Dodaj do ulubionych

Gabinet kosmetyczny w Warszawie

07.06.05, 10:08
Szukam jakiegoś godnego polecenia gabinetu kosmetycznego w Warszawie lub
okolicach, chciałabym wywoskować nóżki i okolice bikini ale naczytałam się o
nieprofesjonalnych gabinetach więc chciałabym uniknąć takowych. A jeśli
znacie ceny zabiegów bardzo mi pomożecie
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tofka Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 25.06.05, 00:36
      Gabinet na Ochocie BODY LINE, ul. Szczęśliwicka. Z depilacją tylko do Pani
      Dominiki! Ceny nie wygórowane.
    • klarr1 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 14.11.13, 23:11
      Też szukam dobrego salonu,od niedawna mieszkam w Warszawie ,ale z tego co sprawdziłam to Radzymińska to daleko.Może ktoś poleci dobry salon w centrum ????? Innych dzielnic nie znam.W centrum pracuje wieć coś blisko pracy by się przydało :)
      • brodanix Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 07.01.14, 15:10
        Polecam !!!
        Salon Day&Night Cosmetica na Mokotowie. Dojazd z Centrum Metrem (Metro Wilanowska) lub spod Dw.Centralnego tramwaj 17.
        To super miejsce ,bo można się umówić na dowolną godzinę -tylko do 18 trzeba zadzwonić a kosmetyczka Ania ma magiczne dłonie . Pracują na kosmetykach Declare i Dermika a na manicure i pedicure p.Ania może umówić się z Tobą w Twoim domu .
        www.kosmetyczka24h.pl
        www.facebook.com/kosmetyczka24h?ref=hl
    • wika311 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 06.05.14, 17:57
      polecam bardzo dobry salon "Profi Derm" (profiderm.pl), obok Galerii Mokotów.
      szczególnie jestem zadowolona z peelingów oraz z mezoterapii igłowej, ale można tam również wykonać większość zabiegów pielęgnacyjnych, które mogą was zainteresować, w tym również na ciało. polecam
      Wiktoria
      • agata8813 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 18.11.14, 00:43
        Hęj dziewczyny ja korzystam z usług pani Eweliny, wykonałam u niej serie mezoterapii igłowek, cudowne efekty polecam 663909718 przyjmuje w centrum, po tych zabiegach naprawdę wyglada super skóra nawilżona napięta uwielbiam ten zabieg.
        • basia803 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 20.11.14, 14:14
          Ja w internecie znalazłam salon PROFI DERM. Postanowiłam sprawdzić ten gabinet ponieważ mam blisko z pracy. Jestem miło zaskoczona cenami. Polecam panią Kasię i Anię. Bardzo dokładnie wykonany zabieg przedłużania rzęs, a przy tym miło i sympatycznie. Byłam również na oczyszczaniu ttwarzy i jestem zachwycona efektem. Jeszcze takiej promiennej skóry to nie miałam!
          polecam wszystkim
          Basia80
    • glamournails Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 24.05.14, 06:40
      Zajmujemy się profesjonalną pielęgnacją i stylizacją paznokci. Mamy wieloletnie doświadczenie i wciąż doskonalimy nasz warsztat poprzez udział w szkoleniach i seminariach, by móc Państwu zagwarantować najwyższy poziom usług.

Podążamy za najnowszymi trendami, proponując najnowocześniejsze rozwiązania. Pracujemy wyłącznie na produktach najlepszych marek na świecie: Shellac, Essie, Jessica, Gehwol, O.P.I co zapewnia najwyższą jakość naszych usług. Glamour Nails to miejsce gdzie oprócz profesjonalizmu spotkają się Państwo z miłą i ciepłą atmosferą.

Serdecznie zapraszamy!

ul. Grójecką 14a, Ochota, 02-301 Warszawa.

Godziny otwarcia: pon-pt-11.00-19.00,

Sobota: 10.00-14.00.

Telefon kontaktowy: +48 669 649 883

www.glamournails.waw.pl
    • patryska54321 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 06.08.14, 11:02
      z calego serca polecam time for wax, wczesniej bylam w jakims malym salonie na kabatach ale poziom obslugi mnie przerazil....
      w TFW przemilo, nawet nie zauwazylam jak bikini bylo wydepilowane, polecam zwlaszcza salon na Mokotowie!
    • 1ewka1 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 18.09.14, 19:24
      A ja polecam Easy Waxing na Grzybowskiej. Wcześniej chodziłam do nich we Wrocławiu i naprawdę super, że teraz otworzyli salon w Warszawie.
      • aniab86 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 01.10.14, 14:21
        Ja poddałam się depilacji w Warszawie na Ursynowie w Studiu Ikona, bardzo polecam. Szczególnie Żanetę
    • aniasosa Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 25.02.15, 18:40
      ja ostatnio byłam na depilacji w samui spa w novotelu i musze powiedziec, ze prawie nie bolalo!!! Jestem osoba bardzo wrazliwa na bol,wiec to dla mnie wazne. Przy tym wszystkim depilacja jest zrobiona bardzo dokladnie. Naprawde polecam! Cena za nogi 80zl a bikini 30zl. Maja tam czesto promocje, wiec przy okazji wykupilam sobie bon na day spa;p
      • joapie Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 04.03.15, 23:01
        Ja bardzo polecam Fleur de beaute na Nowoursynowskiej :) Świetna obsługa, bardzo profesjonalna. Mają dużo różnorodnych zabiegów, więc jest w czym wybierać ;) Naprawdę potrafią zadbać o klienta :)
        • kleszczana Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 25.03.15, 17:00
          Ja szukałam w ostatnim czasie gabinetów wyk.dep.laserową.Można zwariować:) Jest bardzo dużo gab.świadczacych tą usługę w bardzo różnych cenach.Koleżanka podpowiedziała mi ,że najważniejszy jest rodzaj lasera i uczciwość . Znalazłam takie miejsce:) trafiłam do nich po opiniach na forach int. Wykonałam już 2 depilacje w gab.Kosmedica na Pięknej. Bardzo dobra lokalizacja,gab.barrrdzo czyste,Panie przemiłe. Robiłam u nich łydki 2 razy i już widzę zadowalające mnie efekty...włosów jest na bank 50%mniej, zastanawiam się juz nad bikini i pachami.Zabiegi nie są tanie, ale widać ,że Panie znaja sie na rzeczy...wszystko dokładnie tłumaczą+dostałam rabat:) Pani ,która mnie przyjmuje jest bardzo dokładna. Maja naprawdę bardzo dużo zab.w swojej ofercie. Zdecydowanie polecam ten gabinet.
          • mkoz-era1 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 24.05.15, 17:13
            ja chodzę na koszykowa www.uroknatury.pl mały i cichy salon, przy pakietach zabiegów bardzo fajne upusty się dostaje - a i zdecydowanie polecam tym którzy lubią cudne zapachy, do salonu wchodzi się przez mydlarnie...
          • pal-ea Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 09.07.15, 17:49
            też swoje przerobilam w tym temacie- niektore miejsca tragedia- placisz jak za zboze a uslugi pozal się Boże. Od jakiegos czasu chodzę do your place na piaskowej i jestem zadowolona, więc nie testuje innych, ale jak polecicie cos super ekstra, to z checia sprawdzę :)
    • pitufina3 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 01.07.15, 13:00
      W Warszawie najgorszy salon to JS CENTRUM ZDROWIA I URODY na Kasprowicza, brak profesjonalizmu i ceny tak wyśrubowane, że szok! Jak można źle wykonać depilację pastą cukrową, że skóra jest podrażniona, włosy urwane!!!! i miejscami w ogóle nietknięte za 190 zł! omijajcie ten salon szerokim łukiem!!!
    • mckg Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 17.10.15, 11:12
      salon salonowi nie równy zależy czego kto szuka, ja w mieście uciekam od dużych białych salonów nakierowanych na zysk... osobiście chodzę do Urok Natury na Koszykowej 30 (mokotów) strona chyba uroknatury.pl mały kameralny i co ważne jak na tą cześć Wawy super cenowo i zawsze dostane jakiś gratis.. trafilam na niego przez kolezanke z firmy, ktora tam chodzi.
      • bato-nik Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 28.11.15, 09:50
        Ja korzystałam z laserowej depilacji w Klinika Miracki (Beautymed) na Aleji Komisji Edukacji Narodowej. Jestem bardzo zadowolona. Zabieg naprawdę na wysokim poziomie.
      • gosc197 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 14.12.15, 12:16
        polecam holistyczną oazę estetyki i zdrowia. dogodna lokalizacja metro stokłosy. Zawsze miła obsługa, pełna "profeska" indywidualne podejście do każdego. Zawsze mają jakieś promocje tak więc można wykupić sobie zabieg i wykorzystać go w późniejszym terminie. Miłe miejsce aż chce się tam wracać. Mało jest już takich miejsc. Dysponują kameralną salą ćwiczeń, jeżeli ktoś nie lubi sal pełnych ludzi w typowych fitnessach to miejsce jest dla niego.
    • zazadka_warsaw Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 02.02.16, 17:10
      Mieszkajac w Warszwie przez 5 lat, chodziłam do Karoliny Basiewicz, przyjmuje przy placu konstytucji w Princess Academy, juz jakis czas tam nie bylam ale jeśli miałabym kogokolwiek polecic to właśnie ją. Przesympatyczna i zawsze odpowie na wszystkie pytania
    • kunegunda07 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 03.02.16, 11:33
      Witam. Ja już z jakieś 6 miesięcy chodzę do Yasumi na Powiślu. Ceny są nawet przystępne. Zaczełam chodzic na depilacje woskiem aż w końcu zdecydowałam sie na IPL. Za depilacje bikini IPL płace 99 zł. Byłam juz na 3 zabiegach i jestem bardzo zadowolona. Załuje, że wcześniej nie zdecydowałąm na takie rozwiązanie. Co do obsługi - kosmetolożki są super, pełny profesjonalizm a w całym gabinecie jest bardzo czysto na ca bardzo zwracam uwagę :)
    • filipkowal2 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 22.04.16, 13:07
      Polecam depilacje laserową jesli cię na to stać. Moja dziewczyna zrobiła sobie depilacje nóg w klinice miracki i mówiła ze jest to bezbolesne. Z efektów jesteśmy zadowoleni oboje :P Ona ma spokój nie musi co chwilę się golić. A ja z bardzo gładkich nóg zawsze a nie tylko odrazu po depilacji :P
    • wioleta2107 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 06.05.16, 20:57
      Moge polecic maly kameralny salon na zaryna nazywa sie spa43, miesci sie na Mokotowie. Maja tam laser fotona,ktory jest chyba najlepszy z istniejacych na rynku. Ogolnie atmosfera przyjemna, mile panie, ceny tez w miare przystepne. Maja jeszcze kilka ciekawych opcji jesli chodzi o pakiety:

spa43.pl/
    • karna01234 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 02.11.16, 08:02
      Czesc, ja chodze do salonu na koszykowej 30 (pl. konstytucji) - pani kosmetolog chyba Agnieszka (nie mam pamieci do imion :)) jest bardzo dokladna. Ja generalnie chodze na zluszczanie kwasami, ale raz na jakis czas robie depilacje (mam znizke :P). to jest strona: www.uroknatury.pl/kontakt.html
    • maminka2016 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 13.11.16, 21:38
      Ja polecam nie gabinet, a specjalistyczną klinikę Promedion.Mają tam doskonałych specjalistów.Depilacji dokonują laserem w technologii Super Hair Removal.Bardzo wysoka skuteczność i właściwie bezboleśnie. Przetestowałam
    • medycynaestetyczna24 Re: Gabinet kosmetyczny w Warszawie 20.01.17, 16:49
      Polecam Klinikę Medycyny Estetycznej dr Ertuganow, gdzie można również skorzystać z usług kosmetycznych. Zabiegi przeprowadzają doświadczeni profesjonaliści, ceny są atrakcyjne, dobry dojazd - Klinika mieści się przy ul. Popularnej blisko PKP Warszawa Włochy. Pełna oferta zabiegów dostępna na : www.medycynaestetyczna24.waw.pl, kontakt telefoniczny : 505101901

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka