Dodaj do ulubionych

ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;)

02.09.02, 06:25
Czy ktos policzyl ile razy najaktywniejsza osoba na Swinoujskim forum odzywa
sie w ciagu 1 dnia? Albo wogole od poczatku ;)A wy to takie malo aktywne
bestie! Tylko czytac byscie chcieli, a odezwie sie co piaty! Ja zreszta tez;)
Pozdrowionka dla wszystkich ktorzy to przeczytali;)
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 08:32
      Sorry, ale sama nie wiem. Mam ociężały serwer, mało czasu, ale odzywam się i
      robię to z przyjemnością. I cieszę się, jak ktoś nowy się pojawia.
      • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 09:58
        Ja przyznam się nie liczyłem ale Jeśli Miła osoba chce tego bardzo to się
        postaram. Pozdrowienia :)))))
        • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 10:30
          Ty też masz swoje zasługi, Muminku :))). Na początku byliśmy tylko we dwoje,
          pamiętasz?
          • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:54
            TAk pamiętam ale Ty Gosiu byłaś tu pierwsza i bez Ciebie to forum smutnieje:((((
            Jeszcze raz wyjedziesz na tak długo to .... :)))))
            • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 14:03
              No, na tak długo, to wyjadę dopiero za rok. A teraz pod koniec września na
              tydzień, ale postaram się pojawić. :)))
              • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 17:42
                Widzisz, jaki ten Muminek jest!.. już zaczyna Cię straszyć! no,no Muminku nie
                strasz naszej Gosi to że byłeś drugi w Świnoujsciu, nie upoważnia Cię do takich
                kroków:))) (ale mu Gosiu doładowałem, co?)
                • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 18:03
                  spoko, spoko ....
                  pax panie i panowie - proponuje małe pifko (wareckie).
                  • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 20:11
                    ok! przyłączam się do propozycji isoxazolidine :))
                    • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:00
                      No to zdrowie Pań !!!! :)))))
                      • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.09.02, 21:03
                        sto lat, sto lat..... a kto z nami nie wypije niech mu będzie....smutno :)))
                        • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 07:06
                          No!! Dzisiaj jest ranek więc kaca leczymy,
                          I pomyśleć że to przez nasze dziewczyny :))))))
                          • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 03.09.02, 08:25
                            A wiecie co, wczoraj wieczorem napiłam się Warki. A więc spóźnione na zdrowie!
                            • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:38
                              No tak smutne by to było,
                              Gdyby się swojego zdrowia nie wypiło :))))))
                              • Gość: ga Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.inet.pl 03.09.02, 20:08
                                Policzyć się nie da, Gosia-s jest po prostu niepoliczalna i oczywiście
                                bezkonkurencyjna! Pozdrowionka i zdrówko!
                                • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:00
                                  Gosia jest policzalna bo Gosia jest tylko jedna... hahaha
                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 04.09.02, 00:11
                                    no prosze...mam wrazenie ze ktos tu nie umie liczyc do dwoch ;)
                                    • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:04
                                      Miałem na myśli Gosie-s a nie Gofcię:))))
                                      Bo Gofcia też jest tylko jedna :)))))
                                      • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 04.09.02, 08:47
                                        Niepoliczalna, ale nie nieobliczalna! :)))

(jestem w pracy, ale to nic, już wyjmuję kufel i beczkę paliwa spod biurka i
                                        zdrówko!)
                                        • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:21
                                          A dzisiaj po beczce pewnie kac gigant? :))))
                                          • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 05.09.02, 13:05
                                            Chyba żartujesz! Aż taka miękka nie jestem, wystarczy, że odeśpię swoje.
                                            • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:41
                                              To musisz strasznie długo spać;)))))
                                              • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 06.09.02, 09:24
                                                Jak najdłużej, zwłaszcza jak mam wolne!!! :)))
                                                • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:39
                                                  Nie szkoda ci czasu? Życie prześpisz :))))))))
                                                  • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 06.09.02, 20:54
                                                    kto rano wstaje, temu.... chce się spać :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 21:20
                                                    lae jak rano wstanie i później sie kładzie to ma więcej czasu na picie
                                                    piwa :)))))
                                                  • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 07.09.02, 18:17
                                                    e tam!! oprócz piwa sa jeszcze inne rozrywki np..., - domyślcie się sami :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:33
                                                    Dzisiaj już wiem napewno jakie ;))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 09.09.02, 08:47
                                                    Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Dzisiaj już wiem napewno jakie ;))))

Więc zdradź. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 15:48
                                                    Oj, Gosiu myślałem że bardziej jesteś domyślna :)))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 09.09.02, 15:59
                                                    Po prostu nie zawsze chwytam męski punkt widzenia, a wolę unikać wyciągania
                                                    pochopnych wniosków. :)
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 17:55
                                                    A to mamy męskie i damskie punkty widzenia... no to proszę powiedz na co moze
                                                    mieć kobieta więcej czasu jak szybciej wstanie :))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.09.02, 08:33

na co moze
                                                    > mieć kobieta więcej czasu jak szybciej wstanie :))))))

A skąd mam wiedzieć, nie pamiętam dnia (powszedniego), żebym nie wstała w
                                                    ostatniej chwili! :))))))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 09:04
                                                    No Gosiu w tym wieku dopada cię skleroza,
                                                    przydała by się porannej gimnastyki doza :))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.09.02, 09:19
                                                    Po co, ja mam codziennie 10 min. spaceru, a to ponoć lepsze od gimnastyki. ;)
                                                    Poza tym nie mogę pamiętać dnia, kiedy wcześniej wstałam niż to dopuszczalne,
                                                    to się nie zdarzyło!
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 09:50
                                                    Oj nawyższy czas zmienić swoje zachowanie :)))
                                                    Wstań rano, przywitaj wschód słońca, poranan toaleta i swieże bułeczki, poranna
                                                    gimnastyka i do roboty zmykaj ;))))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.09.02, 10:13
                                                    no to wychodzi na to ze jak czlowiek leci na 7.00 do pracy to musi kole 5.00
                                                    wstac???
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.09.02, 10:20
                                                    Wschód słońca i tak coraz częściej witam, bo dni są coraz krótsze, a na świeże
                                                    bułeczki mam ochotę dopiero w pracy. ;)

Gofciu, o 7 rano to ja dopiero wstaję... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:01
                                                    No tak to jest jak się człowiek przyzwyczai do wielkiego miasta i nie ma koguta
                                                    pod ręką ;)))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.09.02, 11:42
                                                    Ale ma mechanicznego (lub raczej elektronicznego) koguta w postaci budzika,
                                                    który nie skrzeczy o 5 rano, chociaż nikt go nie nastawiał. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 16:35
                                                    Ale jak raz zapomnisz go nastawić to bedziesz żałowała że sam nie skrzeczy...
                                                    hihihi
                                                  • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.09.02, 18:51
                                                    Przepraszam bardzo, ale czyżbyście zapomnieli, że Gosia juz tresowała koguty,
                                                    mało tego spała na grzędzie w zoo, co by je odpowiednio przeszkolić:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 06:53
                                                    Ależ Wooku ona z nimi tylko na grzędzie spała udając kurę ;)))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.09.02, 09:46
                                                    ... po czym stwierdziłam, że użerać się z kogutami nie mam zamiaru, ja jestem
                                                    kobieta pracująca i nie mam na to czasu. Koguty na rosół! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 10:29
                                                    A kury do jajek :)))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.09.02, 11:23
                                                    Kury domowe??? No to nie ja. :)))
                                                  • wook Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.09.02, 12:06
                                                    hihihi, Ty to jestes wyemancypowana kura :)))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.09.02, 12:10
                                                    Ale nie kwoka. :)))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 12.09.02, 10:26
                                                    a co Wy tak caly czas z tymi kurami, co? jak nie koguty-budziki to kury-
                                                    feministki ;)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 12.09.02, 15:15
                                                    Ja feministka? Pierwszo słyszę... :)))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 12.09.02, 21:18
                                                    hihihi, myslalam, ze sie oburzysz - ja - kura? ;)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 13.09.02, 08:44
                                                    Właśnie, ja-kura??? :))) Czy to możliwe, żeby człowiek z wyglądu przypominał
                                                    kurę??? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 10:02
                                                    Chyba możliwe jeżeli z kurami chodzi spać i zachowuje się jak kwoka, nie mówiąć
                                                    o tym że pieje jak kogut ;)))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 13.09.02, 14:03
                                                    Kiedyś mnie zobaczysz i wtedy mi powiesz, czy wyglądam jak kura... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 20:24
                                                    No mam nadzieje że wyślesz mi swoją fotke, to bedę mógł ocenić :))))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 15.09.02, 00:56
                                                    ooo...ktos wysyla zdjecia? jak chce! ja! :)
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 08:29
                                                    A co w zamian? :))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 15.09.02, 21:26
                                                    a co bys chcial???? ;)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 16.09.02, 14:31
                                                    He he, nic nie wysyłam. Ale mimo to możliwe, że mnie zobaczycie. ;)
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 16.09.02, 14:35
                                                    ???? ooo...kiedy? gdzie???? :)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 16.09.02, 15:02
                                                    gofa napisała:

> ???? ooo...kiedy? - jeszcze nie wiem...

gdzie???? :) - na innym forum, jak już będzie wiadomo kiedy, to Was
                                                    nakieruję... ;)

• Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 18:15
                                                    Ooooo!!!!!!!!!!!! Jak tajemnicza a zdjęcia ze Świnoujscia żadnego nie masz?
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 17.09.02, 00:41
                                                    gosia...umieram z ciekawosci...uchyl rabka tajemnicy...chyba nas nie
                                                    podpuszczasz, co? :)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 17.09.02, 15:47
                                                    Po prostu ktoś rzucił propozycję, żeby w profilu urzytkownika umieścić swoją
                                                    fotkę. No cóż, ja się nie będę wychylać, niech pierwszy zrobi to
                                                    pomysłodawca. :)))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 20.09.02, 11:17
                                                    aaaa....wiec to tak... ciekawe ile osob skorzysta i umiesci swoje fotki...
                                                    wydaje mi sie ze niewiele... anonimowosc to fajna sprawa ;)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 20.09.02, 12:18
                                                    gofa napisała:

> aaaa....wiec to tak... ciekawe ile osob skorzysta i umiesci swoje fotki...
                                                    > wydaje mi sie ze niewiele... anonimowosc to fajna sprawa ;)

Fakt, ja na pewno nie będę pierwsza.

PS. skąd piszesz?
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 21.09.02, 14:57
                                                    O Wy wiedźmy z Łysej Góry,
                                                    Co skrywają się za chmury,
                                                    Każda się nade mną znęca,
                                                    Nie darując swego zdjęcia. :)))))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 22.09.02, 18:34
                                                    skad pisze? hmmm....gosia, czy to jakies podchwytliwe pytanie??? ;)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 27.09.02, 10:00
                                                    gofa napisała:

> skad pisze? hmmm....gosia, czy to jakies podchwytliwe pytanie??? ;)

Może zapytam inaczej; gdzie polskie znaki w Twoich postach? :)))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 27.09.02, 11:10
                                                    aaahhaaa...ups...już się poprawiam...to z lenistwa ;) i przyzwyczajenia :)
                                                    wybaczcie :)
                                                  • Gość: ? Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.pl 14.03.03, 19:44
                                                    gofa napisała:

wybaczcie :)

• millennik1 Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 21.09.02, 20:24
      ...duzo...
      • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 22.09.02, 21:37
        heja !
    • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 23.09.02, 16:35
      ale ciszaaaaaaaa ...
      • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 23.09.02, 17:54
        eeee tam, od razu ciszaaaa ;)
        • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 27.09.02, 11:31
          Nie było mnie kilka dni, ale już się poprawiam, jestem. Mam nadzieję, że i Was
          nie wywiało. :)))
          • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 28.09.02, 18:24
            Nie, chociaz wiało tu w okolicy jak w kieleckiem ...
            • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.polpak-karton.pl 29.09.02, 10:39
              A mnie przywiało :)))
              Coś słabiutko z waszą obecnością na forum...
              • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 29.09.02, 15:30
                Staramy sie. Ale kiedy Gosia pojedzie na wywczasy coby sie poopalac forum
                niestety z lekka zdycha...
                • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 15:53
                  Zauważyłem że Gosia coraz bardziej zaniedbuje to forum :))))
                  a szczególnie w łykendy :))))))
                  • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 29.09.02, 17:58
                    A owszem. Ale przeciez nie opala sie w taki ziąb .... A może należy do klubu
                    morsów - teraz zbliza sie sezon lodowych kapieli .... ;-))
                    • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 20:50
                      No o to też bym jej nie podejrzewał :))))))
                      • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 29.09.02, 22:03
                        A moze poszła na browarka ...
                        • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 06:59
                          to jest bardziej prawdopodobne :)))))))
                          • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 30.09.02, 08:32
                            Ja zaniedbuję??? I kto to mówi!!! Co do kąpieli, to teraz muszę zadowolić się
                            wanną, więc może dlatego nie wypuszczam się z domu w łykendy... ;)
                            • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 15:48
                              Jeden post dziennie co to jest Gosiu? To straszne ale mnie nie było tylko dwa
                              tygodnie a tu raptem kilka postów od Ciebie i nie przekroczone 5000 i dalej
                              twierdzisz że nie zaniedbujesz forum?! ;-))))
                              • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 01.10.02, 08:38
                                A gdzie TY byłeś przez te 2 tygodnie? Na pustyni??? JA wylądowałam w kraju
                                demoludów, gdzie ociężałość serwera doprowadzała człowieka do szewskiej pasji,
                                a jednak stamtąd też zastukałam. :)))
                                • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 16:41
                                  Ależ Gosiu ja się odezwałem w sobotę i niedzielę w sam środek mojej
                                  nieobecności, a tylko dlatego że siedziałem pośrodku lasu że nie mogę się nawet
                                  na ociężałość serwera uskarżać :)))))
                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.10.02, 08:29
                                    W samym środku lasu... Urlopik? Jeżeli praca, to Ci zazdroszczę... ;)
                                    • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 02.10.02, 21:26
                                      he, he ....

Jestes lesniczym ??

;-))
                                      • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 03.10.02, 08:31
                                        isoxazolidine napisał:

> he, he ....
                                        >
                                        > Jestes lesniczym ??
                                        >
                                        > ;-))

Ja nie, ale Muminek... chyba się wydało, pewnie pracuje w tartaku. :D
                                        • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 10:16
                                          No Gosiu!!! WIdziałaś kiedys tartak w środku lasu. A tak wogóle to byłem w
                                          pracy niestety :)))))
                                          • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 03.10.02, 10:56
                                            No to co robiłeś w tym lesie??? :)))
                                            • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 15:35
                                              A co można robić w lesie? Tęskniłem za Tobą Gosiu :))))))
                                              • isoxazolidine Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 03.10.02, 21:55
                                                Ja tez chce taka prace ....

;-))
                                                • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 04.10.02, 08:56
                                                  No tak, też bym wolała tęsknić w lesie niż w biurze... :(((
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 15:47
                                                    Naprawdę tęskniłaś za mną?! A juz myślałem że o mnie zapomniano.
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 04.10.02, 16:20

A juz myślałem że o mnie zapomniano.

No wiesz!!!!! :O
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 07:29
                                                    No nie wiem ale dzięki za pamięć :))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 07.10.02, 08:50
                                                    ... i mam nadzieję, że stąd nie zwiejesz. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 16:15
                                                    Raczej nie a chciałabyś tego? ;)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 08.10.02, 08:46

> Raczej nie a chciałabyś tego? ;)

No wiesz!!!!!!!!! :O Tylko szkoda, że my znowu właściwie tylko we dwoje...
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 16:35
                                                    Nie całkiem, jest jeszcze ten R2D2 o ksywie "+/-". :))))))
                                                    Fakt że nie jest zbyt rozmowny ale cóż wymagać od cybernetycznego
                                                    robocika ;))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 09.10.02, 15:24
                                                    No i widzisz, co elektronika robi z człowiekiem. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 16:33
                                                    Ale z nami jej się nie udało :)))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 10.10.02, 12:37
                                                    I nie uda się... :))) Jestem dosć ograniczona jeśli chodzi o możliwości
                                                    chwytania nowości z zakresu elektroniki...
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 18:33
                                                    No teraz to trochę przesadzasz z tym ograniczeniem i tak Ci nikt nie uwierzy w
                                                    to co mówisz :)))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.10.02, 09:11
                                                    Sama się ograniczam. Jestem odporna na supernowe gry itp. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 12:09
                                                    Ale nie jesteś odporna na nowy sprzęt i oprogramowanie do serfowania po
                                                    internecie, co? :))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.10.02, 12:29

> Ale nie jesteś odporna na nowy sprzęt i oprogramowanie do serfowania po
                                                    > internecie, co? :))))

No nie, ale to nie zależy ode mnie... ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 12:46
                                                    A od kogo? przecież nie musisz robić tego na tym co inni Ci dostarczaja, a jak
                                                    byś sama zaczełą sie jeszcze ograniczać to KAAATAASTTTRRRRRRROFA!!!!!!!!!!!
                                                    Umarł bym z tęsknoty :''((((
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 11.10.02, 15:12
                                                    Cicho, jak dali net, to nie taka znowu katastrofa. Nie sądzę, żeby mnie
                                                    odcięli. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 20:32
                                                    A chodzą jakieś słuchy że mają odcinać?
                                                    Eee, myślę że z Tobą wolą nie zaczynać :)))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 14.10.02, 08:41
                                                    Żadne słuchy nie chodzą, odpukać. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 16:00
                                                    puk! puk! puk! :))))))
                                                    O to chodziło teraz możemy być spokojni!!!!
                                                    Gosia zostaje na zawsze :))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 15.10.02, 08:38
                                                    Oby na zawsze. W każdym razie odejdę stąd ostatnia. ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 16:46
                                                    Więc prowadź to forum przez morza i oceany,
                                                    Kapitanie nasz kochany :))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 16.10.02, 08:50
                                                    Póki co, walczę ze sztormem na Morzu Północnym, usiłując dopłynąć do Bałtyku.
                                                    Ale najpierw trza się przedrzeć przez cieśniny. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 23:27
                                                    A tak wogóle to sama chyba powinnaś wiedzieć ile razy odezwałaś się na tym
                                                    forum? Bo starałem się policzyć i diabelnie pomału to mi idzie. Chyba powinni
                                                    admini w wyszukiwarce taką funkcje uruchomić. :)))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 21.10.02, 10:49
                                                    O kant potłuc tą wyszukiwarkę! Mieszam się z innymi Gosiami, a jak użyję "and"
                                                    (przepis Tebe), to wyskakuje zero!
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 16:23
                                                    No dobrze jestes zdenerwowana a co z zdjeciem coś mi obiecała? :))))
                                                    Miało byc na jakiejś sronie i co? :))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 17.03.03, 16:34

> No dobrze jestes zdenerwowana a co z zdjeciem coś mi obiecała? :))))
                                                    > Miało byc na jakiejś sronie i co? :))))

I miało być, ale nie działał mi link...
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 17.03.03, 16:57
                                                    gosia - trzeba Muminka na forum sprowadzić! :)
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 18.03.03, 15:57
                                                    gofa napisała:

> gosia - trzeba Muminka na forum sprowadzić! :)

OK, postaram się. :)))))
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 18.03.03, 16:50
                                                    gosia, już zadziałałam - poszło po gg - może zmasowany atak ruszy Muminka?
                                                    co dwie proszące gosie to nie jedna ;)
                                                  • Gość: MAGDA Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.fn.pl / 172.16.78.* 18.03.03, 17:39
                                                    NO TAK , STRASZNIE ZANIEDBAŁAM ODWIEDZANIE TEGO MIŁEGO MIEJSCA. SORKI. NIE
                                                    OBIECUJĘ POPRAWY, ALE WAS WSZYSTKICH BARDZO , BARDZO POZDRAWIAM. WSKAKUJĘ TU I
                                                    MIŁO JAK ZAWSZE.BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH MUMINKÓW...............MAGDA
                                                  • Gość: Muminek Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 18:42
                                                    No!!! Buziaki i pozdrowienia,
                                                    Pozwalają mi wyjść z cienia. :)))))))))))
                                                  • gosia-s Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 19.03.03, 15:11
                                                    Witam, witam! Pozdrówka dla wszystkich! :))))) Gofciu, co do gg to zdaję się na
                                                    Ciebie - ja nie mam... :(
                                                  • gofa Re: ile razy gosia-s odezwala sie na tym forum?;) 19.03.03, 17:36
                                                    ale zadziałało, co? Muminek zjawił się rymujący - oby na długo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka