Gość: AnnaDeszczowska IP: *.pruszcz.mm.pl 11.05.15, 17:56 WItam, Poszukuje kontaktu do hurtowni alkoholi i napojów Vinoteka w Świnoujściu. telefon i adres by się przydał. pomocne byłyby też opinie. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michalina Walczak Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 13.05.15, 17:35 Tel nie mam już, ale mail tak braliśmy na ślub w Wielkanoc od nich dostaliśmy kieliszki w prezencie nic specjalnego ,ale ceny dobre .Więc ok ,ale nie mają whisky i dużej oferty win zależy kto jakie ma wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetia.net.pl 20.05.15, 17:43 jeżeli ktoś posiada nr tel do nich proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.play-internet.pl 25.05.15, 16:43 ma ktoś chociaż stronę internetową tej hurtowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 25.05.15, 20:23 Daria to zyski chowają niedorozwoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetia.net.pl 11.06.15, 18:29 Czy udało się Pani coś zdobyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 11.06.15, 21:13 RYSZARD PODAJ MAIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetia.net.pl 12.06.15, 16:29 rajpstraga1@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek [...] IP: *.internetia.net.pl 12.06.15, 19:05 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię piwko Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 12.06.15, 23:58 Bo jak chcę się pić to meta Zdzisio ,Rysio ,Wiesio nie tam Wina jak w tym barze ni ma do pełna to ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetia.net.pl 13.06.15, 10:17 Po rozmowie telefonicznej pieniądze zostały zwrócone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pije i zyje Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 13.06.15, 12:45 Ja tam pije, ale mi ni płacą jak zapłacą to i pobije nawet bimbru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokiet Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 13.06.15, 14:54 Ciasta zdecydowanie kiepskie trzeba poszukać dobrej cukierni chyba z papierka wystrój ok bardzo dużo kwiatów i przestrzeń widok robi swojem mocnym punktem jest ogród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokiet Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 13.06.15, 20:32 Najlepsze ciasta ma nie vinoteka a słodka pokusa tylko drogie no za torba to wyjdzie od kilo 50 zł to lekko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 08.07.15, 10:47 Jakieś bardziej szczegółowe opinie o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pij i zyj Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 08.07.15, 11:53 Piwo zimne mają salę weselne bez Klimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.15, 18:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.giga-komputer.pl 24.07.15, 23:06 Czekam 11 dzien roboczy na zwrot pieniedzy za niezrealizowany alkohol i nadal nie mam pieniedzy w poniedzoalek dzwonie . Nagrywam rozmowe i kieruje sprawe na policje i do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.15, 20:18 Małe Sprostowanie. Otrzymałem zwrot gotówki po 13 dniach roboczych. Cieszę się, że udało mi się odzyskać pieniądze z nadpłatą po niezłym stresie. jeśli faktycznie jakiś pracownik im namieszał to masakra jak nie to na szczęście problem mamy z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryczek Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 25.07.15, 09:10 Ja mam 300 zł więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.giga-komputer.pl 25.07.15, 09:48 Piotr. Ile czekasz na zwrot pieniedzy? jak coś to pisz na pawlowscy@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetamichal Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 27.07.15, 07:49 Po 9 dniach są 180zl ponad ,nawet trochę do przodu wyszliśmy jeśli faktycznie jakiś jakiś pracownik im kolo pióra robi to masakra jak nie to na szczęście problem mamy zglowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.15, 20:59 anetamichał - To masz szczęście... inni dalej czekają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 28.07.15, 17:51 Normalnie brak słów tyle co mają wymówek to się w pale nie mieści a to burza była i im serwery padły a to nie mogli się skontaktować , księgowa na urlopie że gorąco i nie mogę wysyłać towaru a że przelali pieniążki w poniedziałek a w piątek dzwonią i proszą o numer konta. Czy ktoś w ogóle odzyskał swoje środki za nie wykonaną usługę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 29.07.15, 16:39 Proszę o usuniecie posta wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.15, 18:46 Chce napisać sprostowanie do mojej wcześniejszej wypowiedzi . Całość kwoty dostałam dziś przelewem po godzinie 17 , do tego firma dopłaciła mi zadość uczynienie za problemy związane z zamówieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 18.08.15, 11:59 sprostowanie do powyższych wypowiedzi. firma przeprosiła i zwróciła mi środki za nie wykonaną usługę. I dopłaciła mi zadość uczynienie za problemy związane z zamówieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 30.07.15, 17:38 I jak zwykle nic. Dzwonie codziennie od poniedziałku i co dzień jestem zapewniamy że zwrot kasy został wykonany na konto. Pewnie przechodzi przez Greckie banki :-) Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz270485 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.146.188.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.15, 16:14 U mnie podobna sytuacja, w 3 terminach nie dało rady dostarczyć alkoholu, kilka dni przed weselem musiałem sam jeździć i szukać innej hurtowni, mało tego musiałem pożyczyć na alkohol ponieważ nie otrzymałem zwrotu należności, z resztą mija 1,5 miesiąca a ja jeszcze nie mam mojej kasy na koncie, napisałem im że jeśli do 31.07.2015 nie otrzymam swoich pieniedzy to sprawa trafia do mojego prawnika. I tak się właśnie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.lmds.dialog.net.pl 23.09.15, 12:22 Witam, Czy udało się coś wskórać po tym zgłoszeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 06.08.15, 17:27 łukasz wysyłali ci może jakieś potwierdzenia wpłaty (zwrotu środków) mi wysłali ale już mija tydzień a kasy na końcie niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 06.08.15, 17:28 i nie wiem czy to nie jest jakaś ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz270485@wp.pl Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.146.188.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.08.15, 15:18 wysłali miesiąc temu potwierdzenia no i lipa. Ważne pytanie jeszcze, potrzebuję dokładny adres tej hurtowni, nigdzie nie mogę znaleźć a prawnik pilnie potrzebuje. Ktoś pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 14:10 adres na który ja wysłałem pieniądze to taki: Swinoujscie 72-600 Grunwaldzka 63 ale adres z którego przyszły pieniądze zwrotne to AJENCIA U.P OSTRAWA 112 . Coś tu jest dziwnego z tą firmą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz270485 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.08.15, 23:27 mi podali inny adres, świnoujście ale ul matejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 18.08.15, 12:06 Sprostowanie do powyższych komentaży . Firma przeprosiła i zwróciła środki za nie wykonaną usługę i dołożyła za problemy coś od siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz270485 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.146.95.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.15, 14:16 Ciekawe komu oddali?? bo nie mi, a oba komentarze powyżej łudząco podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.15, 15:32 moja walka o kase trwała około miesiąca. wydaje mi się że po prostu się przestraszyli i zaczęli kasę oddawać. A druga rzecz dziwi mnie to że wpłacają zadośćuczynienie. Jaka firma chce tracić na transakcji. nie wiem. Kolejna dziwna sprawa to że każdy ma inny adres firmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.ip.oxynet.pl 03.09.15, 10:01 Bardzo proszę administratora strony usuniecie moich wpisów. z góry dziękuję m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.146.130.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.09.15, 13:16 Nie usuwajcie, niech ludzie zobaczą że to nie jest firma tylko jakiś wielki wał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.146.95.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.15, 16:56 bonus jest po to żebyś nie miał prawa rościć odszkodowania od nich za nie wykonaną usługę, a poza tym rozmawiałem ze znajomym policjantem na temat tej niby firmy i mówię wszystkim ,, trzymajcie się od nich z daleka,, Odpowiedz Link Zgłoś
bussska4you123 Re: Vinoteka/hurtownia 31.10.15, 17:10 Witam czy dowiedziala się pani coś na ich temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.15, 12:30 Witam, ja również zamówiłam u nich alkohol, 2 dostawy odwołali na jutro mam umówioną 3. Piszę e-maile z prośbami o potwierdzenie, zero odpowiedzi, tel wyłączony, poczta głosowa zapchana. Jeżeli ktoś coś wie, udało mu się odzyskać pieniądze proszę o kontakt (elunia713@wp.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.15, 09:56 Bardzo proszę o skasowanie mojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
bussska4you123 Re: Vinoteka/hurtownia 19.11.15, 20:48 Proszę o informacje czy zwrócili Pani pieniądze za towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka1990 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 25.12.15, 19:51 Cześć wczoraj dostalem kase cud trochę więce mam nadzieję że Co się uda ją już się ouutuje z forum pa.Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RekaSprawiedliwosc Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.15, 00:03 Ostatni znany nr to 516 603 766, już dostępny nie jest. Po ustaleniu kolejnego podziele się z Państwem bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka1992 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.centertel.pl 25.12.15, 19:48 Dzisiaj dostalem kasę w zasadzie wczoraj ale dzisiaj sprawdziłem konto 6570 tyś ok 230 zł więcej więc jest nadzieja dla was.Obiecałem więc tak czynię proszę o usunięcie wpisów luka i Wesołych Świąt m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RekaSprawiedliwosc Re: Vinoteka/hurtownia IP: 80.50.131.* 30.12.15, 12:57 Kazali tak napisać, inaczej nie ma szans na odzyskanie pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako2712 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.16, 18:21 Niestety ja wesele miałem we wrześniu 2014 roku i nadal nie otrzymałem zwrotu, jakieś niby próby robili, oskarżali bank o utrudnienia w transakcji, przez co z tytułu reklamacji otrzymałem 150zł zadośćuczynienia, ale kwoty z zamówienia nie dostałem... Może załóżmy jakąś oficjalną grupową sprawę w sądzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bussska4you123 Re: Vinoteka/hurtownia 15.01.16, 00:04 Przeciwko tej niby hurtowni toczą się postepowania w różnych rejonach. Ja również zgłosiłam sprawę na policję i narazie czekam na jakieś informacje. Niby po jakimś czasie jest szansa ze zwrócą pieniądze ale jak widać nie wszyscy otrzymują zwrot. A ma Pan z nimi jakiś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako2712 Re: Vinoteka/hurtownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.16, 20:24 Niestety ,mam tylko nagrane rozmowy z nimi. Kontakt się urwał bo numer już nie odpowiada. Będę wdzięczny za dalsze informacje w tym temacie. mój mail - pawelkoszelowski@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bussska4you123 Re: Vinoteka/hurtownia 27.01.16, 20:31 Ma ktoś jakikolwiek kontakt z tymi oszustami? ? Odpowiedz Link Zgłoś
shirin0 Re: Vinoteka/hurtownia 27.01.16, 21:14 Masakra... Teraz trafiłam na to forum przypadkiem :( wszystko się zgadza, tylko ja miałam całkiem inne dane do przelewu z innego miasta, też pomorskie i wychodzi na to, że to ta sama firma... Dostawa została odwołana bo oblodzenie... Zadzwonili czy chcę dostawę w nowym terminie czy zwrot pieniędzy... oprosiłam o zwrot, którego do tej pory nie otrzymałam... Telefonów już nie odbierają, a na maile nie raczą odpowiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
shirin0 Re: Vinoteka/hurtownia 27.01.16, 21:16 My na ponad 6000 tysięcy i również nie otrzymaliśmy zwrotu :( Odpowiedz Link Zgłoś
bussska4you123 Re: Vinoteka/hurtownia 28.01.16, 00:19 Ja już ok miesiąca nie mam z nimi kontaktu zapewniali że zwrócą pieniądze do 7stycznia i cisza. Nr już dawno nie odpowiada miałam z nimi kontakt tylko przez maile. Niestety też to wszystko przeczytałam jak już zrobiłam im przelew. Odpowiedz Link Zgłoś