Dodaj do ulubionych

pogodowy raport ....

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 07:55
Hej, dziewczyny jak u Was pogoda bo w Świeciu ciągle upał. Aż miło być dalej na
urlopie :)
Obserwuj wątek
    • ga Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 08:30
      Nie denerwuj mnie..! Zimno, mgliście, zimno.I mgliście.
      • gosia-s Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 08:37
        No to zamów ładną pogodę, ale już. Ma potrwać przynajmniej do 3 czerwca.
    • gosia-s Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 08:32
      Ty na urlopie, a ja już w robocie. W W-wie może nie upał, bo jest troche
      wiatru, ale b. ciepło. Ze zgrozą myślę o lecie...
      • gofa Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 08:47
        a na poludniu slonecznie...bedzie goraco...a powietrze rzeskie po wczorajszej
        burzy :) az zyc sie chce :)
        • gosia-s Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 08:55
          O tak, przydało by się oczyścić trochę ciężkie wielkomiejskie powietrze. Gdzie
          była burza, możesz ją tu przygonić?
          • ga Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 09:09
            No dobra. Przeprowadzę się na południe.
            • gosia-s Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 09:34
              Wystarczy do centrum
              • Gość: Muminek Re: pogodowy raport .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 09:50
                Weź sobie urlop Ga jak zasłużyłaś dobrą pracą to będziesz miała pogodę hihi!
                • ga Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 14:19
                  A leniuchowi parasol?!!:)))
                  • gosia-s Re: pogodowy raport .... 07.05.02, 14:46
                    No to już szczyt lenistwa, że się człowiekowi nawet poleniuchować nie chce.
                    • Gość: Muminek Re: pogodowy raport .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 02:02
                      Noc pogodna, barmetr utrzymuje się na dobrym poziomie narazie żadnych zmian,
                      ciekawe jak będzie rano? A więc idę spać.....:0.... o kurde bo mi jeszcze gebe
                      rozerwie :)))
                      • gosia-s Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 09:22
                        No to dobranoc na zaś, bo już i tak nie śpisz. A u nas pogoda dopisuje, jest
                        bardzo ciepło, lekki wiaterek, ale po południu znowu będzie upał. A jutro,
                        według zapowiedzi, burza.
                        • gofa Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 09:37
                          raport z poludnia ;) slonce swieci, niebo blekitne, gory zielone, ale w
                          termometr mi przygrzalo i mam hihihi 35 stopni :)
                          • gosia-s Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 09:43
                            A ja mam okno na południowy zachód, o 7.00 było tylko 15 stopni. Ale i tak b.
                            ciepło, z krótkim rękawkiem można chodzić.
                        • Gość: Muminek Re: pogodowy raport .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 09:39
                          W swieciu cały czas ładna słoneczna pogoda można powiedzieć dalej upał, rano
                          podlałem ogródek bo już w nocy było słychać pod otwartym oknem... PIĆ! PIĆ! ..
                          to roślinki mi spać nie dawały :))
                          • gosia-s Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 09:45
                            Trzeba było podlać, a potem iść spać i cieszyć się, że to tylko roślinki.
                            • wook Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 11:44
                              południowy-wschód, słońce, bezchmurnie, lekki wiaterek w cieniu 25st. w słońcu
                              35st.
                              • gosia-s Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 12:17
                                wook napisał(a):

> południowy-wschód, słońce, bezchmurnie, lekki wiaterek w cieniu 25st. w słońcu
                                > 35st.

... a od czasau do czasu pogrzmi i potem znowu pogoda jak na zamównienie. Żeby
                                tak zawsze było...

• Gość: Muminek Re: pogodowy raport .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 12:29
                                  A gdyby to koledzy zapraszali na pifko... to pewnie bym poszedł ale nie spać:)))
                                  • gosia-s Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 13:20
                                    A ten znowu robi mi apetyt na pifko. Więc jak, idziemy?
                                    • wook Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 13:31
                                      ok to gdzie się spotykmy???
                                      • wook Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 13:40
                                        już wiem, każdy idzie do sklepu po pifko i za godzinkę przy komputerze :)))
                                        • gosia-s Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 13:54
                                          To może jednak po robocie... Umówny się, że o określonej godzinie każdy
                                          pociągnie ze swojego kufla.
                                          • gofa Re: pogodowy raport .... 08.05.02, 16:26
                                            hahaha...pomysl przedni, jestem za, tylko gdzie...tu? czy u nas? ;) i o
                                            ktorej?
                                            • gosia-s Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 08:30
                                              Co do miejsca to chyba nie bardzo możemy wybrzydzać, raczej każdy tam gdzie
                                              jest.
                                              Co do godziny, to się jeszcze umówimy. O której jesteście już wolni, tj. po
                                              pracy (zajęciach)?
                                              • gofa Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 11:00
                                                hihihi...chodzilo mi o to, czy rozmowy przy pifku toczyc bedziemy u Was czy u
                                                nas? albo tu i tu? :))) czas...dzisiaj? kiedy Wam pasuje, a ja sie dostosuje,
                                                byle nie po 20 :)
                                                • gosia-s Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 11:20
                                                  Powiedzmy, że raz tu, raz tu. W jednym miejscu to trochę nudnawo.
                                                  Mnie pasuje po 18.00.
                                                  • gofa Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 12:10
                                                    mnie tez :) wiec...? ale gdzie reszta? czyzby tylko gosie mialy spotkac sie na
                                                    pifku? ;)
                                                  • gosia-s Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 12:39
                                                    Czyżbyś była moją imienniczką?
                                                  • wook Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 13:01
                                                    możecie się i mnie spodziewać i tu i tam hihihi, muszę sobie tylko załatwić
                                                    pifko :)
                                                  • gosia-s Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 13:15
                                                    A co za problem?! Co to, u Was prohibicja?
                                                  • ga Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 13:21
                                                    A u nas to można dopiero po 15-tej! Bo szef nie pozwala! A ponoć prowadzimy
                                                    działalność na pograniczu artystycznej, bez pifka tak raczej niemrawo!
                                                  • gosia-s Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 14:09
                                                    Dopiero po 15-tej?! No to moja droga, ja kończę 16.15 robotę. Witaj w klubie.
                                                  • gofa Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 14:20
                                                    gosia-s napisał(a):

> Czyżbyś była moją imienniczką?

wyglada na to ze tak :)))
                                                  • gofa Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 14:22
                                                    no to ktora godzinka, 18.30 pasuje?
                                                  • ga Re: pogodowy raport .... 09.05.02, 14:36
                                                    Pasuje.Od 15-tej nie ma szefa- myszy harcują!
                                                  • gosia-s 18.30. 09.05.02, 14:49
                                                    Stoi?
                                                  • gosia-s No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 14:59
                                                    ... przedstawiamy się?
                                                  • wook Re: No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 18:03
                                                    no i do 18.30 muszę sam czekać z tym pifkiem???
                                                  • gofa Re: No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 18:14
                                                    jaki sam? jaki sam? a ja to co??? ;)))
                                                  • wook Re: No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 18:17
                                                    Ty to wiadomo, na przemyskim punktualność że hej, a może u nich zabrakło
                                                    pifka???
                                                  • gofa Re: No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 18:30
                                                    spokojnie...poczekajmy :)
                                                  • wook Re: No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 18:52
                                                    dłużej nie czekam, studencki kwadrans minął, papa do zobaczenia w niedalekiej
                                                    przyszlości :)))
                                                  • gofa Re: No to proszę towarzystwa... 09.05.02, 18:56
                                                    aaaaa...why??? jakby co siedzimy z wookiem u nas :)))
                                                  • ga Re: padło! 10.05.02, 12:00
                                                    Pifko było, internet padł. Ale plama!!!
                                                  • gofa Re: padło! 10.05.02, 12:15
                                                    ga, spoko, wszystko jest ok :) do trzech razy sztuka ;) poza tym nikt z nas
                                                    nie przewidzial problemow technicznych :)
                                                  • gosia-s Re: padło! 10.05.02, 12:34
                                                    gofa napisał(a):

> ga, spoko, wszystko jest ok :) do trzech razy sztuka ;) poza tym nikt z nas
                                                    > nie przewidzial problemow technicznych :)

Ja mogę przewidzieć bez problemu. Serwer siada kilka razy dziennie, tzn. w ciągu
                                                    8h pracy.
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:07
                                                    A widzicie! To wszystko przez to że umawiacie się bezemnie hihihi!
                                                    No ale juz jestemmam nadzieje ze bedzie lepiej nastepnym razem :)
                                                  • gosia-s Re: padło! 10.05.02, 14:17
                                                    Ooo pardon! Umawialiśmy się ogólnie wszyscy, Ty zaspałeś, ale to Cię broń Boże
                                                    nie zwolniło z toastu!
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:25
                                                    Qrna ma się urlop, to sie powinno odpoczywać , wiec to robiłem - ale nie mów mi
                                                    dziewcze że zaspałem :)))
                                                  • gosia-s Re: padło! 10.05.02, 14:52
                                                    No dobra, odpoczywałeś, rozumiem. Ale wzniesienie toastu mie jest szczególnie
                                                    męczące.
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 18:37
                                                    mam nadzieje ż nie za bardzo meczace i następnym razem załapię się o czasie -
                                                    moja propozycja umawiamy się co najmiej dwa dni wcześniej i najlepiej po
                                                    południu :))))
                                                  • gosia-s Re: padło! 11.05.02, 08:53
                                                    Na razie tylko wiadomo, że w next week. Co do konkretnej pory, to się jeszcze
                                                    umówimy.
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 16:39
                                                    Postaram się nie przegapić okazji hihihi!
                                                  • gofa Re: padło! 11.05.02, 22:08
                                                    o wize ze skoro zaczynamy sie juz umawiac to znacznie pewniejsze jest zebranie
                                                    sie w komplecie :) fajowo :) ze next week to wiemy juz...jakies propozycje co
                                                    do dnia? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:22
                                                    od wtorku do niedzieli ale po południu :))))
                                                  • gosia-s Re: padło! 13.05.02, 08:49
                                                    W godzinach pracy, tj. 8.15 - 16.15. Może być trochę po godzinach.
                                                  • wook Re: padło! 13.05.02, 15:25
                                                    wtorek od 19.oo, czwartek od 18.oo a o innych porach jak się uda to wpadnę.
                                                  • gosia-s Re: padło! 13.05.02, 15:43
                                                    Ja do 17.00. Potem to nas ochrona odhacza.
                                                  • gofa Re: padło! 13.05.02, 15:53
                                                    no to tak...ja moge jutro do 17 - zanim gosie odhaczy ochrona ;) i po 19 -
                                                    kiedy wook ma wolne :)))ewentualnie mozemy urzadzic tlenokonferencje ;)
                                                  • gosia-s Re: padło! 13.05.02, 15:55
                                                    gofa napisał(a):

> no to tak...ja moge jutro do 17 - zanim gosie odhaczy ochrona ;) i po 19 -
                                                    > kiedy wook ma wolne :)))ewentualnie mozemy urzadzic tlenokonferencje ;)

Co do cholery z tym tlenem? Miga mi ten łeb i nic!
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:45
                                                    Gosia do Kawiarenki ! Nie żyłuj tych 5 złociszy! ;)
                                                  • gosia-s Re: padło! 15.05.02, 12:51
                                                    Tak zrobię. A wracając do pogody, ochłodziło się. Zimna Zośka przyszła.
                                                  • gofa Re: padło! 15.05.02, 14:42
                                                    gosia :) niestety nie ma rzeczy doskonalych :) tlenowi tez sie czasem zdarzaja
                                                    wpadki, ale generalnie dziala lepiej niz gg :) a swoja droga...co Muminek
                                                    uparl sie tak na kawiarenke ? ;)
                                                  • wook Re: padło! 15.05.02, 15:10
                                                    po to kawiarenka, żeby gosia mogła funkcjonowac na forum i w weekendy:)))
                                                  • gofa Re: padło! 15.05.02, 16:31
                                                    o, gosia! panowie sie buntuja po tym jak w ostatni weekend sami ( no, prawie
                                                    sami ) rymowali cudnie ;)
                                                  • Gość: gosia-s Re: padło! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:15
                                                    Pisze z kawiarenki, rzut beretem ode mnie, obiecuję częściej wpadać.
                                                  • wook Re: padło! 15.05.02, 21:18
                                                    hurrraaa!!! gosia trafiła do kawiarenki:)
                                                    no widzisz gosiu jakie to proste!
                                                  • gofa Re: padło! 15.05.02, 23:48
                                                    superowo :) bezstresowo , i serwer sprawny ;)
                                                  • gosia-s Re: padło! 16.05.02, 08:09
                                                    Może niezupełnie bezstresowo, bo miałam wczoraj mało czasu, w dodatku siedział
                                                    koło mnie jakiś obrzydliwy szczeniak, nieco dalej jego nie mniej oprzydliwy
                                                    tatuś. Poza tym zignorowałam towarzycho, które głównie czatowało, ale trudno.
                                                  • wook Re: padło! 16.05.02, 09:44
                                                    musisz sobie znależć inną kawiarenkę :)
                                                  • gofa Re: padło! 16.05.02, 09:46
                                                    no to wspolczuje szczerze...i zycze nastepnym razem sympatyczniejszego
                                                    towarzystwa i wiecej czasu :)
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:29
                                                    W końcu to Warszawa kawiarenek pewnie dużo, to Gosiu wybieraj te lepsze,
                                                    przytulniejsze i staraj sie nie pić tam za dużo pifka :))))
                                                  • gosia-s Re: padło! 17.05.02, 12:13
                                                    Eee tam, wszędzie jest tak samo. A ta ma tą niewątpliwą zaletę, że jest blisko.
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:13
                                                    To walkmena na uszy, volume na max i zostajesz sama z internetem przed Tobą
                                                    :))))
                                                  • gosia-s Re: padło! 20.05.02, 17:03
                                                    Wystarczy, że się wyłączę duchowo oddając się bez reszty forum.
                                                  • Gość: Muminek Re: padło! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:24
                                                    Tylko nie wyłączaj sie całkowicie bo zapomnisz iść do pracy :)))
                                                  • gosia-s Re: padło! 23.05.02, 08:56
                                                    Nie zapomnę, problem w tym, że ja to robię w pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka