isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 20.08.02, 18:24 no dobra, powstydze sie tez ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 18:41 W trójke będzie się nam razem lepiej wstydziło ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 21.08.02, 15:59 Sorki! Tłok tu, strona mi się nie ładuje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 22:58 No tak, chyba nam nie powiesz że jak jest pełnia sezonu to plażowicze w Św-ciu siedzą w necie ?! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 27.08.02, 10:11 No gratuluję! Wieczorny Przegląd Niewpisanych Postów... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 27.08.02, 10:18 Już myślałem że przepadłaś w Pzremyślu, bo na necie trudno spotkać Ciebie w lecie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 27.08.02, 15:29 noooo...wiec troche przepadlam w przemyslu...ale juz wrocilam do bb :) i postaram sie nadrabiac zaleglosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:13 No to klawiaturkę popieść palcami, I podziel sie z nami wrażeniami :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 28.08.02, 00:06 oj, bede sie dzielic powoli bo na razie mam urwanie glowy i jestem zakrecona jak sloiczek z ketchupem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 28.08.02, 16:01 No to kiedy na grilla? :)) Bedziesz bardzo przydatna :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 29.08.02, 10:54 drrrrrryyyyyyyynnnnnnnnn pobudka ! Odpowiedz Link Zgłoś
antek1 Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 29.08.02, 16:10 isoxazolidine napisał: > drrrrrryyyyyyyynnnnnnnnn > > pobudka ! Dzwoniło tak głośno, że aż do mnie do Warszawy doszło :-))) Byłem u was pierwszy raz w życiu miesiąc temu, podobało się. Wrócę ! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 29.08.02, 18:54 To wpadnij tez do nas do Radomia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
antek1 Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 08:58 isoxazolidine napisał: > To wpadnij tez do nas do Radomia. > pozdr. Haha, dobre. Kto jeszcze w Polsce utrzymuje to forum przy życiu ??? W Radomiu za to byłem 2 tygodnie temu. Też fajnie, zakupy w hypernovej i moja ulubiona stacja BP "Siodemka" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 09:14 Super. Zapraszamy czesciej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 13:46 No, pogadali trochu, to teraz na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 15:24 no, pożarlimy a teraz można troche popykac na kompie ... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 17:10 ... Ale tylko do podwieczorku. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 21:42 ...no...to po kolacyjce trzeba bylo zagladnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 23:03 Jeszcze przed kolacyjką jestem. Zjem niezdrowo, po 23. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 23:05 i pewnie będziesz miał nocne koszmary :), a może tylko zjesz grysiczek? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 15:51 wook napisał: > a może tylko zjesz grysiczek? Zjadłem olbrzymią michę spaghetti. OKROPNOŚĆ. Ale b. je lubię i ważę mniej niż średnia, to chyba mogę...? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuki Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.isko.net.pl 31.08.02, 20:06 watek sie Wam rozrasta... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 21:01 a my zas zeżarli tudej placki ziemniaczane plus łapatka wieprzowa i piweczko ... miodzio. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuki Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.isko.net.pl 31.08.02, 22:25 a ja samo piweczko. tez miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 22:49 a ja chyba zjem same placki i tez bedzie miodzio:))) smacznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 22:49 a ja nic nie zjadlam...buuu ;) ale nabralam smaku na makaronik...no to moze jutro bedzie na obiadek... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 22:56 a ja jutro z tego wszystkiego zjem łazanki, to też hehe taki troszke makaron nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 01.09.02, 15:23 Łazanki z kapustą i grzybami! Mniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 01.09.02, 18:17 a my tu schaboszczaki plus kiszony ogóro i frytasy ziemnmiakasy .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 01.09.02, 22:11 ...a ja widzialam dzisiaj obiad szpitalny...bleee...ohyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 10:08 A mnie tu przygnał zapach łazanek z kapusta i grzybami, A Gofcia mnie tu czestuje szpitalnymi obiadami ... pfuj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 10:42 To ja serwuję gyros. Wczoraj robiłam na obiad. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:49 Ślinka mi cieknie a gyros pewnie cały już zjadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 14:15 Nie szkodzi, dzisiaj po pracy zrobię jeszcze raz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 14:50 W kółko to samo! Zrób dzisiaj ciężkostrawny bigos albo tuczące i czasochłonne pierogi ruskie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 14:58 Nienawidzę bigosu, co do ruskich - względnie, ale odpadają z uwagi na czasochłonność. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 15:30 gosia-s napisała: > Nienawidzę bigosu, co do ruskich - względnie, ale odpadają z uwagi na > czasochłonność. Ale bigos nasz, polski... Potrafi być wybitny. Może kiedyś się nacięłaś na fałszywy bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 15:52 Fałszywy, tzn jaki? Ja lubię tylko z młodej kapusty, precz z kiszoną, obojętnie w jakiej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 16:41 gosia-s napisała: > Fałszywy, tzn jaki? Zepsuty przez kucharza. Nawkładano byle czego, przypalono, dołożono zepsutej kapuchy... Niestety, bywa. > Ja lubię tylko z młodej kapusty, precz z kiszoną, obojętnie > w jakiej postaci. Więc jednak nie "nienawidzę"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 17:25 Jak ktoś śmie nie lubić ruskich pierogów i bigosu!!! no kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:09 A ja uwielbiam i bigos i ruskie.. jak ktoś zrobi oczywiście :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 21:13 no oczywiście jak ktoś zrobi, a ty myslałeś że jest inaczej, ale super ruskie pierogi sa w Rubienie w Przemyslu, palce lizać, a bigos najlepszy jak sam zrobię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 07:02 A nie!! super ruskie robi moja znajoma góralka na Mazurach w Węgorzewie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 08:32 A może gulasz z cukinii? Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 10:48 gosia-s napisała: > A może gulasz z cukinii? Kto za? Ja jestem "za"! Trzeba tylko dodać kawałki wołowiny, oprószone mąką i obsmażone, cebulę, na to potem marchew w talarki, pora (dużo), paprykę, majetanek, bazylię, wodę, ziemniaki w kostkę, pod koniec pokrojone i wypestkowane pomidory i kleksa śmietany. Gulasz z cukini jak złoto! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 10:58 Ja proszę bez majeranku, za to sypnę oregano i chili. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 11:08 gosia-s napisała: > Ja proszę bez majeranku, za to sypnę oregano i chili. Czasem wrzucę pół usieczonej papryczki pepperoni (zwanej w Krakowie czuszką). Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 11:21 Ja też mówię na nie czuszki. I też dodaję, ale doostrzam przyprawą. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 11:55 Co dziwne, czuszki spotyka się czasami w cenie 3-4 pln za kg (kilogram to dla mnie zapas na cały rok, nie zjem na raz więcej niż pół papryczki, takiej oryginalnej, że palce szczypią przy krojeniu), a czasami w cenie 1 pln za sztukę. Usmażona na głębokiej oliwie z oliwek, z czosnkiem, bazylią i jednym pomidorem w kostkę, jako sos do spaghetti... Mmmmmmmmmm... Idę na wczesny obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 12:04 Smacznego i dzięki za przepis! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:30 No to wiem gdzie sie zacząc żywić ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 00:05 no ladnie...wrocilam z aerobicu z mocnym postanowieniem odsuniecia mysli o kolacji...a tutaj? same pokusy...no nie... chociaz...na jutro musze cos weganskiego wykombinowac...wegetarianskie to pryszcz...ale weganskie... jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:14 Jak w starej piosence - czarny chleb i czarna kawa ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 08:55 Wegańskia kuchnia rzeczywiście dobra na odchudzanie, tak się można zaharować, że się i tak jeść odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 13:16 Na odchudzanie najepiej tydzień w roku nie jeść. Praktykuję, akurat nie na odchudzanie, ale spadek masy ciała jest widocznym efektem. Piję tylko soki z kartonów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 13:32 Tydzień w roku, masochisto jeden?! Ja proponuję raz na jakieś 2 tyg. jeść przez cały dzień tylko owoce. Też pomaga, nie tylko na odchudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 13:56 gosia-s napisała: > Tydzień w roku, masochisto jeden?! Na początku trochę ssie, w porze 3 pierwszych niejedzonych posiłków, ale potem z górki. > Ja proponuję raz na jakieś 2 tyg. jeść przez cały dzień tylko owoce. Też pomaga, nie tylko na odchudzanie. To dla kobiet i dzieci. Faceci potrzebują silniejszych wrażeń: mroczki przed oczami, zawroty głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:03 aborys napisał: > To dla kobiet i dzieci. > Faceci potrzebują silniejszych wrażeń: mroczki przed oczami, zawroty głowy... Dla dzieci na pewno nie. Ja będąc na urlopie oczekuję fajniejszych wrażeń... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:13 gosia-s napisała: > Ja będąc na urlopie oczekuję fajniejszych wrażeń... :))) Przecież nie poszczę na urlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:24 A jak Ci się pracuje, jak masz mroczki, zawroty głowy... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:59 gosia-s napisała: > A jak Ci się pracuje, jak masz mroczki, zawroty głowy... ??? Poświęcam się i pracuję z mroczkami. Te mroczki to sporadycznie, może ze dwa dni - dwa razy dziennie. Ale po głodówce jaka równowaga psychiczna! Jakie dobre samopoczucie! Jak smakuje piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:05 Ale czy to musi być cały tydzień?... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:21 gosia-s napisała: > Ale czy to musi być cały tydzień?... Mnie tam dobrze robi tydzień... Ważę sobie 88 kg/190 cm. Może to proporcjonalne do masy ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:38 No tak, im mniejszy wskaźnik masy tym krócej? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:43 Proporcjonalnie. Jak kto waży 50 kg - wystarczy 5 dni. Wpis cztery tysiące! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:50 aborys napisał: > Proporcjonalnie. > Jak kto waży 50 kg - wystarczy 5 dni. a 55 kg? > > Wpis cztery tysiące! Gratuluję! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 16:04 gosia-s napisała: > a 55 kg? Wychodzi 4,375. Powiedzmy, piątego dnia lekki obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 16:08 Wiesz, chyba mnie zachęciłeś. Ale do urlopu daleko, więc zacznę od głodówki weekendowej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 04.09.02, 17:49 heeeeeeej soooooookoooooołyyyyyyyyyy, tralala .... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 00:14 nooo...niedlugo to beda sokoly...jak sie towarzystwo poodchudza to byle przeciag starczy zeby wszyscy latali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 08:33 No, byle tylko nie dołączyły się do nas sępy... (nie te "miłości") :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 09:11 Posty umacniają moralnie. Fizycznie może będziemy się unosić, ale nasze osobowości będą mocno trzymać się ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 09:35 aborys napisał: > Posty umacniają moralnie. Chyba nie wszystkich... > Fizycznie może będziemy się unosić, ale nasze osobowości będą mocno trzymać > się ziemi. Chyba, że odpłyniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:40 Nono!!! Tylko nie na długo :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 13:48 Byle daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 13:48 czy ja moge prosic jakis post co mnie umocni moralnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:15 Pamiętaj że nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej :))) A dla odmiany nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 14:19 eee tam, daruj sobie, masz silny charakter, a wszystko sprowadza się do tego, żeby forum (i chat) nie pommogły w stoczeniu się. Niektórzy są słabi, o czym świadczą ich posty. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 14:43 gosia-s napisała: > Niektórzy są słabi, o czym świadczą ich posty. Bo za dużo głodują? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 14:53 Jasne, nie mają czasu na jedzenie, dnie i noce z nosem przy ekranie, o rany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 15:02 gosia-s napisała: > Jasne, nie mają czasu na jedzenie, dnie i noce z nosem przy ekranie, o rany!!! A może poszczą i postują ideowo? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 15:08 Ideowo? Co niektórzy mają chyba jakieś spaczone idee. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 18:02 gosia-s napisała: > Ideowo? Co niektórzy mają chyba jakieś spaczone idee. :))) Ostatnio popadłem w taki relatywizm, ze sam się zast6anawiam, kto tu jest normalny... A jak se poposzczę, to równowaga mi wraca. To kiedy startujemy? Trzy dni mogę Ci towarzyszyć. Zjadłem (a wcześniej zrobiłem) na tę okoliczność grochówę na wędzonce. Teraz mogę pościć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:11 Dajcie sobie spokój z tmi postami tzn. poszczeniem. Czysz człowiek najedzony nie jest weselszy :)))) Lepiej jeść a więcej sie ruszać i wtedy ma się tyle na wadze ile mozna unieść :))))) Odpowiedz Link Zgłoś