10 dni x 35 zł x 5 osób = 1750 zł, dodać bilet kolejowy około 100 zł ( z południa Polski) w jedną stronę, każdemu bogaczowi życzę aby tak zabalował w górach. " Biedota" zostawia górę kasy w barach, lodziarniach, artystom na promenadzie. Prawdzią biedotę można zobaczyć w Świnoujściu nie na osiedlach domków ale w centrum ,na blokowiskach, w kamienicach, większość waszej rodzimej " biedoty" nie była nawet w Szczecinie. " Biedota" nie marudzi że mu jedna łazienka przeszkadza, bo gdy się mieszka cały rok w blokach czy kamienicy to już sam fakt mieszkania w domku jest wygodą, narzekają tacy " bogacze" jak Wy którzy chcą przyciąć kasę na wszystkim i wszystko im nie pasuje. " Biedota z Południa" pozdrawia mieszkanców Świnoujścia, pięknej miejscowości turystycznej która w Październiku zamieni się w ciemną szarą dziurę na najdalszym wygwizdowie Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: franio Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.uznam.net.pl 02.08.10, 19:28 To jest prawda co napisałeś. Mam nadzieję, że tu nie wrócicie w przyszłym roku. Nie żebym był złośliwy. Po prostu 2/3 mieszkańców ma Was latem po dziurki w nosie. Turyści GO HOME !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJO Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 19:36 2/3 mieszkańców żyje z turystów. My go home, wy na kutry, taka prawda, bez nas Was nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinderoko Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.uznam.net.pl 03.08.10, 16:42 Skąd ty to możesz wiedziec pacanie ? Może powiesz jeszcze że przyjeżdżacie tu by poprawiać nasz los ? Ja co roku modlę się by było was tu jak najmniej. Ździwiłbyś się gdybyś posłuchał opinie mieszkańców o was, zarówno tych co z was żyją jak i nie. Nikt stonki nie lubi, a ci którzy na was zarabiają po prostu starają się was znosić. Tylko z powodu pieniędzy. Gdyby nie to nikt by was nie wpuścił na promy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 17:26 Ja nie przyjeżdżam do Was . Ja przyjeżdżam na plażę i nad morze. Natomiast Wasze żałosne oszustwa w stosunku do turystów to prostactwo. /Kiedyś kupując produkt rybopodobny wskazówka wagi zatrzymywała się w miejscu,gdzie był przylepiony cennik , tak że nie było widać jaka była waga i co za tym cena. Właścicielka pensjonatu przy wyjeżdzie chciała mi wmówić ,że ubrudziłem prześcieradło olejkiem do opalania itp./ Ja poprostu oczekuje minimum uczciwości , a nie buractwa przy drobnych oszustwach.Idz sprzedawaj cygarety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJO Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:37 Świeta racja Jacku, my nie jedziemy do nich tylko nad morze. Może jesteśmy dla nich wrzodem na tyłku, ale oni też są dla mieszkańców Krakowa zwiedzając Wawel, czy dla mieszkańców Zakopanego latając po Krupówkach. Tego nie widzą, na dodatek udzielają się tacy którzy nie mogą na nas zarobić bo mieszkają w blokach, żal dupę ściska i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJO Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:31 Tak zwłaszcza twój los bo żebrzesz na promenadzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DGBHG do MJO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 19:45 A CO TY W PAZDZIERNIKU TU JEST FAJNIE Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ryba Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 02.08.10, 19:54 Jak jesteś taki bogacz, to zainwestuj w słownik ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJO Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 23:36 Ryba ja jestem właśnie tą " biedotą" z południa która Was utrzymuje, nie bogaczem za jakich Wy się macie. Nie każdy używa programu do wyłapywania błędów, pisze szybko nie mam zamiaru tak jak Ty 3 razy analizować tego co napisałem. Chcesz bezbłędnego pisma to wejdź na forum programu " Ojczyzna, Polszczyzna" prof. Miodka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninna 60 Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: 91.150.139.* 02.08.10, 22:42 Mam podobne zdanie do wywołanego tematu...zgadzam się z MJO i powiem więcej:jakim prawem wczasowiczów z innego regionu Polski nazywa się biedotą? Może Polacy zaczynają się po prostu zdrowo odżywiać i na duperele pieniędzy nie wydają.Być może nie ubrani luksusowo,ale to wczasy,a nie rewia mody.Nigdy nie byłam w Świnoujściu i nie planuję się tam wybierać...skoro wczasowiczów miejscowi nie lubią to inne nadmorskie kurorty są bardziej przyjazne.Polecam:Rowy i Sarbinowo Morskie...jest tam super! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fajna Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 03.08.10, 00:18 Lubią...lubią! Kochamy turystów i wczasowiczów i nie wszyscy są tacy pyskaci, jak ci tu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
assisi Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 03.08.10, 09:49 A ja tu przyjechałam na wakacje z rodziną po raz pierwszy i ostatni. Na pewno nie zaliczam się do bogaczy, ale do biedoty też się nie przyznaję. Stać nas na posiłki i piwo w tutejszych, nota bene, drogich knajpkach. Wynajęliśmy "apartament" dość blisko morza, licząc, że za taką cenę spędzimy tu prawie 2 tygodnie w warunkach wygodnych. Niestety porażka. Apartament okazał się potworną klitką, chociaż położoną w nowiutkim budynku, przy dość ruchliwej ulicy. Za sporo niższą cenę mieliśmy podczas poprzednich wakacji w Kołobrzegu piękne, wygodne mieszkanie przy plaży, z widokiem na morze,gdzie nie budził nas odgłos i smród samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
baltickris1978 Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p 06.08.10, 12:09 proszę i o to właśnie chodzi, że jak tak sobie popiszecie w tym wątku, że chcielibyście tylko jachty i Paris Hilton to nigdy nie będzie mieć kasy z turystów, najlepiej obrażać, że prostki przyjeżdżają, lepiej poprawcie bazę noclegową, zacznijcie poprawiać wygląd miasta i dopiero potem liczcie na bogatszych, a nie najpierw ceny w górę i czego oczekujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola ola Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.uznam.net.pl 06.08.10, 16:24 Jusytka już wyjaśniła, że jesteście wprowadzani w błąd (02.08.10, 16:07). Nikt rozsądny w Świnoujściu, nie myśli tak jak, pożal się boże, twórca tego wątku. Przydałaby się umiejętność, wyłapywania i odrzucania wypowiedzi tworzone przez chwasty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wałbryszanin Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 21:48 Byłem w Waszym Mieście jako dziecko.Były tu ośrodki wałbrzyskich kopalni.Byłem potem zimą w roku 2000,pamiętam targowisko przy granicy z Niemcami.Nie wiem,ale lubię Wasze miasto,chcę tu przyjechać pod koniec sierpnia.Wszedłem też na to forum,bo pomyślałem,że ktoś może mi coś poleci właśnie niedrogiego.Nie musi być blisko morza,najjlepiej jakby była stołówka- bo ja ,zona i 3 letnia Marta. Ale skoro ja dla Was biedota to może lepiej zmienić plany? Ja zapraszam w Góry Sowie,do tego Szczawno Zdrój,Zamek Książ. Mimo to proszę o jakaś podpowiedz.Co u siebie polecacie jeśli chodzi o nocleg.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fgbt Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 09:34 to prawda pustki po 21 na promenadzie! tu nikt nic nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Turyści GO HOME!!! Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.uznam.net.pl 11.08.10, 18:11 Ja absolutnie szczerze polecam zrewidowac swoje plany. Naprawdę im was mniej tutaj tym lepiej, przynajmniej dla mnie. Turyści plus Niemcy sprawiają, że latem to miasto robi się dla mieszkańców nie do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:12 i tu się z Tobą zgadzam.Kulturalnie i konkretnie napisałeś o co chodzi.Niestety nie mogę obiecać , że nie przyjadę , ale tylko plaża, morze.Reszta atrakcji poza granicami Waszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: na nie to prawda,jak sie nie ma niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:17 lepiej zwijac interes ,biedota pokoi szuka do 40 zl i z wymaganiami ! buhahahaha, na plazy żra oczami... a 60 zl za nocleg to dla nich fortuna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: to prawda,jak sie nie ma niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:46 60 zloty za taką spelunę? Dobre żarty, za 60 zł to zrób łazienkę do kazdego pokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Re: to prawda,jak sie nie ma niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 15:11 Mam lazienki w pokoju i cholota chciala targowac, a wont, Niemiec zaplacil 100 zl od osoby . a polaczek 2 kilosy ganial do plazy, bo widzialem pózniej heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: to prawda,jak sie nie ma niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 15:27 Jakbym zarabiał tyle co Niemiec to napewno nie spędziłbym wakacji w twojej ruderze... Prawda jest taka że za 35 zł całujecie nas w dupy byle zarobić, jak ktoś widzi taką ruderę jak twoja i nie masz klientów, to najlepiej żale na forum wylać. Póki co juz od dawna dobrej pogody nie ma - marudni klienci nie? Zwłaszcza ze oferujesz 3 programy tv hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pan do smiecia lel do lelka, widze ze bywasz za te 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 23:50 zl czesto po domkach, wdychasz smród gówna, po innych sterczac w kolejce do sracza. a hhaaahahah, tak tak lelek-srelek-dziadelek. bo za 35 zl to masz jak piszesz z doswiadczenia smrod ,3 kanalay i 2 kilometry do plazy, takich dziadow jest pelno, i nikt ich tu nie chce, siorbiesz piwo a twoje benkarty o suchych pyskach siedza i patrza prawda lelus? ten co ma jakosc i bliskosc plazy ,nie da cholocie mieszkac w swoim pensjonacie ,ma konkretnych klientow , a nie śmieci i plebs. ahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: do lelka, widze ze bywasz za te 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 00:16 Pana śmieciu to ty mi możesz zwąchać co najwyżej. Ty masz takie same główno za 60 jak ja za 35, rozum pozwala mi zaoszczedzić 25 zł, a rudera taka sama jak twoja. Posejdon 2 km od morza? Ty zasrańcu masz z bloków za Lidlem 2 km! Pospinaj się jeszcze na necie, bękartem to ty jesteś twój stary był z Armią Czerwoną która przez tyle lat stacjonowała w tym nedznym miasteczku. Stary wyjechał na Ural a ty z matką wiłeś siatki rybackie, teraz po latach gul ci wali i bajki rodem z Andersena opowiadasz że mieszkania wynajmujesz. Co ty mozesz pajacu w kawalerce po ojcu radzieckim szeregowym mieć za wygody? Wyjedź chłopie za zachodniopomorskie świata zobacz, daje głowę że do tej dziury nie będziesz chciał wracać.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 09:04 w zagrzybialy prysznic po innych. Ja mam lazienke w pokoju 70 m do plazy, telewizje n hd w kazdym pokoju. nie porównuj sie śmieciu, do lepszych klientów, bo jestes nikim , wywodzisz sie z plebejskiej rodziny i tak juz pozostanie, do tego naginasz kilometry do plazy. Pan NIKT. tak masz na nazwisko GOLASIE? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 10:32 Idź brudasie pośpij jeszcze, jutro kutrem w morze wychodzisz,tydzień czasu będziesz z kumplem w jednej koji spał i jego smrody wąchał. Zawsze jak popijesz samogonu masz takie fantazje z mieszkaniem oddalonym 70 m od morza? Jeszcze będziesz musiał kilkanaście lat ryby łowić i dzielić pomieszczenie z kolegą a nie kobietą... Będzie tu cham karton pod ławką koło amfiteatru mieszkaniem nazywał! Fakt 70 m jest - zazdroszcze ci. Ty potomku rosyjskiego szeregowego z Irkucka, grzybicę masz dziedziczną po ojcu. To nie od brodzika stary, współczuje ci. Macie tam PCK? Jak nie to daj namiary jak wrócisz z połowów to jakieś maści podeślemy.... Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANKA do lelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 17:34 Zejdz na ziemie tu licza byle pokoj 0d 45 zl od osoby, A przy plazy kosztuje min, 80 zl ale to minimum od osoby oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.uznam.net.pl 15.08.10, 18:20 o co wy ludzie się tak sprzeczacie wszystkim wam słoma z butów wystaje jak nic ;) śmiac mi się chce czytajac wasze przepychanki słowne nie wiem czy to tacy bogacze do biedoty przyjeżdzają - jak jesteście tacy bogaci to czemu na Mauritiusie wczasów nie spędzacie albo w innych ciekawych zakątkach świata powiem wam czemu bo z was takie same dziady i biedota ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 20:17 Takie samo pytanie do was, czemu nie jeździcie w Alpy tylko do Karpacza???? Cwaniaki z zadupia..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.uznam.net.pl 15.08.10, 21:57 tak się składa że w Karpaczu byłem raz i więcej tam nie pojadę szkoda kasy na taką wioskę poza tym nie cierpię gór a jeszcze bardziej zimy dlatego wole ciepłe kraje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd ty lelus srelus w zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 01:08 to jezdzimy nie do Karpacza tylko lecimy na Dominikane, ale to ci co wynajmują za 100 zl bo ci co za 35 to chyba nigdzie nie jada za te grosze co taki dziad jak ty im zostawia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 01:06 Na maurytiusie spedza sie wczasy w zimie. a tu przyjezdza biedota gdyby nie niemcy to plebs opanowalby cale miasto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 09:35 To prawda, jesteście jak polskie dziwki na utrzymaniu niemiec, ty jakoś byś sobie poradził bo żyjesz z rybołóstwa ale twoi znajomi zdechli by z nędzy. Dominikane to ty widzisz na wyjściu z portu gdy płynie kontenerowiec.Naprawdę tylko pozazdrościć,ty rybak, stara z zigaretami na placu stoi. O proszę wyższe sfery, na dodatek tak się zachowują jakby nikt z południa Polski na wczasy za granicę nie jeździł. To tępa głowo że ktoś ratuje wasz budżet w lipcu nie oznacza że nie wygrzewał się w chorwacji w lutym! Jeszcze jedno rybaku, ta biedota która wydała swoje pieniądze na takich nierobów jak ty,dostając w zamian obelgi, londyńską pogodę i ściek z kupą bakterii (morze) - powinna się zebrać i was wszystkich mieszkanców wraz z całym nędznym dorobkiem zapakować na Bieliki i wysiedlić gdzieś na jedną z 40 nie zamieszkałych wysp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.uznam.net.pl 16.08.10, 10:56 Oj cos mi się lelek wydaje że Ty strasznie zakompleksiony człowiek jesteś, poza tym strasznie dużo żółci wylewasz na tym forum,a wydaje mi się że bierze się to z Twojej bardzo ubogiej sytuacji finansowej i nie pisz że jest inaczej bo Ty się najbardziej tu nakręcasz i ubliżasz ludziom a takie słowa najczęściej wychodzą od osób, które w życiu nic nie osiągnęły i myślisz że tym kogoś urazisz, ale sytuacji finansowej niektórych z nas tym nie pogorszysz i nie ważne czy ktoś ma to co ma bo jest rybakiem czy z innych źródeł :) , a poza tym jak Ci tak źle w Naszym mieście to nikt Cię tu nie trzyma a jeszcze możemy Ci zasadzić takiego kopniaka w dupala że wylądujesz prosto na swojej "willowej posesji" o ile takową psiadasz w co ośmielam się wątpić po tym jak szukasz noclegów za 35zł... i dziadujesz na każdym kroku. Także daruj sobie ubliżanie mieszkańcą Naszego miasta bo nic tym nie zdziałasz - a dziad pozostaie dziadem ...... ...a z wydanych przez ciebie paru nędznych groszy nikt w mieście się nie utrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: wąchaj gówna po innych wlaz syra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 12:37 Otóż to gościu, to ty masz kompleksy,wylewasz żale że ci ludzie z niższej klasy społecznej przeszkadzają w Świnoujściu. Skoro cwaniaku masz pensjonat i żyjesz z niemców to po cholerę z ludzi którzy wynajmują pokoje za 35 zł sobie drwisz? Co ci do tego? Ty jesteś w dzielnicy nadmorskiej, oni na posejdonie z dala od ciebie! Mają takie samo prawo do Bałtyku jak i ty, z tym qrwa że muszą płacić jeszcze dodatkowo za wdychanie Polskiego powietrza( klimatyczne), za które oni robią wam drogi, skwery, uliczki w Parku. To że zdzierasz ze szwabów to twoja sprawa, ja ci w portfel nie zaglądam to i ty przestań jeden z drugim z ludźi drwić! Ktoś zalożył ten temat i nazwał ludzi biedakami, skoro jeden czy drugi pajac z orzeszkami żali się że nie może zarobić to niech zapie... pod takie pensjonaty jak twój i tam prosi niemców skoro są bogaci! Nie raz mówiłem że tylko nadęte buce potrafią wydrwić z ludzi. Już przedstawiałem na forum ile musi wydać 4 osobowa rodzina np. ze Śląska na wczasy, tyle co ty za granicę. Z jedną różnicą, ty jesteś na tyle ogarniety żeby to wiedzieć, że w takiej cenie mogą sobie pozwolić na Grecję, a dla nich poza chałdami górniczymi każda plaża w Polsce to Copacabana! Też widuję ludzi na plaży którzy przyjeżdżają ze słoikami z kiełbasą zalaną smalcem i dzielą się na plaży!Widze jak wyciągają własny chleb z torby w smażalni do ryby,jak odmawiają sobie jedzenia żeby dzieciaki miały na amerykańskiego loda, bo wkońcu wakacje z dziecinstwa wspomina się całe życie, ale czy to jest śmieszne? To wina chorego Państwa i jego Rządu,"obozów pracy" i śmiesznych zarobków! Ja się z nich nie śmieje bo wychylam nosa trochę dalej niż ty poza Świnoujście i widzę jak wygląda bieda. Wiem ile rodzin bierze kredyt by pojechać sobie np do zachmurzonego Świnoujścia, na plaże obleganą przez biedronki, bakterie Coli i toalety po 2zł, tylko dlatego żeby nikt się nie naśmiewał z ich dzieci we wrześniu w szkole że nigdzie nie byli. Kończąc swoje wypociny stwierdzam że ty wcale nie żyjesz z bogatych niemców, gdybyś nie jechał razem z biedotą na jednym wózku to tak byś im nie wytykał. Skoro jesteś bogaty to skup się na sobie, los jest sprawiedliwy, też wykonywałem zlecenia u bogaczy którzy po majowej powodzi płakali siedząc na walizkach. Co do tego kopniaka to szczerze wątpie czy miłbyś chęć i odwage ale jakby co to się pisze... Tankując auto na Orlenie przy porcie widziałam jak chłopak zbierał drobne, wiesz że ludzie z zapakowaniego po sam dach Cinguecento i kilku innych aut z Południa Polski dali mu pieniądze? Za to reakcja niemca który mało się nie zabił by przed jego ręką wejść do auta i się pozamykać z wywalonymi ze strachu oczami i gotowością psiknięcia mu czymkolwiek w twarz zostanie w mojej glowie na zawsze.. Jak widać kto z kim przystaje takim sie staje.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Zgadzam sie z przedmówcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 14:26 Uwazam ze takie wynajmowanie slamsów za 35 zl, nie dosc ze psuje rynek, potem ci co dostac sie do lazienki w kolejce nie mogli, zasrali Baltyk. Tak,tak to wlasnie ci... Najlepsze jest to jak chodza i szukaja pokoi, najpierw atakuja te lepsze, kreca nosem , jecza, a pózniej wychodza z tych nor z Grottgera czy Staffa, ok, nie masz pieniedzy ok, ale zachowuj sie , skromnie , masz prawo byc biedny, ale wlasnie ten co najmniej placi ma wygórowane zachcianki. za grosze chcialby darmowa obsluge 24 h i wszystko mu nie pasuje, aze pada, a ze goraco, a ze woda brudna, a ze kukurydza zla na plazy byla i droga... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: Zgadzam sie z przedmówcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 16:20 Ale ja nie wiem co to znaczy wg Ciebie pojęcie biedny. Dla mnie ty możesz być biedny bo posiadam firmę z oddziałami w woj.dolnośląskim i opolskim, zamiast płaszczyć się przed niemcami, być na kazde ich zawołanie,siedze sobie od rana przy necie i pisze co myśle bo ma kto na mnie pracować. Od lat mieszkam latem na Posejdonie,chamstwa i chołoty takiej jak robią nadziane cwaniaczki w dzielnicy Nadmorskiej nie uświadczysz! Stać mnie na apartament ale po co? Mam dać zarobić cwaniakowi takiemu jak jeden z drugim na tym forum? Niech pasożytują na Niemcach, tyle ich. Od lat mamy swoje miejsce, zawsze czeka na nas czysty pokoik, uśmiech gospodarza,czyściutka łazienka. Nie wychylam się i nie kpie z ludzi którzy mają mniej kasy, staram się pomagać organizując grille na które kupuje jedzenie i piwko dla wszystkich. Nikt nas nie kontroluje o której wracamy, co robimy itp. Za sąsiada nie mam bucowatego szwaba który już nie ma siły polecieć na Safari do Kenii,tylko zwykłych ludzi z calej polski z którymi można do późnych godzin nocnych pogadać o wszystkim. Uwierz że nikt oprócz waszych psów ani na plaży ani do wody nie sra! Przypominam że oprócz turystów,na plaży są tez miejscowi którzy też potrafią nalać do morza, no może się myle oni lepiej znaja wydmy to tam się załatwiają! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Zgadzam sie z przedmówcą IP: *.uznam.net.pl 16.08.10, 16:39 lelek ja myślę że nie ma sensu dłuższa dyskusja nad tym kto biedny kto biedniejszy, bo wszyscy się podkręcają wzajemnie i tyle, mi się wydaje, że twórcy wątku bardziej chodziło o biedotę czy pseudobiedotę, która przyjeżdza na wczasy, często tak jak pisałeś i tu masz rację za pieniądze z kredytu często ze swoim wyżeywieniem, ale o ludzi, którzy przyjeżdzają zgrywają nie wiadomo kogo a dziadują każdej złotówki wydanej lub za złotówkę chcieliby nie wiadomo czego. Tak jak piszesz stać Cię na drogi apartament ale masz swoje miejsce do którego przyjeżdasz bo to wystarcza Tobie i Twojej rodzinie i to się chwali bo nie sposób wydać grube pieniądze... liczy się klimat i sposób w jaki sie zamierza spędzić letni czas a chyba nie na siedzeniu w wynajętym apartamenci ?? ;) Także ja życzę Tobie wielu mile sędzonych chwil w Naszym mieście i oby w kolejne wakacje dopisała Wszystkim pogoda i żeby żadna bakteria nie zaatakowała Naszego morza :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd lelus, bajki poopowiadaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 16:59 dzisciom... Kazdy zaznaczam kazdy, ktpo ma jakies pieniądze bedzie chcial komfort minimalny ale komfort, nikt nie chce chodzic kilometrami do plazy ani stac i uzywac lazienki po KIMŚ, zaczynasz byc zalosny! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: lelus, bajki poopowiadaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 17:57 Człowieku po to jadę na wczasy by się przejść ten kilometr lasem nad wodę,w tym cała fraja! Ja nie szwab któremu przejście przez promenadę na plaże stanowi problem! Wygodniś zasrany. Może ci jeszcze mam podac adres gdzie mieszkam! Sam masz w domu łazienkę na kilka osób, ja wiem gdzie i za co komu płace, nie pozwoliłbym sobie czekać w kolejce na sracz, ale też nie naśmiewam się z ludzi którzy innego wyboru nie maja! Swoją drogą na Posejdnonie to byłeś pewnie tylko z trzech powodów: 1. Poruszać dupą w Ekstazie 2. Przemycać zigarety 3. Pooglądać dziewczyny, bo w Nadmorskiej tylko same stare Helgi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Re: lelus, bajki poopowiadaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 21:15 Widzisz, ty myslisz po swojemu, swoim tepym mysleniem, masz typowy jezyk klasy robotniczej, wiesz taki typowy górnik. Mieszkam sam mam 20 lazienek do dyspozycji i dwie swoje Nikt kto ma minimum pare groszy , nie bedzie stal w kolejce do kibla, nikt nie bedzie tachal mentli na plaze, ty nie masz wyjscia tyle, nie stać cie, przyznaj sie wreszcie zalosny zakompleksiony czlowieku, w zyciu bym nie pojechal gdzies, gdzie dostep do jednej lazienki jest na kilka rodzin. TFu ,Fu itp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: lelus, bajki poopowiadaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 23:40 Gdzie ja skończony idioto napisałem że czekam na łazienke? Czytaj ze zrozumieniem bucu, juz wcześniej napisałem że na 1 łazienkę bym nie pozwolił! Sorry qrwa ale tachanie tobołów(plecak i wiatrochron)to chyba nie problem i normalny widok w miejscowościach turystycznych, czyż nie? Ty pewnie gwarantujesz swoim " podopiecznym" riksze pod sam kosz na plaży prawda? Co powiedz mi jeszcze że twoja stara myje niemieckie dupska bo to masz w ofercie. Gościu z kazdym postem pokazujesz jaki ty jebnięty jesteś! Przynosisz wstyd swojej miejscowości, przez takiego idiotę jak ty dochodzi do kłótni na forum. Ja górnikiem hahaha, do najbliższej kopalni pajacu mam 200 km, wykupiłbym cię synu razem z twoją babą i tą twoją śmieszną chałupką! Kozaczysz na forum a jesteś łajza do lania, typowy rybak lub sprzedawca papierosów.Ruska krew w nim a panoszy się w naszej Ojczyźnie niby kręcąc interesy z gebelsami.Ty potomku irkuckiego kołchoźnika na kolana.... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jakim pensjonacie w Świnoujściu turyści mają własny kawałek plaży, są dowożeni rikszą na plaże, a pokojówka nosi mu ręcznik i wiatrochron?buhahaha! Według tego idioty o nicku "cd" wszystko to nie przystaje turyście, ręczniki na plaże nosi BIEDOTA, kilometr na plaże ( broń boże przez pięknie pachnący las)chodzi BIEDOTA..... Warunki lepsze niż w Amber Baltic normalnie, stary daj namiary sprawdze te twoje wygody.... Miłych spokojnych połowów, podobno nie będzie sztormu więc luz, jutro też coś popiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd zal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 00:23 naprawdę, caly czas udowadniasz ze jestes biedakiem, tylko biedota wlasnie szuka kwater na posejdonie, ci co maja JAKIES pieniądze maja loku na promenadzie. Jestes błaznem, biednym błaznem z kompleksami brzydka kobietą grubą i zaniedbaną, z bachorami co dobraego jedzenia na oczy nie widzialy. Tak, tak to prawda , inaczej bys tak namietnie nie wdawał sie w polemikę. osiedle posejdon ahhahahaahha, dobre. napisz ze jeszcze wolisz jezdzic autobusem ze spoconymi babami niz wypasiona bryką. plebejski dziadu ze swoją patologiczno- zubozala rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: zal mi ciebie IP: *.uznam.net.pl 17.08.10, 09:04 Czytam i własnym oczom nie wierzę . Ci co mają jakieś pieniądze mieszkają przy promenadzie ?? W apartamencie co ma 22-35 metrów ?? Puknij się w głowę . Apartament to powierzchnia gdzie osobno jest sypialnia , pokój dzienny , aneks kuchenny oraz zaplecze sanitarne . No to rozplanuj to na takim metrażu . Owszem , snob , co mu słoma z butów wystaje , będzie mieszkał w czymś takim , bo tak jak właściciel mówi , że ma "apartament" , on będzie się chwialił jak to w "apartamencie" mieszkał . Apartament na 1 osobę :-P . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: zal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 09:53 Brawo zuzia, palant po raz kolejny pokazał że nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. Skoro noszenie wiatrochronu jest oznaką biedaka, to ja już nie mam z typem o czym gadać. Dzieci nie mam kretynie póki co, a kobietę taką że szczęka by ci opadła. Idź nierobie roboty poszukaj, chciałeś pokazać jaki ty mądry jesteś a wyszłeś na największego błazna tego forum. Chętnie bym cie namierzył i wlał troche oleju do głowy, zakompleksiony typie. Prawda jest taka masz żal do turystów bo twoi sąsiedzi z innych dzielnic miasta na nich zarabiają. Ty natomiast siedząc na balkonie wieżowca w M - 2, możesz tylko na to popatrzeć z góry. Dalej wysyłaj dziecko z kukurydzą na plaże, później się pożali ile mu biedota dała a ty wylejesz łzy na forum. Czasy przemytu fajek się skończyły co? Bieda do gara zagląda, jeszcze trochę i ci internet błaźnie odetną za długi. Daj numer konta oprócz tych maści które ci obiecałem przelejemy z żoną trochę kasy,leków, gazet. Co chcesz jeszcze konserwy? Słuchaj nie wiń siebie że twoja żona taka brzydka, mówili ci kumple szukaj ładniejszej, teraz tylko podcierac dupy niemcom potrafi, na napiwki nie narzeka chociaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANKA Jest ogroma róznicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 13:23 mieszkac na posejdonie w domkach u ludzi, a w apartamencie np Baltic Parki, Na zlodziejowie mieszka biedna populacja a np w Baltic Parku ludzie z pieniedzmi. Taka jest prawda. a ty lelek masz kompleksy straszne piszesz , ze oszczedzasz dziennie 25 zl bogaty 25 zl to olewa, zaprzeczasz sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: Jest ogroma róznicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 14:39 Ania ty tak się nie spinaj bo ci powietrze zejdzie z tych sztucznych piersi. Już się pochawliłaś że mąż który cię wyciągnoł z nędzy kupił apartament w Baltic Parku? Takie jak ty są najgorsze, takie które spotkały bogatego gogusia i nic nie robią tylko solarium i tipsy. Takie które nawet własnej matki się wstydzą, a swoją byłą ulicę omijają z daleka. Ty masz akurat najmniej do powiedzenia. Już sie pochawliłaś więc brawo, zazdrościmy ci wszyscy hahaha. Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: zal mi ciebie 17.08.10, 13:27 Zuzia, puknąc sie w glowe to musisz ale ty! No tak co moze zrobić plebs jak nie stac go na apartament.. napisac , ze ten co ma pieniadze jest snobem. śmieszna jestes, i czy czaem lelek nie zalogował sie w kawiarence z innego ip? ;-) Własciciel skody nigdy nie zrozumie posiadacza ferrari;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: zal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 14:31 Kawiarenka buhahah, w świnoujściu gdzie dojście do neta jest może ograniczone coś takiego jak kawiarenka ma jeszcze rację bytu. Tak zaoszczędzam 25 zł, to że mi się udało i mam to co mam nie zmieniło mnie w żadnen sposób. Nie zapominam gdzie mieszkałem 15 - 20 lat temu, umiem oszczędzać nikt mi za darmo pieniędzy nie dał. Nie jestem Świnoujskim snobem któremu wszystko dali rodzice, z roku na rok było coraz lepiej, nie uważam się za bogacza choć moje konto wyglada lepiej niz nie jednego z was bogacze. Stać mnie było kupić rodzicom mieszkanie i wyciągnąć ich z nieciekawej dzielnicy. Stać mnie na studio protetyki w którym pracuje moja żona, nigdy natomiast nie gardziłem pieniędzmi bo wiem jak ciężko sie ich dorobić!Nigdy nie smiałem się z biedaków bo wśród nich są bardziej wartościowi ludzie niż z was snoby udające bóg wie kogo a w rzeczywistości spotykacie się w porannym pociągu do Szczecina. Powtarzam że byłem i będe zawsze na Posejdonie bo mi odpowiada, wy nazywajcie to sobie jak chcecie, to wasza wewnętrza świnoujska sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: go Re: zal mi ciebie IP: 217.97.193.* 17.08.10, 16:18 Ale rzeźnia buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Re: zal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 19:33 25 zl to dla ciebie fortuna widze, dziad jestes i tyle. moje psy dziennie wysrywaja po 100 zl. nie chce mi sien z toba pisac, to jak rozmiawiac z gównem na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lelek Re: zal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 23:41 No i wysrały te twoje psy zakaz kąpieli... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MTB Re: w tym roku zjecjhała sie straszna biedota, p IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 13.08.10, 22:30 Biedoty nie stać na wakacje, to bogatych stać na wakacje u biedoty. Odpowiedz Link Zgłoś