Dodaj do ulubionych

letnie mieszkanie nad morzem

14.07.14, 11:34
Witam,

od lat marzę o zakupie mikro-mieszkania nad morzem, bywam w Świnoujściu na wakacjach i mi się tu bardzo podoba, plaża jak nigdzie indziej! czasem dziki ;) czy orientujecie się gdzie opłaca się takowe kupić? czy to się opłaca? bo ja bym wynajmowała pewnie też to lokum.
Obserwuj wątek
    • Gość: lenka Re: letnie mieszkanie nad morzem IP: *.uznam.net.pl 14.07.14, 22:12
      Zależy czy szukasz luksusów, czy średniej klasy mieszkania. Jeśli to pierwsze-to w dzielnicy nadmorskiej. Jeśli to drugie- widziałam, że na Lechickiej niedrogie mieszkania są.
    • grooclin Re: letnie mieszkanie nad morzem 16.07.14, 12:08
      ja kiedyś mocno rozważałem, ale w Gdańsku chciałem i kasy nie starczyło niestety... zawsze cześc wydatków zwrócić może Tobie wynajem.
    • wanda2220 Re: letnie mieszkanie nad morzem 21.07.14, 10:32
      ja byłam tam na wakacjach w tym roku, miejsce jest super - Świnoujście masz blisko niemiec wiec to idealna baza wypadowa na zwiedzanie deutschlandu. oglądałam nawet mieszkania - pgb erigo ma całkiem dobrą ofertę, ale na razie spłacam jeden kredyt i niestety nie mogę kolejnego m kupić ;P
    • Gość: asdf Re: letnie mieszkanie nad morzem IP: *.uznam.net.pl 21.07.14, 17:55
      W naszym miescie, jak w kazdym, sa biura nieruchomosci.

www.i-swinoujscie.pl/
    • Gość: Eleonora Re: letnie mieszkanie nad morzem IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.23, 10:09
      A sprawdzałaś mieszkania w Pucku? To miasto coraz bardziej się rozwija, a w dodatku powstaje nowa marina! Ceny są naprawdę przystępne. W szczególności na osiedlu heweltdeweloper.pl/.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka