Dodaj do ulubionych

To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! ntxt

20.08.02, 17:23
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 20.08.02, 18:24
      no dobra, powstydze sie tez ;-))
      • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 18:41
        W trójke będzie się nam razem lepiej wstydziło ;))))
        • Gość: gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 21.08.02, 15:59
          Sorki! Tłok tu, strona mi się nie ładuje!
          • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 22:58
            No tak, chyba nam nie powiesz że jak jest pełnia sezonu to plażowicze w Św-ciu
            siedzą w necie ?! :))))
    • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 26.08.02, 20:26
      • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 26.08.02, 22:27
        a qq :)
        • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 27.08.02, 10:11
          No gratuluję!
          Wieczorny Przegląd Niewpisanych Postów...
        • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 27.08.02, 10:18
          Już myślałem że przepadłaś w Pzremyślu, bo na necie trudno spotkać Ciebie w
          lecie:)))))
          • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 27.08.02, 15:29
            noooo...wiec troche przepadlam w przemyslu...ale juz wrocilam do bb :) i
            postaram sie nadrabiac zaleglosci :)
            • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:13
              No to klawiaturkę popieść palcami,
              I podziel sie z nami wrażeniami :))))))
              • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 28.08.02, 00:06
                oj, bede sie dzielic powoli bo na razie mam urwanie glowy i jestem zakrecona
                jak sloiczek z ketchupem ;)
                • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 28.08.02, 16:01
                  No to kiedy na grilla? :))
                  Bedziesz bardzo przydatna :))))))
    • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 29.08.02, 10:54
      drrrrrryyyyyyyynnnnnnnnn

pobudka !
      • antek1 Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 29.08.02, 16:10
        isoxazolidine napisał:

> drrrrrryyyyyyyynnnnnnnnn
        >
        > pobudka !

Dzwoniło tak głośno, że aż do mnie do Warszawy doszło :-)))
        Byłem u was pierwszy raz w życiu miesiąc temu, podobało się. Wrócę !
        • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 29.08.02, 18:54
          To wpadnij tez do nas do Radomia.
          pozdr.
          • antek1 Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 08:58
            isoxazolidine napisał:

> To wpadnij tez do nas do Radomia.
            > pozdr.

Haha, dobre. Kto jeszcze w Polsce utrzymuje to forum przy życiu ???
            W Radomiu za to byłem 2 tygodnie temu. Też fajnie, zakupy w hypernovej i moja
            ulubiona stacja BP "Siodemka" :-)))
            • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 09:14
              Super. Zapraszamy czesciej.

pozdr.
              • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 13:46
                No, pogadali trochu, to teraz na obiad.
                • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 15:24
                  no, pożarlimy a teraz można troche popykac na kompie ...
                  • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 17:10
                    ... Ale tylko do podwieczorku.
                    • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 21:42
                      ...no...to po kolacyjce trzeba bylo zagladnac ;)
                      • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 23:03
                        Jeszcze przed kolacyjką jestem. Zjem niezdrowo, po 23.
                        • wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 30.08.02, 23:05
                          i pewnie będziesz miał nocne koszmary :), a może tylko zjesz grysiczek?
                          • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 15:51
                            wook napisał:

> a może tylko zjesz grysiczek?
                            Zjadłem olbrzymią michę spaghetti.
                            OKROPNOŚĆ.
                            Ale b. je lubię i ważę mniej niż średnia, to chyba mogę...?
                            • Gość: kuki Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.isko.net.pl 31.08.02, 20:06
                              watek sie Wam rozrasta...
                              pozdro
                              • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 21:01
                                a my zas zeżarli tudej placki ziemniaczane plus łapatka wieprzowa i piweczko ...
                                miodzio.
                                :-)
                                • Gość: kuki Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.isko.net.pl 31.08.02, 22:25
                                  a ja samo piweczko. tez miodzio.
                                  • wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 22:49
                                    a ja chyba zjem same placki i tez bedzie miodzio:))) smacznego!!!
                                  • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 22:49
                                    a ja nic nie zjadlam...buuu ;) ale nabralam smaku na makaronik...no to moze
                                    jutro bedzie na obiadek...
                                    • wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 31.08.02, 22:56
                                      a ja jutro z tego wszystkiego zjem łazanki, to też hehe taki troszke makaron
                                      nie?
                                      • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 01.09.02, 15:23
                                        Łazanki z kapustą i grzybami!
                                        Mniam!!!!
                                        • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 01.09.02, 18:17
                                          a my tu schaboszczaki plus kiszony ogóro i frytasy ziemnmiakasy .... ;-)
                                          • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 01.09.02, 22:11
                                            ...a ja widzialam dzisiaj obiad szpitalny...bleee...ohyda....
                                            • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 10:08
                                              A mnie tu przygnał zapach łazanek z kapusta i grzybami,
                                              A Gofcia mnie tu czestuje szpitalnymi obiadami ... pfuj :))))
                                              • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 10:42
                                                To ja serwuję gyros. Wczoraj robiłam na obiad. :)))
                                                • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:49
                                                  Ślinka mi cieknie a gyros pewnie cały już zjadłaś?
                                                  • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 14:15
                                                    Nie szkodzi, dzisiaj po pracy zrobię jeszcze raz. ;)
                                                  • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 14:50
                                                    W kółko to samo!
                                                    Zrób dzisiaj ciężkostrawny bigos albo tuczące i czasochłonne pierogi ruskie.
                                                  • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 14:58
                                                    Nienawidzę bigosu, co do ruskich - względnie, ale odpadają z uwagi na
                                                    czasochłonność.
                                                  • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 15:30
                                                    gosia-s napisała:

> Nienawidzę bigosu, co do ruskich - względnie, ale odpadają z uwagi na
                                                    > czasochłonność.
                                                    Ale bigos nasz, polski...
                                                    Potrafi być wybitny. Może kiedyś się nacięłaś na fałszywy bigos.
                                                  • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 15:52
                                                    Fałszywy, tzn jaki? Ja lubię tylko z młodej kapusty, precz z kiszoną, obojętnie
                                                    w jakiej postaci.
                                                  • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 16:41
                                                    gosia-s napisała:

> Fałszywy, tzn jaki?
                                                    Zepsuty przez kucharza. Nawkładano byle czego, przypalono, dołożono zepsutej
                                                    kapuchy...
                                                    Niestety, bywa.

> Ja lubię tylko z młodej kapusty, precz z kiszoną, obojętnie
                                                    > w jakiej postaci.
                                                    Więc jednak nie "nienawidzę"!!!
                                                  • wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 17:25
                                                    Jak ktoś śmie nie lubić ruskich pierogów i bigosu!!! no kto???
                                                  • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:09
                                                    A ja uwielbiam i bigos i ruskie.. jak ktoś zrobi oczywiście :))))))))
                                                  • wook Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 02.09.02, 21:13
                                                    no oczywiście jak ktoś zrobi, a ty myslałeś że jest inaczej, ale super ruskie
                                                    pierogi sa w Rubienie w Przemyslu, palce lizać, a bigos najlepszy jak sam
                                                    zrobię:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 07:02
                                                    A nie!! super ruskie robi moja znajoma góralka na Mazurach w Węgorzewie :))))
                                                  • gosia-s Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 08:32
                                                    A może gulasz z cukinii? Kto za?
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 10:48
                                                    gosia-s napisała:

> A może gulasz z cukinii? Kto za?
                                                    Ja jestem "za"!
                                                    Trzeba tylko dodać kawałki wołowiny, oprószone mąką i obsmażone, cebulę, na to
                                                    potem marchew w talarki, pora (dużo), paprykę, majetanek, bazylię, wodę,
                                                    ziemniaki w kostkę, pod koniec pokrojone i wypestkowane pomidory i kleksa
                                                    śmietany.
                                                    Gulasz z cukini jak złoto!
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 10:58
                                                    Ja proszę bez majeranku, za to sypnę oregano i chili.
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 11:08
                                                    gosia-s napisała:

> Ja proszę bez majeranku, za to sypnę oregano i chili.
                                                    Czasem wrzucę pół usieczonej papryczki pepperoni (zwanej w Krakowie czuszką).
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 11:21
                                                    Ja też mówię na nie czuszki. I też dodaję, ale doostrzam przyprawą. :)))
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 11:55
                                                    Co dziwne, czuszki spotyka się czasami w cenie 3-4 pln za kg (kilogram to dla
                                                    mnie zapas na cały rok, nie zjem na raz więcej niż pół papryczki, takiej
                                                    oryginalnej, że palce szczypią przy krojeniu), a czasami w cenie 1 pln za
                                                    sztukę.
                                                    Usmażona na głębokiej oliwie z oliwek, z czosnkiem, bazylią i jednym pomidorem
                                                    w kostkę, jako sos do spaghetti...
                                                    Mmmmmmmmmm...

Idę na wczesny obiad.
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 03.09.02, 12:04
                                                    Smacznego i dzięki za przepis! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:30
                                                    No to wiem gdzie sie zacząc żywić ;)))))
                                                  • gofa Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 00:05
                                                    no ladnie...wrocilam z aerobicu z mocnym postanowieniem odsuniecia mysli o
                                                    kolacji...a tutaj? same pokusy...no nie... chociaz...na jutro musze cos
                                                    weganskiego wykombinowac...wegetarianskie to pryszcz...ale weganskie... jakies
                                                    pomysly?
                                                  • Gość: Muminek Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:14
                                                    Jak w starej piosence - czarny chleb i czarna kawa ;)))))
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 08:55
                                                    Wegańskia kuchnia rzeczywiście dobra na odchudzanie, tak się można zaharować,
                                                    że się i tak jeść odechciewa.
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 13:16
                                                    Na odchudzanie najepiej tydzień w roku nie jeść.
                                                    Praktykuję, akurat nie na odchudzanie, ale spadek masy ciała jest widocznym
                                                    efektem.
                                                    Piję tylko soki z kartonów.
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 13:32
                                                    Tydzień w roku, masochisto jeden?! Ja proponuję raz na jakieś 2 tyg. jeść przez
                                                    cały dzień tylko owoce. Też pomaga, nie tylko na odchudzanie.
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 13:56
                                                    gosia-s napisała:

> Tydzień w roku, masochisto jeden?!
                                                    Na początku trochę ssie, w porze 3 pierwszych niejedzonych posiłków, ale potem
                                                    z górki.

> Ja proponuję raz na jakieś 2 tyg. jeść przez cały dzień tylko owoce. Też
                                                    pomaga, nie tylko na odchudzanie.
                                                    To dla kobiet i dzieci.
                                                    Faceci potrzebują silniejszych wrażeń: mroczki przed oczami, zawroty głowy...
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:03
                                                    aborys napisał:

> To dla kobiet i dzieci.
                                                    > Faceci potrzebują silniejszych wrażeń: mroczki przed oczami, zawroty głowy...

Dla dzieci na pewno nie.
                                                    Ja będąc na urlopie oczekuję fajniejszych wrażeń... :)))
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:13
                                                    gosia-s napisała:

> Ja będąc na urlopie oczekuję fajniejszych wrażeń... :)))
                                                    Przecież nie poszczę na urlopie!
                                                  • gosia-s Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:24
                                                    A jak Ci się pracuje, jak masz mroczki, zawroty głowy... ???
                                                  • aborys Re: Mamy kolejny wątek kulinarny. :))) 04.09.02, 14:59
                                                    gosia-s napisała:

> A jak Ci się pracuje, jak masz mroczki, zawroty głowy... ???
                                                    Poświęcam się i pracuję z mroczkami.

Te mroczki to sporadycznie, może ze dwa dni - dwa razy dziennie.
                                                    Ale po głodówce jaka równowaga psychiczna! Jakie dobre samopoczucie! Jak
                                                    smakuje piwo!
                                                  • gosia-s mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:05
                                                    Ale czy to musi być cały tydzień?...
                                                  • aborys Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:21
                                                    gosia-s napisała:

> Ale czy to musi być cały tydzień?...
                                                    Mnie tam dobrze robi tydzień...
                                                    Ważę sobie 88 kg/190 cm. Może to proporcjonalne do masy ciała?
                                                  • gosia-s Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:38
                                                    No tak, im mniejszy wskaźnik masy tym krócej?
                                                  • aborys Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:43
                                                    Proporcjonalnie.
                                                    Jak kto waży 50 kg - wystarczy 5 dni.

Wpis cztery tysiące!
                                                  • gosia-s Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 15:50
                                                    aborys napisał:

> Proporcjonalnie.
                                                    > Jak kto waży 50 kg - wystarczy 5 dni.

a 55 kg?

>
                                                    > Wpis cztery tysiące!

Gratuluję! :)))
                                                  • aborys Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 16:04
                                                    gosia-s napisała:

> a 55 kg?
                                                    Wychodzi 4,375.
                                                    Powiedzmy, piątego dnia lekki obiad.
                                                  • gosia-s Re: mamy wątek antykulinarny :))) 04.09.02, 16:08
                                                    Wiesz, chyba mnie zachęciłeś. Ale do urlopu daleko, więc zacznę od głodówki
                                                    weekendowej. :)))
    • isoxazolidine Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 04.09.02, 17:49
      heeeeeeej soooooookoooooołyyyyyyyyyy, tralala ....

;-))
      • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 00:14
        nooo...niedlugo to beda sokoly...jak sie towarzystwo poodchudza to byle
        przeciag starczy zeby wszyscy latali ;)
        • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 08:33
          No, byle tylko nie dołączyły się do nas sępy... (nie te "miłości") :)))
          • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 09:11
            Posty umacniają moralnie.
            Fizycznie może będziemy się unosić, ale nasze osobowości będą mocno trzymać
            się ziemi.
            • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 09:35
              aborys napisał:

> Posty umacniają moralnie.

Chyba nie wszystkich...

> Fizycznie może będziemy się unosić, ale nasze osobowości będą mocno trzymać
              > się ziemi.

Chyba, że odpłyniemy...
              • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:40
                Nono!!! Tylko nie na długo :)))))))
                • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 13:48
                  Byle daleko...
                • gofa Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 13:48
                  czy ja moge prosic jakis post co mnie umocni moralnie? ;)
                  • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:15
                    Pamiętaj że nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej :)))
                    A dla odmiany nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej :))))))
                  • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 14:19
                    eee tam, daruj sobie, masz silny charakter, a wszystko sprowadza się do tego,
                    żeby forum (i chat) nie pommogły w stoczeniu się. Niektórzy są słabi, o czym
                    świadczą ich posty.
                    • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 14:43
                      gosia-s napisała:

> Niektórzy są słabi, o czym świadczą ich posty.
                      Bo za dużo głodują?
                      • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 14:53
                        Jasne, nie mają czasu na jedzenie, dnie i noce z nosem przy ekranie, o rany!!!
                        • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 15:02
                          gosia-s napisała:

> Jasne, nie mają czasu na jedzenie, dnie i noce z nosem przy ekranie, o rany!!!
                          A może poszczą i postują ideowo?
                          • gosia-s Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 15:08
                            Ideowo? Co niektórzy mają chyba jakieś spaczone idee. :)))
                            • aborys Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! 05.09.02, 18:02
                              gosia-s napisała:

> Ideowo? Co niektórzy mają chyba jakieś spaczone idee. :)))
                              Ostatnio popadłem w taki relatywizm, ze sam się zast6anawiam, kto tu jest
                              normalny...
                              A jak se poposzczę, to równowaga mi wraca.

To kiedy startujemy?
                              Trzy dni mogę Ci towarzyszyć. Zjadłem (a wcześniej zrobiłem) na tę okoliczność
                              grochówę na wędzonce. Teraz mogę pościć.
                              • Gość: Muminek Re: To ja się dzisiaj wpiszę jako jedyny. Wstyd! IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:11
                                Dajcie sobie spokój z tmi postami tzn. poszczeniem. Czysz człowiek najedzony
                                nie jest weselszy :)))) Lepiej jeść a więcej sie ruszać i wtedy ma się tyle na
                                wadze ile mozna unieść :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka