gosia-s 10.05.02, 13:55 Ludzie znad morza czy z gór, z miasta czy ze wsi, żeglarze czy alpiniści, zbiórka! Ruszamy do portowej knajpki Bosmana, ja stawiam! www.bosman.com.pl/tawerna/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 15:42 W taką pogodę? Wrócimy do tematu po zmroku! ( ktoś mi tu radził na zieloną łączkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 15:49 nie ma sprawy ja dołączę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 16:04 Po zmroku to ja jestem poza cyberprzestrzenią. Pogoda rzeczywiście sprzyja, ale co za dużo, to niezdrowo. Ja już mam dość upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 15:52 A tak na matginesie, jak się do tego dokopałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 16:02 Proste. Szukałam wirtualnego piwa i wystukałam w wyszukiwarce "Bosman". Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 16:13 Nie udało mi się z tymi zagadkami od supergwiazdy. Ile dni można nie pic? I wody czy piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 16:43 Ale to towarzycho w tej tawernie łase na piwo:))), co rusz to trzeba stawiać, ale za to dzieki kościom udało mi się parę kufelków na swoi stoliczku postawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.05.02, 17:39 jeju...cos stracilam chyba? czy nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 18:25 Jeżeli chodzi o tawernę - to polecam poza wirtualną rzeczywistością - Węgorzewo na Mazurach. Tawerna nie do opisania to trzeba zobaczyć. Acha czynna całą dobę. Polecam Pifko i chleb ze smalcem a w nim skwarki i cebulka. Poza tym jest orginalna atmosfera i wystrój żeglarsko - leninowski. Przy bufecie patrzy Wam prostto w oczy Felek Dzierżyński - Jak zaczyna do Was mrugać okiem to znaczy że nalerzy wreszcie przestać pić hahaha! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 11.05.02, 08:32 Jak przypadkiem się tam zabłąkam, to odwiedzę. Pifka spróbuję koniecznie, ale chleba ze smalcem nie jadam. A Felek niech idzie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 11.05.02, 08:38 Ja wczoraj zdążyłam pograć parę minut w pracy, jeden kufelek się pojawił, ale ktoś bezczelnie wyżłopał moje piwo, bo kufelek nagle znikł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:53 Właśnie w to gram jakoś słabo mi idzie szczególnie z tymi lotkami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 00:09 Oprucz tego ze panienka zabrała mi moje prawie wszystkie kufle i dostałem pięścia między oczy od jej gacha :) to moze być ale kości są strasznie wciagajace hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 11.05.02, 08:34 ga napisał(a): > Nie udało mi się z tymi zagadkami od supergwiazdy. Ile dni można nie pic? I > wody czy piwa? Wody to kilka dni, piwo - każdy przypadek jest indywidualny, od człego życia, do ok. pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 12.05.02, 10:26 znowu tylko postaw i postaw, nie zdążyłem nawet łyka pociagnąć, lotki latały gdzie chciały, bardziej karne były kości, ale tylko do czwartego kufla hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:02 Ale musisz przyznać że barman jest często miły :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 12.05.02, 17:21 Ja trafiłem na jego gorszy dzień, może następnym razem będzie w lepszym nastroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 08:43 Barman ciągle pokazuje swoje etykietki, ale poza tym jest o.k. A lotki trzeba rzucać z prawej,lekko z dołu, z zielonego kwadracika! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 09:36 A ja wysiliłam się na gest przyjaźni i chciałam postawić tej kobitce pifko. Oberwałam w zęby, jak można mieć tak narwanego chłopa! Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 09:53 To już tylko gadka z muzykiem jest bezpieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 10:56 Ewentualnie z barmanem. Całkiem miły gość. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 12:41 hihihi...chyba mam fuksa...nastrzelalam sie lotkami jak szalona, pogadalam z barmanem, muzyk niestety nie chcial gadac, elektryk zabral mi piwo...ale potem oddal mi je chlopak dziewczyny...pogadalm sobie z nia...i hihihi...odpowiedzialam na piec pytan...hihihi...jestem na liscie ...nie ma to jak dobrze zaczac poniedzialek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 12:52 Wow! Moje gratulacje! A ja tak w tyle zostałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 16:03 e tam, dasz rade, zabieraj sie do dziela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 16:10 Ups, nabąbiłam się tym piwem, a tu z roboty trza wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 16:14 Ga, marsz na forum o forum. Żebrzemy tam o należne nam miejsce na stronie portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 13.05.02, 16:29 Tylko jeszcze dodam, że udało mi się wleźć na listę Bosmana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:15 Ga moje gratulacje, aleście się tu ostro bawili pod moją nieobecność :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.stat.gov.pl 14.05.02, 16:13 Szczęściarze, mają tyle czasu w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 14.05.02, 18:42 O przepraszam ja w domu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:23 W domu? A kto psa wyprowadza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:44 Psinka ma swoj czas a inernet swój :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 17.05.02, 09:38 Tylko nie przesadzaj z tym internetem! Tawerna (nie tylko wirtualna) też ma swój czas. Świnoujście czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:47 No wiesz Gosiu ja tu jestem, a nie bywam. Chyba że tapetuję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 20.05.02, 17:06 Miałam na myśli Twoją fizyczną obecnosc w S-ciu. Bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 10:20 przecież wiesz że ostatno byłem 7 latek temu, niestety :((((( ale nadrabiam na forum :)))) Wiesz starość mi nie pozwala na długie spacery:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.stat.gov.pl 22.05.02, 14:08 Jaka starość, jaka starość, każdy ma tyle lat, na ile się czuje. A spacery? Kto Ci każe, do Świnoujścia nie idziesz na piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:28 Ale do samochodu mam daleko i po schodach...a wiesz jakie to meczące w moim wieku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 22.05.02, 16:02 To może bliżej na dworzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 16:29 E.. na dworzec jeszcze dalej i to sporo.. zły pomysł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 23.05.02, 09:56 Wcale nie taki zły. Pomyśl o spacerach nad brzegiem morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: 213.76.53.* 23.05.02, 15:54 I co jak pomyślę to już wystarczy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 23.05.02, 18:44 oj...wychodzi ze Muminek jest malo wymagajacy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 23.05.02, 21:00 już nie mogę przestańcie!...bo wsiądę w jakiś samolot, tak mi sie zachciało spacerów brzegiem morza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:36 raczej wodolot, bo w Świnoujściu nie ma lotniska.. hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 23.05.02, 23:27 a ja to nawet piechotka...byle nad morze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 24.05.02, 07:56 Kochani, przecież są pociągi! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 24.05.02, 11:39 taaak...jeszcze sa.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 24.05.02, 11:46 Są i nie ma chyba innej drogi, bo na samochód to strasznie daleko. Pomykaj na dworzec. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 24.05.02, 13:06 no to biegne ;) tym bardziej ze mam blizej bo z bb ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 25.05.02, 23:19 Jednak nie ma to jak własne cztery kółka, szybko, jedziesz kiedy chcesz, nie jesteś związany godzinami i nie musisz stawać na każdej stacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.cosmic.pl 27.05.02, 18:58 Ale jadąc pociągiem nie muszę martwić się o miejsce do parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: 213.76.53.* 28.05.02, 07:24 Ale do miejsca parkowania pociągu masz zawsze dalej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:26 Ale zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 28.05.02, 21:59 Ale nie na zawołanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.05.02, 12:20 No kurcze, ale wiesz, że jest, wiesz, kiedy i dokąd zajedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 29.05.02, 16:05 Własnym samochodem też wiesz że zajedziesz a czasami szybciej niż planujesz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 03.06.02, 15:25 Ale ja to jestem za wygodna, żeby jeździć na dalekie trasy samochodem. A poza tym uwielbiam pociągi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 19:13 A co cię najbardziej pociaga? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 04.06.02, 08:30 Gość portalu: Muminek napisał(a): > A co cię najbardziej pociaga? ;) W tej chwili trasa Warszawa - Świnoujście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 04.06.02, 16:35 No to mas zstrasznie długi pociąg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:18 No to pewnie sypialny, bo nie wyobrażam sobie siedzieć w upale taką ilość kilometrów :)) i jeszcze mówić że jest fajnie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 05.06.02, 16:20 Jak jedzie w dzień, nie musi być sypialny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 20:46 Ale cztery litery od siedzenia wtedy bolą.. hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 08.06.02, 07:53 mozna pospacerowac po korytarzu i obserwować widoki :))), albo zajrzeć do Wars- u na lurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 08:46 Daj spokój Wook z tym spacerowaniem! Korytarze pełne luda, Wyjść z przedziału się nie uda. Wkoło pelno jest tobołków, Siedź ty lepiej na swym stołku. Wars zamknięty lub go nie ma, Lepiej w kącie se podrzemać. Zima zimno, duszno latem, Lepiej jechać małym fiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 08.06.02, 11:55 Ja tam wolę coś większego niż mały fiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:19 TAk to wszyscy wiedzą że pociąg masz do pociągu bo większy od małego fiata :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 09.06.02, 21:12 gosia, możesz jechać dużym fiatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: E, towarzycho, idziemy do tawerny! 10.06.02, 09:28 Eee tam, dużym fiatem. Co się będę rozdrabniać, rollsem! Odpowiedz Link Zgłoś