Dodaj do ulubionych

Ośrodek Admirał II. Był ktoś?

28.07.08, 19:18
Witam! Czy był ktoś w ośrodku Admirał II na turnusie
rehabilitacyjnym lub tak na wypoczynku? Jak tam jest? Prosze o
opinie. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 217.97.193.* 28.07.08, 19:50
      pozwolę sobie zacytować uchel1:
      "Szanowna (tu wstaw swoje imię) , odpowiedź na Twoje pytanie będzie niemożliwa do
      obiektywnej oceny i tym samym odpowiedzi, gdyż mieszkańcy
      Świnoujscia, mieszkają przeważnie we własnych mieszkaniach i domach
      a nie w licznych tu ośrodkach wypoczynkowych wyspy Uznam.
      Niestety będziesz musiała liczyć na własna intuicję, po
      przegladnieciu stron internetowych tych ośrodków, lub po konsultacji
      z Centrum Informacji Turystycznej w Świnoujściu,
      W Centrum Informacji Turystycznej zasięgnąć można dodatkowych
      informacji na temat bazy noclegowej w mieście, oferty świnoujskich
      biur turystycznych, możliwości spędzenia wolnego czasu, a także
      atrakcji turystycznych Świnoujścia.
      Centrum Informacji Turystycznej
      Wybrzeże Władysława IV (przeprawa promowa)
      72-600 Świnoujście

tel.: +48 91 322 49 99
      fax.: +48 91 327 16 29
      e-mail: cit@um.swinoujscie.pl
      Czynne:
      poniedziałek - piątek 9:00 - 17:00
      sobota 10:00 - 14:00
      Pozdrawiam z nad mokrego morza i życzę miłego wypoczynku!"
    • Gość: nie polecam Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 01.08.08, 15:01
      ja bylam prywatnie ale tylko 5 dni - generalnie starzyzna - pokoje z
      lat 60 - brak lazienek w pokojach - tylko uwywalki lub prysznice na
      polpietrze - wic generalnie tragedia - nie polecam - stolowka
      trzebabylo dochodzic do oddalonej o 300 m
      • Gość: Polecam Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 15.09.08, 20:54
        Nie zgadzam sie absolutnie, przez te 5 lat duzo sie zmienilo. W kazdym pokoju
        jest lazienka, w osrodku znaduje sie jadalnia, do plazy bardzo bliziutko, mila
        obsluga i atmosfera.
        • Gość: bolo Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.stargard.mm.pl 09.02.09, 13:03
          Byłem tam na turnusie sanatoryjnym.Kierownika bym wysłał do diabła
          albo do szkoły.Warunki ogólne dobre zwłaszcza w pokojach 2-
          osobowych,tylko te telewizory wywieżć na szmelc.Jedzenie
          nienajgorsza mając na uwadze wsad do kotła płacony przez NFOZ.Nie ma
          czego wymagać.Dostęp do internetu tylko przy recepcji a na
          korytarzach wiszą wywieszki że jest bezprzewodowy,góżik prawda.
          • Gość: mimoza Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 16:05
            Jedźmy po kolei. Ja też byłam na turnusie sanatoryjnym.
            Pokoje ze średniej jakości wyposażeniem (bez zastawy, lodówki,
            czajnika). Telewizory nędza 14``, do tego płatne (2 zł/dzień).
            Łazienki przy pokojach, ale nieergonomicznie urządzone (mydła w
            kabinie nie podniesiesz, siedząc na sedesie nie zamkniesz drzwi).
            Stołówka w Admirale I - 50 m obok. Jedzenie jak za czasów wczesnego
            Gierka (sorry wodzu) wg przepisów dla restauracji PSS Społem. Żadnych
            zabiegów na miejscu. Sprzątaczki, jeżeli zależałoby to ode mnie,
            zwolniłabym. W pierwszym dniu rozdano po ręczniku, który od razu
            nadawał się do prania. Dalej 3 tygodnie - nic. Pościeli też nie
            wymieniano.
            Lekarka prowadząca badania proponuje pacjentom na dodatkowe płatne
            zabiegi.
            Odpowiedzcie sobie sami - JAK JEST w ADMIRALE II.

• Gość: micek Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:11
              SZANOWNA PANI CZEGO OCZEKUJE PANI OD SANATORIUM? PROSZE JECHAC NA
              WCZASY PRYWATNE DO ADMIRALA 2 TO BEDZIE STOLOWKE NA MIEJSCU
              TELEWIZORY BEZPLATNE I RECZNIKI NOWE JESLI TO JEST NAJWAZNIJESZE NA
              WCZASACH - POZDRAWIAM
              • Gość: Kaśka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 150.254.155.* 10.03.09, 09:27
                Byłam prywatnie ręczników nie było, stołówka owszem - wyżywienie
                skromne. Tragiczny Kierownik.
                • Gość: renata Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:50
                  Admirał II zmienia sie nie do poznania, od dawna tyle nie bylo zmian
                  na lepsze, czasy komuny sie kończą
                • Gość: mika Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:52
                  mloda pokojowa rusza sie jak mucha w smole i nie reaguje na prosby
                  gosci
                  • Gość: RENCISTA Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 02.04.09, 08:08
                    nO I KIEROWNIK JAKIŚ DZIWNY TRAKTUJE GOŚCI JAK ZŁO KONIECZNE
                    • Gość: Arek Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 150.254.155.* 03.04.09, 12:20
                      Dlaczego ten człowiek jeszcze tam pracuje???? Czy nie czas na zmianę
                      na tym stanowisku??? Może ktoś się zaintersuje tym Panem ????
                    • Gość: kierownik Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 14.04.09, 20:25
                      ciekawe kto wypisuje na mnie te bzdury z ip: uznam.net.pl czyli ktos
                      ze Swinoujscia raczej nie jest naszym gosciem, pozdrawiam milego
                      pracownika ktory mnie oczernia :)))
                      • Gość: prawnik Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 14.04.09, 20:32
                        Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem
                        chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu
                        odpowiedzialność karną lub cywilną.
                        • Gość: jp Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:24
                          czy padaja nazwiska nawet gdyby to co widac ten kretyn kierownik
                          dziala hahah
                      • Gość: gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 12:11
                        to nie oczernianie ,to prawda!
                      • Gość: mk Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:22
                        to prosze jestem kolejnym kolejnym pracownikiem ktory cie oczerni bo
                        widze ze sam sobie piszesz pochwalne posty. kierownik ktory pracuje
                        2 godziny dziennie no super. on sie uwaza za dobrego gospodarza.
                        zapominalski,lecyte niech my mama kupi.
                        niech mu kontrole zrobia to mu ten falszywy usmiech zejdzie z twarzy
                        brak wyksztalcenia
                        juz nie powiem do czego kierownik sie nadaja . . .
                        • Gość: k Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 28.09.11, 09:43
                          boisz sie tego powiedziec w twarz? jedyne co mozesz biedaczku to napisac anonimowego posta, załosny/a jestes
        • Gość: irusia11 Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 11:50
          Zgadzam się z tą opinią,jeżdzimy do Admirała kilka lat i od
          pierwszego pobytu bardzo dużo się zmieniło.w każdym pokoju
          łazienka,stołowka namiejscu domorza kilka kroków.Wystarczy przywieżć
          sobie piękną pogodę i będzie super ,a luksusy to szukaj w "mariocie"
      • Gość: Małgorzata Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:20
        Polecam! Ośrodek jest po remoncie,wszystkie pokoje z łazienkami, TV,
        jadalnia w budynku, miła obsługa.
      • Gość: piękna Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 21:28
        admirał II w swinoujscie to jedna wielka masakra ośrodek na niskim poziomie, pokoje staro dawne łazienki również stare i odstraszające a co mnie najbardziej wkurzała to to ze sprzątali korytarze o godz 7 rano i przez to nie szło spać, owszem blisko do morza. a sniadania są wyliczone jak ktos duzo je to tam sie nie naje:( obsługa nie zbyt miła :(:d a i ządaja płatność z góry!!!!!!!!!!! jednym słowem nie polecam................................
    • Gość: crea Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 25.09.08, 12:04
      nie wiem jak u nich z oblsuga gosci, ale wiem, ze menedzera to maja
      tragicznego... nie umie rozmawiac z ludzmi i bardzo sie wywyzsza...
      • Gość: go Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.media4.pl 25.09.08, 15:25
        skucha, chyba panią menager :P
        • Gość: crea Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 29.09.08, 10:36
          mialam na mysli menegera jako czlowieka, z reszta forma meneger moze odnosic sie
          rowniez do kobiety, nie prawdasz go? A tak na marginesie to jak slyszalam
          pierwszy raz glosu tej pani przez telefon, to ciezko mi bylo okreslic czy mam do
          czynienia z mezczyzna czy kobieta. Moze jakby sie przestawila, to by bylo
          latwiej, ale po co ;-)
      • Gość: Byly Kuracjusz Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 194.217.4.* 06.03.09, 15:00
        Byłem tam kilka dni prywatnie i byłem niemile zaskoczony Kierownik powinien być
        osobą dorze prezentującą firme a tu niespodzianka niedostępny, wyniosły,
        zarozumiały do wczasowiczów i pracowników, Pan ten nie powinien pracować z
        ludzmi chyba do szkoły musi iść douczyć się nie polecam wypoczynku w tym
        Ośrodku, zła atmosfera, obsługa no i wyżywienie strasznie się pogorszyło
        • Gość: gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 12:14
          tak,to prawda.
    • Gość: doradzacz Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.swn.vectranet.pl 29.09.08, 11:43
      Witam.Proponuje Ville Pasja- www.villapasja.pl
      • Gość: Małgośka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.icpnet.pl 06.01.09, 22:38
        Jestem bardzo niezadowolona z pobytu świątecznego w hotelu Admirał
        II. Pan Kierownik młody czlowiek nie ma pojęcia jak w dzisiejszych
        czasach należy traktować gości. Oplatę za pobyt należało zapłacić do
        jego własnych rąk , co bardzo nas zdziwiło, bo Pani recepcjonisytka
        mogła od nas pobrać tylko taksę klimatyczną. Żeby zastać Pana
        Kierownika to był cud,ale w końcu udało się . Cena za pobyt była
        uzgodniona przez internet i potwierdzona telefonicznie , ale pan
        Kierownik przedstawił nam zupelnie inne wyższe stawki (wypisane na
        papierze) o których nikt nas wcześniej nie poinformował. Bardzo się
        zdziwił jak pokazałam mu wydruki z rozmowy z komputera, ale szybko
        zaczął nam tłumaczyć, że różnicę będzie musiała pokryć
        recepcjonistka a ona ma bardzo małą pensje.Jak się okazało to nie
        tylko nas tak potraktował ,bo innych gości też.
        Wigilia to następna wielka pomyłka.
        Bardzo ciasno, brak miejsca i szybkie dostawianie stolika, jedzenia
        bardzo bardzo skromne i niewielkie ilości. Zawsze jak byłiśmy na
        turnusach świątecznych Wigilie rozpoczynał Kierownik Ośrodka przy
        kolędzie ( której też nie było) symbolicznie łamiąc się opłatkiem
        składał życzenia.W Admirale II wszyscy siedzą przy stole i
        czekają ,że ktoś rozpocznie wieczerzę, a tu długie oczekiwanie aż w
        końcu Szef kuchni ,bardzo sympatyczny Pan ,ratuje sytuację i składa
        nam życzenia zapraszając do wieczerzy.
        Bardzo proszę ,aby Kierownictwo Hoteladc - ADMIRAŁ II zwróciło
        uwagę, że tak młody człowiek powinien mieć więcej szacunku do ludzi
        tym bardziej, że niektórzy byli w podeszłym wieku .Bardzo wielka
        szkoda, że tak ładnie położony hotel z bardzo przyjemnymi pokojami
        ma tak złego Kierownika.
        • Gość: gosc Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 89.174.23.* 07.01.09, 11:20
          ....zawiesic lub wyrzucic kierownika Admirala!!!!! po co psuc sobie
          opinie
          • Gość: Kuracjuszka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 150.254.155.* 07.01.09, 13:37
            Przychylam się do tej decyzji. Proszę zwolnić tego Pana jak
            najszybciej.
            • Gość: lola Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 26.01.09, 09:35
              Moim zdaniem maja swietna obsluge !
              • Gość: Gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.icpnet.pl 31.01.09, 15:03
                Obsługę tak oprócz Pana Filipa - Kierownika!!!!
              • Gość: Gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.icpnet.pl 06.02.09, 15:49
                Kierownik Admirała też tak chwalisz?
                • Gość: kinga Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:13
                  bylo sie uczyc i pracowac a nie zasroscic efektow
              • Gość: Alice Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:15
                Przemiły klimat w Ośrodku tworzą młodzi przemili pracowicy -
                zobaczcie sami
                • Gość: aborygen Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 29.12.09, 23:38
                  oczywiscie,że tworzą fajna admosfere ale tylko sobie;-)!
                  • Gość: Gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 12:00
                    Byłem tam kilka razy ,ale ani razu kierownictwo nie przywitało i nie
                    pożegnało gości.Zero informacji,opieki i rozrywki.
                    • Gość: Gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 14:17
                      W stołówce na stołach cerata jak w barach mlecznych za PRL -u ,jeszcze
                      brakuje drewnianych misek i łyżek.Żenada.
                  • Gość: gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 12:16
                    tak jest.
                • Gość: ewka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:27
                  oprocz kierownika. ludzie zatrudnijcie kogos normalnego. osrodek
                  stracil dobra opinie przez tego czlowieka
          • Gość: kasia Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 18:54
            potwierdzam, gosc olewa caly osrodek dziwie sie ze trzymaja go
            jeszcze nna tym stanowisku;/to wyrostek jest doslownie, jak to sie
            stalo gowniarz objal taka funkcje przeciez to
            nieporozumienie.niemily, niewyksztalcony, opryskliwy typek i
            awanturnik nie potrafiacy podjac racjonaln ych decyzji. ludzie
            zwolnijcie tego goscia bo hotel upadnie nisko. juz czytajac takie
            opinie nie przyjechalabym na wczasy.bylam zobaczylam i potwierdzam
            upinie innych.
            • Gość: Doda 2 Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 217.153.102.* 18.02.10, 11:40
              Ale jazda, ja właśnie zrobiłam rezerwację na wczasu do Admirała II
              na dwa tygodnie za własne pieniądze..kurne..ratunku!!!!Czy naprawdę
              jest tak żle..? Helppppppp!!!!!
    • Gość: Wczasowiczka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 26.01.09, 09:29
      Pieknie usytuowany budynek na samej promenadzie,do morza dwa kroki,
      przemiła obsluga, pokoje fajnie urządzone - czego mozna chciec
      wiecej? POLECAM
    • Gość: adam Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 26.01.09, 09:33
      Lokalizacja - najlepsza bo przy promenadzie, Obsluga - rewelka -
      jedzenie? mniam - napewno bedziecie zadowoleni
      • Gość: Gość Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.icpnet.pl 30.01.09, 22:03
        Ja też byłem w czasie Świąt i w 100% potwierdzam, że tak jak opisała
        Pani to jest PRAWDA.
        • Gość: SUPER Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:35
          Polecam wszystkim ten Osrodek, bylismy na turnusie Swiateczno -
          Noworocznym, jedzenie bylo niezle, pokoje przytulne, internet
          bezprzewodowy bezplatny, mloda i mila obsluga, mlody kierownik mily
          i elegancki - ogolnie Swieta spedzilismy fajnie w tym Osrodku
          • Gość: Baja Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 150.254.155.* 10.03.09, 09:22
            Święta spędzilismy w tym samym czasie , ale z Twoją opinią nikt
            się nie zgodzi. Chyba Tę opinię napisał sam Kierownik Admirała II.
            • Gość: Karola1117 Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 13.03.09, 00:10
              Osrodek godny polecenie
              • Gość: Kuracjuszek Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 150.254.155.* 13.03.09, 11:25

Tylko bez Kierownika.
                • Gość: emeryt Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:47
                  co prawda ladny budynek i pokoje, obsluga stara sie jak moze ale
                  reczniki male i brak mydla
                  • Gość: kuracjusz Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 08:02
                    to nie jest grand hotel zeby mydlo dawac
                    • Gość: mysza Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:05
                      co wy chcecie od kierownika?! To porządny człowiek...tylko
                      zazdroscicie, spójrzcie na siebie tylko przyjeżdzacie i paniska z
                      siebie robicie a słoma z butów wystaje MOWIE TO DO KURACJUSZY!!!!
                      • Gość: ?????????????????? Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 194.217.4.* 15.04.09, 01:26
                        Porzadny czlowiek? chyba kobieto nie wiesz co mowisz jestem jedna z osob ktora potraktowal po chamsku jak smiecia , facet jest gburem i napewno nie powinien wspolpracowac z innymi, kiedys za dobrych czasow pracowala tam pani ktora byla mila i kulturalna do kazdego podchodzila z usmiechem i przyjaznie. Atmosfera byla jak w domu teraz czlowiek omija biuro kierownika z daleka. Ciekawe jak dlugo wlasciciele beda tolerowali taki stan rzeczy, chyba nie sa slepi?
                        • Gość: jest rewelacyjnie Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:32
                          bylismy z zona w Sanatorium w Admirale 2 i bylo nam wspaniale,
                          wszystkie nasze prosby byly natychmiast realiozowane, pogoda tez
                          dopisala
                        • Gość: :) Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:49
                          Pani mila i kulturalna?? ciekawe to czemu ja zwolnili :) nie miala
                          kompetencji, nie znala języków - jak ona ludzi traktowała,
                          upokarzała min pracowników przy gościach I TO MA BYĆ KULTURA?? do
                          kultury wiele jej brakowalo oj wiele....dobrze ze to sie zmienilo.
                          • Gość: ?????????????????? Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 194.217.4.* 15.04.09, 15:26

Ale numer kierownik sam sobie odpowiada na posty cos niesamowitego!!! Chyba
                            pisal sam o sobie Ten czlowiek to Przerost formy nad trescia. Ciekawe dlaczego
                            firmy wspolpracujace z tym osrodkiem robia losowanie kto ma tam pojechac bo
                            spotkanie z kierownikiem to loteria i horror,l wiem o tym bo sam jestem jednym z
                            tych osob ktore maja ta przyjemnosc
                            • Gość: :) Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:42
                              losowanie to kiedyś robili a nie teraz...a widać ze pan/pani bardzo
                              musi zazdrościć tego stanowiska dla kierownika :))
                              • Gość: monia Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 15.04.09, 20:25
                                Widac duze zmiany na plus w Admirale2, jezdzimy tam od wielu lat i
                                dawno tyle sie nie zmienialo, az milo
                                • Gość: ?????????????????? Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 194.217.4.* 15.04.09, 21:49
                                  A czemu jezdzicie do admirala nie lepiej sie przejsc? przecierz
                                  mieszkajac w swinoujsciu macie blisko, wasza iP jest uznamowskie
                                  wiec jestescie s-cia
                                  • Gość: sikor Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 24.04.09, 21:51
                                    po co mamy jezdzic skoro mieszkanmy w swinoujsciu , ludzie po co wy tu sie udzielacie
                                    • Gość: luki Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? Coraz lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 19:48
                                      wiele sie zmienilo w Admirale II ! wszystkie pokoje nowe meble, pieknie odnowione wejscie, nowa sala rehabilitacyjna, elegancki parking, wszystkie pokoje z lazienkami tv telefon internet bezprzewodowy
                            • Gość: P.M. Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:01
                              zostawcie Pana Filipa w spokoju! to dobry człowiek.
                              • Gość: ja Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 18:45
                                kierownik to palant!do szkoly go wyslac!!!brak doswiadczenia
                      • Gość: Kuracjusz Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: 150.254.155.* 16.04.09, 09:13
                        Nie wiem na jakiej podstawie powstała ta opinia. Kierownik w
                        turystyce powinien rzetelnie wykonywać swój zawód. Przyjeżdzają
                        osoby ,które oszczędzją cały rok i kupują skierowanie w Admirale
                        II - jest to produkt, który musi być dobrej jakości . Jeden kupuje
                        samochód i też chce być obsłyżony dobrze , a inny jedzie do
                        Admirała II i widzi jaki jest stosunek Kierownika do starszych
                        ludzi. To jest problem - dosyć już jest cwaniactwa dookoła nie
                        chcemy mieć z tym do czynienia na wakacjach w Świnoujściu.
                        • Gość: mira Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 20.04.09, 19:51
                          czy ktos to wogole czyta?
                        • Gość: Kuracjusz Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 15:19
                          Absolutnie nie polecam nikomu,a szczególnie osobom skierowanym prze
                          NFZ.Obsługa kompletnie ignorująca pacjenta.Upychanie na dostawkach,nie zwracanie
                          uwagi na stopień niepełnosprawności,budynek nie posiada windy.Wyczekiwanie na
                          przyjęcie lekarskie.Opryskliwe i przekręcające wcześniejsze ustalenia
                          pielęgniarki.Admirał II nie posiada stołówki,konieczność przejścia do budynku
                          obok.Pomimo tego,że obiekt dysponuje salą stołówkową ale....tylko dla gości
                          hotelowych.Kompletny brak jakichkolwiek zabiegów na miejscu- konieczność
                          dochodzenia do innych obiektów.Absolutnie odradzam wizytę w tym przybytku.
                          • Gość: mika Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? Admirał Super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 19:44
                            jestesmy zachwyceni pobytem w tym Osrodku Adramił II, lokalizacja 50metrow do morza! przemiła obsługa, gustowne pokoje
                    • Gość: ulka do kuracjusza...wynajmuje pokoje przy promenadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:26
                      i za duzo nizszą cenę .
                      Mydlo, reczniki, papier toaletowy , płyn do naczyn jest w kazdym
                      pokoju, nawet w tym najtanszym.
                      • Gość: Chetny do p.Ulki : ..wynajmuje pokoje przy promena IP: *.icpnet.pl 11.06.10, 14:54
                        prosze o kontakt - chetnie przyjade.! w 2010r //pirxx@mail.icpnet.pl
    • Gość: nie mily nikt nie byl IP: 41.232.219.* 26.01.09, 17:10
      nie nikt na uj mamy mieszkania zastanow sie gdzie pytasz my
      mieszkamy w sciu a nie jestesmy na wczasach czy rehabilitacji co za
      tepe glowy,kolejna nimfomanka chce przyjechac na rehabilitacje bosze
      • Gość: gosc Re: do p. ulki IP: 195.88.28.* 15.04.09, 13:55
        prosze o jakis namiar..ja chce przyjechac do świnoujscia pod koniec
        lipca i chetnie wynajme pokoj...a gdzie one konkretnie są -te
        pokoje :)
        • Gość: aborygen Re: do p. ulki IP: *.uznam.net.pl 29.12.09, 15:35
          Pokoi w Świnoujsciu jest mnóstwo wystarczy wejsc na strone
          www.eswinoujscie.pl I napweno lepiej państwo spedzicie wczasy niz
          tym beznadziejnym AdmiraleII z jeszcze bardziej beznadziejna obsługą
          i jej jeszcze bardziej beznadziejnym kierownikiem jak mu tam
          Filipem.A tak nawiasem czy ja jest ta buda,sa jacyś wlasciciele!!???
          • Gość: Anq25 Re: do p. ulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 02:36
            Polecam raczej wynająć apartament. O niebo lepsze warunki. bardzo fajne są w
            Avangard. Ale polecam wynająć od prywatnej osoby, która wykupiła apartament od
            hotelu (taniej o połowę). Obok jest Nautilus, bardzo fajny i tańszy, co prawda
            pokoje w Avangard ładniejsze ale te w Nautilusie i tak powalają warunki w
            hotelikach i ośrodkach wczasowych. Za to ma świetny basen i jacuzzi. Oba
            mieszczą się zaraz przy promenadzie.
            • Gość: gość Re: do p. ulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 18:40
              kierownik to totalna porazka
              • Gość: michalscy Re: do p. ulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 19:46
                w skrócie, nad samym morzem, pokoje gustowne z lazienkami, parking na miejscu, wlasciciele udostepniaja internet bezplatnie, piekny widok na promenade, polecamy
    • Gość: J.J. Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 16:32
      Byłam w tym ośrodku 2 lata temu w sanatorium.
      Mieszkałam na drugim piętrze bez windy,wiec trzeba było samemu tachać bagaż na
      górę.Pokoje 4-osobowe z łazienką i telewizorem.Nie jest to komfortowa
      sytuacja.Brak ręczników.Nie ma na miejscu stołówki,ani zabiegów.Trzeba było na
      zabiegi biegać do trzech ośrodków,a zabiegi zapisane przez lekarza nie odbywały
      się,bo już nie było miejsc.Zabiegi odbywały się cały dzień,bo ostatni miałam
      hydromasaż na 19godzinę zimą w Barbarze.Koszmar!!Żadnych
      wycieczek,wieczorków,wszystko załatwiać trzeba było sobie samemu.Jedzenie
      spoko!Tylko sama miejscowość Świnoujście i morze wynagrodziło mi pobyt,który
      okazał się w tym ośrodku porażką...Nigdy więcej tam nie pojadę i nie polecam
      nikomu.
      • Gość: lol Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 18:42
        tylko ze jak jedzie sie na sanatorium to chodzi sie do bazy
        zabiegowej sanatorium osrodek admiral 2 zapenia nocleg a nie iprezy
        zapraszam do hiltona ja ty jezdze od 15 lat personel bardzo mily nie
        ma nic do zazucenia jedzenie bardzo dobre w jesli chodzi o wycieczki
        to pelno ulotek na recepcji a jak masz oxchote na imprezki to do
        sanatorium do ciechocinka ja polecam ten osrodek od lat znajomym i
        kazdy jest zadowolony czy wczasy emeryckie czy prywatne. a o
        sanatorium ale to do uzdrowiska a nie osrodka!!! placisz grosze i
        masz za grosze :)
      • Gość: sanat Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 09.05.14, 00:05
        co ty oczekujesz od sanatorium? hotelu 5cio gwiazkowego? widac ze z wiochy jestes bo ludzie za poziomie rozumieje ze dostajesz to za co placisz, jesli jedziesz na panstwowe wczasy to dostaniesz to za co panstwo zaplaci czyli gowno,
    • Gość: olaf Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 22.07.10, 08:41
      Pracowałem tam w kuchi i wiem co sie dzieje z jedzeniem wiec nie polecam ;D
      • Gość: dora kuchnia story IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.10, 16:38
        Kuchnia rzeczywiście jest w Admirale II żenująca. Posiłki serwowane
        są przez chłopaka ktory nie umie tego robić.Biedaczek nie moze
        zapamietać ile i gdzie talerzy. Zabiera talerze bez pytania, za
        szybko. Kiedy moje 3 letnie dziecko zawołalo siusiu, po powrocie
        mojego talerza już nie bylo, mimo że nie zjadłam. Zupy nie starcza
        dla wszystkich, a małych ziemniaków dla 4 osób (2dorosle i 2 dzieci,
        czyli poł porcji) bylo dziś na obiad łącznie 6 (dla wszystkich).
        Kromki chleba są wyliczane, a pól porcji dla dziecka oznacza poł
        bułki na sniadanie i 1/8 plastra arbuza na deser. Nie zawsze są
        lyżeczki do herbaty, bardzo często sztućce sa brudne. Wstyd,
        przyjeżdza tu tyle zagranicznych gości i niosą w swiat wieści o
        brudasach, ktorzy każą slodzic herbatę łyżkami do zupy. Mleko do
        zupy jest z proszku. Wstyd.
      • Gość: Horor Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.fn.pl 08.08.10, 15:25
        WITAM, MIELISMY MIEC SWIETNY URLOP NAD MORZEM, ALE Z TEGO NIC NIE BYLO,
        MUSIELISMY 8 GODZIN CZEKAC NA POKOJ, POKOJ ZOSTAL 3 RAZY SPRZATANY BO BYL SYF,
        PO TYCH 3 SPRZATANIACH BYLO DALEJ BRUDNO, lAZIENKA TO NORMALNIE HOROR, MAM
        ZDJECIA, JAK MYLEM SOBIE ZEBY PRZY UMYWALCE TO AZ MNIE SZARPALO BO KRATKA ZULTA
        I ZASYFIONA, NATRYSK CALY NA ROZPADCE I DZIURY W DZWIACH, POD LUZKAMI I ZA
        SZAFKAMI NIE BYLO SPRZATANE OD KILKU MIESECY, NA STOLUWCE TAK JAK JUZ KTOS INNY
        OPISAL Z 28LIPCA, 100 PROCENT SIE ZGADZA, TAK JEST TO ZADNA BAJKA, PO 3 DNIACH
        ZESMY SIE WYPROWADZILI I POSZUKALI COS INNEGO BO NIESZLO W TYM SYFIE;
        • Gość: Jas do dory i hororu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 21:36
          to znoczy co jest brudne..
          co wy pelzacie pod lózkami czy jak?
          Przeciez nikt nie bedzie wlazil pod lozko myc,tylko zmyja mopem..
          i tyle,poza tym bo błedach ortograficznych widac kto tu przyjezdza...
          TO DOPIERO WSTYD
          • Gość: Horor Re: do dory i hororu..... IP: *.fn.pl 09.08.10, 22:08
            Bledy czy nie to Huj kogos obchodi, ja jestem w polsce, zostawiam tu wlasnymi
            Rekami zarobiona kase i co tu maja bledy do gadania. Place 300 zl za pokoj na
            dobe to x 14 dni 4200 zl. i ma byc czysto, a ku... jak ktos tego Syfu nie
            widzial to niech wstawi adres maila i mu przysle pare zdjec, i w tedy pogadamy
            czy tu jeszcze ortografia sie liczy. Nawet mopem pod luzkiem nie bylo zmyte, a
            prysznic do czarny od plesni, i tu sie jego mac jeszcze ktos o ortografie martfi.
            • Gość: cvbnm Re: do dory i hororu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 09:43
              300 zl na ile osób?
              jak na 2 to duzo jak na 4 to normalna cena.\chociaz polaczki teraz
              ganiaja z miasta za 35 zl z tobolami bo zaluja na cos lepszego i
              blizej polozonego
              • Gość: Horor Re: do dory i hororu..... IP: *.fn.pl 10.08.10, 09:51
                300 zl na 3 osoby. ale za te Pieniadze oczkuje czlowiek troszke czystosci......
                czy nie??????, mysmy mieli ten Hotel zarezerwowane na 14 dni, po 3 dniach
                wyprowadzilismy sie do Trzech Koron, 20zl. wjecej a super Apartamenty, zobacz
                sam na Internecie www.baltichome.pl
                Super moge polecic, i jest czysto. tez przy mozu.
            • Gość: m.p. Re: do dory i hororu..... IP: *.punkt.opole.pl 17.08.10, 21:51
              Mam tam jechać we wrześniu i bardzo proszę o kilka fotek na adres
              poltorakmaria@o2.pl
              Prawdę mówiąc, to te opinie mnie przeraziły i jestem pełna obaw.
              • Gość: michal admiral 2 IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 16:43
                www.admiral_swinoujscie.pogodzinach.net/galeria.html tu jest obrazek ,jade tam na wielkanoc,zlapalem ostatnie dwa pokoje(wiec o czyms toswiadczy),zarezerwowalem na gg,fajna recepcjonistka,80zl osoba ze sniadaniem,zalatwilem parking i pobyt dla fretki :DDD PS Jak bylem ostatnio w Egipcie to sie nie spodziewlaem ze mnie w Hiltonie Paris Hilton przywita...Rezerwujac na przyszlosc pokoje urealniajcie cene do warunkow jakich sie mozna spodziewac,pewnie wiekszosc szukala tanio,a oczekiwali Ritza :DDD Ja szukalem ceny przystepnej i nie spodziewamsie czerwonych dywanow na powitanie,glowa do gory:D
            • Gość: burak Re: do dory i hororu..... IP: *.uznam.net.pl 28.09.11, 10:06
              ty prostaku podstawowke skonczyłeś? bo tam zazwyczaj uczą pisać po polsku hehe ciekawe jak masz w swojej oborze, ktorej mieszkasz, idz na pole buraki zbierac
              • Gość: horor do Buraka i innych IP: *.unitymediagroup.de 28.09.11, 16:53
                Czy w niemczech czy w polsce, czy siano z butow wysteje czy nie, jestem normalnym czlowiekiem ktury pracuje 200 godzin w miesiacu i musze na swoje zarobidz, a czy ktos zarobi swoje pieniadze na myciu toalety czy innym sposobem to h... to kogos obchodzi, wazne ze pracuje i nie siedzi na kasie panstwa, a jezeli ktos sobie na urlop zarobi i zaoszdzedzi to ma prawo jak kazdy inny wymagac za co placi. caly czas sa wyzywani polacy ktorzy wyjechali do niemiec, a czemu??????? ile ludzi z polski jezdzi do roboty na niemcy i zabieraja mjejsca pracy bo pracuja za marne pieniadze . a ci co wyzywaja............ to jest tylko zazdrosc!!!!!!!!!!!!!!
                A i w oborze nie mieszkam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: wyksztalcony Re: do Buraka i innych IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 09.05.14, 00:03
                  krytykowani sa polacy mieszkajacy z niemczech za swoja zachowanie, nie poradziles sobie w swoim kraju bo nie potrafiles skonczyc porzadnej szkoly to teraz trzeba niemcom tylko podcierac, przyjedz do polski i szanuj to co zastaniesz to nie niemcy, jesli oczekujesz tego samego standardu to zaplac w nimczech i tam spedzaj rowniez urlop, ale nie stac na niemc a potem roszczenia,
        • Gość: trele Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 21:58
          hahaha to ty polaku podajacy sie za niemca hehehe
    • Gość: Plażowiczka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 14:12
      Byłam, właśnie wróciłam, ten ośrodek to koszmar i jedna wielka
      pomyłka. Brud, komunistyczne podejście do klienta, śniadanka z
      porcjami głodowymi, z brudnymi szklankami. Nikomu nie polecam i
      przestrzegam gorąco - za takie pieniądzie można fajnie wypocząc w
      normalnych warunkach.
      • Gość: ot jak sie grosze placi to sie dostaje gó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:44
        tyle.
        • Gość: GO Re: jak sie grosze placi to sie dostaje gó... IP: 217.97.193.* 18.08.10, 16:28
          www.hoteleadc.com.pl/index.php?strona=informacje&jezyk=pl&os=ad&id_inf=14
          no bez jaj, ponad 100 zł za 2 osobowy pokój to nie takie gó...ane pieniądze
          • Gość: vrtgrthgt Re: jak sie grosze placi to sie dostaje gó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 10:14
            100 zl na dwie osoby? jaja sobie robisz, jedz do albecku do byle
            jakiej kwatery! tam jest 50 euro od osoby!
            co to jest 100 zl na dwie osoby buahhahahahah,
            nic dziwnego ze tam jest tak jak piszecie, na wiecej nie
            zaslugujecie za grosze.
            • Gość: Horor Re: jak sie grosze placi to sie dostaje gó... IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.10, 19:39
              Na ale was wali, 100zl za osobe za dobe Rodzice z Synem placa 300 zl za dobe,
              to jest Gowno!!!!!!!!!! se hyba jaja robicie, na 14 dni to 4200 Zl, to zalezy
              kto ile zarabia ale dla nie ktorych to 3 Wyplaty, Za te same Pieniadze jestes w
              Baltic Home i masz Luxus!!!!!!!!, bo tam zesmy sie wyprowadzili po 3 dniach.
              • Gość: loko Re: jak sie grosze placi to sie dostaje gó... IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 08.05.14, 23:55
                wracajcie do Niemiec tam gdzie mieszkacie polscy niemcy, po co jedziecie tutaj gdzie jest tak zle? w niemczech czekaja pieknie hotele , spie...c
            • Gość: polscy niemcy Re: jak sie grosze placi to sie dostaje gó... IP: *.uznam.net.pl 28.09.11, 09:51
              PRZYJADA Z NIEMIEC POLACY I UWAZAJA SIE ZA PANÓW, A WIESNIAKI KIBLE W NIEMCZECH SPRZĄTAJA A TUTAJ CHCĄ RZĄDZIC, POLSCY NIEMCY WON Z KRAJU NIE MACIE KULTURY SŁOMA Z BUTÓW WYSTAJE,
              NIEMA NIC GORSZEGO JAK POLSCY NIEMCY, FAŁSZYWE CHAMY
      • Gość: optymistka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 10:48
        potwierdzam!
        • Gość: Horor Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.fn.pl 29.07.11, 10:57
          Ci co dobrze o Admirale pisza to chyba prcownicy tego hotelu albo ludzie co sie nie znaja na tym jak tam wyglada, ja mam dowod to sa zdjecia, jak ktos ma ochote to chetnie przesle.
          • Gość: ? Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 28.09.11, 10:02
            ciezko w twarz powiedziec? falszywy cham
          • Gość: sprezi Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 08.05.14, 23:57
            jak niemasz co robic to zajmuj sie przesylaniem zdjec, a co na socjalu w niemczech siedzisz to jest czas na takie pierdoly,
          • Gość: Irko Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.08.14, 10:44
            Witam,
            Mam rezerwację od 16 lipca i dopiero teraz poczytałem opinie.. Jestem w szoku jak kiepskie opinie mam ten pensjonat. Będę wdzięczny za zdjęcia.
            Pozdrawiam
    • Gość: Horor Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.10, 20:20
      NIE JECHAC, TAM JEST SYF....... ALE NAPRAWDE; CZYTAJ NAJNOWSZE OPINIE:
    • Gość: Andrzej Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.chello.pl 07.11.10, 21:38
      Byłem tam wraz z małżonką w sierpniu tego roku na 2 tygodnie. Bardzo mi się podobało. Obsługa miła, młoda i sympatyczna. Za wyjątkiem jednej starszej pani z recepcji, która była okropna. Miała gości w głębokim poważaniu. Kuchnia pierwsza klasa, kelner bardzo miły kulturalny i schludny, młody kucharz był świetny. Oboje tam mieszkali i do późna siedzieli na recepcji w hotelu. Można ich było poprosić o wszystko i od razu było zrobione. Sam widziałem jak sprzątali pokoje, pomagali we wszystkim innym pracownikom hotelu. Młoda recepcjonistka jest przeurocza i miła. Z nią nie było nigdy żadnych problemów i można było załatwić wszystko.
      Polecam wszystkim, ale tylko w sezonie.
      • Gość: adonis Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 18.08.11, 07:31
        najlepsze sa babcie w odpowiedziach takie po 80-bylam nie podobalo mi sie nie dosc ze za friko to jeszcze nedza bo nie ma tego czt tamtego-w tym wieku trzebasie przygotowac do odejscia a nie na wczasy szukac placu i marmuru-zdewociale babska
        • Gość: Marek Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 11:44
          I też będziesz kiedyś stara,a morze jeszcze gorsza
        • Gość: ANONYMUS Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 11.04.13, 09:51
          Na szczęście ty też niedługo będziesz stary/ra, szkoda tylko że nie szanujesz gości bo to oni są twoimi chlebodawcami i nieważne czy to kuracjusze czy inni.Dzięki nim masz co do gara włożyć chamski/a osobo i życzę ci aby w przyszłości ciebie tak potraktowano!
      • Gość: marek Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.uznam.net.pl 04.06.12, 10:08
        Hotel spoko miła atmosfera, ale kierownik do dupy nie ma go nigdy w pracy a jak już jest to nic z nim nie można załatwić uważa się za boga, z wszystkim robi problemy szczególnym problemem jest dla niego wystawianie faktur, łazienki tragedia nie polecam
      • atanazy203 Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? 04.06.12, 20:23
        Hotel spoko miła atmosfera, ale kierownik do dupy nie ma go nigdy w pracy a jak już jest to nic z nim nie można załatwić uważa się za boga, z wszystkim robi problemy szczególnym problemem jest dla niego wystawianie faktur, łazienki tragedia nie polecam
        • Gość: Horor Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.unitymediagroup.de 27.06.12, 20:51
          Ja w tym hotelu bylem w 2010 roku, i jak wyglada to do dzisaj sie nic nie zmienilo w Admirale, ze tam jeszcze ludzie jada, w swinoujsciu jest naprawde wiele mjejsc do spania i sa tansze i ladniejsze.
          • Gość: Agata Re: Ośrodek Admirał II IP: *.uznam.net.pl 31.01.13, 20:55
            Witam dlaczego złe piszecie o Admirale II jeśli nie znacie tego domu wczasowego. Jest super czysto bardzo mili pracownicy dyrektor jako młody jest super trzeba go poznać, żeby źle pisać o kimś.Ja byłam tu atmosfera jest miła pokoje czyściutkie,stołówka na miejscu z dobrym kucharzem. Nawet winda jest wygoda zapraszam nie pożałujecie przyjeżdżając do Świnoujścia.
            Pozdrawiam
            • Gość: gość Re: Ośrodek Admirał II IP: 77.88.162.* 31.01.13, 23:58
              Piszesz byłaś ... czyli czas przeszły, a więc teraz piszesz z domu?
              To dlaczego masz IP ze Świnoujścia??
              Admirał sam sobie wpisy pozytywne robi hahaha!
            • Gość: punio Re: Ośrodek Admirał II IP: *.ostmedia.pl 27.10.21, 11:41
              kiedy tam byles ze tak sie zachwycasz
        • Gość: Nietoper Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.centertel.pl 28.04.13, 11:34
          Tak masz rację, rozmowa z tym gościem to tak jak gadanie ch.ja z butem.
    • Gość: dariusz Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.opera-mini.net 26.08.11, 13:40
      Byłem; najgorszy ośrodek jaki znam; nie dośc, że ohydne jedzenie i niemiła obsługa, to jeszcze do dziś nie moge doczekać się nadpłaty za pobyt w tym podejrzanym obiekcie, dokonanej nieoatrznie w weekend majowy 2011.
      • Gość: Horor Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.unitymediagroup.de 08.09.11, 20:16
        no to jedank rok puzniej i sie nic nie zmienilo, ja bylem rok temu tam i po 3 dniach sie wyprowadzilem, Szok. Powinni to zamknac,.
        • Gość: polscy niemcy Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 28.09.11, 09:54
          PRZYJADA Z NIEMIEC POLACY I UWAZAJA SIE ZA PANÓW, A WIESNIAKI KIBLE W NIEMCZECH SPRZĄTAJA A TUTAJ CHCĄ RZĄDZIC, POLSCY NIEMCY WON Z KRAJU NIE MACIE KULTURY SŁOMA Z BUTÓW WYSTAJE,
          • Gość: nka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.13, 22:52
            nie polecam, byłam tam w sanatorium na przełomie marca i kwietnia. Lekarka do bani, zabiegi daleko, stołówka kilka domów dalej. Brak szacunku do ludzi pań recepcjonistek, jedna nadąsana lala, inna oschła w obyciu, dużo by pisać, nie polecam
        • Gość: pl Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 28.09.11, 09:56
    • Gość: Danuta Re: Ośrodek Admirał II IP: *.uznam.net.pl 31.01.13, 20:33
      Witam byłam w Admirale II jest super pokoje są z łazienkami,stołówka na miejscu i nawet winda .Personel i dyrekcja są bardzo mili najbardziej podobała mi się Pani Ewa zawsze uśmiechnięta przychodzi sprzątać pokoje .Naprawdę warto przyjechać do Admirała nie pożałujecie . Pozdrawiam Danuta
      • Gość: Miastowy Re: Ośrodek Admirał II IP: *.uznam.net.pl 30.03.13, 09:51
        Te Danuta a może Ewa, jak już oszukujesz wpisami to zwróć uwagę z jakiego IP piszesz bo to widać że pisałaś z domeny świnoujskiej.Głupota twoja jest wielka.Sama się zachwalasz głupia babo.
        • Gość: ANONYMUS Re: Ośrodek Admirał II IP: *.uznam.net.pl 11.04.13, 09:46
          BEZMYŚLNI PRACOWNICY ADMIRAŁA II SAMI NA SIEBIE PISZĄ POCHLEBNE OPINIE, I ZAPOMINAJĄ O TYM ŻE WIDAĆ ICH ŚWINOUJSKIE IP.
          • Gość: January Re: Ośrodek Admirał II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 17:51
            No właśnie a TY z jakiego ip to napisałeś ? Był jeden ślepy którego pogoniono (dwie lewe rączki i syndrom pana i władcy) , on miał talent do wypisywania takich bzdur jak TY Panie ANONYMUS.
            • Gość: ANONYMUS Re: Ośrodek Admirał II IP: *.uznam.net.pl 28.04.13, 11:04
              No właśnie takie wpisy to jest to co potrafisz robić najlepiej, obrażanie i nie szanowanie ludzi to twoja specjalność.
              Jest takie przysłowie:szanuj ludzi kiedy pniesz się do góry bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół.
              Życzę ci kiedyś abyś doświadczył sytuacji że jako podległy będziesz pomiatany jak przysłowiowa szmata.
    • Gość: Kuracjuszka Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.centertel.pl 28.04.13, 10:57
      Przebywałam w tym przybytku na turnusie rehabilitacyjnym w miesiącu marcu 2013 , pokój 207, muszę powiedzieć że w całym Ośrodku tylko Pan konserwator to osoba na poziomie,uprzejmy,zawsze pomocny i wyrozumiały, to jest moja opinia i większości pensjonariuszy.Obsługa recepcji w ogóle nie reagowała na zgłoszenia wszelakich awarii a ten Pan sam chodził po pokojach i wypytywał czy czegoś nie potrzeba.Niestety ale jedna osoba nie nadrobi uprzejmością niekompetencji żenującego kierownictwa i pozostałej kadry.Brud w pokoju to standard, na ścianach pleśń, kołdra i poduszka i materac po prostu śmierdzą.Opłata TV za 7 podstawowych programów 84 zł to już naprawdę bezczelne i chamskie, pan kierownik w rozmowie na ten temat powiedział mi że jak nie chcę to mogę nie płacić za TV.Bardzo profesjonalne podejście do gości, widać dla niego kuracjusz to coś podrzędnego, a przecież dzięki nam w zimie ma pan obłożenie w ośrodku.Wszystkim znajomym nie polecam tego domu.
    • Gość: Ala Rozczarowanie Re: Ośrodek Admirał II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.14, 18:56
      Witam,
      W Admirale II mielismy okazje gościc latem 2014 r. Jakość usług wogóle nie adekwatna do ceny. Juz po przyjezdzie byliśmy wsciekli ponieważ okazało się,że mamy za oknem plac budowy.Przy dokonywaniu rezerwacji nikt nas o tym nie poinformował. Było bardzo głośno. Robotnicy krzyczeli pod oknem słowa na k.... A zaznaczam,ze bylismy z dzieckiem. Brak parkingu,który podobno był w przebudowie. Ale okazało się,ze na miejscu parkingu powstaje nowy budynek. Sniadania wydawane od 8 do 10-tej- ale tylko dla gości z zewnątrz. Klienci hotelu muszą stawić się na 8.
      Byliśmy już w wielu hotelach ale tu obsługa recepcji jak za czasów komuny. Inna obsługa bez zarzutów.
      Brak informacji na stronie,ze wszystkie płatności gotówką. Nie ma mozliwości płatnosci kartą.
      Dużym plusem jest położenie.
    • rzeczpospolitapolska Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? 21.11.17, 11:36
      Byłem na turnusie sanatoryjnym w październiku 2017 r. i mieszkałem w hotelu Admirał II. Na posiłki trzeba chodzić do innego ośrodka -Światowid, na zabiegi chodziliśmy do Rusałki, ale najbardziej uciążliwy był brak ogrzewania - w pokojach zimno a odzież wręcz wilgotna. Na nasze prośby podczas zebrania po trzech dniach pobytu nie zareagowała Kierownik Zakładu Lecznictwa, a późniejsze próby kontaktu kuracjuszy z tą Panią były niemożliwe - wiecznie nieobecna. Efektem pobytu było przeziębienie z którym wróciłem ja i wiele innych osób do domu. Zachowaniem dano nam odczuć, że pacjenci NFZ to zło konieczne. Zdecydowanie nie polecam.
    • Gość: punio Re: Ośrodek Admirał II. Był ktoś? IP: *.ostmedia.pl 27.10.21, 11:39
      bylem na turnusie sanatoryjnym w 2021 i zalamka totalna zapach w pokoju jakby grzyba zapach z kanalizacjirecznik raz wymieniony posciel wcale posilki w bursztynie w poruwnaniu z innymi sanatoriami gdzie bylem to 3 z dwoma samo przyjmowanie na pobyt bardzo duzo zyczenia
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka