stefan_ems Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 08.09.04, 10:20 Poza dobrymi chęciami nic się przecież nie zmieniło. Kilka akcji admina nie rozwiązuje problemu. Nie wiem, jakie obowiązki mają oni w pracy, ale poczynania na forum to zakres 1/8 etatu albo jeszcze mniej. Powinni odejść od swoich zasad i bardziej przychylnym okiem popatrzeć na zmiany proponowane przez użytkowników. Odpowiedz Link
tebe Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 13:52 A potrafisz podsumować to co ustaliliśmy? Bo ja próbowałem, ale nie mam jasności, co wam pasuje (w wątku obok jest dyskusja ale wnioski za każdym razem są inne, w zależności od tego, kto pisze). Wolałbym, żebyście uwzględnili to co pisałem i byli np. zgodni co do tego co chcemy zrobić. Pozdrawiam Odpowiedz Link
arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 16:27 tebe napisał: > A potrafisz podsumować to co ustaliliśmy? > Bo ja próbowałem, ale nie mam jasności, co wam pasuje (w wątku obok jest > dyskusja ale wnioski za każdym razem są inne, w zależności od tego, kto pisze). > Wolałbym, żebyście uwzględnili to co pisałem i byli np. zgodni co do tego co > chcemy zrobić. > Pozdrawiam Do konca zgodni na pewno nigdy nie bedziemy. W kazdym razie padly propozycje zmiany struktury forum (wiecej podforow) i kandydatury moderatorow spolecznych. Odpowiedz Link
tebe Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 17:14 W ten sposób moglibyśmy wrócić na początek dyskusji. To ja w takim razie mam prośbę: dogadajcie się chociaż w 70 procentach. Może bartoszcze, jako założyciel forum zmoderuje. Bo ja chcętnie coś zrobię, tylko muszę wiedzieć, że to zmiany, które co najmniej rozumie większość osób tu zaglądających. Odpowiedz Link
arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 20:44 tebe napisał: > W ten sposób moglibyśmy wrócić na początek dyskusji. > To ja w takim razie mam prośbę: dogadajcie się chociaż w 70 procentach. > Może bartoszcze, jako założyciel forum zmoderuje. Bo ja chcętnie coś zrobię, > tylko muszę wiedzieć, że to zmiany, które co najmniej rozumie większość osób > tu zaglądających. Jo sie dostosuja, byleby forum miyjskie bouo na tymaty katowickie, a podfora wyczerpywaly chynci dyskutantow. Niy jestech drobiazgowy. Odpowiedz Link
bartoszcze Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 21:14 tebe napisał: > W ten sposób moglibyśmy wrócić na początek dyskusji. > To ja w takim razie mam prośbę: dogadajcie się chociaż w 70 procentach. > Może bartoszcze, jako założyciel forum zmoderuje. No ja, dobrze że jest na kogo zwalić, jak założył wspólne forum :))) > Bo ja chcętnie coś zrobię, > tylko muszę wiedzieć, że to zmiany, które co najmniej rozumie większość osób > tu zaglądających. Poza tym to tebe ma rację, tylko jakby mnie ktoś wyręczył odrobinę z podsumowaniem dyskusji, bo tak piszę teraz odrywając się od roboty na jutro... Pliiiz pażałsta... Odpowiedz Link
arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 21:49 W sobote moge zrobic sondaz oparty na dotychczasowej dyskusji, przyjmujacy jakies trzy w miare oparte na dotychczasowych wypowiedziach rozwiazania. Ale nie obiecuje, jak bedzie pogoda, to termin sie zmieni. Odpowiedz Link
marcin841 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 10.09.04, 10:00 Tebe ma racje musimy sami wszystko ustalić Moderator społeczny tu mamy bartoszcze i co do tego nikt nie ma wątpliwości Podfora i tu są pewne problemy ja propnuje tak -połaczyć te które są obecnie -dodać "Sport" -dodać obecne "Śląsk region" i zmienić nazwe na "Śląsk Polska Niemcy" -dodać "Sląsk historia kultura"ew. utworzyć podobne i je dodać Odpowiedz Link
carrramba Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 10.09.04, 10:46 marcin841 napisał: > Tebe ma racje musimy sami wszystko ustalić > > Moderator społeczny tu mamy bartoszcze i co do tego nikt nie ma wątpliwości > > Podfora i tu są pewne problemy > ja propnuje tak > -połaczyć te które są obecnie > -dodać "Sport" > -dodać obecne "Śląsk region" i zmienić nazwe na "Śląsk Polska Niemcy" > -dodać "Sląsk historia kultura"ew. utworzyć podobne i je dodać Sport zginie, chyba nie warto. Absolutnie masz rację: zmienic Śląsk region, na Śląsk Polska Niemcy. Tamto forum bardziej do nas przemawiało. Wywalić Erwina10, jak się podjał czegoss , to nalezy to realizować. A ten siedzi od tygodnia w hipermarkecie i na promocje czeka :))) Odpowiedz Link