Dodaj do ulubionych

Ga, gdzie jesteś w tlenie?

24.06.02, 09:25
Daj mi namiar, nie mam Ciebie na liście kontaktów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.polpak-karton.pl 24.06.02, 09:37
      A ja GA szukam wchodząc do tlena,
      Włączam wyszukiwarkę a jej tu nie ma :))))
      • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 09:50
        Jestem, dodaj tylko: _73 to się znajdę!
        • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 10:07
          Niestety, w tlenie nie mogę Cię znaleźć. Nie zapominaj, że nie mam gg.
          • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.polpak-karton.pl 24.06.02, 10:16
            Ale ja mam i mogłabyś tylko włączyć dostępność:)))
            A w tlenie także nie mogę Cię znaleźć:((((
            • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 10:23
              A ja za chińskiego boga nie połaczę się z serwerem GG :-(((((
              • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 10:45
                Jestem w tlenie: ga_73, ale z niego jeszcze nie korzystałam(tylko gg) więc
                powolutku, jak prostej kobiecie wytłumaczcie, co mogę robić nie tak, skoro mam
                aktywne to okno cały czas?
              • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 10:47
                Aaaa.... Was wyszukiwarką też nie znalazłam!
                • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 11:29
                  aga73 to Ty? Mam nadzieję, bo czekam na autoryzację.

Kliknij w ten łepek potem na łepek z lewej, szukaj osoby: nicki gosia-s1976 i
                  muminek42 to my.
                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 24.06.02, 17:17
                    ufaga ufaga ;) musicie po prostu dodac ga do kontaktow bez wyszukiwania i
                    czekac na autoryzacje :))) dajcie znac czy sie udalo ;)
                    • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 25.06.02, 08:29
                      Mnie się udało, ale czy dodałam właściwą Agę...
                      • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 25.06.02, 10:36
                        Podaję jeszcze raz:
                        ga_73
                        i mam Was w swoich adresach, ale nie przez tą głupią wyszukiwarkę, bo ona
                        twierdzi, że nie ma czegoś takiego. Zaczepiałam Was całe popołudnie i nikt mi
                        nie odpowiedział:(((
                        • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 25.06.02, 11:36
                          ha! ga! mam :)))
                          • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.polpak-karton.pl 26.06.02, 00:25
                            Postaram się byc w piątek od rana w tlenie :)))))
                            • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 26.06.02, 08:26
                              Ja będę na pewno. Ale nie poświęcę 8 h tylko na pogadankę...:(((
                              • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 26.06.02, 10:07
                                a ja jeszcze nie wiem...ale sie postaram...wiec pewnie jakas mala
                                telekonferencje zrobimy, co? ;)
                                • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 26.06.02, 10:12
                                  Pewnie, jestem za.
                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.polpak-karton.pl 26.06.02, 21:01
                                    No to jesteśmy umówieni:)))
                                    A jak tam wook pewnie nic o tym nie wie?
                                    Ga też już mam w kontaktach :)))
                                    • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 08:32
                                      Swoją drogą, wook też mógłby pojawić się w tlenie.
                                      • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 09:49
                                        Ja baaardzo chcę pokonferować!...a jak to się robi?
                                        Muminku, nigdy Cię nie ma, a mam twój adres bez autoryzacji. W piątek rano, do
                                        apelu gotowa!
                                        • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 09:56
                                          ga napisał(a):

> Ja baaardzo chcę pokonferować!...a jak to się robi?

Ależ to proste! Wystarczy kliknąć na łepek po lewej i wybrać konferencję. No
                                          chyba, że ktoś Cię zaprosi wcześniej - okienko dialogowe samo wyskoczy. ;)

W piątek rano, do
                                          > apelu gotowa!

• ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 09:58
                                            Dzięki wylewne!
                                            • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 11:16
                                              no no...ale ja jutro bede tylko do 10.30...buuu....zalapie sie? ;) no
                                              wlasnie...i co z wookiem? chyba zajety ostatnio, bo pojawia sie rzadko :'(
                                              • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 12:11
                                                Jasne, to mógłby się to pofatygować. Nie słyszy jak wołamy?
                                                • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 14:14
                                                  tak się wydzieracie, że trudno nie usłyszeć, umarłego z grobu podnosi:)))
                                                  jak dam radę to się jakoś do Was podłączę - do zobaczenia:)
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 14:28
                                                    Dobra, czekamy.

Patrzcie go, wydzieramy się, hi hi. :-)
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 17:36
                                                    wook...'wydarłyśmy sie' chyba skutecznie co? ;) czekam na autoryzacje...ale
                                                    jak mnie znalazles...james bond? ;)
                                                  • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 27.06.02, 20:17
                                                    taki agent to ja nie jestem, od czego są nasze miłe panie ze Świnoujścia:) ale
                                                    przykro mi że z Wami nie pokonferuję, pewnie i po 14 nie wpadnę, ale cierpliwie
                                                    poczekam na następna okazję
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:07
                                                    Postaram się byc od 9.00 :))))
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 28.06.02, 00:35
                                                    no to jestesmy umowieni - jutro punkt 9.00 - kto pierwszy ten zaprasza na
                                                    konferencje :)
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 28.06.02, 09:05
                                                    i stalo sie...czy ktos przewidzial ze tlen zawali????? buu...nie moze nawiazac
                                                    polaczenia z serwerem...:(((
                                                  • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 28.06.02, 21:43
                                                    ale wreszcie się udało, na drugi raz będzie już wszystko ok:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:35
                                                    Jesli się wszyscy spotkamy :))))) o jednakowej porze :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.chello.pl 30.06.02, 15:36
                                                    Wredne typy, umawiacie się beze mnie! wiecie, qrna, że ja mam tlen w pracy, z
                                                    własnej nieprzymuszonej woli w biurze nie nocuję, ani nie spędzam tam
                                                    weekendów. co do kawiarenek - to nie będę bawić się w tlen, chodzę tam tylko po
                                                    to, aby w razie problemów technicznych w pracy strzelić kilka postów. teraz
                                                    dorwałam się do kompa u rodziny.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.polpak-karton.pl 30.06.02, 19:55
                                                    I po co te nerwy? Przecież właśnie sie umawiamy w poniedziałek bo jesteś w pracy
                                                  • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 30.06.02, 21:37
                                                    a ja to bym ściał się umówić na wtorek gdzieś koło 10.00 - proszę:)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 01.07.02, 08:53
                                                    OK, postaram się znaleźć trochę wolnego czasu. :-))))))
                                                  • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 01.07.02, 09:09
                                                    Wtorek dziesiąta!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 09:15
                                                    Właśnie siedze w tlenie i tu na Was czekam
                                                    Ładnie tak zostawiać samego człowieka?
                                                    Jutro już jest wtorek, ale ja niestety
                                                    Jadę na Mazury - żegnajcie kobiety! :)))
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 01.07.02, 11:12
                                                    wiec....moze byc - wtorek 10.00 :) oby tylko tlen zadzialal...Muminku!!!
                                                    bedzie nam smutno bez Ciebie - ale nie martw sie - zagwarantujemy Ci czkawke w
                                                    okolicach 10 - zeby nie bylo ze zapominamy ;)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 01.07.02, 11:46
                                                    A tak na serio - qrde, ja mam robotę!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 12:31
                                                    Dzięki dziewczyny za czkawke, postaram się w tych godzinach nie pic pifka bo
                                                    jeszcze mógłbym się utopić ;))))))
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 01.07.02, 15:02
                                                    no no Muminek...ladnie bedziesz dzien zaczynal...pifko juz o 10? niezle...az
                                                    strach pomyslec co bedzie kolo 18 ;)
                                                  • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 02.07.02, 11:10
                                                    koło 18 to będzie powtórka z rozrywki:)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 02.07.02, 11:14
                                                    No to i ja napiję się pifka o 18, może Wy też? Ale nie wirtualnego.
                                                  • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 03.07.02, 09:04
                                                    smakowało pifko? mam nadzieję ze nie konsumowałaś go w samotności:)
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 03.07.02, 09:47
                                                    Sama, ale nie w samotności. Niestety, jestem zmuszona do generalnych porządków
                                                    w związku ze zmianą lokum... ;)))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 03.07.02, 09:49
                                                    znowu przeprowadzka? może potrzebna pomoc:)))
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 04.07.02, 12:17
                                                    gosia...wiesz...taka przeprowadzka w takim momencie... to ma symboliczny
                                                    wymiar :)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 04.07.02, 12:25
                                                    Tak, znowu przeprowadzka. Już o tym pisałam, właściciele zapowiedzieli
                                                    podwyżkę. Dziś idę oglądać 2 pokoje :)))
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 05.07.02, 12:19
                                                    i jak te pokoje? nadaja sie? :)
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 05.07.02, 13:17
                                                    Jasne, ten, na który się zdecydowałam to istna perełka. :)))
                                                  • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 08.07.02, 16:34
                                                    barek, kominek....Alternatywy 4,ha,ha !? Gratuluję!
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 09.07.02, 08:22
                                                    Aleś trafiła! Wczoraj oglądałam pierwszy odcinek Alternatywy 4 (kolejna
                                                    powtórka), a właśnie niedaleko kręcili ten film!
                                                  • ga Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 11.07.02, 09:21
                                                    O kurcze! A Gospodarza Domu już poznałaś?;))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 11.07.02, 10:41
                                                    Qrcze, raczej już Gospodarza Osiedla, został nim w ostatnim odcinku... ;)))
                                                  • gofa Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 11.07.02, 11:07
                                                    gosia, a kiedy przeprowadzka? :)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.gizycko.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 19:21
                                                    Przeprowadzka??? Gosiu - kiedy ????? :)))))
                                                    Czemy ja nic na ten temat nie wiem ???
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: 217.153.20.* 21.07.02, 13:42
                                                    Kiedy?... Tydzień temu! ;)))))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? IP: *.tvk.tpsa.pl 23.07.02, 12:54
                                                    No! Wystarczy że trochę mnie nie ma,
                                                    A dookola się wszystko zmienia.
                                                    Mam nadzieję że na lepsze? :)))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie jesteś w tlenie? 23.07.02, 14:33
                                                    Na razie na lepsze, odpukać!!! ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka