Gość: asia IP: 194.250.98.* 07.08.07, 15:05 czy macie moze jakies infomacje nt. domu wczasowego warszawianka? czy warto tam pojechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawiak Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.uznam.net.pl 07.08.07, 23:15 www.osrodki_wypoczynkowe.spaniewpolsce.pl/index.php/p/detale/id/1142712919 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adela Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 23:01 jestes cora na umysle co może powiedziec pani która pracuje na tecepcji oczyswiescie same pozytywy tylko na forum moze dowiedziec sie jak jest naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żerardo i Ina Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.12, 13:37 Sprawdzone miejsce godne polecenia .Ceny naprawdę przystępne w stosunku do innych ośrodków.Wszędzie czyściutko, spokojnie.Wspaniałe śniadanka podane z uśmiechem przez p.Pawła .Bardzo bliska lokalizacja. Jednym słowem super wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.swn.vectranet.pl 08.08.07, 00:34 To chyba logiczne, że raczej nikt z tubylców nie mieszka, nie nocuje i nie żywi się w Warszawiance ani innym ośrodku wypoczynkowym czy wczasowym. Zatem pytanie jest retoryczne! Należy zapytać o szczegóły w recepcji Warszawianki a nie na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.uznam.net.pl 10.08.07, 00:52 Nasze forum odwiedzają nie tylko tubylcy - pytanie o "Warszawiankę" równie dobrze, może być skierowane do mieszkanki Budapesztu, która kiedyś dostała szansę odwiedzin wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicze3 Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:31 w recepcji powiedzą ze jest cudnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.uznam.net.pl 08.08.07, 21:14 pozytywne wrażenie,polecam.pokoje z łazienkami z telewizją,bardzo przyjemnie,no i bardzo blisko do morza.miałam przyjemność byc w delegacji i zakwaterowano mnie tam na miesiąc bez wyżywienia(nie chciałam).Blisko jest sam spożywczy,masa jadłodajni i na prawdę nie było potrzeby.W pokoju jest czajnik wiec picie można sobie zrobic.ładny żółty dom wczasowy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.uznam.net.pl 08.08.07, 21:15 dobre miejsce słyszałam,polecam.nie wiem jak teraz cenowo za dobę ale wiem,że raczej przystepnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willma Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.ippt.gov.pl 02.04.08, 09:31 A ja nie polecam. Pokoje małe (przynajmniej te bez łazienki). Mimo, że podają iz w pokoju kazdym jest radio i TV, na miejscu okazało sie , że tylko w wybranych, w większości tych z łazienkami. Te z umywalkami nie posiadają nic ! Jedzenia w swojej stołówce nie serwują. Polecają jedzenie w okolicznych domach wczasowych. Pierwszy i ostatni raz moja rodzina skorzystała z tego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do wilmy! jak zes zaplacila NIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 10:23 to tez i mialas taki pokoj ! Chcesz wygody ? Plac! Czym wiekszy dziad tym wieksze wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: do wilmy! jak zes zaplacila NIC IP: *.uznam.net.pl 03.04.08, 10:20 a tomek to taki miejscowy głupek,który wyremontował oborę i nazwał ją pensjonatem,a podejście do turystów ma sprzed epoki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Tomka Bravo Tomek uczuc prostactow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:47 prostactwo , placic! Jak nie to siedziec w domu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: polecam Barbarke IP: 89.174.23.* 03.04.08, 12:26 polecam Barbarke-super odnowiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: głupol Tomek IP: *.uznam.net.pl 03.04.08, 12:33 głupol tomek jeszcze sam sobie odpowiada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don smieciu smieciu don , przynajmniej on ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:14 a nie jet dziadem i smieciem jak ty ! cvo go nie stac na godziwe warunki a hahaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
piter1alek Re: dom wczasowy warszawianka 05.08.08, 19:25 Wpisy są nieaktualne, ponieważ jest nowy właściciel DW "Warszawianki". Obecnie WARSZAWIANKA nie prowadzi wyżywienia, a tyko usługę hotelową. Pobyt oceniam bardzo pozytywnie jest skromnie, ale czysto, bardzo przyjemna obsługa, a co najważniesze przy tak doskonałym położeniu (środek promenady, ulica równoległa do niej) ceny pokoi są bardzo niskie. obecnie cena miejsca w pokoju z łazienką wynosi 45 zł, z umywalką - 30 zł. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassio Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 23:27 Potwierdzam, Warszawianka jest tania prawie o połowę w porównanie do innych o tak dobrym położeniu - bardzo blisko plaży i podobnym standardzie. Jednak informacje intermnetowe są nieaktualne, dopiero na stronie www.arm.gov.pl -przycisk "wypoczynek" można znaleźć aktualne informacje, zdjęcia, ceny, konto bankowe do rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: dom wczasowy warszawianka IP: 212.160.227.* 14.01.09, 22:30 Lokalizacja świetna i ceny przystępne, ale jak dla mnie trochę za ciasno - małe pokoje i brak wyżywienia, co do obsługi rzeczywiscie miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.11, 21:03 ma ktoś namiary na sympatycznego pana w dredach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.08, 12:33 Polecam. Stosunkowo tanio, bardzo blisko plaży, miła obsługa. Bez wyżywienia - dla mnie plus, ale można tanio zjeść domowe obiady obok w kasynie wojskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian domański Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 10:33 bardzo przyjemnie,bardzo duzy plus za ta domowa atmosfere,czysto,sniadania bardzo dobre i syte:)blisko promenady i morza,szczegolnie polecam to z pewnoscia bedzie trafny wybor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Bardzo tanio, bardzo dobra lokalizacja IP: *.swn.vectranet.pl 23.08.08, 17:29 Bardzo tanio, bardzo dobra lokalizacja Warszawianki spawiają, że cieszy się dużym powodzeniem. Sam ośrodek jest skromny, ale jest czysto i miła obsługa. Dla jednych plusem, dla innych minusem jest to, że nie prowadzi wyżywienia - dla mnie to plus! Mieszkałam w pokoju z dużym tarasem, gdzie można wieczorem posiedzieć, a w dzień poopalać. Jeśli kotoś chce tanio i blisko paży to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Bardzo tanio, bardzo dobra lokalizacja IP: 212.160.227.* 14.01.09, 22:36 Potwierdzam dobrą lokalizacje, byłem tam w lipcy 2008r. i zamierzam tam być w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Bardzo tanio, bardzo dobra lokalizacja IP: 212.160.227.* 10.03.09, 13:56 Byłem tam i polecam innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka warszawianka IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 16.05.09, 11:55 To najlepszy ośrodek w Swinoujsciu.Bardzo niedrogo. Super obsługa.Goście sa traktowani bardzo bardzo dobrze.A Ci którzy piszą,że nie jest fajnie sa poprostu złośliwi. Ja tam spędzam urlop z rodziną juz drugi rok i jestem zachwycona. Wiec ludzie nie piszcie bzdur. Jest naprawde super. Gorąco polecam Warszawianke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wczasowiczka Re: warszawianka IP: *.uznam.net.pl 16.05.09, 12:09 A Pani Wczasowiczka to tak we własnym mieście lubi wczasy spędzać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.uznam.net.pl 10.03.09, 20:33 jedno na co musisz sie przygotowac to wypoczynek w remoncie :) osrodek od kilku lat ma nowego wlsciciela ktory przywraca mu blask, tera znazywa sie GRALL, do morza masz jakies 400m do granicy tyle samo, kawalek do centrum kwestia co ma dla ciebie znaczenie. bylem tam na paru balach i jest w sympatycznie, nie wielki luksus ale czysto i mili ludzie. Jak calosc zostanie wyremontowana moze byc jeszcze sympatyczniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.uznam.net.pl 11.03.09, 10:33 Graal nazywal sie wczesniej WIELKOPOLANKA a nie Warszawianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.chello.pl 06.07.09, 18:08 Położenie pensjonatu - rewelacyjne, blisko morze z najszerszą w kraju plażą. Obsługa bardzo sympatyczna. Świetne śniadania. W pokoju dobrze odbierający telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma z disco Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 21:29 Dajcie mi namiary na Witka :) Pracuje w Warszawiance w Świnoujściu (robi tam śniadania i odbiady dla personelu):P Będę wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma... ? Re: dom wczasowy warszawianka IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 22.08.09, 23:35 witam witam... . gonnzo@vp.pl juz masz moje namiary ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: dom wczasowy warszawianka i nieznajoma... IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 25.08.09, 14:03 byłem widziałem zasmakowałem.... Polecam każdemu Warszawianke. Smaczne sniadania i przystępne ceny. Rewelacyjna lokalizacjia. Dla zainteresowanych 091 3212013 nr do Warszawianki. Odpowiedz Link Zgłoś
angeter0231 Re: dom wczasowy warszawianka 21.01.10, 13:12 Byłam tam w lipcu 2009 i było super.Świetne warunki,śniadanka pychotka:)Ceny przystępne.Polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: dom wczasowy warszawianka IP: 212.160.227.* 19.04.10, 15:28 Dom Wczasowy Warszawianka, doczekał się własnej strony internetowej. warszawianka.biz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: dom wczasowy warszawianka IP: 212.160.227.* 11.08.10, 09:17 Chciałam Wam z całego serca polecić Warszawiankę!!!! Czysto, cicho, przyjemnie, dobre sniadanko! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Polecam Warszawiankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 21:31 Byliśmy z mężem w tym roku w lipcu, sympatyczny pensjonat, czuje się swojską atmosferę, ale zasadnicza sprawa to bardzo dobra lokalizacja za bardzo konkurencyjną cenę w tej lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhththtr to os dla biedaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 21:03 jaka cena taki standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajka Re: to os dla biedaków IP: *.swidnica.mm.pl 02.08.12, 17:30 Ja tam byłam w zeszłym roku i to jest wspaniały ośrodek wczasowy,polecam wszystkim!!! Pyszne codziennie śniadanka,wszędzie czysciutko,miła obsługa naprawdę byłam tam pierwszy raz i na drugi rok tylko tam bedę zamawiać wczasy:)* POZDRAWIAM CAŁY PERSONEL Z WARSZAWIANKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajka Re: Polecam Warszawiankę IP: *.swidnica.mm.pl 02.08.12, 17:46 Popieram panią,i polecam Warszawiankę wszystkim bo jest tam wspaniale:)* Odpowiedz Link Zgłoś