Dodaj do ulubionych

Dlaczego Świnoujście śpi?

31.01.03, 19:46
Witam bo dłuższej przerwie, ale jestem lekko zaskoczony, od paru dni nie ma
nowych postów czyżby strajk? Jestem, wróciłem w miarę możliwości tak jak
dawniej będę Wam towarzyszył w Waszych hihi wzlotach i upadkach, a puki co
to nie spać, tylko zabierać się do roboty:)))
Obserwuj wątek
    • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 01.02.03, 21:04
      pobudka!!! wstawać! nie spać! wook wrócił! i ja chyba też ;)
      • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 01.02.03, 22:45
        gosia-s wracaj do nas z gofcią zaczynamy od nnoa życia forum i świnoujscia i
        Przemyśla, zaglądaj i się baw tak i ja my się bawimy-
        • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 02.02.03, 00:28
          gosia-s, ga, Muminek...nie spać!!! :)
          • gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 03.02.03, 11:43
            Wow, ale pobudka! :)))) Zresztą ja i tak nie śpię, chociaż jestem półprzytomna
            od tej roboty (ale dobrze, że jest).
            Qrde, nie wiem gdzie jest ga, a Muminek jest pewnie bardzo zajęty szarpaniną z
            tym N. (wiadomo, o kogo chodzi).

A WAS pozdrawiam!!!!!!!!! :))))))))))
            • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 03.02.03, 18:01

Muminek dołączy, narazie rządzi hihihi.
              A teraz cóż; praca, praca i jeszcze raz praca, nie ta za pieniądze wracamy do
              lat 70-tych wszystko społecznie dziewczyno :)))
              • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 03.02.03, 18:38
                aa! miałam rację wook! że po weekendzie wszyscy wrócą do życia :)))
                • Gość: Muminek Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 22:15
                  Nie rządzę a odpoczywam... czynnie w końcu to karnawał :))))))
                  Gosiu trzeba się bawić a nie bez przerwy pracować :))))
                  zresztą Ciebie tutaj także coraz mniej :))))))))))
                • Gość: Muminek Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 22:19
                  Gosia!!!!!! I'm home!!!!!!!!!!
                  • gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 04.02.03, 14:17
                    Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Gosia!!!!!! I'm home!!!!!!!!!!

To się cieszę i więcej nie uciekaj! ;)

A ja cały czas tu jezdem. :)))))
                    • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 04.02.03, 15:47
                      no to super, wszyscy wracają - i jeszcze się deklarują że są - oby jak
                      najdłuzej!!!!
                      • Gość: Muminek Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:32
                        Ale cosdzisiaj nie ma Wooka !!! Czyżby miał gości, albo u Gofci gości... hihihi
                        • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 04.02.03, 20:23
                          hahaha! nie... wook u mnie nie gości, mimo, że mam gości :)
                          • Gość: Muminek Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 21:39
                            No to jak nie u Ciebie to gdzie sie wieczorami on szlaja? :)))))))))
                            • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 05.02.03, 09:40
                              hmm.... trzeba o to zapytać samego wook'a... no ale w temacie zniknięcia,
                              gdzie się ga podziała? :)
                              • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 05.02.03, 18:27
                                hahaha, już jest wook był i będzie, może nie pięć razy dziennnie ale jak się
                                uda to ze dwa, a był rzeczywiście w gościach ale taka szkoda.... nie u Gofci
                                choć i ona miała gości :)))
                                • gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 06.02.03, 09:00
                                  A gdzie Ga i Magda?! Tudzież inni, którzy wpadli i wypadli?
                                  • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 06.02.03, 19:03
                                    a masz kogoś konkretnego na myśli? ;)
                                    • Gość: Muminek Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 11:14
                                      A wczoraj rozmawiałem z Ga na gadu-gadu, żyje i ma się dobrze :)))))
                                      Obiecała że kiedyś tu wskoczy jak znajdzie chwilkę w swym zalatanym życiu :)))
                                      • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 08.02.03, 13:36
                                        a gdzież to nasza Ga-gusia tak lata? :)), może by jej tak leciutko poprzycinać
                                        piórka:))))
                                        • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 08.02.03, 16:58
                                          Muminkuuuu!!! hmm... muszę Ga o coś spytać, czy - gdyby nie miała nic
                                          przeciwko podrzuciłbyś mi na GG Jej numerek? :) z góry dziękuję :)
    • Gość: Rychu Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: 62.233.163.* 08.02.03, 16:20
      wook napisał:

> Witam bo dłuższej przerwie, ale jestem lekko zaskoczony, od paru dni nie ma
      > nowych postów czyżby strajk? Jestem, wróciłem w miarę możliwości tak jak
      > dawniej będę Wam towarzyszył w Waszych hihi wzlotach i upadkach, a puki co
      > to nie spać, tylko zabierać się do roboty:)))

Czesc!

Widze, ze towarzystwo dziala w dwoch skrajnych (geograficznie oczywiscie)
      miastach.

No, to pozdrawiam. Rychu
      • gofa Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 08.02.03, 17:04
        Haha, zaskoczyliśmy Cię Rychu? Nasza przyjaźń ze Świnoujściem, i nie tylko,
        już troche trwa... :)))
        • Gość: Rychu Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: 62.233.163.* 08.02.03, 17:17
          gofa napisała:

> Haha, zaskoczyliśmy Cię Rychu? Nasza przyjaźń ze Świnoujściem, i nie tylko,
          > już troche trwa... :)))

Czesc!
          Ale Was złapalem...

P.S. Prosze napisz jak robi sie odnosniki do stron www. Taki zrobilas do watku
          z "Malopolska"
          Z gory dziekuje Rychu
          • Gość: Muminek do Gofci :) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 18:29
            Nie ma sprawy, ale uprzedzam że nie często na niego Ga sobie wchodzi :))))
            Zupełnie jak Ty gdy masz gości :)))))
            • wook Re: do Gofci :) 08.02.03, 18:43
              Właśnie, a Gofcia ostatnio ma duuuużo!!! gości.

Rychu witaj nad morzem, jestesmy tutaj bo między innymi podoba nam się plaża
              wieczorową porą:))))
          • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 08.02.03, 18:45
            Rychu po prostu skopiuj i wklej :)))
            • Gość: Rychu Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: 62.233.163.* 08.02.03, 18:49
              wook napisał:

> Rychu po prostu skopiuj i wklej :)))

Dzieki, wiedzialem ze sa madrzy ludzie w Swinoujsciu :)
              • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 08.02.03, 20:27
                Rychu wpadłeś, ja tu jestem gościem, jestem z Przemyśla, mieszkam w Przemyślu
                i "stukam" z Przemyśla; jestem zauroczony tym miastem mimo trudności jakie
                przeżywa, och przepraszam to nie temat na tym forum :))))
                • Gość: Got Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.246.214.193.tisdip.tiscali.de 08.02.03, 22:39
                  Czy nigdy nie podrużujecie do Niemczch? Można tam pospacerować.
                  • Gość: MAGDA Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.fn.pl / 172.16.78.* 09.02.03, 02:13
                    TU TEŻ!
                    • Gość: Got Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.246.228.167.tisdip.tiscali.de 09.02.03, 14:51
                      Bardzo często to zrobiłem.
                      • malena26 Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 09.02.03, 15:02
                        a tam u Ciebie nie ma terenów do spacerowania?
                        • Gość: Got Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.03, 19:55
                          malena26 napisał(a):

> a tam u Ciebie nie ma terenów do spacerowania?

Tu ma terenie do spacerowanie i nawet kilka łabędzi, ale
                          nie ma możliwości mówić po polsku a przede wszystkim: tu
                          nie ma MALENY! :-(!
                  • wook Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 09.02.03, 18:04
                    Gość portalu: Got napisał(a):

> Czy nigdy nie podrużujecie do Niemczch? Można tam pospacerować.

Masz rację Got, jest gdzie spacerować, a miejsca te są znacznie lepiej
                    utrzymane niż w Polsce ;)
                    • Gość: Got Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.03, 20:26
                      wook napisał:

> Masz rację Got, jest gdzie spacerować, a miejsca te są
                      znacznie lepiej
                      > utrzymane niż w Polsce ;)

No to co? Jakie są miesca w Szwecji? W tamtą stronę
                      możecie jechać promem i uczyć sie szwedzkiego.
                      Do widzenia w Ystadzie - Vi ses i Ystad!
                      Szczęśliwej podróżej - Trevlig resa!
                      Hejdo! Cześć!
                      • gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 10.02.03, 15:38
                        No cóż, po Niemczech trochę podróżowałam, głównie po Badenii i Bawarii.
                        Skandynawię mam dopiero w planach, oczywiście wszystko to na własną rękę. :)))))
                        • Gość: Got Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.03, 21:09
                          gosia-s napisała:

> No cóż, po Niemczech trochę podróżowałam, głównie po
                          Badenii i Bawarii.
                          > Skandynawię mam dopiero w planach, oczywiście wszystko
                          to na własną rękę. :))))
                          > )

Czego się Jaś nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał.
                          Dlaczego uczyłaś sie (tylko) niemiecku? Czy tam byłaś? Długo?
                          • gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 11.02.03, 14:03
                            Gość portalu: Got napisał(a):

>
                            > Czego się Jaś nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał.

To znaczy czego?

> Dlaczego uczyłaś sie (tylko) niemiecku? Czy tam byłaś? Długo?

Nie tylko, z angielskim też nieźle sobie radzę.
                            Owszem, byłam (chodzi Ci chyba o Niemcy?...) - 3 m-ce, pracowałam, a że
                            weekendy miałam wolne, jeździłam. :)))

Uczysz się szwedzkiego? Powodzenia! Ja myślałam, żeby wziąść się za trzeci
                            język (obok angielskiego i niemieckiego) - konkretnie o norweskim. Jak się
                            chce, to się i metodę znajdzie. :)))
                            • Gość: Got Re: Dlaczego Świnoujście śpi? IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.03, 20:10
                              gosia-s napisała:

> Gość portalu: Got napisał(a):
                              >
                              > >
                              > > Czego się Jaś nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał.
                              >
                              > To znaczy czego?

No, trzeba zaraz nauczyć się i nie czakać na okazję.
                              Ja na nowo uczę się polskiego, to język mego dzieciństwa
                              w Polsce. Jeśli masz ochotę poprawiaj moje błędy. A ja
                              mogę poprawiać twoje błedy jeźeli piszesz po niemiecku -
                              tu lub do e-mail-adresu: remulus@gazeta.pl
                              Po angielsku też umię i troszkę po szwedzku, ale nie
                              odważę się poprawiać błedy.
                              Laß von Dir hören - Hör av Dig - Daj znak życia - See you
                              later!

• gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 12.02.03, 15:49
                                Faktycznie, powinnam poćwiczyć trochę pisanie - w obcym języku zdecydowanie
                                lepiej idzie mi mówienie. :)
                                A Ty jak długo już mieszkasz w Niemczech?
                                • remulus Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 13.02.03, 21:43
                                  Uczyć się niemieckiego - za darmo:

www.dw-world.de/german/0,3367,2068-0-0-S,00.html
                                  • gosia-s Re: Dlaczego Świnoujście śpi? 14.02.03, 13:00
                                    Dzięki, jakbyś znał więcej takich ciekawych stronek to podrzuć, ok? :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka