Dodaj do ulubionych

Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.16, 15:53
Zapraszam na nowo powstałe świnoujskie forum44wysp.pl
Poszukujemy osoby które zajmą się administracja działów oraz pisaniem artykułów.
Poszukujemy osoby które mogą zająć się foto galeria.
Czekamy na wasze opinie i propozycje
Wiadomości proszę wysyłać do administratora forum.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.16, 15:56
      Możliwe dodawanie darmowych ogłoszeń, kupie, sprzedam, nieruchomości, motoryzacyjne etc.
      Zapraszamy
    • Gość: Kamil Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.uznam.net.pl 04.01.16, 15:22
      forum calkiem ciekawie sie przedstawia, jedynie co musicie zrobic to rozleklamowac by ludzie wiedzieli ze takie istnieje ..
    • Gość: gosc Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 04.01.16, 15:34
      Jak na razie widzę się rozkręca, no ale życzę powodzenia :)
    • Gość: Kamil Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.uznam.net.pl 04.01.16, 15:41
      Ja rownież życzę wam serdecznie by wam się udało ! W sumie nie ma żadnego oficjalnego forum internetowego naszego miasta. Myślę że z czasem się rozkręci, ja zarejestrowałem się już dziś. Sądzę ze dział sprzedaży i nieruchomości jest całkiem na miejscu zwłaszcza że można dodać ogłoszenia za darmo.
    • Gość: gosc niedzielny Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.google.com 04.01.16, 16:52
      Dobra alternatywa dla tych co nie lubia fejsbuka
    • Gość: Ja Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.uznam.net.pl 04.01.16, 18:33
      www.forum44wysp.pl
    • Gość: Kasia Re: Nowe forum dyskusyjne Swinoujscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.16, 21:49
      Całkiem ciekawie sie prezentuje pozdrawiam i sukcesów życzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka