wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 14:35 Może siadła na miotłę i odleciała :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 15:10 A przeczytałam i dementuję - nie wymiotło mnie, tylko robotą zasypało, a do tego komuter mi się w upale zakleja i nawet w przerwie nie zdążę zapostować!!! Ale jakże mi miło, że pamiętacie mnie jeszcze! Czy reszta ekipy już powróciła z urlopów? Bo te 3058 postów to naprawdę coś! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 15:27 Fajnie, że jesteś, ja też nadrabiam zaległości postowe spowodowane tygodniowym zwolnieniem chorobowym mojego sprzętu. Stukam teżz kompa siostry po godzinach, bo sobie wyjechała w góry. :)))) Muminek wrócił z urlopu, Gofcia jeszcze korzysta z wolnych dni, a Wook niedługo wyjeżdża! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 16:22 a jednak znalazła się zguba, czyli nie odleciała, nie szwendała sie po nabrzeżu tylko pilnie pracowała, a ciekawe czy znalazła czas na skany? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 17:48 Muminek znalazł! Po ambicji jej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 17:56 To nie skan to zdjecie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:22 Ale dlaczego Ciebie nie ma???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:33 Sam tsam chyba nie pojechał, mógł kogoś zatrudnić! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:38 a może nie chce się ujawniać, mnie jak fotografują to klisza albo pęka albo sie zwija :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:45 Fotografuj sie aparatem cyfowym, gwarantuję że ani klisza nie peknie ani się nie zwinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:48 muszę rozbić świnkę, ale chyba jeszcze by mi nie starczyło:)), narazie jest Canon EOS 3000 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:52 Sprzedaj antyki, weź reszte na raty, Tak postępuje każdy nie bogaty.. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 20:56 wiesz trochę szkoda mi się rozstawać z Ludwikiem XVI i Rembrantem, narazie bedę się męczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:57 No chyba masz racje mnie też by było szkoda :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:00 ale tak prawdę mówiąc ten kredens z XIXw. mógłbym spieniężyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:02 No nie tego nie rób bo gdzie bedziesz trzymał te kryształowe kieliszki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:03 kieliszki już przebrane, niektóre poszły na żyrandol, te co zostały wystawię na licytację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:06 Zostaw ze dwa, jakbym kiedyś cie odwiedził :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:08 nie ma sprawy, schowam je w serwantce z okresu międzywojennego :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:12 No i zostaw jakieś talerze na zakąski :)))) oraz te antyczne meble stołowe żeby było na czym siedzieć. Łoże z baldachimem mozesz sprzedać jakoś przekimam na podłodze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:17 ze spaniem nie będzie problemu, w pokoju gościnnym jest sofa w stylu rokokowym, wyłożona adamaszkiem:) Łoże zostaje gdy tną komary na baldachmie montuję moskitierę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:20 Qrna sprzedaj wszystko na pewno starczy na aparat, tylko uwazaj żeby się nie okazało że masz za słaby komp :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:26 dobra, zostawię w takim razie tylko te zydelki wędkarskie i dwa kieliszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:28 No to teraz mogę Cię juz odwiedzać, ale sobie zdjęć natrzaskamy - zawalimy cała pocztę dziewczynom :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 30.07.02, 21:31 a będzie co pstrykać dziury po obrazach, ślady po meblach itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:41 Zrobimy wystawę , fotki sie sprzeda kupisz sobie nowe meble i zasłonia dziury:))) Najważniejsze że bedziesz miał sprzęt :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 08:55 Jasne, nie zapomnij o nowym kompie. A jeśli chodzi o odwiedziny - ja mogęsię przespać w śpiworze, jeść z papierowych talerzy i pić z plastikowych kubków. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 10:57 oczywiscie, po propozycji Muminka tylko tak będzie można spędzić czas w moich apartamentach:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 11:53 Jasne, ja tam minimalistka jestem. Zawsze siędobrze bawię. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:47 Kieliszki zostaw wszystkie bo jak bedziesz miał chatę pustą to nie wiadomo ilu jeszcze gości się do Ciebie wybierze na te papierowe talerze.. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 15:54 Kieliszki, zwłaszcza te antyczne schowaj najlepiej w sejfie, chyba, że przehandlowałeś go na aparat :). My som rozrywkowi ludzie, myśl o bezpieczeństwie naszym i antyków. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:10 Co ty Gosia chcesz aby nas chował do sejfu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 31.07.02, 16:35 Jakich nas? Od kiedy jesteś kieliszkiem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:47 Bo pisałaś o naszym bezpieczeństwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:54 Cobyśmy nie tłukli na szczęście... ;))) W stanie podrinkowym to niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:17 Po tej komputerowej rewolucji u Wooka w domu nie będzie zbytnio co tłuc na szczescie - chyba że ten nowy sprzęt ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:11 Nowy sprzęt to Wook będzie trzymałza pancerną szybą. Możemy co najwyżej "na szczęście" porzucać się plastikowymi kubkami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:24 Jak go na nie jeszcze bedzie stać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 08:38 No to może przyda się moja kolekcja puszek, a niezależnie od tego - zbierajmy plastikowe kubki po piwie - jeszcze jeden +, nie będziemy śmiecić. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 01.08.02, 16:12 Za to Wook będzie miał w domu śmietnik :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 16:25 Ale goście (portalu) przecież pomogą mu sprzątać! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 19:02 o Wy kawalarze, jak bym Was posłuchał miałbym sie z pyszna, śpiwory na podłodze wymieszane z palstikową zastawa, ściany upaplane resztkami z latajacych talerzy i tabun gości!! hmm... to prawie jak po bitwie pod Waterloo:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.08.02, 20:46 Wook raz się żyje!!! Toż to grzech młodości, trzeba spróbowaćdarów życia - przespać się w śpiworze na podłodze, upić się browarkiem z plastikowych kubków, na drugi dzień nic nie pamiętać i jeszcze mieć potem fajne wspomnienia! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 20:50 ooo!!! wspomnień to by było tym bardziej że wszystko było by sfotografowane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 01.08.02, 21:09 O tym nie wspomniałam, wyszła z założenia, że to obowiązkowe!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:25 Mam już nawet temat na cykl zdjęć - " Ekologiczne polaków zabawy" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 02.08.02, 08:45 Kiedy sesja zdjęciowa? :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 02.08.02, 18:59 kiedy wpadacie przygotować scenografię? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:11 Toż to piorunem, nam wiele nie trzeba - kawałek plaży, stolik, lodówka turystyczna i wiadomo, co w niej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 09:46 No jak to kiedy jak wszystko sprzedasz i kupisz sprzęt, na żarcie napewno już nie będzie Cie stać to my przywieziemy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 10:05 To wook miał kupićsprzęt! Żarcie i napoje to moja działka! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 11:33 No to ja już nazbieram tych kufli plastikowych od piwa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:38 Czyli Twoje zadanie to zorganizowanie zastawy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 18:01 I ochrona środowiska ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 05.08.02, 08:39 Dokładnie, już to wcześniej sugerowałam, że ma kto posprzątać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:28 Ciekawe tylko co inni będą organizować? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 18:20 No faktycznie miejsca bedzie sporo jak Wook wszystko sprzeda :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 05.08.02, 21:31 co wam przeszkadzają moje antyki, może na ten sprzęt to by zrobił jakąś zrzutkę, berecik z antenką pożyczę:), a ludziska są litościwe i grosza nie żałują ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 09:19 Dadzą, jak się szczerze przyznamy, że zbieramy na piwo, na sprzęt i tak nie starczy ze zbiórki. Chyba będziesz musiał się pożegnać ze swoimi antykami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 09:29 a co zrobię z tymi skarbami które mam ukryte w skrytkach tych antyków? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 11:06 Na sejf chyba starczy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 06.08.02, 17:50 to już wolę je pochować w skarpety:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 07.08.02, 08:33 Lepiej zaszyć w siennik. Złodziej za chorobę nie znajdzie, a z kradzionym materacem daleko nie zajdzie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 07.08.02, 08:54 siennik odpada, a jak w czasie spania gości będzie uwierało, to mi powyrzucają moje skarby, bo im będą przeszkadzały i gdzie ja ich potem będę szukał, na podwórku? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 07.08.02, 10:15 No to może zamurujesz w ścianie? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 08.08.02, 08:33 taak!!! dobry pomysł, już się zabieram do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? IP: *.polpak-karton.pl 09.08.02, 07:46 Oddaj do lombardu co się bedziesz meczył, tam tez będą bezpieczne dopóki nie oddasz pieniedzy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga, gdzie Cię wymiotło? 09.08.02, 08:28 Do czasu, bo jak w porę nie wykupisz, to sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś