Dodaj do ulubionych

hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza

IP: 41.232.219.* 01.11.08, 12:57
wszedzie cie pelno choc nie dodajesz w wypowiedziach nic znaczacego
jednak jestes chory musisz dodac odp mysleles o tym zeby zagladnac
do pani dabrowskiej?? ona ponoc pomaga...hehe wal dalej z tekstami o
ktorych myslisz przynajmniej 20 minut albo zagladasz do slownika
polszczyzny inteligencja nie swiecisz to raczej wyciete slowa z netu
oj kolego nie ladnie udawac inteligentnego skoro sie nim nie jest
Obserwuj wątek
    • Gość: bumas Re: hehe niestety zero pomyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 13:14
      na siebie, malo logiczne wypowiedzi.
      Cyninczne w stosunku do innych, niestety w druga strone juz inaczej.
      Nie masz dystansu do siebie a powinnienes oczekujac tego samego do
      innych.
      zalosny jestes , kompleksy az ciekna z podartego seterka...
      • Gość: hehe Re: hehe niestety zero pomyslu IP: 217.97.193.* 01.11.08, 15:11
        Oj wy zakompleksione chlopaczki. Nie mozecie sie wyroznic z tlumu?
        Nawet na forum? To pobiegajcie wkolo ronda na golasa a bedziecie
        slawni. To juz drugi watek o mnie. Fajowo. Caluje was goraco i
        bierzcie przyklad z gory. Patrz-ze mnie. hahahaha
        P.S. Nie zalezy mi na milosci mezczyzn.
        P.S.2 kompleksy az ciekna z podartego seterka...
        Nie mam psa.
        • Gość: bęc nie masz psa?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 16:36
          ale szczekasz jak zwykly kundel , obszczymur.
          • Gość: bumas Re: nie masz psa?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 16:39
            toz to frajer niepismienny ..
            patykiem robiony nawet nie ch...em
        • Gość: rybak z osady Re: hehe niestety zero pomyslu IP: *.uznam.net.pl 01.11.08, 17:14
          Widzę, że masz wielu wrogów.
          Łobuzem nie jesteś – inaczej zauważyłbym to.
          Chyba, że popełniłeś jakieś draństwo – poza forum?!
          Myślę, że najlepiej pozostać sobą – to procentuje – zaufaj mi.
          Korzystanie ze słowników jeszcze nie jest zabronione.
          • Gość: hehe Re: hehe niestety zero pomyslu IP: 217.97.193.* 01.11.08, 19:45
            Z reguly nie interesuje mnie opinia gowniarzy tak wiec splywa to po
            mnie jak po kaczce. Buty mam czyste wiec nie musza mi ich szorowac.
            • Gość: what so... he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 19:56
              No szkoda mi cie ze bylem robiony suchym brandzolem...
              • Gość: on oj suchym suchym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 19:58
                byles he he he robiony
                • Gość: hehe Re: oj suchym suchym IP: 217.97.193.* 01.11.08, 20:15
                  A ty dziecie neostrady wiesz w ogole co to znaczy? Czy kolega z
                  lawki tak mowi? Idzcie juz barany do szkoly i cmoknijcie mnie w
                  pompke.
                  • Gość: no tak pizdą karmiony he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:31
                    dobrze wiem co pisze. takze z dzieckiem neostrady nie mwm nic
                    wspolnego...
                    • Gość: hehe Re: tak pizdą karmiony he he he IP: 217.97.193.* 01.11.08, 21:43
                      Ale z psychiatra masz wiele wspolnych tematow. Coz, pozostaje mi
                      wspolczuc ale jakos mi cie nie zal........... Glowa do gory, ponoc
                      niektore przypadki da sie jeszcze wyprostowac. Nie mozesz jednak
                      opuscic zadnej wizyty. Wybierz sie razem z Bumasem. We dwoje razniej.
                      • Gość: Marianna do hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:57
                        Tak hehe, powinieneś im polecić Tworki pod Warszawą albo Gniezno pod Poznaniem.
                        To są dobre psychiatryki. Trzymaj się!
                        • Gość: bumas Re: do hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 22:40
                          He he zwolal towarzystwo wzajemnej adoracji.
                          Slęczy przed ekranem i od wiecznej masturbacji , pisze cos co jest
                          zrozumiale tylko jemu
                          • Gość: hehe Re: do hehe IP: 217.97.193.* 02.11.08, 13:43
                            Jestem pewien Bumas ze temat masturbacji nie jest ci obcy. Zbyt
                            wielkie napiecie nierozladowane powoduje ubytki w umysle. Co widac
                            na twoim przykladzie. Nie zapomnij o dobrym nawilzaczu :D
                            • forevergirl do hehe 02.11.08, 14:05
                              Tu chyba niektórzy maja jakieś kompleksy . Nie wnosząc nic interesującego do tego forum krytykują kogo popadnie . Akurat gdyby nie takie osoby jak hehe to te forum by bylo nudne jak całe to Świnoujście
                              ludzie więcej luzu
                              • Gość: hehe Re: do hehe IP: 217.97.193.* 02.11.08, 14:09
                                Bumas to burak co swietnie sie bawi tylko na stypach. Innych
                                rozrywek nie rozumie.
                                • Gość: ble przstancie pisac o pajacu he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 14:48
                                  bo pomysli ze ktoś się n im interesuje, nawet wirtualnie szkoda
                                  czasu.
                              • Gość: nudny Re: do hehe IP: *.uznam.net.pl 02.11.08, 15:28
                                skad piszesz piekna znudzona?
                                • Gość: znudzona Re: do hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 15:46
                                  z burdelu
                          • Gość: ju.c.e hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:08
                            jest cool
    • Gość: wasiazpodlasia miejscowe burki wzięły się za mordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:58
      gratuluję kultury słowa, wychodzi z was coś bardzo nieładnego.
      z braku tzw "wrogów zewnętrznych" okładacie się publicznie w
      najgorszym knajackim stylu prosto z meliny.
      jak tu do was pisać i cokolwiek z wami dyskutować, jak prowadzic
      dialog ?? Gdzie inspiracja płynaca z wysp z któłrych tak bardzo
      ponoć jesteście dumni na co dzień ??
      • Gość: hehe Re: miejscowe burki wzięły się za mordy IP: 217.97.193.* 03.11.08, 16:21
        U nas burki wziely sie za mordy a na Podlasiu dupami szczekaja. Ot
        cala roznica. Wasiu podejdz no do plota...
        • Gość: bumas Re: miejscowe burki wzięły się za mordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 16:37
          nie jestem stąd.
          obowizek wzywa ale juz wkrótce powrót do cywilizacji.
          Bo tu mozna zasnać z nudów

• Gość: rybak z osady Re: miejscowe burki wzięły się za mordy IP: *.uznam.net.pl 03.11.08, 16:55
            Buraku z Mieszałek – powinieneś być wdzięczny Wojsku Polskiemu, że masz możliwość spędzenia kilku miesięcy w cywilizowanym świecie.
            Wracaj jak najszybciej na ojcowskie morgi – nie zatruwaj już swoim oddechem, świnoujskiej atmosfery.
      • Gość: rybak z osady Re: miejscowe burki wzięły się za mordy IP: *.uznam.net.pl 03.11.08, 17:24
        Miałaś już tu nie wchodzić. Czyżby tęsknota?
        Kmiocie – czytaj dokładnie treści postów – nie wiesz o co chodzi, nie masz pojęcia o czym skrobiesz.
        Kultura słowa, o której wspominasz ? – cofnij się w czasie do swych wypowiedzi.
        Istnieje teoria – „Dążenie do niedoskonałości”.
        Dziwna nazwa, ale tak jest. To rzecz o ludziach, którzy nie znają swego, przyznanego im miejsca w życiu. Nie mogą pogodzić się z faktem, że są tu, a nie wyżej.
        Jesteś typowym przykładem tej teorii.
        Proszę – nie wchodź już na nasze forum.
        Zdecydowanie zaniżasz nam nasze świnoujskie IQ.
        PS
        Poza tym – nikt Cię nie prosił o dialog. Pa!
        • Gość: bumas Ty rybak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 18:14
          Pizdą karmiony szwagroska zresztą w ku...dolku .
          Siedz tu do konca zycia w zasiankowym szlasie.
          • Gość: rybak z osady Re: Ty rybak IP: *.uznam.net.pl 03.11.08, 18:22
            Właśnie tak wyobrażałem sobie Twoją odpowiedź.
            • Gość: hehe Re: Ty rybak IP: 217.97.193.* 03.11.08, 18:46
              Bumas strasznie sie zapieniles i jakos ciezko cie zrozumiec.
              Przetlumacz to na polski. I nie napinaj sie tak bo zylaki w tylku
              czasem pekaja. A do rybaka to ci tak daleko jak stad do twojej wsi.
    • carmelaxxx Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza 03.11.08, 23:27
      ale durny watek :P
      • Gość: hehe Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza IP: 217.97.193.* 04.11.08, 10:27
        Mnie tam bawi. Zawsze lepsze to niz pytanie zadane poraz setny w
        stylu-ktory dom wczasowy polecacie za 2,50 na tydzien.
        P.S. Prosze dobic ten watek do 100 wpisow. Z gory dziekuje i klaniam
        sie nisko.
        • Gość: buhahhahaha durny wątek jak i osoba w tytule... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 11:52
          • carmelaxxx Re: durny wątek jak i osoba w tytule... 04.11.08, 14:36
            prosze prosze same idealy na forum pisza....
        • Gość: rybak z osady Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza IP: *.uznam.net.pl 04.11.08, 14:37
          Do stu!
      • Gość: rybak z osady Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza IP: *.uznam.net.pl 04.11.08, 14:35
        Carmela – lubię Cię, ale to nie jest tak jak mówisz.
        Jedyną, durną rzeczą w tym wątku jest to, że ludzie, którzy otrzymali coś od tego miasta psioczą, opluwają, skarżą, ganią miejsce, gdzie niestety nie jest dane im mieszkać i żyć.
        Nieuchronny powrót do rzeczywistości, czyli – Nosibądy, Kowalewo, Mieszałki – tworzy właśnie taką reakcję.
        Nie widzę powodu, aby specjalnie przejmować się tym, ale – lubię gości, nie intruzów.
        Rzuć temat ciekawy dla Ciebie – podłączę się.
        Pozdrawiam!

• carmelaxxx Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza 04.11.08, 14:47
          a widzisz ja nie rzucam tematów bo po pierwsze los mnie rzucił w inne miejsce i
          nie znam dokładnie bieżących wiadomości z miasta, po drugie jestem typem
          obserwatora :)

Wątek uważam za durny bo osoby które wypowiadają się źle o hehe nie znają go
          tak naprawdę, to duże ryzyko oceniać kogoś tylko po tekstach z forum.

Swoja droga jeśli ktos kto o nim sie tu wypowiada zle , to robi mu przy okazji
          przysluge piszac o nim, w końcu popularność ma zasade: nieważne jak piszą byleby
          pisali.
          • Gość: rybak z osady Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza IP: *.uznam.net.pl 04.11.08, 14:55
            Wrócisz do nas - na wyspę?
            • carmelaxxx Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza 04.11.08, 15:15
              rok temu ja opuscilam , raczej nie wroce, jeśli wróciłabym do Polski mam chętkę
              na inne miasto.
              • Gość: hehe Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza IP: 217.97.193.* 04.11.08, 15:25
                Jak mozesz??!! Tu jest najlepiej! Chcesz pojechac w strony Bumasa
                tudziez Wasizpodlasia czy buhaha i jak on sie tam zwie?
                P.S. W jednym masz racje-niewazne co pisza tylko o kim. Ciekawe
                tylko jak mnie niektorzy sobie wyobrazaja. A moze ja nie facet?
                Hahahaha ot zagadka.
                • carmelaxxx Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza 04.11.08, 15:57
                  jestes facet , ok 30 lat , masz nudna prace pewnie biurowa i uatrakcyjniasz ja
                  sobie buszowaniem po necie, jestes samolubny i lubisz jak cie ktos podziwia :P

ja czasem sie zastanawiam czy znam kogos na zywo z tego forum.
                  • Gość: rybak z osady Re: hehe lubie cie ale jestes jak ta wsza IP: *.uznam.net.pl 04.11.08, 18:15
                    Carmela - bedę pierwszym, którego poznasz w realu - przyjedź na wyspę.
                    Postaram się, aby hehe też coś postawił.
                    Pozdrawiam!
                    • Gość: buhahhahaha wies spiewa i tanczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:25
                      • Gość: Marianna myślę, że obciachem jest ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:39
                        Myślę , że obciachem jest reagowanie na wpisy typu "wieś śpiewa...."autorstwa
                        buhahaha czy jak mu tam...... Może dla tego gościa lepiej bedzie jak rozpocznie
                        wątek w stylu np. "Wpływ niżu barycznego na Azorach na zmienność beczeń u
                        barana...".Powodzenia!!!!

Myślę , że hehe jest na tym forum jakm przysłowiowa "kropka nad i".
                        A ten cały temat to tylko świetna reklama dla Ciebie , hehe.
                        Nie mieszkam w Świnoujściu, ale Twoja osoba nieodparcie kojarzy mi sie z
                        Osiedlem Zachodnim. Mam rację?
                        • Gość: hehe Re: myślę, że obciachem jest ...... IP: 217.97.193.* 04.11.08, 18:45
                          Zachodnie to nie moje tereny. Troche dalej na polnoc. Wiecej juz nic
                          nie wspomne. Niech moja postac pozostanie tajemnica...
                          • Gość: Marianna Re: myślę, że obciachem jest ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:48
                            Ale reklame masz na tym forum jak dziś McCain lub Obama w Stanach....
                            • Gość: hehe Re: myślę, że obciachem jest ...... IP: 217.97.193.* 04.11.08, 18:55
                              Szkoda tylko, ze darmowa. Musze sie zastanowic jak wykorzystac te
                              moja popularnosc.
                      • Gość: hehe Re: wies spiewa i tanczy IP: 217.97.193.* 04.11.08, 18:40
                        Chcesz byc naszym wodzirejem? Zapewne nie ominales zadnej potancowki
                        w stodole.
                        Karmelino skucha po calosci.
                        • Gość: buhahhahaha zakomleksione wiesniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:36
                          dalej lecza kompleksy ludzi z wioski
                          • Gość: hehe Re: zakomleksione wiesniaki IP: 217.97.193.* 04.11.08, 20:19
                            Ty chyba sam siebie nie rozumiesz. Skonsultuj sie z lekarzem lub
                            farmaceuta.
                            • Gość: Marianna Re: zakomleksione wiesniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:25
                              A po skonsultowaniu, nie zapomnij wstrząsnac sobie przed użyciem......
                              • Gość: hehe Re: zakomleksione wiesniaki IP: 217.97.193.* 04.11.08, 20:48
                                Moze on woli mieszane, nie wstrzasniete?
                                • carmelaxxx Re: zakomleksione wiesniaki 05.11.08, 10:35
                                  e tam skucha , boisz sie ujawnic :P jeszcze sie okaze ze ktos cie tu zna w realu :P

• Gość: buhahhahahahaha biedni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 11:02
                                    Jak tam macie juz kfc?
                                    • Gość: hehe Re: biedni... IP: 217.97.193.* 05.11.08, 14:00
                                      Glodny jestes? Mam dosyc duzo suchego chleba. Kon nie chce to moze
                                      ty sie skusisz???
                                      • Gość: buhahhahaha Re: biedni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:05
                                        oj zbyt czesto wystepujetu slowo suchy..
                                        suchym robiony i tak zostało

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka