Dodaj do ulubionych

Wosk Lycon - opinie

25.06.11, 10:45
Czy któraś robila moze depilacje tym woskiem?
Znalazlam w jednym salonie promocję i jestem ciekawa czy warto....
www.bbclinic.pl/promocje.html
Obserwuj wątek
    • flawina Re: Wosk Lycon - opinie 01.07.11, 13:24
      Warto :-) probowalam i jest praktycznie bezbolesny a przy tym przepieknie pachnie!
      • gra_step Re: Wosk Lycon - opinie 27.07.11, 00:16
        a to mozliwe zeby wosk nie bolal?
        • kwiatufek Re: Wosk Lycon - opinie 28.07.11, 21:40
          No wiec okazuje się ze tak!
          Skorzystalam z tej promocji bo stwierdzilam ze wlasciwie czemu nie skoro i tak planowalam wrocic do wosku. Rzeczywiscie nie boli, oczywiscie nie ejst tak ze nic sie nie czuje ale to nie bol. Wos nie jest goracy ( to podobno zasluga tego ze to naturalne woski) i zniewalajaco pachnie! Na pachach mialam truskawkowy w rozowym kolorze!
          • karolinkiewicz_29 Re: Wosk Lycon - opinie 02.08.12, 17:39
            Baardzo polecam ten sposób depilacji, koleżanka mnie namowiła, poszłam do bellisany, bo oni niedawno wprowadzili do oferty Lycon i naprawdę jestem mile zaskoczona. Wosk usuwa włoski nawet 1 mm, czyli nie trzeba chodzić z zarośnietymi nogami ;P poza tym jest bardzo delikatny, to zasługa niższej temperatury, która mozna zastosować. Ogólnie fajny efekt bez cierpienia ;)
            • aguzale Re: Wosk Lycon - opinie 17.05.13, 15:05
              lycon jest bardzo fajny. Ja robię sobie bikini i wąsik, nawet mój mąż dał się namówić na męską intymną depilację i mega jest zadowolony, ja też. Depilacja jak depilacja jednych boli mniej drugich więcej ale ten wosk jest do wytrzymania. My korzystamy w Konstancinie w Vabene.
    • szarooka1_1 Re: Wosk Lycon - opinie 11.06.13, 16:39
      Ja używam tego wosku: www.cosnet.pl/mobilny-gabinet-kosmetyczny/depilacja-woskiem/wosk-twardy-azulenowy-1kg.html i jest naprawdę świetny! :)

Lepszego żadnego nie znam i nie kupuję :)
    • ali.bed83 Re: Wosk Lycon - opinie 17.12.13, 22:29
      Pierwszą depilację w życiu robiłam w TFW i jakoś przeżyłam. Miesiąc później poszłam na LYCON i różnica była KOLOSALNA! Sama nie mogłam w to uwierzyć. Polecam salon COCO w centrum W-Wy (www.cocomanicure.pl) - kosmetyczka Martyna. Ew. wiecej info na priv.
      Alice
      • cos_na_zabek Re: Wosk Lycon - opinie 09.01.14, 01:26
        Wszedzie reklamujesz cocoshit, dziecko neostrady.
        Forum jest do niezaleznych opini, nie do Reklamowania wlasnego salonu na pale. I po co to podszywanie sie 'zebylam w tfw...'... I tak mozna twoje wypowiedzi sprawdIc po nickname:P

co do woskow - sprobuj sama:) podobno lepsze
      • luiza586 Re: Wosk Lycon - opinie 10.02.14, 21:27
        Witam
        Ja tez jestem zachwycona woskiem lycon
        Teraz od niedawna można go wykonać już w łodzi w Este-clinic
        Polecam naprawdę prawie nic nie boli
    • cruella.de.mon Re: Wosk Lycon - opinie 02.04.14, 10:59
      ja kiedys sie skusilam... zazwyczaj chodze na wosk, ale przypadkowo trafilam do salonu, gdzie kosmetyczka robi normalnym woskiem i wlasnie lyconem. wole normalny wosk- po lyconie wlosy szybciej odrastaly i wcale nie bylo takiego superefektu, jaki obiecala mi kosmetyczka :/ a ceny lyconu byly doslownie nieziemskie
    • ania2531 Re: Wosk Lycon - opinie 02.01.15, 15:20
      Swietny wosk, najlepszy jaki robilam. Polecam gabinet Dermedic we wrocławiu!!!!!
    • wellness01 Re: Wosk Lycon - opinie 29.09.16, 13:44
      bardzo dobry wosk jak na moje grube włosy bardzo ładnie wszystko wyrwał

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100club.pl/artykuly/Jak-zyc-zdrowo-w-pracy,4099.html
    • iga200487 Re: Wosk Lycon - opinie 30.10.17, 10:06
      Ja robię regularnie, ale w w Bently Beauty. Aczkolwiek mega polecam w każdym innym mieście - jeżeli nie możecie dotrzeć do Poznania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka