Dodaj do ulubionych

powiększenie ust

IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 04.07.12, 15:01
Czy ktoś się orientuje czy w Świnoujściu i gdzie ewentualnie można sobie powiększyć trochę usta?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 05.07.12, 00:09
      W każdym ciemnym kącie naszego miasta można przez przypadek dostać w r.j i usta powiększone się zrobia za darmo
      • Gość: cgfhml Re: powiększenie ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 08:42
        do szczubialowej nie chodz ,bo robi brzydko zreszta widac jak ona sama ma zrobione kaczor
        • Gość: miki Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 11.07.12, 23:11
          jak ktos ma swoje brzydkie to nie pomoze nic nawet powiekszenie wyjda krzywo i brzydko to nie wina lekarza tylko anatomii
      • Gość: Gość Re: powiększenie ust IP: 192.162.173.* 14.12.12, 16:34
        A ja chce sprawdzić błyszczyk. Powiększanie ust cena to spore wydatki i zawsze ingerencja zabiegowa więc wpierw wolę sprawdzić jak to jest z naturalnymi kosmetykami.
    • Gość: gosc Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 12.07.12, 18:21
      proponuje brac codziennie nowego w usta i w koncu bedziesz miala takie jakie pragniesz metoda naturalna jest najlepsza tylko trzeba ssac bhahaha
    • Gość: mońka Re: powiększenie ust IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 14.12.12, 22:43
      Do salonu Natali na Wojska Polskiego przyjeżdża jakaś p. dr ze Szczecina, cen nie znam i jak robi też nie wiem bo z tego akurat zabiegu nie korzystałam
    • Gość: hihihi Re: powiększenie ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 21:52
      A nie przydałoby się tak powiększyć mózg?
    • Gość: dzika Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 30.12.12, 00:44
      Do gabinetu na Niedziałkowskiego przyjeżdża pani doktor Kiedrowicz dermatolog zajmująca się medycyną estetyczną z prywatnej kliniki plastycznej ze szczecina. Trzeba się umówić telefonicznie cen nie znam ale zawsze można zadzwonić. Z innych usług ja byłam zadowolona. Pozdrawiam
    • Gość: kamil Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 04.01.13, 13:33
      znajdz faceta z duzym i ssij 10 razy dziennie powiekszysz naturalnie :) co za qwa glupota :):P:P:P
    • Gość: Stefan Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 23.03.14, 23:56
      Posiadam wspaniały przyrząd, który regularnie masowany, powoduje naturalne powiększenie ust. Akceptujesz?
    • Gość: uihvf Re: powiększenie ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 18:46
      Ale reklama wstyd nikt nie zna tego miejsca nieznane osoby
    • margarettka666 Re: powiększenie ust 26.04.17, 20:16
      Hejka, czy ktoś już korzystał z makijażu profesjonalnego w salonie Natali w Świnoujściu? Na ślub potrzebuje :-)
    • joasia_gato Re: powiększenie ust 02.08.17, 14:28
      Jeśli chodzi o zabiegi z zakresu medycyny estetycznej to polecam dr Aleksandra Żmudzińskiego z Olimedica (w Szczecinie – ze Świnoujścia nie jest daleko a warto!) Dogodne terminy, konkurencyjne ceny i najlepsze preparaty. Ja robiłam sobie usta i jestem zachwycona! Polecam! olimedica.pl/cennik-medycyna-estetyczna/
      • milena83333 Re: powiększenie ust 06.11.18, 12:45
        ja również polecam pana doktora! robiłam u niego lwią bruzę i usta, wyszło super, doktor potrafi doradzić jak nikt inny!
      • milena83333 Re: powiększenie ust 06.11.18, 12:53
        ja też polecam pana doktora, robiłam u niego usta i wyszły super !
    • Gość: ja Re: powiększenie ust IP: *.uznam.net.pl 16.08.17, 09:05
      dr Magda Kiedrowicz na Platanie tel. 510 034 332
    • Gość: kamciooooo Re: powiększenie ust IP: *.wtvk.pl 17.04.23, 13:51
      Polecam sprawdzić sobie drwojtarowicz.pl/ narzeczona tam robiła usta i jest super zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka