Dodaj do ulubionych

W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:59
dobrze z e tu nie mieszkam , zaliczylem dwoch partaczy!
Obserwuj wątek
    • Gość: tolek Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.uznam.net.pl 17.10.07, 21:50
      Tak się składa, że jest tu jest więcej niż dwóch stomatologów i po co biegłeś
      akurat do partaczy???
      • Gość: ja Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: 217.97.193.* 18.10.07, 11:08
        A kogo możecie polecić, kto mi nie zrujnuje portfela oczywiście, omijam szerokim
        łukiem takich co trzeba siedzieć i czekać jak za PRL-u w swojej kolejce, jakby
        nie można było na godziny zapisywać. Ja mając małe dziecko w sumie nie mogę
        przez takie całodzienne kolejki iść do dentysty.
        • Gość: niezadowolony Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:16
          he...poszedlem wlasnie niby do tych najlepszych , ...tasmowo ,
          niefachowo , niedokladnie , niemilo..
          • Gość: gość Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.uznam.net.pl 18.10.07, 14:46
            Toporowska na przyklad
            • pia.ed Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 19.10.07, 01:30
              Gość portalu: gość napisał(a):
              > Toporowska na przyklad

DOBRA CZY ZLA???
              • m.a.n.n Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 19.10.07, 08:43
                wg mnie bardzo dobra
        • Gość: Joanna Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.uznam.net.pl 19.10.07, 13:20
          Ja chodziłam do p. Olgi Wasilewskiej na Grodku i jestem zadowolona.
          Pani stomatolog bardzo sympatyczna, umawia na konkretną godzinę i
          oczywiście leczenie w ramach NFZ.
          • Gość: Jola Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: 217.97.193.* 19.10.07, 15:35
            Tylko nie Toporowska! Tragedia! Wystraszyla mi dziecko, a byla to
            jego pierwsza wizyta u dentysty. Wiercila mu dziure w dziasle bez
            zadnego znieczulenia, do tego podnosila glos. Co za wstretna baba!
            Nikomu nie polecam.
            • Gość: nene Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.uznam.net.pl 21.10.07, 17:26
              dr Niedzielczyk,dosc drogo ,ale przemily Pan i jak dla mnie
              najlepszy!
              • Gość: sprawdzony Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.xs4all.nl 21.10.07, 22:16
                omijajcie szerokim lukiem tego oszusta Niedzielskiego, na sile uczy
                sie niemieckiego ale mu w ten stary leb nie wchodzi juz...aby
                pozyskac obcokrajowcow bo moze ich kantowac ile mu sumienie
                podpowie, zdzieracz, nie masz prawa pojsc z reklamacja bo ci drzwi
                pokaze lub nastraszy policja itp...pozatym najdrozszy to nie znaczy
                NAJLEPSZY co za wykrzywiona opinia i mentalnosc ludzka!!!!

NIEDZIELSKI TO OSZUST!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Pikaczu Jakie w tej chwili są u nas ceny? IP: 217.97.193.* 21.10.07, 22:45
                  Ile wypełnienie?
                • jusytka Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 21.10.07, 23:11
                  Ja polecam p Niedzielczyka, a leczy sie u niego cała rodzina od kilkunastu lat!
                  Reklamacji to ja nigdy nie doświadczyłam, bo jest super lekarzem. Kiedyś jednak
                  wypadło mi lekarstwo, które tymczasowo miałam w zębie i potrafił w niedzielę
                  przyjść do gabinetu, by mi włożyć nowe (oczywiscie bez dodatkowej opłaty).
                  Owszem nie jest tani, ale najlepszy w mieście.
                • carmelaxxx Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 21.10.07, 23:39
                  co ty za bzdury piszesz, poszlam do Niedzielczyka z reklamacja, ktora normalnie
                  przyjol, naprawil i trzyma sie super ,a nie byla to mala pierdolka.
                  • esek7 Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 22.10.07, 16:26
                    Ja tam stoluje sie juz od dziecka u p.Burzynskiej na Monte Cassino i naprawde
                    nie narzekam
                    • Gość: swoj Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.xs4all.nl 22.10.07, 18:27
                      justytka a moze to ty jestes jego ""kochajaca asystentka? bo romans
                      mieli i maja zaklepany!!!!! to facet z zelaznym charakterkiem ,a
                      forse tlucze na naiwnych, bo sam jest buhajem haha
                      • Gość: znawca niedzielczyk nie jest ani drogi ani dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 19:46
                        stwierdzam ze ceny ma niskie , pozatym jest bardzo niesympatyczny i
                        wredny .
                      • jusytka Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 23.10.07, 09:29
                        A skąd masz takie gorące ploteczki, z autopsji?
                        • Gość: ja Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:12
                          tak , i nie tylko mojej!
                          • jusytka Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 23.10.07, 22:57
                            Pomijam czy to co piszesz jest prawdziwe czy nie, ale wypisywanie takich tekstów
                            na publicznym forum jest obrzydliwe, a może chciałbyś, aby na twój temat ktoś
                            pisał podobne teksty, bo ktoś komuś przekazał mniej lub bardziej prawdziwe
                            oszczerstwa, a kolejna osoba je ubarwiała?
                            Pytania w tym wątku dotyczą dobrych stomatologów i każdy ma prawo polecać tego,
                            do kogo ma zaufanie.
                            • Gość: jmmy jump Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: 77.245.1.* 24.10.07, 08:29
                              Justynka, ja znam tego typa co wypisuje te bzdury, to taki
                              zakompleksiony brzydki koles, czasem go mozna zobaczyc w parku na
                              Szopena jak sie czai za drzewami. Tylko na forum udaje twardziela.
                              Zraeszta prawdopodobnie to jest transwestyta. Nie przejmuj sie
                              takimi idiotami
            • carmelaxxx Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 26.10.07, 17:25
              fakt syn moj tez sie zrazil po wizycie u niej a niby doentystka dla dzieci , tez
              ja odradzam !
    • martadela801 Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 24.10.07, 00:58
      polecam dr Maciejewską, odradzam dr Sawczuk, zdecydowanie!
      • Gość: ja sluchaj jolka pomysl zanim znowu cos nabazgrzesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 23:28
        nie jest dobrym stomatologiem , i nie jest to tylko maja opinia ,
        masz jakies korzysci majatkowe z tego co piszesz ? bo zaczynam
        myslec ze tak
        • Gość: Ania Re: sluchaj jolka pomysl zanim znowu cos nabazgrz IP: *.uznam.net.pl 25.10.07, 11:28
          Każdy ma prawo do swojej opinii, ja się z Jolką zgadzam - ta pani nie ma
          podejścia do dzieci i nie powinna z dziećmi pracować.
        • Gość: ja sorrrryyyyyyyyy to bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 17:05
          do justyki, sorry jolka
          • Gość: Tadeuz Kosciuszko Re: sorrrryyyyyyyyy to bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 08:48
            Ty masz chore nie tylko zęby, ale i głowę.
            • Gość: obserwator zeby moga byc zepsute nie chore debilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:25
              przyjmij krytyke do wiadomosci!
              • Gość: Tolek Re: zeby moga byc zepsute nie chore debilu IP: *.uznam.net.pl 27.10.07, 11:28
                A takie chamidło jak ty powinni od razu wywalać z tego forum....
                • Gość: ty.... ile nickow tchorzu jeszcze zmienisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 18:32
                  co ? prawda w oczy kole?
                  • Gość: Tadeuz Kosciuszko Re: ile nickow tchorzu jeszcze zmienisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:19
                    hahaha jesteś kretynem do potęgi, i na dodatek nieukiem ZĘBY MOGĄ
                    BYĆ CHORE jełopie, tak jak twój chory i zepsuty mózg (jakim czubkim
                    trzeba być żeby nie wiedzieć że zęby mogą być chore)
                    • Gość: ja nie ublizaj kosciuszce kondonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 12:11
                      przyglupie splodzony po pijaku przez starych , chodzacy do
                      konowałow.ZEby chore ale okreslenie...ta chory to jest twoj leb
                      prymitywie
                      • Gość: Tadeuz Kosciuszko Re: nie ublizaj kosciuszce kondonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 13:05
                        Jestes tak biedny że mi ciebie szkoda, a do tego głupi jak but z
                        lewej nogi, nie masz żadnych argumentów, nie możesz mi w NICZYM
                        dorównać, jesteś po prostu 0. Jedynie możesz sobie popluć na forum,
                        ot co. A co do starych, to nie pisze w jaki sposób i gdzie ciebie
                        spłodzili bo bym dostał bana dożywotnio hehehehe
                      • Gość: Kościuszko rulez Re: nie ublizaj kosciuszce kondonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 13:37
                        Nawet nie wiesz jak sie pisze komdom ty przygłupie, gdyby twój stary
                        (jeżeli się do ciebie przyznaje) w pore o tym pomyślał to by było
                        jednego debila mniej na świecie.
                        • Gość: ja sluchaj ruro z niedorozwojem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 14:36
                          po niedomytych starych co cie w bramie robili, masz jeden dzien w
                          tygodniu wolny i wypisujesz swoje wypociny w zasyfialym m2 ,
                          mieszkajac po kątnie z starymi ktorzy juz sa bezzebni i smierdzi im
                          z gęby;-D , po czym wnioskuje jezeli chodza po najtanszych
                          stomatologach hahahahah, baranie nie mogący przyjąc do wiadomosci o
                          swoim cofnietym rozwoju i chorych zębach hahahahah ale kmiot z
                          ciebie , wez teraz odpisz 5 razy , te same zalosne teksty prostaka z
                          prowincji;-D
                          • Gość: ja a co do kondoma i pokątnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 14:40
                            zebys sie nie posral po tanim obiedzie , nie zawsze patrzy sie w
                            klawiature jak sie pisze i wysyla sie nieczytajac tekstu , natomiast
                            napisac ze zeby sa chore a nie zepsute albo dziurwae to trzeba miec
                            mega chory leb no coz oczekiwac od prowincjonalnego tłumoka...
                            • Gość: Tadeuz Kosciuszko Re: a co do kondoma i pokątnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:38
                              No i wyszły twoje kompleksy na wierzch, jak grzeszni musieli być
                              twoi rodzice że mają tak chore dziecko. Może i dla ciebie kidedyś
                              słońce zaświeci ale na razie nie widze perspektyw. Niestety (dla
                              ciebie)muszę skończyć tą miłą poniekąd konwersację, bo nie zniżam
                              się do poziomu kundla (czyli twojego). Na koniec ostatnia lekcja:
                              nieczytając sie pisze o s o b n o. Poćwicz trochę a może kiedyś
                              błyśniesz;)))
                              • Gość: ja ty lezysz wiec bardziej się nie znizysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 22:55
                                zascionkowy wiejski kmiotku robiący tandetną reklame ....
                                • Gość: cd.. cos cie boli pseudo-reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 22:59
                                  Domniemywam iz dotknęla w sedno;-)
                                  Czyzby mniej klientow?
                                  Chociazcw..ostwo dziedziczy sie po starym....
    • Gość: bodek Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.fn.pl 23.11.07, 08:24
      w Świnoujściu niema stomatologów są dentyści biznesmeni naciągacze
      osobiście wybieram się do Szczecina gdzie wolę wydać więcej w
      Medikusie i dostać fakturę za wykonaną usługę ,jeżeli macie namiary
      na dobrych stomatologów w Szczecinie to podajcie .
      • carmelaxxx Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 23.11.07, 10:31
        medicus to porazka. Ale sa w szczecinie dobrzy specjalisci to fakt, bo
        najezdzilam sie troche do nich.
        • Gość: ania Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 18.01.14, 20:42
          Nie polecam Stomatologów z MEDICUSa porażka !
          Biorą kosmiczne pieniądze za 30minut pracy, i to bardzo nie dokladnej.. !
          Pieniądze wyrzucone w błoto !!
          • Gość: Andrzej Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.uznam.net.pl 19.01.14, 20:24
            Aniu - polecam Marlena Borkowska Hochór.
            To artystka wśród stomatologów.
            Podczas leczenia, z obawy przed skutkami ubocznymi, nie chciałem przyjąć znieczulenia.
            Dziewczyna działała tak sprawnie, że nie czułem bólu.
            Wszystko będzie dobrze!
      • Gość: gościk Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 13:02
        Bodek a odwiedziłeś wszystkich, ze tak mówisz? czy opierasz się o
        jedną wizytę u kogośtam?
        • Gość: Bodek Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.fn.pl 24.11.07, 16:27
          muszę cię zmartwić na sdentystów wydaję średnio około 500 do 1000 zł
          rocznie bo żona ciągke ma problemy z zębami i niestety odwiedza
          różnych z różnymi cenami i skutkami a zdażrzyło się że jedna za
          rwanie w niedzielę powiedziała 150 zł
          • Gość: mieszkanka Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy IP: *.globalconnect.pl 27.01.14, 11:59
            a która taka tania?
            bo uważam, że 150 zł za wyrwanie i to w niedziele to bardzo malo.
      • Gość: margarita bodek nie do medicussa tez usilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 17:58
        dobrego stomatologa , bo tutaj ich nie ma , oni nie potrafia
        odczytac nawet ze zdjecia ze zab jesdt zlamany, slyszalam ze w
        Szczecinie w miare dobry i nie drogi jest dent mar na 5 lipca
        popytaj , posprawdzaj zanim trafisz do konowala
        • Gość: cd... pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie daja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 18:03
          dentysci rachunkow...
          Nie masz rachunku , nie masz gwarancji i teraz zrobisz sobie np ,
          taka korone na cyrkoni,(koszt 1500-2000) gdzie jest na nia gwarancja
          min,3 lata.
          Koronka np jest nieszczelna , czyli do wyrzucenia , i teraz wszystko
          zalezy od stomatologa albo odda ci pieniadze albo sie wypnie wtedy
          musisz oddac sprwe do sadu i udowodnic ze tam roiles(as) .
          W dent marze daja rachunki , bez zadnego sprzeciwu dzwonilam
          • Gość: ola Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie IP: 217.97.193.* 23.11.07, 21:45
            Izotow jest super i przyjmuje na NFZ
            • esek7 Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie 24.11.07, 14:59
              Co sadzicie o p.Pyclik,przyjmuje na 11 listopada,korzystla ktos z Was z jej uslug?
              • Gość: gosc Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie IP: *.uznam.net.pl 24.11.07, 16:54
                kolezanka ostatnio byla ze swoim mezem u pani pyclik i niby
                wszystko ladnie pieknie ale zawsze cos "jeszcze" pani doktor
                wynalazla...a to tu mala dziurka ato moze zdjecie zeba zrobimy-
                naciaganie pieniedzy jak cholera.
                • Gość: Jola Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie IP: 217.97.193.* 24.11.07, 17:29
                  Też słyszałam, że jest droga.
                  • aniatko Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie 24.11.07, 22:10
                    A ja na Pyclikową nie mogę złego słowa powiedzieć. Poszło szybko, sprawnie,
                    niezbyt drogo. Jestem zadowolona. Wczesniej chodziłam do Maciejewskiej, też jest
                    bardzo fajna :)
                    • esek7 Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie 26.11.07, 10:06
                      A dobre ma znieczulenia?:))
                      • Gość: hehe Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie IP: 217.97.193.* 26.11.07, 10:29
                        No co ty! Wszystko na żywca, a jak krzyczysz to młotkiem w łeb!
                        • esek7 Re: pozatym , wszedzie jest taki:zwyczaj: ze nie 26.11.07, 13:32
                          W takim razie lece juz na jednej nodze
    • wodna-lilia Re: W tym miescie sa bardzo kiepscy stomatolodzy 03.01.08, 09:13
      Serdecznie polecam dr Maciejewską :) - przesympatyczna kobieta i fachowo
      naprawia ząbki. Chodzę do Niej od kilku już lat i nie mogę narzekać.

Nie polecę nikomu natomiast dr Kabacińskiego :( poszłam raz do Niego wyrwać
      prawą górną ósemkę, a wyszłam bez prawej dolnej - cud, że mi jedynki nie wyrwał
      "bo było łatwiej" :/
      • Gość: gosc o dobrego stomatologa jest BARDZO trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:09
        I to nie tylko tutaj, kazdy ma swja teorie, i kazdy jest
        najmadrzejszy.
        Robia nieszczelne korony (zle wyciski), i twierdza ze nie da sie
        zrobic szczelnie.
        Zle prowadza leczenie , zero wiedzy..
        Co do Kabacinskiego , dlaczego wyrwalas zeba ?
        8 z regoly sie usuwa , bo nie ma miejsca w szczence , czasem ,
        lepiej jest usunac martwy zab obok, wtedy zasapi ja zdrowa osemka,
        moze dlatego usunąl, Kabacinski chyba w tym miescie ma jakies
        pojecie.
        • wodna-lilia Re: o dobrego stomatologa jest BARDZO trudno 04.01.08, 09:39
          Problem polega na tym, że wyrosły mi wszystkie cztery ósemki na raz, a i bez
          nich miałam dość ciasno ułożone zęby. Po rozprawieniu się z ósemkami, chciałam
          wyrwać chyba jeszcze dwa zęby, żeby założyć aparat i wyprostować przód.
          Zaznaczam, że wszystkie zęby mam zdrowe i mocne.

Górną prawą ósemkę chciałam wyrwać dlatego, że wyrosła krzywo (wręcz z boku
          dziąsła :/), ten ząb powoduje u mnie wielkie bóle głowy, a do tego rozpycha
          wszystko inne. Przyszłam do Niego z tym konkretnym problemem. Wiedział, którego
          zęba chcę wyrwać, zrobił zdjęcie i stwierdził, że da się to zrobić, po czym
          usunął mi (nie jak piszesz zęba znajdującego się obok) prawą DOLNĄ ósemkę, która
          absolutnie mi nie przeszkadzała. O czym to świadczy?

W dodatku jak później zapytałam, dlaczego to zrobił to w odpowiedzi usłyszałam,
          że "tak było łatwiej".
          • Gość: gosc nie wiem dokladnie co bylo przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 16:56
            tego usuniecia, ale mysle ze on przynajmniej tutaj, jest najbardziej
            konkretny , pozatym takich zebow nie usuwa dentysta , tylko kieruje
            do chirurga, jezeli chodzi o usuniecie z szyciem dziąsla.
            Ortodonty tez musisz dobreego poszukac , bo jak trafisz na idiote to
            dopiero schrzani Ci zgryz.
            Pamietaj o dobrym czyszczeniu zebow przy aparacie , bo mozna nabawic
            sie problemow, kup irygator i konieczna nitka dentystyczna.
            • wodna-lilia Re: nie wiem dokladnie co bylo przyczyna 04.01.08, 19:40
              Szycia dziąsła nie było, obyło się bez tego bo ząb już w pełni wyrósł. Ząb był
              zdrowy i w niczym mi nie przeszkadzał. Moja sprawdzona dentystka zaleciła mi
              przede wszystkim wyrwanie problematycznej ósemki (tej, którą dalej mam), a
              dopiero z czasem kolejnych (ze względu na koszty itd..).

No, a teraz mam jak mam, a bez aparatu też się chyba obejdę :) już przywykłam do
              tych trochę nierównych jedynek :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka