Dodaj do ulubionych

Ga, gdzie Cię wymiotło?

30.07.02, 13:55
Już tęsknię... :(((
Obserwuj wątek
    • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 14:35
      Może siadła na miotłę i odleciała :))))
      • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 14:56
        A żeby to przeczytała!!! :D
        • ga Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 15:10
          A przeczytałam i dementuję - nie wymiotło mnie, tylko robotą zasypało, a do
          tego komuter mi się w upale zakleja i nawet w przerwie nie zdążę zapostować!!!
          Ale jakże mi miło, że pamiętacie mnie jeszcze! Czy reszta ekipy już powróciła z
          urlopów? Bo te 3058 postów to naprawdę coś!
          • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 15:27
            Fajnie, że jesteś, ja też nadrabiam zaległości postowe spowodowane tygodniowym
            zwolnieniem chorobowym mojego sprzętu. Stukam teżz kompa siostry po godzinach,
            bo sobie wyjechała w góry. :))))

Muminek wrócił z urlopu, Gofcia jeszcze korzysta z wolnych dni, a Wook niedługo
            wyjeżdża!
            • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 16:22
              a jednak znalazła się zguba, czyli nie odleciała, nie szwendała sie po
              nabrzeżu tylko pilnie pracowała, a ciekawe czy znalazła czas na skany?
              • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 17:48
                Muminek znalazł! Po ambicji jej!!!
                • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 17:56
                  To nie skan to zdjecie :))))
                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:22
                    Ale dlaczego Ciebie nie ma???!!!
                    • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:30
                      bo on tyrał za fotografa :)
                      • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:33
                        Sam tsam chyba nie pojechał, mógł kogoś zatrudnić!
                        • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:38
                          a może nie chce się ujawniać, mnie jak fotografują to klisza albo pęka albo
                          sie zwija :)
                          • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:45
                            Fotografuj sie aparatem cyfowym, gwarantuję że ani klisza nie peknie ani się
                            nie zwinie :)
                            • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:48
                              muszę rozbić świnkę, ale chyba jeszcze by mi nie starczyło:)), narazie jest
                              Canon EOS 3000
                              • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:52
                                Sprzedaj antyki, weź reszte na raty,
                                Tak postępuje każdy nie bogaty.. hihihi
                                • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:56
                                  wiesz trochę szkoda mi się rozstawać z Ludwikiem XVI i Rembrantem, narazie
                                  bedę się męczył:)
                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:57
                                    No chyba masz racje mnie też by było szkoda :))))
                                    • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:00
                                      ale tak prawdę mówiąc ten kredens z XIXw. mógłbym spieniężyć:)
                                      • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:02
                                        No nie tego nie rób bo gdzie bedziesz trzymał te kryształowe kieliszki :)))))
                                        • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:03
                                          kieliszki już przebrane, niektóre poszły na żyrandol, te co zostały wystawię
                                          na licytację.
                                          • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:06
                                            Zostaw ze dwa, jakbym kiedyś cie odwiedził :))))
                                            • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:08
                                              nie ma sprawy, schowam je w serwantce z okresu międzywojennego :)
                                              • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:12
                                                No i zostaw jakieś talerze na zakąski :))))
                                                oraz te antyczne meble stołowe żeby było na czym siedzieć. Łoże z baldachimem
                                                mozesz sprzedać jakoś przekimam na podłodze :)))))
                                                • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:17
                                                  ze spaniem nie będzie problemu, w pokoju gościnnym jest sofa w stylu
                                                  rokokowym, wyłożona adamaszkiem:) Łoże zostaje gdy tną komary na baldachmie
                                                  montuję moskitierę:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:20
                                                    Qrna sprzedaj wszystko na pewno starczy na aparat, tylko uwazaj żeby się nie
                                                    okazało że masz za słaby komp :)))))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:26
                                                    dobra, zostawię w takim razie tylko te zydelki wędkarskie i dwa kieliszki:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:28
                                                    No to teraz mogę Cię juz odwiedzać, ale sobie zdjęć natrzaskamy - zawalimy cała
                                                    pocztę dziewczynom :)))))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:31
                                                    a będzie co pstrykać dziury po obrazach, ślady po meblach itd, itp.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:41
                                                    Zrobimy wystawę , fotki sie sprzeda kupisz sobie nowe meble i zasłonia
                                                    dziury:))) Najważniejsze że bedziesz miał sprzęt :)))))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 06:58
                                                    fakt, sprzęt! to podstawa:)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 08:55
                                                    Jasne, nie zapomnij o nowym kompie. A jeśli chodzi o odwiedziny - ja mogęsię
                                                    przespać w śpiworze, jeść z papierowych talerzy i pić z plastikowych
                                                    kubków. :)))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 10:57
                                                    oczywiscie, po propozycji Muminka tylko tak będzie można spędzić czas w moich
                                                    apartamentach:)
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 11:53
                                                    Jasne, ja tam minimalistka jestem. Zawsze siędobrze bawię.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:47
                                                    Kieliszki zostaw wszystkie bo jak bedziesz miał chatę pustą to nie wiadomo ilu
                                                    jeszcze gości się do Ciebie wybierze na te papierowe talerze.. hihihi
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 15:54
                                                    Kieliszki, zwłaszcza te antyczne schowaj najlepiej w sejfie, chyba, że
                                                    przehandlowałeś go na aparat :). My som rozrywkowi ludzie, myśl o
                                                    bezpieczeństwie naszym i antyków. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:10
                                                    Co ty Gosia chcesz aby nas chował do sejfu:)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 16:35
                                                    Jakich nas? Od kiedy jesteś kieliszkiem? :D
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:47
                                                    Bo pisałaś o naszym bezpieczeństwie:)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:54
                                                    Cobyśmy nie tłukli na szczęście... ;))) W stanie podrinkowym to niebezpieczne.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:17
                                                    Po tej komputerowej rewolucji u Wooka w domu nie będzie zbytnio co tłuc na
                                                    szczescie - chyba że ten nowy sprzęt ;))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:11
                                                    Nowy sprzęt to Wook będzie trzymałza pancerną szybą. Możemy co najwyżej "na
                                                    szczęście" porzucać się plastikowymi kubkami. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:24
                                                    Jak go na nie jeszcze bedzie stać :))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 08:38
                                                    No to może przyda się moja kolekcja puszek, a niezależnie od tego - zbierajmy
                                                    plastikowe kubki po piwie - jeszcze jeden +, nie będziemy śmiecić. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 01.08.02, 16:12
                                                    Za to Wook będzie miał w domu śmietnik :)))))))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 16:25
                                                    Ale goście (portalu) przecież pomogą mu sprzątać!
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 19:02
                                                    o Wy kawalarze, jak bym Was posłuchał miałbym sie z pyszna, śpiwory na
                                                    podłodze wymieszane z palstikową zastawa, ściany upaplane resztkami z
                                                    latajacych talerzy i tabun gości!! hmm... to prawie jak po bitwie pod
                                                    Waterloo:)
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.08.02, 20:46
                                                    Wook raz się żyje!!! Toż to grzech młodości, trzeba spróbowaćdarów życia -
                                                    przespać się w śpiworze na podłodze, upić się browarkiem z plastikowych kubków,
                                                    na drugi dzień nic nie pamiętać i jeszcze mieć potem fajne wspomnienia! :)))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 20:50
                                                    ooo!!! wspomnień to by było tym bardziej że wszystko było by
                                                    sfotografowane :)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 21:09
                                                    O tym nie wspomniałam, wyszła z założenia, że to obowiązkowe!!! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:25
                                                    Mam już nawet temat na cykl zdjęć - " Ekologiczne polaków zabawy" :)))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 02.08.02, 08:45
                                                    Kiedy sesja zdjęciowa? :D :D :D
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 02.08.02, 18:59
                                                    kiedy wpadacie przygotować scenografię?
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:11
                                                    Toż to piorunem, nam wiele nie trzeba - kawałek plaży, stolik, lodówka
                                                    turystyczna i wiadomo, co w niej... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 09:46
                                                    No jak to kiedy jak wszystko sprzedasz i kupisz sprzęt, na żarcie napewno już
                                                    nie będzie Cie stać to my przywieziemy :))))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 10:05
                                                    To wook miał kupićsprzęt! Żarcie i napoje to moja działka! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 11:33
                                                    No to ja już nazbieram tych kufli plastikowych od piwa :))))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:38
                                                    Czyli Twoje zadanie to zorganizowanie zastawy. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 18:01
                                                    I ochrona środowiska ;))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 05.08.02, 08:39
                                                    Dokładnie, już to wcześniej sugerowałam, że ma kto posprzątać. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:28
                                                    Ciekawe tylko co inni będą organizować? :))))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 05.08.02, 13:11
                                                    Jak to co?! Balety!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 18:20
                                                    No faktycznie miejsca bedzie sporo jak Wook wszystko sprzeda :)))))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 05.08.02, 21:31
                                                    co wam przeszkadzają moje antyki, może na ten sprzęt to by zrobił jakąś
                                                    zrzutkę, berecik z antenką pożyczę:), a ludziska są litościwe i grosza nie
                                                    żałują ;)))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 09:19
                                                    Dadzą, jak się szczerze przyznamy, że zbieramy na piwo, na sprzęt i tak nie
                                                    starczy ze zbiórki. Chyba będziesz musiał się pożegnać ze swoimi antykami. :)))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 09:29
                                                    a co zrobię z tymi skarbami które mam ukryte w skrytkach tych antyków?
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 11:06
                                                    Na sejf chyba starczy... ;)))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 17:50
                                                    to już wolę je pochować w skarpety:)
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 07.08.02, 08:33
                                                    Lepiej zaszyć w siennik. Złodziej za chorobę nie znajdzie, a z kradzionym
                                                    materacem daleko nie zajdzie. ;)))
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 07.08.02, 08:54
                                                    siennik odpada, a jak w czasie spania gości będzie uwierało, to mi powyrzucają
                                                    moje skarby, bo im będą przeszkadzały i gdzie ja ich potem będę szukał, na
                                                    podwórku?
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 07.08.02, 10:15
                                                    No to może zamurujesz w ścianie?
                                                  • wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 08.08.02, 08:33
                                                    taak!!! dobry pomysł, już się zabieram do roboty :)
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 09.08.02, 07:46
                                                    Oddaj do lombardu co się bedziesz meczył, tam tez będą bezpieczne dopóki nie
                                                    oddasz pieniedzy :))))
                                                  • gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 09.08.02, 08:28
                                                    Do czasu, bo jak w porę nie wykupisz, to sprzedają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka