Gość: wyborca Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 31.10.10, 19:02 Tylko i wyłącznie - Janasz Żmurkiewicz. Stawiam na sprawdzonego człowieka. Myślę, że nie ma sensu spowalniać rozwoju Świnoujścia, wprowadzając ludzi nieodpowiedzialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 31.10.10, 19:08 Tu się akurat zgadzam. Pomimo że nigdy nie sympatyzowałem z lewicą (i nie sympatyzuję) to zgadzam się z tym, że Żmur jest stosunkowo dobrym i sprawnym prezydentem. Oczywiście, zawsze mogło by być pewnie lepiej, ale ja nie widzę wśród kontrkandydatów nikogo kto mógłby być lepszy. Szczególnie wkurza mnie to promowanie Śliwińskiego i mam nadzieje, że nie wygra bo wtedy ludzie obudzą się z ręką w nocniku. Uważam, że głos na Żmura nie jest głosem zmarnowanym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba 2 Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: 46.112.10.* 31.10.10, 21:05 Tylko na Żmurkiewicza !!! Sliwiński to mały zamiejscowy pikuś. Stara ciocia szuka rewanżu za wpadkę z poprzednich wyborów i postawiła na partyjnego drucha i wielki klops z tego wyjdzie. Cieszę się ze startu z listy PO przymulonego Rudego Szerszenia , to będzie ostatnia degradacja nieuka z promotorką Kur......... włącznie . Precz Z CIEMNOTĄ POLITYCZNĄ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: 81.219.195.* 01.11.10, 10:46 Za kadencji Żmurkiewicza sporo wyszło na plus jednak wiele pozostawia do życzenia jego kultura osobista . Ochronka "swoich" też jest porażająca .np. p. dr.Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Patrycję Walczak 01.11.10, 20:44 Młoda i przemiła osoba :) www.radni.pl/radni/?op=stronaKandydata&ma=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Nie mam nic do Patrycji! A może jednak ponton? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 01.11.10, 21:33 Niedawno na stronie telewizji świnoujskiej www.tvswinoujscie.pl/ obejrzałem debatę z udziałem kandydatów na prezydenta. Po wnikliwej analizie wysłuchanych odpowiedzi, stwierdzam, że tylko pan Żmurkiewicz powinien przez następną kadencję sprawować tą odpowiedzialną funkcję. Nie mw w tym wydaniu tuzów którzy powalili mnie błyskotliwością odpowiedzi i ciekawymi rozwiązaniami i podejściem do wielu ważnych spraw i tematów! Pan Żmurkiewicz nie jest moim chodzącym ideałem i zapewne wiele mu można zarzucić ale spośród zaprezentowanej czwórki kandydatów, bije ich na głowę! Dlatego w tych wyborach będzie moim kandydatem! Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Nie mam nic do Patrycji! A może jednak ponton 01.11.10, 21:44 Wydaje mi się, że już wypowiedziałeś się wcześniej, nie ma potrzeby się powtarzać. Chyba każdy ma prawo do swojego wyboru. Pytanie autora wątku dotyczyło głosowania w ogóle, czy też chodzi o samego prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca2 Re: Nie mam nic do Patrycji! A może jednak ponton IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 01.11.10, 21:52 ...To źle się Tobie wydaje, bo nie lubię się powtarzać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123start Re: Nie mam nic do Patrycji! A może jednak ponton IP: *.uznam.net.pl 01.11.10, 23:20 Pierwszy "wyborca" z 31.10 - to uznam.net, natomiast drugi "wyborca" z 01.11 - to vectranet. Tak więc, są to dwie różne osoby. Jedynie co je łączy to kandydat na prezydenta - Janusz Żmurkiewicz. Nie ukrywam, że również jest on i moim kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadsz Re: Nie mam nic do Patrycji! A może jednak ponton IP: *.fn.pl 02.11.10, 10:52 a jednak czytanie ze zrozumieniem to Twoja słaba strona ! Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Nie mam nic do Patrycji! A może jednak ponton 02.11.10, 12:23 Temat wątku brzmi: Jak myślicie na kogo warto zagłosować?IP: *.fn.pl Nie jest więc jednoznacznie napisane, czy tyczy się samych wyborów prezydenta, czy rónież radnych. Miałam nadzieję, że wypowie się autor wątku. Poza tym zapożyczanie od kogoś nicku jest dla mnie niezrozumiałe i niezgodne z regulaminem forum i mnie osobiście wprowadziło w błąd. Nie mam obowiązku prowadzić śledztwa i to sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadasz Do Justynki !! IP: *.fn.pl 02.11.10, 19:40 Celowo nie napisałem że chodzi o prezydenta , czy o radnych. Jestem ciekaw jak Wy kochani, myślicie podyktowane to jest miedzy innymi tym że jest to jedyne miejsce gdzie nie ma dostępu jakiś pan czy jakiś panek od moderowania forum. Wiele moich komentarzy się wcale nie ukazało się na iswinoujscie ! Pogadasz to mój Nik. Nik nie jest równoznaczny z adresem IP bo korzystam z wielu komputerów w wielu miejscach. Czekam z niecierpliwością na wiele innych Waszych propozycji. Wasz autor wątku - pogadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proxy Re: Do Justynki !! IP: *.uznam.net.pl 02.11.10, 20:06 Jeśli chcesz się ukryć - korzystaj z proxy. Czy jednak świadomość, że wielki foto łeb, wchodzi nawet tutaj, aby czytać prawdę o sobie - nie jest rajcujące?! On wie kto wchodzi na i.s-cie. Ale tutaj nie ma wejścia. Mylisz się myśląc, że strona ta nie jest moderowana. Jest - ale winny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadasz Re: Do Justynki !! IP: *.fn.pl 02.11.10, 20:35 Ok dobra to do spółki otwórzmy własne amatorskie forum ! Czy umiesz to zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Żmur przegrywa! IP: *.uznam.net.pl 02.11.10, 13:09 Wystarczy spojrzeć na rankingi w obu naszych portalach, by nabrać przekonania, że na szczęście Sliwiński ma więcej głosów, co doskonale rokuje na wynik wyborów! Na szczęście wasze gorące poparcie i tak na niewiele się zda. Ciekaw jestem jak to mozliwe, że zaglądają tu niemal same przydupasy obecnej władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123start Re: Żmur przegrywa! IP: *.uznam.net.pl 02.11.10, 18:03 Czyli jesteś tutaj intruzem - to nielegalne. Odezwiesz się po ogloszeniu wyników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron "Głosowanie" trwa! IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 02.11.10, 21:49 Ten cały "Tolek" to właśnie ofiara jajogłowego fotografa i jego portalu! Po jego tytule wypowiedzi oddaje swoje flustracje i skrzywione emocjonalne podejście do podkręcanych wyników niby "sondy". A propo głosowania, z wyników "głosowania" wynika, że w sumie oddano więcej głosów na kandydatów a niżeli jest w mieście internautów!!! Jak to możliwe może wytłumaczyłby to jajogłowy fotograf!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadasz ta myśl, mnie naszła IP: *.fn.pl 03.11.10, 00:12 czy myślicie że pan na literę Ś. przez to że sobie dał fotkę zrobić z panem M. wpadł jak śliwka w kompot, inaczej że sobie w stopę strzelił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbiter Re: "Głosowanie" trwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:11 Wykres Głosy sa faktycznie "pompowane". Każdy ma codziennie jeden głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.fn.pl 04.11.10, 12:29 Wszystkim ,którzy tak chwalą obecnego Prezydenta powiem, że niestety nie mają racji. Prawda jest taka, że nie robi nic dla mieszkańców tego miasta. To, że drogi , chodniki są remontowane? To jego zakichany obowiązek . Zresztą miał szczęście , że za jego kadencji pojawiły się dotacje unijne. Powiedzmy sobie szczerze co my jako mieszkańcy mamy z jego rządzenia a czego nie mielibyśmy gdybu rządził ktoś inny. Dobry gospodarz nie biednego przecież miasta , zatroszczyłby się o mieszkańców. Przecież te powstające apartamentowce, nowa promenada czy pożerająca ogromne środki finansowe karuzela kultury nie jest dla nas. Powiedzmy sobie szczerze i zapytajmy kiedy NAM mieszkańcom coś zaoferowano? Ludzie mówia, ze Świnoujscie coraz ładniejsze. Tak owszem ale dzieki komu? Dzieki Prezydentowi?! Nie. Wspólnoty mieszkaniowe, prywatni właściciele to dzięki nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 04.11.10, 13:57 Niekiedy czytasz, to co tworzysz? Przecież, to totalna bzdura. Mamy piękne miasto, rozwijające się. Nawet Niemcy to widzą - to wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 04.11.10, 14:47 Tak, ale niekoniecznie prezydenta, trzeba dać szanse innym, by móc ocenić. Zbyt dużo było niestety niewykorzystanych szans sięgnięcia po unijne pieniądze, bo dokumenty zostały źle napisne i zostały odrzucone. Obecna władza miała ogromne fundusze ze sprzedaży wielu nieruchomości, niestety żałość patrzeć jak niewiele z tego otrzymaliśmy my, mieszkańcy. Czas na zmiany, by miasto wreszcie zaczęło się lepiej rozwijać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 06.11.10, 15:53 Nie chcę dawać szansy innym. Mam im ją dać tylko po to by ją mieli ? Żmur jest jak na warunki polskiej polityki dobrym prezydentem i szansa że ktoś (np. Śliwiński) będzie lepszym jest nikła. Po co więc ryzykować ? Czy po zwycięstwie Śliwińskiego miasto stanie się jakoś bardzo lepsze niż za Żmurkiewicza ? Nie. A jakie są szanse że zacznie podupadać. Moim zdaniem spore. Pamiętajcie że lepsze jest wrogiem dobrego. Żebyście się nie obudzili z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadasz Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.fn.pl 04.11.10, 17:18 Bardzo mnie cieszy że temat forum taki szeroki wywołał odzew! Proszę powiedziecie, jeśli nie Żmurkiewicz i Śliwiński ( Możejko ) to kto jest w stanie rządzić w mieście , tylko nie piszcie proszę o promach, tunelach i tych innych bzdetach bo spuchnę i pęknę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba 2 Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: 188.33.47.* 04.11.10, 19:58 Żmurkiewicz jest doskonały, Możejko najlepszym kandydatem na pasażera taczki,. Drodzy wyborcy ,najwyższa pora na zorganizowanie jemu taczkowej podróży w nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziej Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 04.11.10, 20:21 Najlepszym katem jest - życie. Nic na siłę. Możejko i tak już wygląda, jakby za chwilę miałby przenieść się w niebyt. Dajmy mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 05.11.10, 11:39 Myślę, że p Żmurkiewiczowi też do twarzy będzie na taczce ;) Do Kuby2, jeszcze raz przeczytaj pytanie i wtedy na nie odpowiedz. Niestety niektórzy aby cokolwiek zrozumieć muszą to zrobić kilka razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golonka Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 05.11.10, 20:55 Tolek, ale Ty dowciapny! Wszystko zrozumiesz po 21.XI. teraz szkoda mi nafty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: 46.113.231.* 08.11.10, 19:59 Toluś , znam Ciebie od zawsze, OCIPIAŁEŚ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziej Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 06.11.10, 09:50 Myślę, że już niedługo "redaktor" paparazzi zdejmie ze swego koszmarnego portalu, sondaż - Kto na prezydenta? Najdłuższy, czerwony pasek razi te świńskie oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamwyniki Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 07.11.10, 18:08 Jacek Modest Jurkiewicz, powinien podziękować Kaczyńskiemu Jarosławowi, za wspaniałe zagranie kadrowe, tuż przed wyborami samorządowymi, oraz przeprosić mieszkańców Świnoujścia za zawracanie im d...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziej Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 07.11.10, 22:35 Niecierpliwie czekałem na swój czas, aby oddać głos (mimo, że nigdy nie było zmiany wyników), w sądzie stworzonej przez „redaktora” paparazzi, prezesa i.swinoujscie – Kto na prezydenta? Jakże wielce zdziwiłem się, że na stronie tegoż portalu – nie ma już wyników tej sondy. Czyżbym swoim wcześniejszym szczekaniem przewidział, że długość czerwonego paska, doprowadzi „redaktora” do frustracji?! Mam chyba zdolności wizjonerskie. Strach powiedzieć, co będzie, gdy pomyślę o upadku portalu i.swinoujscie. Jeszcze nie myślę, ale sam się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialena Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.chello.pl 10.11.10, 16:35 Ja glosuje na Zmurkiewicza! naprawde zrobił mnostwo dla miasta! i Gdyby nie to ze Ryfcz. wiesza na nim psy i wypisuje swoje herezje na niego to byloby inaczej. zaden inny nie zrobil i nie zrobi tyle co Janusz żmurkiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 10.11.10, 16:41 Myślę podobnie. Nie znam Cię - ale lubię. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadasz Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.fn.pl 10.11.10, 22:35 wyniki sondy do przewidzenia jakis madry co ma terminal ze zmiennym IP ( tpsa ) sie dorwal i caly pomysl nie wypalil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadasz Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.fn.pl 10.11.10, 23:09 nie jestesmy sami ! swinie sa wsród nas www.garnek.pl/dede40/11808783/kontrola-drogowa Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? 11.11.10, 23:20 pewnie tez bym glosowala na Zmurkiewicza, chyba ze jego by nie bylo w moim okregu to na odpowiednio doswiadczone osoby. Zauwazyliscie jak duzy jest wysyp ludzi mlodych bez doswiadczenia na listach kandydatow? Sa to ludzie ktorzy nie zaistnieli na zadnej innej plaszczyznie w Swinoujsciu. Zanim w ogole rozwazyli wejscie na liste kandydatow powinni byli wczesniej sprobowac zdobyc zaufanie przyszlych wyborcow a tak to musza sie teraz reklamowac na np naszej klasie hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolepszy Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:47 Mądra i prawidłowa opinia- POPIERAM!!!Mamy obowiązek głosować na ludzi sprawdzonych i wykształconych. Jak można tolerować w RADZIE mętniaka- Rudego Szerszenia.Niedouczony redaktor "Żółtaka"to tylko zwykły małomiasteczkowy oszczerca,który wyspecjalizował się w ustawicznym i nieuzasadnionym przeszkadzaniu we wszystkich ważnych sprawach dla miasta. Drodzy wyborcy , ten facio już się nam znudził, niech sobie odpocznie,niech rozpocznie kurację w odp. zakładzie....Przykleił się do PO - a w ostatnich wyboracach prezydenckich połowę miasta okleił portretem prawie św. L . K......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 12.11.10, 17:19 Problem rudego śmierdziela polega na tym, że w jego żyłach zamiast krwi, płynie trujący jad. Wszystkie działania, które podejmuje, obracają się w perzynę. Pomyślcie rozsądnie, przy urnie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-wiec Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 13.11.10, 13:33 Kurszewska Irena Helena - za "wspaniałe" zaangażowanie w rozwój miasta Świnoujście, tej pani już dziękuję. Oby nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 19.11.10, 01:12 Przeglądałam listy wyborcze, wszystkich ugrupowań, które proponują kandydatów na aniołów. 80%, to ludzie bez wiedzy o pracy samorządowej. Aby nie ryzykować, będę głosowała na osoby, które mają już pozytywny wkład w rozwój miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małolepszy Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: 46.113.100.* 19.11.10, 15:22 Warto zauważyć , że kandydują również znawcy ; Rudy, wyliniały szerszeń - kłamca i oszczerca , niedomyty i niedouczony tzw. redaktor , którego już raz wywieziono na taczce, teraz dla ciepłego koryta zmienił opcję z PIS-aka na PO --też pragnie naprawiać swinoujskie sprawy . Zapewniam Was , żę ten facio potrafi tylko szkodzić MIASTU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 19.11.10, 20:42 ... O tak, znawców i uzdrowicieli, którzy aż rwą się do koryta (kasy miasta) nie brakuje! Teraz obiecują wszystko co im tylko ślina na jęzor przyniesie i buraki myślą, że mieszkańcy to kupią i oczywiście tych gminnych politykierów wybierze! Najbardziej powala mnie część uzdrowicieli miasta okrzykniętych jako rasowi! Kogo tam nie ma, poczynając od wyliniałego plejboredaktora, poprzez gościa z amatorskiego kółka teatralnego MDK, którego nie chcą za miedzą! a na obrońcy i przeciwniku krzyży kończąc! Na co oni wszyscy liczą? Teraz chyba tylko na dogodnie rozłożenie przez banki płatności kasy pobranej przez tych popaprańców na wybory które śnili, że wygrali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łamacz Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 20.11.10, 16:29 Czy, przerywam ciszę przedwyborczą mówiąc, że jutro będę głosował na Żmurkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slovak Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.uznam.net.pl 22.11.10, 18:23 odebralem towar ze slowacji - troche przysnalem. powiedzcie, na kogo glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspiarz Re: Jak myślicie na kogo warto zagłosować? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 22.11.10, 20:06 Nie przeszkadzaj sobie i zajmij się teraz wyłącznie towarem. Następne wybory samorządowe w 2014 roku! Ale szybciej możesz głosować w wyborach parlamentarnych, które rząd planuje w przyszłym roku, no chyba, że znowu pojedziesz po towar!? Odpowiedz Link Zgłoś