Dodaj do ulubionych

meska depilacja intymna Bialystok

25.03.14, 10:18
Dzień dobry,
Może któraś z Pań orientuje się, gdzie lub kto wykonuje pełną męską depilację stref intymnych? Oprócz 'przodu' interesuje mnie również depilacja włosów między pośladkami.
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • niemagdalenka Re: meska depilacja intymna Bialystok 26.03.14, 17:16
      wiem, że w studiu urody Ladies na Żelaznej ma ruszyć niedługo opcja depilacji intymnej męskiej, bo moja koleżanka tam pracująca będzie przeszkolona :) dodam, że mają tam bardzo fajny wosk Lycon, który lepiej obejmuje włoski nie urywając ich, a wyrywając z cebulek i jest stanowczo mniej bolesny ! na własnym doświadczeniu zbadane :)
      • 2andrzejm Re: meska depilacja intymna Bialystok 27.03.14, 00:20
        Jak możesz to dowiedz się kiedy będzie to możliwe i w jakim stopniu? Większość salonów nie robi pełnej depilacji, tylko linię bikini. Jak możesz zostaw jakiś namiar :)
        • niemagdalenka Re: meska depilacja intymna Bialystok 28.03.14, 14:43
          najprawdopodobniej ruszy to dopiero jakoś w maju, bo kosmetyczka jeszcze jest przed szkoleniem. W tym wypadku już będzie możliwość wykonania pełnej depilacji, bo właśnie w tym kierunku ma się szkolić :) a numer telefonu do tego gabinetu: 509-79-66-95 , a adres strony salonu : www.ladies-studiourody.pl/
    • 0lenka76 Re: meska depilacja intymna Bialystok 03.04.14, 10:07
      Spróbuj tutaj, oferują pełen pakiet depilacji zarówno dla kobiet jak i mężczyzn
      www.medest-lichaj.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka