Dodaj do ulubionych

I jak podsumujemy te dzialania na dzis?

07.09.04, 22:12
...
Obserwuj wątek
    • stefan_ems Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 08.09.04, 10:20
      Poza dobrymi chęciami nic się przecież nie zmieniło. Kilka akcji admina nie
      rozwiązuje problemu. Nie wiem, jakie obowiązki mają oni w pracy, ale poczynania
      na forum to zakres 1/8 etatu albo jeszcze mniej. Powinni odejść od swoich zasad
      i bardziej przychylnym okiem popatrzeć na zmiany proponowane przez użytkowników.
      • arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 08.09.04, 20:22
        Czyli bez zmian.
        • tebe Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 13:52
          A potrafisz podsumować to co ustaliliśmy?
          Bo ja próbowałem, ale nie mam jasności, co wam pasuje (w wątku obok jest
          dyskusja ale wnioski za każdym razem są inne, w zależności od tego, kto pisze).
          Wolałbym, żebyście uwzględnili to co pisałem i byli np. zgodni co do tego co
          chcemy zrobić.
          Pozdrawiam
          • arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 16:27
            tebe napisał:

> A potrafisz podsumować to co ustaliliśmy?
            > Bo ja próbowałem, ale nie mam jasności, co wam pasuje (w wątku obok jest
            > dyskusja ale wnioski za każdym razem są inne, w zależności od tego, kto
            pisze).
            > Wolałbym, żebyście uwzględnili to co pisałem i byli np. zgodni co do tego co
            > chcemy zrobić.
            > Pozdrawiam

Do konca zgodni na pewno nigdy nie bedziemy. W kazdym razie padly propozycje
            zmiany struktury forum (wiecej podforow) i kandydatury moderatorow spolecznych.

• tebe Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 17:14
              W ten sposób moglibyśmy wrócić na początek dyskusji.
              To ja w takim razie mam prośbę: dogadajcie się chociaż w 70 procentach.
              Może bartoszcze, jako założyciel forum zmoderuje. Bo ja chcętnie coś zrobię,
              tylko muszę wiedzieć, że to zmiany, które co najmniej rozumie większość osób
              tu zaglądających.
              • arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 20:44
                tebe napisał:

> W ten sposób moglibyśmy wrócić na początek dyskusji.
                > To ja w takim razie mam prośbę: dogadajcie się chociaż w 70 procentach.
                > Może bartoszcze, jako założyciel forum zmoderuje. Bo ja chcętnie coś zrobię,
                > tylko muszę wiedzieć, że to zmiany, które co najmniej rozumie większość osób
                > tu zaglądających.

Jo sie dostosuja, byleby forum miyjskie bouo na tymaty katowickie, a podfora
                wyczerpywaly chynci dyskutantow. Niy jestech drobiazgowy.

• bartoszcze Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 21:14
                tebe napisał:

> W ten sposób moglibyśmy wrócić na początek dyskusji.
                > To ja w takim razie mam prośbę: dogadajcie się chociaż w 70 procentach.
                > Może bartoszcze, jako założyciel forum zmoderuje.
                No ja, dobrze że jest na kogo zwalić, jak założył wspólne forum :)))

> Bo ja chcętnie coś zrobię,
                > tylko muszę wiedzieć, że to zmiany, które co najmniej rozumie większość osób
                > tu zaglądających.
                Poza tym to tebe ma rację, tylko jakby mnie ktoś wyręczył odrobinę z
                podsumowaniem dyskusji, bo tak piszę teraz odrywając się od roboty na jutro...
                Pliiiz pażałsta...
                • arnold7 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 09.09.04, 21:49
                  W sobote moge zrobic sondaz oparty na dotychczasowej dyskusji, przyjmujacy
                  jakies trzy w miare oparte na dotychczasowych wypowiedziach rozwiazania. Ale
                  nie obiecuje, jak bedzie pogoda, to termin sie zmieni.
                  • marcin841 Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 10.09.04, 10:00
                    Tebe ma racje musimy sami wszystko ustalić

Moderator społeczny tu mamy bartoszcze i co do tego nikt nie ma wątpliwości

Podfora i tu są pewne problemy
                    ja propnuje tak
                    -połaczyć te które są obecnie
                    -dodać "Sport"
                    -dodać obecne "Śląsk region" i zmienić nazwe na "Śląsk Polska Niemcy"
                    -dodać "Sląsk historia kultura"ew. utworzyć podobne i je dodać
                    • carrramba Re: I jak podsumujemy te dzialania na dzis? 10.09.04, 10:46
                      marcin841 napisał:

> Tebe ma racje musimy sami wszystko ustalić
                      >
                      > Moderator społeczny tu mamy bartoszcze i co do tego nikt nie ma wątpliwości
                      >
                      > Podfora i tu są pewne problemy
                      > ja propnuje tak
                      > -połaczyć te które są obecnie
                      > -dodać "Sport"
                      > -dodać obecne "Śląsk region" i zmienić nazwe na "Śląsk Polska Niemcy"
                      > -dodać "Sląsk historia kultura"ew. utworzyć podobne i je dodać
                      Sport zginie, chyba nie warto.
                      Absolutnie masz rację: zmienic Śląsk region, na Śląsk Polska Niemcy. Tamto
                      forum bardziej do nas przemawiało.
                      Wywalić Erwina10, jak się podjał czegoss , to nalezy to realizować. A ten
                      siedzi od tygodnia w hipermarkecie i na promocje czeka :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka