arnold7 25.08.04, 21:40 na administracje forum. Zlikwidowac spam, debilne watki niedotyczace miasta i Slaska (w koncu to najwieksze miasto na Gornym Slasku), chamstwo itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: Wydaje m sie, ze musimy sprobowac wplynac 25.08.04, 21:45 Patrzyłem na fora innych dużych miasta (Warszawa, Kraków, Gdańsk, Poznań, Wrocław) - oni tam mają podfora tematyczne. Jakby mieć podobne, i uzyskać status moderatorów, to można by ten cały chłam wyrzucać do podforum "Rózne". Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wydaje m sie, ze musimy sprobowac wplynac 25.08.04, 21:51 bartoszcze napisał(a): > Patrzyłem na fora innych dużych miasta (Warszawa, Kraków, Gdańsk, Poznań, > Wrocław) - oni tam mają podfora tematyczne. > Jakby mieć podobne, i uzyskać status moderatorów, to można by ten cały chłam > wyrzucać do podforum "Rózne". > Wlasnie o to chodzi. Odpowiedz Link
marcin841 Re: Wydaje m sie, ze musimy sprobowac wplynac 26.08.04, 00:02 > Patrzyłem na fora innych dużych miasta (Warszawa, Kraków, Gdańsk, Poznań, > Wrocław) - oni tam mają podfora tematyczne. Sa tam także podfora, na których pojawiaja się komentarze do artykułów z regionalnych dodatków GW, jak chociażby Sport i Kultura na forum Wrocław, możnaby cos podobnego zrobic tutaj, tylko nie wiem jak to wyglada od strony technicznej. Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Wydaje m sie, ze musimy sprobowac wplynac 26.08.04, 00:12 Spróbujmy zatem - zanim uderzymy do adminów-władców forum - opracować strukturę podforów. Odpowiedz Link
bartoszcze Jakie proponujemy podfora? 26.08.04, 12:36 Np. - Miasto, - Tylko po śląsku - Śląsk-Polska-Niemcy, - Hyde Park (tam niech sie wszyscy opluwają:) - Pomagamy sobie Odpowiedz Link
marcin841 Re: Jakie proponujemy podfora? 26.08.04, 13:49 Inwestycje Komunikacja Historia Kultura Odpowiedz Link
arnold7 Re: Jakie proponujemy podfora? 26.08.04, 16:28 Proponuje sformulowac pismo do administracjy, ktore bedzie zawieralo: 1. zasugerowane przez podfora tematyczne, ktore powinny sie znalezc na stronie forum Katowice, 2. prosbe o wywalanie na biezaco spamu, 3. sugestie w sprawia nadania uprawnien administratora spolecznego kilku wybranym osobom, z mozliwoscia nawet nie wycinania watkow (w przypadku zlamania prawa wystarczy wrzucic link administracji forum), ale przenoszenia watkow na odpowiednie podfora tematyczne. Jednym z takich podforow moze byc "Hasiok", na spam i nonsensy. Tresc pisma mozemy opracowac tu, potem ostateczna wersje wszyscy wyslemy rownoczesnie do Tebe i Maas. Co wu na to? Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Jakie proponujemy podfora? 26.08.04, 19:11 Ja jestem jak najbardziej za. Sądzę jednak, że spamu wywalać nie będą, bo musieliby się wziąć do roboty, a jak nam dadzą uprawnienia (z tym że chodzi chyba o uprawnienia moderatora społecznego), to będziemy sobie musieli (mogli) sami radzić. Na Forum Gliwice chyba 4 razy testowo zgłaszałem jakiś debilny wątek do usunięcia (kwalifikował się ewidentnie do prokuratury) i wisi tam cały czas. Odpowiedz Link
marcin841 Re: Jakie proponujemy podfora? 26.08.04, 19:26 Można zostać modem na forum regionalnym? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Jakie proponujemy podfora? 26.08.04, 20:12 marcin841 napisał: > Można zostać modem na forum regionalnym? MOzna sprobowac:))) Odpowiedz Link