hooz 21.03.05, 21:34 Nurtuje mnie o co chodzilo autorowi posta (link nizej) odnosnie jedzenia truskawek. Moglby mi to ktos wyjasnic? Link do posta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24024&w=16767344&a=16846591 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scyzorka Re: O co chodzi z truskawkami? 25.03.05, 13:55 Jak to oco chodzi ????????? O smak i zapach .................... mniam ;-P Odpowiedz Link
scyzorka Re: O co chodzi z truskawkami? 31.03.05, 11:22 hooz napisał: > truskawki maja na to jakis wplyw? Ogromny ! Pachniemy tym czym się odżywiamy (pomijam oczywiście stany chorobowe). Dziwię się że facet( owlosiony ) to zauważył bo oni są bardziej wzrokowcami. Odpowiedz Link
hooz Re: O co chodzi z truskawkami? 05.04.05, 08:17 To mialoby sens gdyby np. dziewczyna jadla tylko truskawki, ale zakladajac, ze czlowiek je bardzo duzo zroznicowanych produktow, dodatkowe jedzenie truskawek nic nie wnosi, bo dlaczego ma pachniec tymi truskawkami a nie jakims innym produktem spozywanym w ciagu dnia? Myslalem, ze to tak jak z ananasami i facetami ;) Odpowiedz Link
katee1 Re: O co chodzi z truskawkami? 12.04.05, 22:20 Pierwszy raz słysze o truskawkach ! Serio ? Czy ktos sobie jaja robi ? Odpowiedz Link
izuska784 Re: O co chodzi z truskawkami? 25.07.05, 13:44 A ja polecam cos jeszcze oprocz truskawek:)robi sie taki dziwny wywar i wpija szklanke dziennie (najlepiej jak sie tego pije wiecej). smakuje dobrze,a i soczki inaczej pachną:) Przepis dla ciekawych: zaparzyc ze sobą miete i herbatke różaną, dodac soku z cutryny. Odpowiedz Link