Dodaj do ulubionych

prostactwo i chamskie zachwania turystów

IP: *.uznam.net.pl 09.08.13, 14:59
Witam niechcacy natrafilam na opinie turystów narzekajacych na swinoujscie jego mieszkańców i wlascicieli wynajmujacych apartamenty a ze sama cos o tym wiem dlatego postanowilam napisac.Przyjezdzacie Panstwo do mieszkan podpisujecie umowy zarzekacie sie ze jestescie w 2osoby po wyjsciu wlasciciela okazuje sie ze juz za budynkiem stoji kolejne 4osoby spicie po 6osob na ziemi w mieszkaniach przeznaczonych dla max 4osob demolujac nowe drogie mieszkania.Zrozumialabym gdyby jeszcze zdarzylo to sie mlodym ludziom ale tak tobia wlasnie dorośli ludzi .Apartament jak sama nazwa mowi nie ma nic wspólnego z namiotami lub campingami ze przyjezdza sie w duza ilosc ludzi zeby podzielic kwote przez ilosc ludzi.Do tego dorosli ludzi przy swoich dzieciach kradniecie posciele koldry reczniki papier toaletowy a nawet kostki do toalet!!!!!!!Pozatym chyba zadna nowoscia nie jest ze nad morzem posiłki sa drogie stac was na wczasy to trzeba w to wyliczyć wyzywienie a nie demolowac komus kuchnie smazac w 40m mieszkaniach ryby dla 6osob.CHyba logiczne jest ze aneksy sluza do przygotowania podst posilkow a nie obiadów rodem z gryfa.A niestety my wlasciciele po glosie przez telefon nie jestesmy w stanie wywnioskowac kto jest prostakiem i cholota
...Najlepiej zniszczyc ukrasc bo jestesmy nie u siebie
Obserwuj wątek
    • Gość: na nie racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 16:55
      Nie ma sie co oszukiwac przyjezdza tu cholota i biedota.
      Jak nie masz Niemca albo Skandynawa nie wynajmiesz...
      polaczki szukaja za darmo i jeszcze marudzą ze luksusu nie ma.
      Plebs i cholota ....
      wymagania pana a kieszen dziada.
      Trzeba szukac Niemca ten placi i zadowolony!a od polaków uciekac...
      • Gość: kaja Re: racja!!!!! IP: *.uznam.net.pl 09.08.13, 21:15
        Nie mowie tylko o polakach juz nie ma reguły polako-niemcy sa tak samo chamscy przyzwyczaili sie ze kiedyś bylo tu tanio przyjezdzaja mimo ze niby czytali opis apartamentu i wymagaja darmowego garazu śniadań wyżywienia udajac przy tym zdziwionych, ,potrafia zadzwonic o 24godz ze nie dziala im swiatlo po przyjezdzie właściciela kiedy okazuje sie ze wystarczy wlaczyc włącznik ani przepraszam ani dziękuje nic a przeciez to nie hotel z recepcja.
        • Gość: dfsrf Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 21:50
          polscy -niemcy to najwieksze gó... i barachlo duzo ludzie im nie wynajmuje
          maja wymagania tylko placic nie chcą a swoja droga przez to ze ludzie zanizaja ceny wynajmujac na lewo branie za parking graniczy z cudem, nikt ci nie zpalaci bo inni daja za darmo np pisza apartament 400 bez rachunku 290 i tak to dziala, sami sobie kopią doly
          • Gość: kaja Re: racja!!!!! IP: *.uznam.net.pl 09.08.13, 22:24
            Ja miałam przypadek z polako-niemcem ze przyjechał daje umowę oczywiscie podpisuje bez czytania i mowie to prosze o platnosc a on ze zaplaci przy końcu pobytu jak bedzie zadowolony hehe ja na to nie zostawie Panu mieszkania bez płacenia a on pozaluje Pani takiego klienta a ze byl to srodek lipca to mowie w takim razie dziekuhe znajde kogoś w 5minut to potem wydzwanial ze wszystko zajete i ze wyladowal w bryzie w ktorej tez musiał zapłacić na wstepie...niewiadomo czasami czy sie śmiac czy płakać
            • Gość: ;-( Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 08:57
              zabieraj klucze od pokoju , przyleci z wywalonym jezorem zaplacic;-)))
              nie ma kasy nie ma kluczy zobaczysz jak przyleci...
              z tym placeniem to cyrk jest .
              mozesz mowic pisac a i tak przyjada bez kasy , wiec wtedy kategorycznie i stanowczo ze klucze przy zaplacie,
              ech skąd ja to znam
              • Gość: cd Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 08:58
                zrób regulamin w pokoju to tez dziala oczywiscie WIELKIMI LITERAMI w paru miejscach
                • Gość: gosc Re: racja!!!!! IP: *.uznam.net.pl 10.08.13, 09:41
                  Ludzie kombinuja jak moga jedno mnie dziwi ze sa to dorosli ludzie nie rozrargniona młodzież ...wogole czasami takie pytania ze nie wiem czy to kontrola czy jakiś sanepid a jaki Pani ma kredyt a taka mloda a dwa mieszkania to pewniw maz za granica...a nie ma Pani meza ooo to bogaci rodzice tez nie? To gdzie Pani pracuje jada po 7czy 8godzin i ze nie wybrali pieniedzy z bankomatu potem sie przychodzi jestesmy na plazy tu i tam i człowiek teaci czas
                  • Gość: na nie Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 12:35
                    mysle ze duzą winą trzeba obarczyc samych tych co wynajmują, z pazernosci obnizaja ceny daja 2 dni gratis , nie placa podatków wynajmuja na lewo , wiec wiadomo ze kazdy polezie tam gdzie taniej a nie gdzie lepiej, a to widac mercedesy na wspoólnych lazienkach np....
                    dzis kazdy liczy wolą wspolną lazienką niz hotel a pózniej pretencje ze za 40 zl nie bylo tego co za 200 zl od osoby ,,,,,no sorry
                    • Gość: kaha Re: racja!!!!! IP: *.uznam.net.pl 10.08.13, 14:24
                      Apartamenty na lewo raczej nie to sie bardzo rzuca w oczy ze ludzie sie wymieniaja a zazdrosni sasiedzi którzy cala zime maja spokój a raptem 2miesiace do roku jest glosno leca do urzedu doniesc o nieuczciwosci...na lewo tak stare babcie za 30zl 40zl a niewdzieczni turysci i tak skrytykuja i zdemoluja
                      • Gość: yc Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 15:11
                        na lewo mase osób wynajmuje nma nowej promenadzie swoje apartamenty ...
                        a juz nie powiem o mieszkaniach i nie w urzedzie miasta tylko w urzedzie skarbowym tam sie donosi;-))
                        • Gość: max Re: racja!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.14, 00:10
                          jasne donosic to polacy umia, lepiej jak za komuny w DDR a tak powaznie zastanowcie sie jak wykorzystujecie swoich rodakow (pracownikow)
                          wstyd ze ludzie zapiepszaja 12 albo wiecej godzin za pare zlotych a wlasciciele (polscy kapitalisci, nie ludzie) jezdza najnowszymi autami i maja rodakow w dupie a jedzenie tez w hotelch do dupy( bylem i wiem, polako-niemiec)
                          a co do placenia to nigdy sie nie nie targuje tylko place i zawsze jestem mile widziany u moich gospodarzy
                          swinoujscie to jest piekne miejsce i ludzie sa okay ale mentalnosc pozostawia duzo do zyczenia
      • Gość: gość Re: racja!!!!! IP: *.uznam.net.pl 10.08.13, 13:50
        Najgorsi są ślązacy.pełni kompleksów wiec głowy noszą wysoko żeby to jakoś ukryć bo tak bardzo chcą pokazać,że ich stać.Na plaży zajmują najwięcej miejsca otaczając się parawanami i są przy tym bardzo głośni i nie oszukujmy się mało urodziwi więc rzucają się w oczy.oczywiście są wyjątki od reguły ale niestety rzadko.
        • Gość: yc Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 15:13
          hhahahahha, najgorsi są polscy niemcy i Poznaniacy.
          Kiedys slązacy byli fajni ale teraz juz nie.
          Najmilsi ludzie są z łodzi , najlepiej placą Warszawiacy ;-))
          Wroclaw tez moze byc
          • Gość: jadwiga Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 13:56
            A gdzie polecicie mi dobry nocleg-2 os.z posiłkiem?
            Płace przy wejściu i chcę dobrze wypocząc/.
            • Gość: ;-) Re: racja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 19:14
              jak placisz przy wejsciu to kaZdy Cie przyjmie;-)
              a ile chcesz placic...
              to podpowiem
            • Gość: ja Re: racja!!!!! IP: *.uznam.net.pl 12.08.13, 20:48
              Posiadam mieszkanie 2pokojowe dla max 4osob w xentrum miasta wolne od piatku tj 16.08 cena za całość 150zl..
              Pytania meilowo apartament-mila@wp.pl
              • Gość: dużo słońca Re: racja!!!!! IP: *.ice-net.pl 14.08.13, 08:47
                Droga Kaju wydaje mi się , że po prostu masz pecha wynajmując kwaterę
                Samym Swoim , którzy być może mają wspólne korzenie z Twoimi dziadkami.
                hm ....... Kaju mentalnie pachniesz Podlasiem.
                • Gość: na nie kaja ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 09:28
                  Kaja spróbuj zalatwic sobie Niemców.
                  i pamietaj czym mniej placi i bardziej sie targuje to
                  najwieksze gó..., demeoluje , steka
                  a w domu sra za obore
                  TEN CO NAJMNIEJ MA NAJWIECEJ WYMAGA!
            • Gość: max Re: racja!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.14, 00:15
              hahaha
              teraz beda sie przebijac i nawet jak Pani slazaczka jest to bedzie obojetne ;)
              pozdrawiam
      • Gość: Dość Czarna lista najemców-wandali IP: *.uznam.net.pl 05.11.14, 16:05
        A może pomogłaby tu czarna lista lokatorów , którzy dewastują, nie płacą, imprezują?
        • Gość: Wwa-Nordic Walking Re: Czarna lista najemców-wandali IP: *.cws.sco.cisco.com 02.11.15, 11:58
          Jestem jak najbardziej za utworzeniem takiej listy. A może takowa istnieje? Koniecznie uważajcie na instruktora Nordic Walking pana Piotra Kowalskiego. Ten człowiek nie dośc że w ógóle wam nie zapłaci i mieisącami bedzie opowiadał bajki i obiecywał to jeszcze zniszczy wam mieszkanie i nie bedzie sporzatać...Choć ma dochody i regularnie prowadzi kursy nic nie płaci ani pln. Odradzam zdecydowanie jakie kolwiek umowy interesy i układy z tym cżłowiekiem.
    • Gość: ola_monola_blues Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.static.3s.pl 04.09.13, 13:30
      No to sobie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ponarzekało na swoich chlebodawców. Bo w końcu - nie oszukujmy się - macie na chleb dzięki turystom. Żegnam ozięble.
      • Gość: ola Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.uznam.net.pl 04.09.13, 14:28
        Oj kogoś prawda w oczy kole.Uderz w stół a nożyce się odezwą.
      • Gość: na nie Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 17:31
        Nie zgadzam sie z toba.
        ci turysci ,maja dzięki nam tanie lokum i dach nad glową
        bo co by zrobili skoro doba w Otavianno kosztuje na dwie osoby 500 stów
        i kto tu jest dla kogo?
        poza tym, te noclegi sa za tanie, np kosz na plazy 40 dychy na caly dzien rower 20 dychy
        a ludzie za grosze wynajmują i z tego co wiem nie napisze gdzie dawali na poczatku sierponia!!!!!!! dobe gratis !!!!
        • leotti Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów 31.08.14, 06:58
          Wczoraj wrócilem z Świnoujscia- podobalo mi sie, mile to wspominam .
          Mieszkalem przy promenadzie w Afrodycie i nastepnym razem jeśli pojade, tez własnie tam sie zatrzymam. Pragnę dodać ze jestem ze Ślaska i nie mam Mercedesa:
          • Gość: jhmb hm h Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.14, 10:23
            Afrodyta jest na sprzedaz spiesz sie
    • ewa_mama_jasia Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów 05.09.13, 14:42
      Masz dużo racji ale nie do końca. Zgadzam się z oszustwami przy płaceniu, kradzieżą, demolowaniem itp. Nie gadzam się z kwestią gotowania. Jeśli chcę gotować sama, wynajmuje mieszkanie (czy apartament) z kuchnią lub aneksem kuchennym. Nie moja wina, że w nowo budowanych mieszkaniach na wynajem (szczególnie tych w dzielnicy nadmorskiej) nie ma kuchni tylko aneksy. I gotuję sama tak, jak chcę i z tego, co chcę. Jeżeli nie mam zamiaru sterczeć przy kuchni, wynajmuję sobie pokój w pensjonacie czy ośrodku wczasowym i wtedy wykupuję wyżywienie lub chodze na posiłki do restauracji.
      Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy wynamuję sobie mieszkanie (apartament) i wynajmujący zakazuje mi korzystać z kucni (aneksu). Chyba zabiłabym go smiechem.
      Zaznaczam, że mówię czysto teoretycznie, bo od ładnych kilku lat, kiedy przyjeżdżam do Świnoujścia, właśnie po to, zeby nie sterczeć przy kuchni, rezerwuję sobie pokój w pensjonacie. I posiłki mam gotowe.
      • Gość: na nie Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 15:47
        z gotowaniem sie zgadzam niestety, jezeli ktos ma dzieci albo jak ktoś
        jest na diecie to niestety ...
        kuchnia jst od tego i nie mozna im zabronic gotowac...
        • Gość: kaja Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.uznam.net.pl 05.09.13, 16:50
          Ja nie zabraniam gotowac uwazam ze mozna owszem skrytykowałam fakt ze ludzie jak sa nie na swoim to demoluja kogoś chodziło mi o fakt ze w malej kuchni smazy sie po kilkanascie kg ryb pryska tluszczem po scianach ..Aneks sluzy do przugotowywania posilkow ale nie jwst to restauracja zeby smażyć w takiej ilosci i tak mocno zapachowe potrawyoim moim zdaniem
          • Gość: na nie ludzie sa rózni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 19:41
            Jeden bedzie chodzil w kapciach drugi bedzie szorowal walizkami parkiet nawet kaucja nie pomoze bo za 500 zl nie wycyklinujesz, dlatego uwazam ze dla turystów robi sie bardzo niski standard a nie super apartamenty.
            • ewa_mama_jasia Re: ludzie sa rózni 06.09.13, 08:16
              Jeśli standard będzie niski, to i ceny wynajmu będą niskie. Taka jest prawda. Narzekają tutaj właściciele kwater, że wczasowicze chcieliby płacić nie więcej niż 50 zł (i ta kwota przebija się tutaj jako niewiarygodnie niska, wręcz śmieciowa) a mają wymagania. Chcieliby właściciele, zeby płacić 60, 70, moze więcej. Nie znam sie, nigdy nie wynajmowałam kwatery. Zawsze były to domy wczasowe lub pensjonaty. Ale za ok. 70 zł od dorosłego i 2/3 tej kwoty od dziecka mam pokój w zaufanym pensjonacie, do którego jeżdżę od przynajmniej 5 lat, bez pretensji o podłoge, wode, ogrzewanie, gotowanie itp. Co roku przyjeżdżam z dzieckiem (ew. jeszcze mężem) do Świnoujścia na majówkę, na tydzień - półtora. Ogrzewanie działa, ciepła woda bez ograniczeń. Do mojego pensjonatu w tym roku przychodziła na posiłki kobieta, która potwornie marzła na kwaterze. Zmieniła kwaterę i też marzła. Właściciele odmawiali włączenia ogrzewania argumentując, ze już wiosna. Jak tylko zwolniło się miejsce w moim pensjonacie, przeniosła się.
              • Gość: na nie Re: ludzie sa rózni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 17:39
                ogrzewanie jak 20 stopni na dworze ?jaja sobie robisz ,nikt za 50 zl tego nie zrobi,
                hotele gdzie od 200 z/os to tak
                Mylisz sie, najwiecej chetnych jest na wspólne kible i meble ala girerek za 45 zl od osoby
                poza tym w sezonie nie ma gdzie sie przeniesc a statystyczny Polak nie pójdzie do pensjonatu za 200 zl od osoby , jakosc kosztuje za 50 zl niech sami wynajmuja luksusy
                Kosz na plazy kosztuje 40 dychy na caly dzien tam niech mieszkaja
                • Gość: aga ku`chnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.13, 08:35
                  kuchnie to nieporozumienie przeciez prad taki ze glowa boli.
                  Jak kazdy zacznie gotowac bo to chytre na promenadzie nie zje to
                  maakra.
                  lodówki w pokojach jeszczze tak ale kuc`hnie zdecydowanie nie chyba ze 150 od osoby, ale przeciez to, co tu nie przyjezdza nie da tyle,
                  trzyma 50 dych i mysli ze luksusy dostanie
                  • Gość: wczasowicz Re: ku`chnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 08:49
                    W chamstwie i prostactwie to Wy jesteście nie do przebicia.
                    Jeden z Waszych numerów to zwrot pieniędzy za prześcieradło
                    jakoby pobrudzone olejkiem do opalania.
                    Czytanie Waszych komentarzy to jakby ciąg dalszy historii Kargula i Pawlaka
                    www.iswinoujscie.pl/artykuly/28424/
                    • Gość: na nie Re: ku`chnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 09:28
                      to do hoteli tam maszerować biedoto, przescieradla zasyfiale nie do sprania po okresie bab.
                      piach w lózku ! brud syf kila i mogila.
                      a wymagania....
                      plazmy lcd na scianach kuchnie i wszystko ma byc ZA DARMO.
                      ale ludzie sa sami wyminni skoro w sezonie daja dobe gratis i schodza z cen na maxa dla przykladu na komandorskiej cene wyjsciowa apartamentu dla 6 osob 300 zl zeszli na 250
                      na 6 osób!!!!!!!!! i to w terminie poczatku sierpnia ...teraz to chyba za darmo wynajmują...
                      • Gość: waffel ss Re: ku`chnie IP: *.dhcp.as2116.net 13.11.13, 22:27
                        te baby z okresem cie karmia,place za te ruiny 30-to metrowe 250 za dobe i wymagam,jak sie chce prowadzic taki interes to trzeba sie liczyc z inwestycjami,ciekawe co zrobisz pokrako jak sie ta biedota wypnie na ciebie i twoj zagrzybiony apartamencik.
                    • ewa_mama_jasia Re: ku`chnie 08.09.13, 11:43
                      Przez chwilę ta dyskusja była na w miarę sensownym poziomie. Ale sie skończył. Skoro taki poziom życzliwości prezentują ludzie, którzy wynajmują pokoje / mieszkania w Świnoujsciu, nie dziwię się, że coraz mniej osób chce wynajmowac. Może i są niekulturalni wynajmujący, nie przeczę. Ale właściciele tutaj udzielający się osiągają szczyty chamstwa. I dlaczego właściwie? Dlatego, ze dzięki klientom mają na chleb? Wystarczy kilka lat gorszych, gdzie turyści pojadą gdzie indziej, i skończy się eldorado.
                      Dlatego żeby nie użerać sie z takimi gospodarzami, co to nie włączy ogrzewania a człowiekowi grabieją ręce, w yciu nie pojadę na prywatną kwaterę. Wolę pensjonat.
                      • Gość: cd nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 09:59

ogrzewanie gazowe kosztuje ! albo placisz konkretnie pieniadze albo siedz w zimnie!
                        nie ma nic za darmo.
                        i jeszcze jedno zawsze beda przyjezdzac bo na hotel ich nie stac.
                        trzeba sie liczyc z tym ze 20 stopni to nie powod do grzania!
                        poza tym w mieszakniach ogrzewanie wlaczaja pod koniec pazdziernika
                        WYMAGANIA PANA A KIESZEN DZIADA
                        • ewa_mama_jasia Re: nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewani 09.09.13, 11:48
                          Masz rację, dziadostwo na tym portalu pisze. I dlatego własnie żeby u takich dziadów nie wynajmowac, od 5 lat jeźdżę do pensjonatu. Płacę 70 zł (z wyżywieniem całodniowym 100) i mam święty spokój od takich kulturalnych wynajmujących. Ugotują mi, posprzątają, włączą ogrzewanie. Mogę przyjechać później, wyjechać wczesniej, nikt mi łaski nie robi.
                          • Gość: cd Re: nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 18:45
                            70 zl to nie pensjonat tylko prywatna willa ,mylisz pojecia
                            pensjonat to kategoryzacja i koszt z wyzywieniem to okolo 300 zl od osoby w sezonie
                            a 70 zl to tez smieszna cena porównujac z wynajeciem roweru 20 zl
                            czy kosza na plazy 40 zl
                            i watpie zeby nawet oni przy 20 stopniach wlączyli ci ogrzewanie chyba jak tem spadnie ponizej 5 to tak
                            • ewa_mama_jasia Re: nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewani 10.09.13, 09:45
                              Nie prywatna willa, broń mnie od prywatnego właściciela - jeśli jest taki, jak na tym forum niektórzy. Masz rację, ta moja "meta" formalnie to nie jest pensjonat tylko ośrodek wczasowy (teraz sprawdziłam).
                              • Gość: cd Re: nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 18:21
                                niech sobie bedzie czym chce, ale przy ponizej 10 stopni nie wlaczaja ogrzewania.
                                Tylko w drogich hotelach i to duzych ...
                                za 50 zl to smieszne.
                                Rower 20 zl na caly dzien
                                a tu woda, prad gaz i ogrzewanie za 50 dych to kpina jakas
                        • Gość: waffel ss Re: nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewani IP: *.dhcp.as2116.net 13.11.13, 22:38
                          a ja wynajmuje zawsze na zdrojowej i zawsze sobie na grzejniczku majty i skarpetki susze a piwko chlodze pod biezaca woda,bo w lodowie to kielbache 3mam na "gryla",i co mi zrobisz "biznesmenie"?mozesz mi naskoczyc,nasz "klyjęt" nasz pan.place,wymagam.AMEN.
                          • Gość: ble Re: nikt za darmo nie bedzie ci wlaczal ogrzewani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 21:09
                            ty nie jestes klinet a plebs gó... i śmiec , z kazdego dobrego pensjonatu by cie wypie...la ochrona, albo zwykli faceci
                            ze tez takie gó... i biedota smierdzaca i cuchnaca syfy zarazone tu przyjezdzają, z tego co wiem taka biedota nie raz ludziom w walizkach przywozi karaluchy i faraonki z ta biedota tak jest i 5-bachorów które demoluje i niszczy kradnie to
                            i wody leje bo w domu za obore sra
                      • Gość: max Re: ku`chnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.14, 00:23
                        popieram i pozdrawiam
                    • Gość: gość Re: ku`chnie IP: *.google.com 30.07.14, 17:45
                      A chciałbyś prostaku otrzymać zatłuszczone prześcieradlo na dzień dobry, typowe dla turysty roszczeniowego- w dupie był gó... widział. Europejczyk zasrany. W zębach byś to wynosił jakby na mni popadło.
    • Gość: kinio Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.google.com 30.07.14, 16:25
      Pani opisuje to bardzo delikatnie...polski turysta to zwierze, prostak i cham. Przepraszam mały odsetek normalnych ludzi cechujących się wysoką kulturą osobistą. Reszta to bydło niszczące wszystko , a udające światowych globtroterów, stać na wynajem nie stać na jedzenie, ale wódka i piwsko co wieczór...dzieciom tłumaczenie , że loda już jadło dzisiaj... Sranie na plaży pod siebie, wbijanie kiepów w piasek itd. Bydło! Bydło! Bydło! Zostańcie w domach chamy, dajcie odpocząć normalnym ludziom. Ludzie pobierajcie kaucje za wszystko. Kaucje! Wysokie kaucje!
      • Gość: gfdss Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.14, 10:04
        Stac ich na wynajem? AhahhaHhah jezdza i szukaja tanizny i wymagania szklanki bija wszystko niszcza , kaucja ci nic nie da zyrandol 600 zl tv 1000 tragedia tylko Niemcow brac i te straszne bachory ich obrzydliwse wszystko chca za darmo ...parking , internet u
      • Gość: max Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.14, 00:21
        chamstwo to od ciebie bije a napewno nic nie wynajmujesz i najlepiej sie nie wypowiadaj a jak wynajmujesz to nie wynajmuj i siedz sobie spokojnie w domu
        milego wypoczynku, acha a najlepiej nie jedz na slask
        • Gość: j jgvg Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 08:54
          Pisac sie naucz analfabeto z katowic na slas po co?
          • Gość: buziaczki Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.gallus.pl 02.09.14, 09:56
            To, że wy jestescie tu gdzie jesteście jest chichotem, wstydem historii.
            Dla wielu obcokrajowców jesteście wizytówka naszego kraju,
            a niestety z mentalnościa Kargula i Pawlaka nadajecie sie do pasienia kur i kaczek.
            W utylizacji jakiś rowerów , drobnej dilerce jestescie specjalistami.
            Powinni Was z powrotem repatriować na Podlasie czy w Bieszczady.
            • Gość: ngbbn Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.14, 11:56
              Spadaj buraku do roboty teraz my jezdzimy po swiecie do maja i co tepy prostaku?
              • Gość: buziaczki Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.14, 20:35
                Ty wnuku Kargula to możesz wziąc sztange zigaretów i jechac do Stralsundu.
                To jest dla Ciebie świat i nie ruszaj im tych kosiarek ,pilarek ,rowerów.
                Nie zatrzymuj się w Ahlbecku, Heringsdorfie ,Bansin, bo tam Twój tępy ryj znają na pamięc.
                Oczywiście możesz jechac do dziadków na Podlasie.
                • Gość: cfgcfg Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 21:12
                  Bujaj sie pi... karmiony ch...u niemyty ..
                  pogadaj sobie to piety bo ch... zajety
                  Kmiocie niedomyty
                  • leotti Re: prostactwo i chamskie zachwania turystów 06.09.14, 09:34
                    Toż to język i kultura światowca jest:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka