Dodaj do ulubionych

Adresy salonów wykonujących depilację laserową

31.01.05, 09:48
Proszę o wpisywanie w tym miejscu sprawdzonych lub znanych adresów salonów
wykonujących depilację laserową. Jeśli możecie dołączcie też waszą opinię na
temat salonu (takie tam pierdoły jak czystość , podejście do klienta,
atmosfera itd. )
Obserwuj wątek
    • woypa Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 17.02.05, 14:30
      Witam, zapraszam wszystkim Państwa do swojego gabinetu (Warszawa)- www.studio-
      light.pl. Chwalił się niczym nie będę :)) gdyż wolałbym, aby ocenę wystawili
      nam nasi klienci. Jeśli ktoś ma pytania dotyczące wszystkich aspektów
      fotoepilacji to prosze pytać mailowo lub na forum... postaram się służyć swoją
      wiedzą.Wojtek.
      • landm Re: Adresy .... Śląsk 05.11.05, 17:52
        www.medestetica.pl to doskonały adres w Gliwicach.
        ceny niższe niż wokół, co potwierdziły różne osoby na forum pana wojtka
        (poprzedni post, swoją drogą polecam wejśc na to formu depilacja laserowa, bo
        naprawdę cenne wskazówki). musze troche pozachwalać, to dostane 10% zniżki :)
        ale naprawde warto. obłędnie czysto, komfortowo, kulturalnie. przesympatyczna
        kobieta lekarka robi zabiegi. zniżki juz od drugiego zabiegu. co jeszcze dodac?
        sprawdzcie sami !
    • wiera7 Royal Laser -Wrocław 23.06.06, 15:18
      Zapraszam serdecznie do naszego salonu we Wrocławiu, specjalizującym się w
      usuwaniu niepożądanego owłosienia metodą depilacji laserowej. Dysponujemy
      najnowocześniejszym laserem diodowym Light Sheer.Usuwamy włosy ze wszystkich
      partii ciała, także z miejsc intymnych u kobiet i mężczyzn.Oferujemy najwyższą
      jakość usług, komfortowe warunki, konkurencyjne ceny, częste promocje.
      Więcej szczegółów na stronie internetowej www.royallaser.pl
      • hayet1 Warszawa-promenada 27.06.06, 16:04
        Przestrzegam przed gabinetem tam sie mieszczącym.To miejsce kaźni!!! Myslałam ,
        że umrę podczas zabiegu pomimo zastosowania kremu emla.Ból był tak wielki , że
        o mały włos nie zwymiotowałabym .Kazdy strzał lasera doprowadzał mnie do
        szału.Wychodzac nie mogłam wydusic słowa bo broda z bólu latała jak szalona,
        dobrze , że mąz był ze mną.Jeszcze przez 4 h bol byl tak intensywny ze włosy
        jeżyły mi się na całym ciele , pomoglo dopiero awalniecie kilku głębszych i
        lulu.
        Niestety to co zobaczyłam na swym łonie dnia nastepnego było jeszcze wiekszym
        koszmarem niz ten caly pier***ny zabieg.Cała bylam w sino-bordowych pręgach ,
        które sięgały az do ud.A z kazda godzina było coraz gorzej, powstały
        pomarszczone pęcherze...Pech chcial , ze nie jestem z warszawy, nie mialam siły
        jechac 5h z powrotem aby walnąc im moja zmaltretowaną cipke na stół i
        wykrzyczeć ze pan doktor , jest chyba Gebelsem w nowym wcieleniu.zadzwoniłam a
        oni mnie zbyli jak zwykle w takiej sytuacji bywa.Inny lekarz po opisaniu przeze
        mnie całej sytuacji stwierdził , ze to poparzenie wiązka laserową i trzeba
        zastosować leczenie i pozostana blizny.Całe szczęscie wszystko skończyło się
        dobrze , masci kupilam , wszystko wygoiłam i blizn nie ma.Nie polecam tego
        syfiastego gabinetu o wystroju antycznym, niestety nazwy nie pamietam , ale cos
        z estetyka bylo.
    • b1.martyna Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 01.04.15, 22:15
      depilacja laserowa wrocław www.beauty92.com.pl
      mają laser firmy alma laser, jak ktos zna laser aleksandrytowy ARION jaki jest w Centrum terapi laserowej CTL lub diodowy LEDA to jest to ten sam producent
    • megi.kow Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 29.11.15, 20:46
      Zapraszam na depilacje laserem diodowym do Dotyku Piękna w Krakowie. Pakiety zabiegów depilacji laserowej w atrakcyjnie niskiej cenie. Dodatkowo 10% zniżki na wszystkie zabiegi. Więcej informacji pod adresem: www.gabinet-kosmetyczny.krakow.pl/depilacja-laserowa.php
    • agazakib Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 26.01.16, 20:02
      Ja korzystam z salonu Laser Deluxe na Kołłataja. Robię bikini głębokie i uda. Ceny sa konkurencyjne w stosunku do innych salonów a robią w większości tym samym laserem Light Sheer Duet. Znalazłam jeszcze tańszą - teoretycznie - ofertę wczoraj ale okazało się że: linia międzypośladkowa nie jest w cenie bikini a juz traktowana jako kolejny częćc do depilacji, nie robią kolan bo traktują jako osobna część do depilacji i co dla mnie istotne przy bikini - nie mogę prosić o zmrożenie lodem. Ostatnio jak zauważyłyśmy, że po drugim razie na bikini jest jakoś dużo włosów to bez problemów konsultantka zrobiła mi tzw "podwójne strzały". Salony mają w całej Polsce więc nie ma problemu. Za moje polecenie do depilacji pierwszej masz 20% rabatu i tak samo jeśli potem ty kogoś polecisz to masz rabat dla siebie.
      Kontakt do mnie aga.bart@yahoo.com
    • malapanda89 Depilacja laserowa Kraków 05.04.16, 10:34
      Z czystym sumieniem mogę polecić salon Nowomed w Krakowie na Ruczaju (Miłkowskiego 3/6, www.nowomed.pl). Czysto, schludnie i profesjonalne podejście do klienta - znieczulenie na życzenie, pełny opis zabiegu, w trakcie pytają czy wszystko jest ok, itd. - ogólnie bardzo pozytywne zaskoczenie.
    • magdazawadszxcdee Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 02.05.16, 18:41
      depilacja.pl - najlepsze ceny 139 PLN za depilacje dowolnej części ciała, korzystają z nowego lasera LightSheer duet. Gabinet mają w Warszawie przy wejściu do metra Racławicka
    • agnieszka2589 Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 11.11.16, 21:02
      polecam BONADEA w Krakowie . wykonują zabiegi zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Mężczyźni głównie pachy.Jak na najlepszy w Krakowie gabinet z sprzętem wysokiej jakości ma bardzo rozsądne ceny. Depilacja nóg 600 zł, pachy 100 zł, uda 400zł, bikini 350zł. Ja stosowałam na nogi i okolice bikini i jestem bardzo zadowolona i mile zaskoczona z efektów.Dodam że personel jest bardzo miły i życzliwy.
    • karynka-k Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 12.11.16, 21:06
      polecam Royal laser we Wrocławiu.
      Mega efekty dobry laser, ogromne doświadczenie w depilacji !
      • juusiaa Re: Adresy salonów wykonujących depilację laserow 21.01.17, 11:14
        Laser Delux ! ;) Dietla 73 Kraków, profesjonalna obsługa i bardzo przystępne ceny ;)
        Do tego super promocje, można skorzystać i zaoszędzić !! ;) sama tak robię więc polecam ;)
        mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie Laser Delux na terenie całej Polski. Od siebie mogę zaoferować kolejne 15% rabatu. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: justyna.141@op.pl

Zachęcam i polecam !!! Warto ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka