Dodaj do ulubionych

jak isc do ginekologa ?

28.11.04, 20:18
będąc ogolonym na łyso?
wstydze sie troche
Obserwuj wątek
    • marysia6211 Re: jak isc do ginekologa ? 30.11.04, 11:24
      1. ja sie tam nie golę, bo mój facet lubi "czuprynki", więdz to żaden wymóg
      2. umyj się
      3. a jak iść? : lewa, prawa, lewa, prawa.... (noga) . Az dojdziesz
      • bieta100 Re: jak isc do ginekologa ? 05.02.05, 23:19
        Wiesz odradzam golenie sie na łyso chociazby ze wzgledów zdrowotnych,włosy w
        jakimś stopniu zatrzymują zarazki.Oczywiscie mozna golić się ale z umiarem.Ja
        osobiscie miałam kiedyś niezła sytuacje ,mianowicie ogolilam sie na łyso tak
        jak ty.Nawet sobie nie wyobrazasz jaki wykład zrobił mi ginekolog,myślałam że
        sie zapadne pod ziemię ze wstydu.Nadal sie gole ale jak wspomniałam z
        umiarem,tzn.cos tam zostawiam,żeby nie było za łyso.Elżbieta
    • iwonaa1 Re: jak isc do ginekologa ? 30.11.04, 12:53
      Ja tak chodzę od lat i sie nie wstydzę.Naprawdę nie ma czego.
    • kociak19 Re: jak isc do ginekologa ? 01.12.04, 20:46
      ja się zawsze golę tak jak do kostiumu.
      • wiki24 Re: jak isc do ginekologa ? 15.12.04, 00:50
        marysia chyba mnie nie zrozumiała.Niechodzi mi jak się idzie do gina,tylko jak
        mam pójsc z ogoloną tzw.kicią.hehe

czy nie jest to dla was krępujace?
    • marysia6211 Re: jak isc do ginekologa ? 17.12.04, 23:24
      zrozumiałam, zrozumiałam, tylko mnie rozśmieszasz swoim problemem. Facet tyle
      c... na dzień oglada, że on patrzy na Twoje zdrowie a nie na fryzurę.
      podejrzewam że widział niejedno
      • anula36 Re: jak isc do ginekologa ? 07.01.05, 18:46
        moze mu nawet kiedys jakis facet sie zapedzil:)
    • gagunia Re: jak isc do ginekologa ? 11.01.05, 22:23
      :) tez chodze bez krepacji. moze to bez sensu, ale raczej bym sie wstydzila isc
      z chaszczami miedzy nogami :) a tak - wskakuje jeszcze na bidecik u gina, pol
      minuty i jestem odswiezona :)
    • mrowkencja Re: jak isc do ginekologa ? 12.01.05, 15:00
      no i fajnie tylko ze ja poszlam ogolona - co prawda nie calkiem bo mi juz wloski
      odrastaly- tak po ok. tygodniu, i gin praktycznie na mnie nawrzeszcal, ze sie
      sama prosze o zakazenie bo po to bozia nam tam wloski dala zeby bronily wjazdu
      bakteriom...

I co wy na to?
      • bene66 Re: jak isc do ginekologa ? 13.01.05, 12:28
        Ten gin co nakrzyczał to był albo konował albo z LPRu,bo wlasnie wiadomo,że
        osik wloski to właśnie jest siedlisko bakteri.ddawno temu dano włoski bo nie
        bylo majteczek.hę,co wy panie na to?
        • anafana Re: jak isc do ginekologa ? 31.01.05, 12:57
          Moja koleżana wychodzac do lekarza chciala byc super świerza , od siostry
          pozyczyla dezodoratu imtymnego - a tak na prawde przez pomyłke uzyła brokatu.
          Lekarz powiedzial jej ze jeszcze tak przygotowanej pacjentki to nie mial :-).
          Dopiero w domu zorientowala sie co zrobila. Mysle ze lekarze nie zwracaja uwagi
          na fryzurki tyle w zyciu widza ze nic ich nie zdziwi
          • avarja Re: jak isc do ginekologa ? 04.02.05, 17:46
            Takie coś kiedyś bardzo dawno czytałam w barvo grill czy w innej prażonej
            kukurydzy... Aż wstyd się przyznać :/
          • leeloo26 Re: jak isc do ginekologa ? 18.07.05, 22:22
            a mnie te historie opowiadala kolezanka na studiach pare lat temu..
      • piorun111 Re: jak isc do ginekologa ? 19.04.05, 12:47
        Jak to nawrzeszczal, przeciez to Twoja sprawa, moze spokojnie doradzic, ale nie
        wrzeszczec jak na mala dziewczynke. To poprostu hamstwo.
        Ponadto: trzeba sie bylo tego "specjalisty" zapytac czemu jak mu bozia na gebie
        wlosy dala to je goli. Niech hoduje ile wlezie. Moglby miec wiecej szacunku.
        Ponadto depilacje bikini wykonuje sie (w dobrych gabinetach) po indywidualnej
        konsultacji z lekarzem dermatologiem.
        Pozdrawiam
        Krzysiek
    • veja Re: jak isc do ginekologa ? 03.02.05, 09:35
      Ja chodzę z delikatnym irokezem (kreska na środku), ale chodzę do kobiety, poszłam kiedyś bo chciałam zbadać sobie piersi (u mężczyzny się krępowałam), i teraz tak mi zostało, zero zdenerwowania czy skrępiowania, choć jak chodziłam do mężczyzny też mnie badanie ginekologiczne nie krępowało, ale teraz jest jakoś lepiej. A o pytania związane z seksem zdecydowanie łatwiej mi zadawać kobiecie.

veja
    • tuci Re: jak isc do ginekologa ? 05.02.05, 02:03
      boszszszsz
      idź tam, a sama się przekonasz co masz zrobić ;) ona/on :> Cie pokierują
      muhahahahahahahahaha
    • magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 14:10
      Ginekologa to nie rusza - wszystkie kobiety na starosc lysieja w tym miejscu.
      Moze sie tylko zdziwic po cichu, ze mloda kobieta sama z siebie chce byc
      ochydna. Fe!
      • avon_22 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 14:33
        Ogolona twoim zdaniem znaczy ohydna?????????
        • magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 16:07
          do avon_22
          Calkiem lysa - tak, paskudztwo
          • vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 21:29
            Do magda-76... :)))
            A mojego faceta to kręci :))))No i rzecz jasna mnie samej to się bardzo
            podoba!! :)))
            • avon_22 Re: jak isc do ginekologa ? 07.02.05, 22:06
              Ja preferuję cienki paseczek :)
              • vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 08.02.05, 00:17
                Ja wcześniej też chodziłam z paseczkiem,ale...czego się nie zrobi dla
                faceta :)))
                P.S. I to jeszcze dla jakiego faceta !! :)))
                No dobra ,już się nie przechwalam...
                • magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 08.02.05, 11:45
                  No coz, roznych ludzi rozne rzeczy kreca. Moze twoj facet jest pedofilem i
                  zdaje mu sie, ze to cipka malej dziewczynki.
                  • vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 08.02.05, 18:11
                    Do magda-76

Jesteś żałosna dziewczynko,może jak więcej dojrzejesz to zdasz sobie sprawe z
                    tego co napisałaś.
                    • magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 11:46
                      To ty jestes zalosna z tym swoim "czego sie nie zrobi dla faceta". Kompletna z
                      ciebie idiotka. Pewnie gdyby go podniecala lysa glowa i sznyty, tez bys to
                      zrobila. No bo to przeciez "taki facet!!!!". Ciekowe co on bylby dla ciebie
                      chetny zrobic? Ales ty glupia...
                      • vogue35 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 21:26
                        W granicach zdrowego rozsądku zrobi się WSZYSTKO!!! A ciebie uważam za totalną
                        smarkulę z glutem pod nosem.Bo dojrzała kobieta nie ubliżałaby nikomu na
                        forum.Myślę,że lekcja kultury byłaby dla ciebie wskazana.Ale czy nie za pózno
                        na takową???
                        I żeby zaspokoić twoją ciekawość to TAKI FACET dał mi szanse na drugie
                        życie,ale to żebyś umiała zrozumieć to musiałbyś być umierająca...
                        Nie życze!!!Ale czasami się zastanów zanim COŚ napiszesz!!!
      • armyofme Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 00:14
        magda-76 napisała:

> Ginekologa to nie rusza - wszystkie kobiety na starosc lysieja w tym miejscu.
        > Moze sie tylko zdziwic po cichu, ze mloda kobieta sama z siebie chce byc
        > ochydna. Fe!

Ochydne? A nie wydaje Ci się ochydnym gdy kobieta jest owłosiona w miejscach
        intymnych? Bo dla mnie osobiście to wydaje się bardziej ochydnym o ile o
        ochydności tu można mówić.
        • magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 11:49
          Nie twierdze, ze kobiety z wlosami lonowymi wystajacymi z majtek sa sexy, ale
          calkiem lyse to tez nie cacy. Wiem, bo raz sprobowalam. Bueee
          • armyofme Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 13:11
            Wydaje mi się że to zależnie od gustu. Całkowite wydepilowanie jest bardzo sexy
            moim zdaniem aczkolwiek zostawienie paseczka również.
            • magda-76 Re: jak isc do ginekologa ? 09.02.05, 14:56
              ok zostanmy przy tym. uwazam, ze debata na tak blahy temat jest denna i nie
              dziwie sie, ze faceci maja nas za idiotki. mnie tez; sama sie w tym szeregu
              postawilam. faceci, ktorzy to czytaja chyba pekaja ze smiechu, jakie te baby
              durne. wstyd mi.
              • armyofme Re: jak isc do ginekologa ? 10.02.05, 10:46
                Skoro w taki sposób siebie oceniasz, to w taki sposób widzą Cie inni.Powodzenia.
                • owlosiony Re: jak isc do ginekologa ? 10.02.05, 17:38
                  Ej dziewczyny!
                  Założyłem to forum żeby ludzie zagubieni i niedoświadczeni w depilacji intymnej
                  mogli tutaj znaleźć poradę i zrozumienie dla swoich „preferencji estetycznych” .
                  Czemu więc wykorzystujecie to miejsce dla obrażania się nawzajem ?
                  Uprzejmie proszę o konstruktywne korzystanie z tego forum.
                  Czyli zadawania pytań i udzielania odpowiedzi (nie koniecznie na zadane pytanie)
                  ;-)))
                  Pozdrawiam
    • owlosiony Re: jak isc do ginekologa ? 21.02.05, 09:28
      Do faceta :
      "Nie zapomina o pierścionkach na palcach podczas badania, nie zadaje głupich
      pytań i nie patrzy z niesmakiem, gdy ona przychodzi z ładnie wygolonym bikini
      albo w wieku 15 lat przyzna, że pierwszy raz ma już za sobą. Lekarki są mniej
      wyrozumiałe. „Jak pacjentka chce mieć przyjemność, niech pacjentka weźmie się za
      książki!”, gonią do nauki na całą poczekalnię poproszone o pigułki."

kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1216313&KAT=239
    • ha-na39 Re: jak isc do ginekologa ? 14.03.05, 21:47
      Aja tez zrobilam totalna depilacje bo krecilo to faceta,ba wlasciwie on mi ja
      zrobil-swietnie sie bawilismy,i od lat chodze do lekarza wygolona i nigdy nie
      uslyszalam zadnego komentarza,pozdrowionka
      • troijnis Re: jak isc do ginekologa ? 08.08.05, 13:42
        A ja polecam paseczek w kolorze czerwonej porzeczki! Smakowity kolor! Wiem bo
        zrobiłam wywiad we własnej sypialni. Włosy łonowe to nie głowa więc nawet się
        nie obawiam że farba je zniszczy. A wiecie jakie to ładne... i oryginalne. Moja
        gin nawet żartuje że chce kupić taką farbę. Dla zainteresowanych dodam że awrto
        wcześniej utlenić włoski bo czerwień porzeczki jest wtedy intensywniejsza ;-)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka