Dodaj do ulubionych

Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn ....

IP: *.pk.edu.pl 12.07.02, 23:52
.... w bikini na pobliskich plazach przypada teraz na statystycznego mieszkanca
Swinoujscia ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: 212.160.155.* 13.07.02, 12:41
      stary, nie rob smaka...
      pozdrawiam z plazy jak na razie jedynie gazetowej.
      • millennik1 Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 15.07.02, 00:45
        ...konkretne pytanie...tez jestem ciekaw...bo za pare dni nawiedze te plaze...
        • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 15.07.02, 08:27
          To zależy od pogody - najwięcej w upały! ;)))
          • isoxazolidine Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 15.07.02, 18:23
            a jaki upal jest dla Ciebie najoptymalniejszy ??
            ;-))))))

hmmm..... moze sie wtenczas wybiore do Swinoujscia ....
            • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 16.07.02, 09:04
              isoxazolidine napisał:

> a jaki upal jest dla Ciebie najoptymalniejszy ??
              > ;-))))))

ok. 30 stopni i lekki wiaterek - ale na taką pogodę trzeba trafić! ;)))
              >
              > hmmm..... moze sie wtenczas wybiore do Swinoujscia ....
              No to pomykaj na dworzec!
    • Gość: Drwal Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 08:35
      a toplesiki jakies sa na plazy jak piekne sie ubieraja fajn bikini wiecej
      odkrywa niz zakrywa odwaznie sie ubuieraja nasze piekne polskie dziewczyny
      • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 18.07.02, 16:23
        A to wszystko dla Was panowie... :)))
        • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 18.07.02, 19:35
          zaczynam się martwić, jak wogóle ktoś może wątpić, przecież na tym forum są
          TYLKO śliczne i ZGRABNE dziewczyny - prawda?
          • ga Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 19.07.02, 10:38
            Wook! Ty Podporo "zgrabnych inaczej"!!:))
            • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 21.07.02, 13:49
              Ga, a może zeskanujemy swoje zdjęcia? ;)))
              • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.tvk.tpsa.pl 23.07.02, 13:00
                No!! Ta oferta jest do przyjecia. :))))
                • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 23.07.02, 14:14
                  Skoro do przyjęcia, to teraz możemy ustalić stawkę. ;)))
                  • ga Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 23.07.02, 16:58
                    I będziemy mrugać na wygaszaczu?
                  • millennik1 Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 23.07.02, 16:59
                    ...czyli mala licytacja...
                    • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 24.07.02, 08:20
                      Jasne, Wy licytujcie która na tapetę... :D
                      • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:16
                        Och!!! Ale straszne z Was materialistki, tylko o kasie myślą, a najpierw
                        powinna być sława. :))))
                        • millennik1 Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 26.07.02, 21:49
                          ...slawa i slowa(na forum)...wszystkie dziewczyny ktore sa na forum sa
                          niesamowite...
                          • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 27.07.02, 07:56
                            dziewczyny, a czy te Wasze zdjęcia muszą być licytowane? a może by tak
                            niespodziewajkę na pocztę co? chiba łącza by siem nie popaliły:)))
                            • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.07.02, 17:02
                              O rany, ja chciałam tylko, żebyście przegłosowali, która z nas idzie na tapetę,
                              nic o kasie nie pisałam!!!
                              • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 28.07.02, 08:44
                                ok! to ja ciem obie na tapetę, taki jestem, a co:)))
                                • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 12:16
                                  Ok, zgadam się z Ga i zrobimy sobie zdjęcie razem, a jak nie wypali -
                                  fotomontaż. :)))
                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 28.07.02, 18:06
                                    czekam, może się doczekam :))
                                    • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 18:21
                                      Hi hi, my też czekamy... na Wasze fotki. :)))
                                      • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 07:13
                                        Gosia, znowu coś za coś?, a jakby tak z dobroci serca, bez rewanżu co? Moje
                                        zdjęcie nie przechodzi przez łącza, a jak już to tepsa ma masę roboty, aby
                                        powrócić do normalnego działania sieci :)
                                        • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 08:18
                                          Dobra, dobra, niech Ci będzie! Pożyczysz skanera?
                                          • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 08:29
                                            Nie mam, też bym musiał pożyczyc, kurde przez takiego urzadzenia nie będę miał
                                            nowej tapetki,chyba się popłaczę.
                                            • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 08:43
                                              Ale wiesz co, Ga ma skaner... ;))) Tak pisała.
                                              • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 08:45
                                                no to trzeba wziąć Ga do galopu i niech biegusiem robi skanki, a ja juz
                                                zaczynam czekać:)))
                                                • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 10:17
                                                  No wlasnie, gdzie ona???
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 14:07
                                                    chyba pobiegła, tylko coś jej to dużo czasu zajmuje:)
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 16:09
                                                    No co chcesz, chce żeby było wszystko profesjonalnie zrobione, a na to trzeba
                                                    czasu! Żadne szybko i byle jak! ;)
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 18:47
                                                    spoko, to profesionalistka poradzi sobie i myślę że wszyscy będziemy
                                                    zadowoleni.
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 21:06
                                                    Coś długo jej nie ma, mam nadzieję, że jak wróci, to zrobi nam niespodziankę!
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 29.07.02, 21:12
                                                    może szuka odpowiedniego skanera:)
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 09:12
                                                    Takiego, żeby jeszcze mogła rzucić nam swoje slajdy z Santorini... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 09:17
                                                    A bez skanera mogę wysłać zdjęcia?
                                                    Tylko nie wiem na który adres :)))))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 09:22
                                                    nie ma sprawy, wysyłaj napewno dojdą:)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 09:56
                                                    Jak to, Muminek nie wiesz na jakie adresy? Na nasze adresy! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:26
                                                    No i wysłałem ale czy doszło???
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 13:35
                                                    Jeszcze nie, poczekam...
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 14:41
                                                    też zaraz sprawdzę:)
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 15:15
                                                    Jak na razie, to tylko wywalam wirusy.
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 16:24
                                                    to chyba jakaś epidemia u mnie nazbierało się ich siedem :((
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 17:51
                                                    No, zdjątka doszły! Tylko proszę Was, tytułujcie jasno e-maile, wobec tej
                                                    zarazy portalu stałam się podejrzliwa.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 17:56
                                                    To sa drugie które wysłałem bo poprzednie wróciły z jakims błędem, coś
                                                    niedobrego dzieje się z tym portalem, wczoraj to nawet nie mogłem przez pewien
                                                    czas otworzyć forum.
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:23
                                                    Ja też nie mogłam, ani poczty, ani forum! Przez to robactwo, które zapycha sieć!
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 20:25
                                                    u mnie tez się blokuje, pokazuje błędy na stronie i wogóle czasami mnie trafia
                                                    bo strasznie długo sie ładuje:( zaraz sprawdzę czy doszły zdjęcia:)
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 20:39
                                                    doszły wszystkie trzy:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:43
                                                    Cieszy mnie to niezmiernie.:)))
                                                    Postaram sie jeszcze trochę wysłąc jak odbiorę płytę :))))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 30.07.02, 20:46
                                                    super, a oni tak sami pozowali czy ich namawiałeś?
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:55
                                                    Wabiłem marchewką... hahaha
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 31.07.02, 07:07
                                                    widziałem, to tak jak się "steruje osłem", marchewka na kijku i do przodu
                                                    hihihi, to oni wszyscy jarosze?
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 31.07.02, 08:40
                                                    Ja bym potoczyła beczkę z piwem we właściwym kierunku... :)))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 31.07.02, 11:02
                                                    pewnie więcej by było chętnych do pozowania, tylko czy stali by w pozycji
                                                    horyzontalnej? :)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 31.07.02, 12:14
                                                    No nie wiem... Tak by się za tym browarem nalatali, że i bez niego przyjęliby
                                                    pozycję horyzontalną.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:52
                                                    Piwa dużo dookoła,
                                                    Więc marchewkę każdy wolał :))))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 31.07.02, 16:27
                                                    Ale dobrze siębawili przy tej marchewce... chyba?...

• Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:32
                                                    Niektórzy aż do rana :))))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 31.07.02, 16:33
                                                    Jak długo odsypiałeś?
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:50
                                                    Nie było czasu :)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:52
                                                    A teraz my spać Ci nie dajemy... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:18
                                                    Nie wy tylko nałóg ;))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:14
                                                    Oj, bo zacznę mieć wyrzuty sumienia...
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:23
                                                    Możesz już zaczać, bo późno.. hihihi
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 08:31
                                                    Chociaż, ja się z tego cieszę...
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.polpak-karton.pl 01.08.02, 16:10
                                                    Wyrzuty sumienia i radość z tego - wyszła z Ciebie prawdziwa kobieta :)))))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 16:23
                                                    No ale to przyjemny nałóg, nieprawdaż?
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 19:05
                                                    a co Wy tak zeszliście na nałogi?, ten przynajmniej nie truje:)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 20:49
                                                    No pewnie, że nie truje, a jeszcze, jak się go używa z umiarem, bardzo
                                                    pomaga! :)
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 20:52
                                                    to prawda, to jest nałóg przyjazny:) nie należy sie go pozbywać ani leczyć:)
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 21:10
                                                    Wręcz potęgować. :)))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 01.08.02, 21:12
                                                    Gosia! Gosia! ale... z umiarem:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:14
                                                    Z jakim umiarem nie miałem własnego kompa cały miesiąc chyba cos mi się od
                                                    życia należy ... hihihi
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 02.08.02, 08:35
                                                    Jak tylko praca, i póki co na inne rozrywki nie starcza czasu ani sił, to czemu
                                                    nie...
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 09:23
                                                    No na inne rozrywki starcza czasu ale siła nałogu jest wielka, wiem coś o tym
                                                    rzuciłem kiedyś palenie :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 09:53
                                                    Forum na szczęście nie musisz rzucać. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 18:22
                                                    Ale zauważam u siebie pewne oznaki nałogu, np. po pracy pierwsze co robie lecę
                                                    do kompa i sprawdzam co na forum słychać a potem reguralnie co jakiś czas
                                                    sprawdzam czy coś się zmieniło. :))))))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 05.08.02, 08:16
                                                    Ja zazwyczaj zaczynam od tego pracę... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:39
                                                    No to z Ciebie niezły pracoholik ;)))))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 05.08.02, 12:06
                                                    Fakt, ale mały przerywnik nie zaszkodzi... ;)))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 05.08.02, 21:38
                                                    nie tylko nie zaszkodzi, jest wręcz wskazany:)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 06.08.02, 08:58
                                                    Byle nie za długo... ;)))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 06.08.02, 09:32
                                                    hm! wyobraź sobie, że czas jest pojęciem względnym i po problemie:)
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 06.08.02, 10:58
                                                    Mimo wszystko, czasami go brakuje. No i ucieka... ;)))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 06.08.02, 17:49
                                                    ucieka i najgorsze jak go się goni to dostaje się zadyszki :)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 07.08.02, 08:39
                                                    Ja nie mam zamiaru gonić drania, wieję w przeciwnym kierunku.
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 07.08.02, 09:01
                                                    ooo!!! powrót do przeszłości? ciekawe... a co tam takiego ciekawego?
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 07.08.02, 10:09
                                                    Na przykład te latające taksówki... A nie, to powrót do przyszłości, druga
                                                    część. :)))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 08:35
                                                    no właśnie w przeszłości to dinozaury i te inne małpoludy, ale chyba tak daleko
                                                    wstecz nie będziesz wiała?
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 11:42
                                                    Na pewno nie dalej niżdo średniowiecza.
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 11:44
                                                    ale tam znowu stosy, dyby i inne wymyślne narzędzia tortur :)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 13:12
                                                    Teraz są jeszcze bardziej wymyślne...
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 14:48
                                                    żartujesz... jakie?
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 15:03
                                                    Zawalenie człowieka robotę w sezon urlopowy.
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 15:07
                                                    oj to prawda, to prawdziwe katusze, trzeba się zwrócić do Rzecznika Praw
                                                    Obywatelskich, może podejmie jakieś stosowne kroki, coś w tym kierunku trzeba
                                                    robić, tak dłużej byc nie może, toż to nie średniowiecze:)))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 08.08.02, 15:10
                                                    No to dodam jeszcze nasze pensje, za które nie stać nas na porządny urlop.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:12
                                                    No jak się cofniesz do średniowiecza Gosiu to co ty bedziesz czarownico robiła
                                                    bez komputera ;))))
                                                  • wook Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 09.08.02, 07:03
                                                    są inne rozrywki np. latanie na miotle :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.polpak-karton.pl 09.08.02, 07:42
                                                    i palenie się na stosie /o madejowym łożu i podtopieniach - nie wspomne/ :)))))
                                                  • gosia-s Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 09.08.02, 08:32
                                                    Ma może zostałabym nadworną czarownicą lichwiarza? Swoimi czarami
                                                    hipnotyzowałabym klientów. :)))
    • isoxazolidine Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 19.08.02, 22:24
      Jak w temacie bikini ?

isoxazolidine (ex. GammaRay)
      • millennik1 Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 20.08.02, 22:27
        ...bikini sa super...
        • isoxazolidine Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 20.08.02, 22:53
          oł je .....
          • Gość: Muminek Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 23:09
            Bikini to przeżytek, teraz w modzie topples.
            Ciekawe w czym Gosię na plaży
            Słonko mocno parzy? :))))
            • isoxazolidine Re: Ile slicznych i zgrabnych dziewczyn .... 22.08.02, 14:08
              ano wlasnie .....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka