wiki24 28.11.04, 20:18 będąc ogolonym na łyso? wstydze sie troche Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia6211 Re: jak isc do ginekologa ? 30.11.04, 11:24 1. ja sie tam nie golę, bo mój facet lubi "czuprynki", więdz to żaden wymóg 2. umyj się 3. a jak iść? : lewa, prawa, lewa, prawa.... (noga) . Az dojdziesz Odpowiedz Link
bieta100 Re: jak isc do ginekologa ? 05.02.05, 23:19 Wiesz odradzam golenie sie na łyso chociazby ze wzgledów zdrowotnych,włosy w jakimś stopniu zatrzymują zarazki.Oczywiscie mozna golić się ale z umiarem.Ja osobiscie miałam kiedyś niezła sytuacje ,mianowicie ogolilam sie na łyso tak jak ty.Nawet sobie nie wyobrazasz jaki wykład zrobił mi ginekolog,myślałam że sie zapadne pod ziemię ze wstydu.Nadal sie gole ale jak wspomniałam z umiarem,tzn.cos tam zostawiam,żeby nie było za łyso.Elżbieta Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: jak isc do ginekologa ? 30.11.04, 12:53 Ja tak chodzę od lat i sie nie wstydzę.Naprawdę nie ma czego. Odpowiedz Link
kociak19 Re: jak isc do ginekologa ? 01.12.04, 20:46 ja się zawsze golę tak jak do kostiumu. Odpowiedz Link
wiki24 Re: jak isc do ginekologa ? 15.12.04, 00:50 marysia chyba mnie nie zrozumiała.Niechodzi mi jak się idzie do gina,tylko jak mam pójsc z ogoloną tzw.kicią.hehe czy nie jest to dla was krępujace? Odpowiedz Link
marysia6211 Re: jak isc do ginekologa ? 17.12.04, 23:24 zrozumiałam, zrozumiałam, tylko mnie rozśmieszasz swoim problemem. Facet tyle c... na dzień oglada, że on patrzy na Twoje zdrowie a nie na fryzurę. podejrzewam że widział niejedno Odpowiedz Link
anula36 Re: jak isc do ginekologa ? 07.01.05, 18:46 moze mu nawet kiedys jakis facet sie zapedzil:) Odpowiedz Link
gagunia Re: jak isc do ginekologa ? 11.01.05, 22:23 :) tez chodze bez krepacji. moze to bez sensu, ale raczej bym sie wstydzila isc z chaszczami miedzy nogami :) a tak - wskakuje jeszcze na bidecik u gina, pol minuty i jestem odswiezona :) Odpowiedz Link
mrowkencja Re: jak isc do ginekologa ? 12.01.05, 15:00 no i fajnie tylko ze ja poszlam ogolona - co prawda nie calkiem bo mi juz wloski odrastaly- tak po ok. tygodniu, i gin praktycznie na mnie nawrzeszcal, ze sie sama prosze o zakazenie bo po to bozia nam tam wloski dala zeby bronily wjazdu bakteriom... I co wy na to? Odpowiedz Link
bene66 Re: jak isc do ginekologa ? 13.01.05, 12:28 Ten gin co nakrzyczał to był albo konował albo z LPRu,bo wlasnie wiadomo,że osik wloski to właśnie jest siedlisko bakteri.ddawno temu dano włoski bo nie bylo majteczek.hę,co wy panie na to? Odpowiedz Link
anafana Re: jak isc do ginekologa ? 31.01.05, 12:57 Moja koleżana wychodzac do lekarza chciala byc super świerza , od siostry pozyczyla dezodoratu imtymnego - a tak na prawde przez pomyłke uzyła brokatu. Lekarz powiedzial jej ze jeszcze tak przygotowanej pacjentki to nie mial :-). Dopiero w domu zorientowala sie co zrobila. Mysle ze lekarze nie zwracaja uwagi na fryzurki tyle w zyciu widza ze nic ich nie zdziwi Odpowiedz Link
avarja Re: jak isc do ginekologa ? 04.02.05, 17:46 Takie coś kiedyś bardzo dawno czytałam w barvo grill czy w innej prażonej kukurydzy... Aż wstyd się przyznać :/ Odpowiedz Link
leeloo26 Re: jak isc do ginekologa ? 18.07.05, 22:22 a mnie te historie opowiadala kolezanka na studiach pare lat temu.. Odpowiedz Link
piorun111 Re: jak isc do ginekologa ? 19.04.05, 12:47 Jak to nawrzeszczal, przeciez to Twoja sprawa, moze spokojnie doradzic, ale nie wrzeszczec jak na mala dziewczynke. To poprostu hamstwo. Ponadto: trzeba sie bylo tego "specjalisty" zapytac czemu jak mu bozia na gebie wlosy dala to je goli. Niech hoduje ile wlezie. Moglby miec wiecej szacunku. Ponadto depilacje bikini wykonuje sie (w dobrych gabinetach) po indywidualnej konsultacji z lekarzem dermatologiem. Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link
veja Re: jak isc do ginekologa ? 03.02.05, 09:35 Ja chodzę z delikatnym irokezem (kreska na środku), ale chodzę do kobiety, poszłam kiedyś bo chciałam zbadać sobie piersi (u mężczyzny się krępowałam), i teraz tak mi zostało, zero zdenerwowania czy skrępiowania, choć jak chodziłam do mężczyzny też mnie badanie ginekologiczne nie krępowało, ale teraz jest jakoś lepiej. A o pytania związane z seksem zdecydowanie łatwiej mi zadawać kobiecie. veja Odpowiedz Link
tuci Re: jak isc do ginekologa ? 05.02.05, 02:03 boszszszsz idź tam, a sama się przekonasz co masz zrobić ;) ona/on :> Cie pokierują muhahahahahahahahaha Odpowiedz Link
magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 14:10 Ginekologa to nie rusza - wszystkie kobiety na starosc lysieja w tym miejscu. Moze sie tylko zdziwic po cichu, ze mloda kobieta sama z siebie chce byc ochydna. Fe! Odpowiedz Link
avon_22 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 14:33 Ogolona twoim zdaniem znaczy ohydna????????? Odpowiedz Link
magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 16:07 do avon_22 Calkiem lysa - tak, paskudztwo Odpowiedz Link
vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 21:29 Do magda-76... :))) A mojego faceta to kręci :))))No i rzecz jasna mnie samej to się bardzo podoba!! :))) Odpowiedz Link
vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 08.02.05, 00:17 Ja wcześniej też chodziłam z paseczkiem,ale...czego się nie zrobi dla faceta :))) P.S. I to jeszcze dla jakiego faceta !! :))) No dobra ,już się nie przechwalam... Odpowiedz Link
magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 08.02.05, 11:45 No coz, roznych ludzi rozne rzeczy kreca. Moze twoj facet jest pedofilem i zdaje mu sie, ze to cipka malej dziewczynki. Odpowiedz Link
vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 08.02.05, 18:11 Do magda-76 Jesteś żałosna dziewczynko,może jak więcej dojrzejesz to zdasz sobie sprawe z tego co napisałaś. Odpowiedz Link
magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 11:46 To ty jestes zalosna z tym swoim "czego sie nie zrobi dla faceta". Kompletna z ciebie idiotka. Pewnie gdyby go podniecala lysa glowa i sznyty, tez bys to zrobila. No bo to przeciez "taki facet!!!!". Ciekowe co on bylby dla ciebie chetny zrobic? Ales ty glupia... Odpowiedz Link
vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 21:26 W granicach zdrowego rozsądku zrobi się WSZYSTKO!!! A ciebie uważam za totalną smarkulę z glutem pod nosem.Bo dojrzała kobieta nie ubliżałaby nikomu na forum.Myślę,że lekcja kultury byłaby dla ciebie wskazana.Ale czy nie za pózno na takową??? I żeby zaspokoić twoją ciekawość to TAKI FACET dał mi szanse na drugie życie,ale to żebyś umiała zrozumieć to musiałbyś być umierająca... Nie życze!!!Ale czasami się zastanów zanim COŚ napiszesz!!! Odpowiedz Link
armyofme Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 00:14 magda-76 napisała: > Ginekologa to nie rusza - wszystkie kobiety na starosc lysieja w tym miejscu. > Moze sie tylko zdziwic po cichu, ze mloda kobieta sama z siebie chce byc > ochydna. Fe! Ochydne? A nie wydaje Ci się ochydnym gdy kobieta jest owłosiona w miejscach intymnych? Bo dla mnie osobiście to wydaje się bardziej ochydnym o ile o ochydności tu można mówić. Odpowiedz Link
magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 11:49 Nie twierdze, ze kobiety z wlosami lonowymi wystajacymi z majtek sa sexy, ale calkiem lyse to tez nie cacy. Wiem, bo raz sprobowalam. Bueee Odpowiedz Link
armyofme Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 13:11 Wydaje mi się że to zależnie od gustu. Całkowite wydepilowanie jest bardzo sexy moim zdaniem aczkolwiek zostawienie paseczka również. Odpowiedz Link
magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 14:56 ok zostanmy przy tym. uwazam, ze debata na tak blahy temat jest denna i nie dziwie sie, ze faceci maja nas za idiotki. mnie tez; sama sie w tym szeregu postawilam. faceci, ktorzy to czytaja chyba pekaja ze smiechu, jakie te baby durne. wstyd mi. Odpowiedz Link
armyofme Re: jak isc do ginekologa ? 10.02.05, 10:46 Skoro w taki sposób siebie oceniasz, to w taki sposób widzą Cie inni.Powodzenia. Odpowiedz Link
owlosiony Re: jak isc do ginekologa ? 10.02.05, 17:38 Ej dziewczyny! Założyłem to forum żeby ludzie zagubieni i niedoświadczeni w depilacji intymnej mogli tutaj znaleźć poradę i zrozumienie dla swoich „preferencji estetycznych” . Czemu więc wykorzystujecie to miejsce dla obrażania się nawzajem ? Uprzejmie proszę o konstruktywne korzystanie z tego forum. Czyli zadawania pytań i udzielania odpowiedzi (nie koniecznie na zadane pytanie) ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
owlosiony Re: jak isc do ginekologa ? 21.02.05, 09:28 Do faceta : "Nie zapomina o pierścionkach na palcach podczas badania, nie zadaje głupich pytań i nie patrzy z niesmakiem, gdy ona przychodzi z ładnie wygolonym bikini albo w wieku 15 lat przyzna, że pierwszy raz ma już za sobą. Lekarki są mniej wyrozumiałe. „Jak pacjentka chce mieć przyjemność, niech pacjentka weźmie się za książki!”, gonią do nauki na całą poczekalnię poproszone o pigułki." kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1216313&KAT=239 Odpowiedz Link
ha-na39 Re: jak isc do ginekologa ? 14.03.05, 21:47 Aja tez zrobilam totalna depilacje bo krecilo to faceta,ba wlasciwie on mi ja zrobil-swietnie sie bawilismy,i od lat chodze do lekarza wygolona i nigdy nie uslyszalam zadnego komentarza,pozdrowionka Odpowiedz Link
troijnis Re: jak isc do ginekologa ? 08.08.05, 13:42 A ja polecam paseczek w kolorze czerwonej porzeczki! Smakowity kolor! Wiem bo zrobiłam wywiad we własnej sypialni. Włosy łonowe to nie głowa więc nawet się nie obawiam że farba je zniszczy. A wiecie jakie to ładne... i oryginalne. Moja gin nawet żartuje że chce kupić taką farbę. Dla zainteresowanych dodam że awrto wcześniej utlenić włoski bo czerwień porzeczki jest wtedy intensywniejsza ;-) Odpowiedz Link