chlopak2005 12.12.05, 21:42 Mam pytanie do wszystkich, którzy chcą to się wypowiedzą. Nikomu nie narzucam, ani nic. Czy faceci powinni się golić w miejscach intymnych? Czy lepiej jest jak są włosy? Czy jak ich nie ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayday20 Re: Czy faceci powinni...? 15.12.05, 22:44 Na pewno nie powinniście zostawiać tego tak jak to stworzyła natura. Moim zdaniem najlepiej by było, gdybyście usuwali wszystkie włosy, które rosną bezpośrednio na genitaliach a resztę zwyczajnie skracali. Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy faceci powinni...? 18.12.05, 17:21 Ja się gole wszystko tylko czasem mam problemy by usnać wszystkie włoski z członu penisa i moszny:/. Czasem też się zacinam :(. Czym najlepiej się golić w tamtych miejscach? Pozdrawiam Odpowiedz Link
eriani Re: Czy faceci powinni...? 05.01.06, 00:22 a próbowałeś kremu do depilacji? bo z woskiem to nie polecam zabawy, zwłaszcza w tamtych rejonach :) Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy faceci powinni...? 05.01.06, 10:32 Nie próbowałem, może kiedyś spróbuje... Odpowiedz Link
xylorhin Re: Czy faceci powinni...? 24.01.07, 07:57 Trochę nie na temat mam pytanie. Można użyć czegoś, żeby wydepilować twarz? Wkurza mnie jak codziennie rano muszę się golić. A tak miałbym spokój ;) Pozdro Odpowiedz Link
flauros25 Re: Czy faceci powinni...? 22.06.07, 11:43 xylorhin napisał: > Trochę nie na temat mam pytanie. Można użyć czegoś, żeby wydepilować twarz? > Wkurza mnie jak codziennie rano muszę się golić. A tak miałbym spokój ;) Pozdro Można. Depilacja LASEROWA. Jeśli chodzi o samą twarz, to nie będzie to nawet takie drogie... Kilkaset złotych w zależności od gęstości i ilości zarostu... Odpowiedz Link
paulineczkaa Re: Czy faceci powinni...? 26.01.06, 01:31 a ja myśle że faceci nie powinni :D bo jakos tak glupio :D no nie wiem to tylko moje skromne zdanko :P Odpowiedz Link
rozyczka79 Re: Czy faceci powinni...? 20.02.06, 17:36 nie, nie powinni. W ogole to powoli dochodzi do jakiejs paranoi! Generalni zdumiewajace sa ostatnio stosowane pomysly tj. golenie pod pachami u facetow, tudzież depilowanie brwi, klatki piersiowe(!!!). To wszytsko przestaje byc smieszne- ogarnia mnie smutek. Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy faceci powinni...? 21.02.06, 09:53 Hmmm... dziwisz się goleni klatki piersiowej przez facetów? A myślisz, że co musi robić wiekszość modeli? Nie mów, że nie podobają Ci się żadni modele? Oni nie tylko muszą golić klaty piersiowej, ale również pachy oraz tyłki? I co w takim razie? To ich robota i muszą to robić. Jakby tego nie robili nie mieli by tej pracy? Nie mam racji? A co do dbania o faceta w miejscach intymnych to moim zdaniem tak powinno być. Jest estetycznie oraz higenicznie? Nie zgodzisz się ze mną? Wy kobiety dbacie o siebie w tamtych miejscach i niektórzy z Nas też to chcą robić:). Ps. do postu "Czy...?" też Ci odpisałem:] Pozdrawiam! Odpowiedz Link
cclement Re: Czy faceci powinni...? 13.07.08, 11:36 > A myślisz, że co musi robić wiekszość modeli? No właśnie. Jak to jest, że tacy często się podobają a przecież widać że się depilują. Natomiast często słyszę opinię, że faceci nie powinni się depilować bo to nie męskie. Co w takim razie widzą kobiety w modelach, którzy się depilują? Trochę trudne to dla mnie do ogarnięcia :) Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy faceci powinni...? 29.09.09, 11:37 Wątek słabo rozchwytywany już :P Odpowiedz Link
dreamsville Re: Czy faceci powinni...? 23.02.06, 12:57 golenie pod pachami to cos zlego? chyba nie, chociaz ja wybieram skarcanie na 1 mm przy pomocy trymera. rany! kudlate pachy to cos fatalnego nawet u faceta. "dol" tez osobiscie polecam skracac trymerem, moszne i tylek depilowac kremem. i jest git. z klata to problemow nie mam, natura poskompila mi tu owlosienia. Odpowiedz Link
moskit122 Re: Czy faceci powinni...? 25.02.06, 22:40 Reszte włosów depilować? głupota, no ale włosy w okolicach intymnych nie sa zbyt estetyczne, pozatym wolałbym żeby nie zostawały na zębach mojej dziewczyny... Odpowiedz Link
ciumcia Re: Czy faceci powinni...? 24.01.07, 08:18 Dlaczego, może je wykorzystać jako nić dentystyczną ;] Odpowiedz Link
nessuno Re: Czy faceci powinni...? 23.01.07, 23:11 rozyczka79 napisała: > nie, nie powinni. W ogole to powoli dochodzi do jakiejs paranoi! Generalni > zdumiewajace sa ostatnio stosowane pomysly tj. golenie pod pachami u facetow, > tudzież depilowanie brwi, klatki piersiowe(!!!). To wszytsko przestaje byc > smieszne- ogarnia mnie smutek. Bez przesady z tym smutkiem.Golenie pod pachami- niekoniecznie.Golenie klaty- to już oznaki zniewieścienia.Natomiast dbanie o fryzurę "tam" jest jak najbardziej wskazane. Ze względów higienicznych, dla estetyki również. Nic tak nie razi, jak gęste krzaczory u kobiety, lub okazały pedzel u faceta.Natura bardziej obdarzyła nas, facetów w owłosienie, nie znaczy to jednak, aby miałoby ono być zawsze tak okazałe i bujne.Mój wacuś jest, jak u niemowlaczka( nie gabarytami oczywiście :-) ), natomiast torebka gustownie przystrzyżona.Schludnie tak, wygodnie i estetycznie. Odpowiedz Link
zdzisiek66 Re: Czy faceci powinni...? 18.07.07, 09:42 A co dziewczyny, lubicie mieć w buzi pełno włosków po zrobieniu laski? Odpowiedz Link
symonbs Re: Czy faceci powinni...? 08.11.07, 10:59 zależy ile ma facet włosów i jakich. ja gdybym nie usuwał miałbym pod pachami kłaki na 7 centymetrów podobni przy odbycie i 10 cm przy członku tyle co w zwisie. no może jeśli rajcują kogoś dredy pomiędzy pośladkami i 10-cio centymetrowy kłaczki na języku, to jego sprawa. mnie i mojej dziewczynie to przeszkadza. Odpowiedz Link
xylorhin Re: Czy faceci powinni...? 24.01.07, 08:00 Właśnie. Niekażda kobieta lubi "łysych". Może najlepiej niech sama to zrobi (forma zabawy erotycznej), czy jakoś tak...;) Odpowiedz Link
klaudusia178 Re: Czy faceci powinni...? 22.04.06, 20:57 Dla mnie osobiscie o wiele atrakcyjniejszy jest mezczyzna z owlosieniem a nie taki depilowany,w sumie to jest indywidualna sprawa ale takie jest moje skromne zdanko :)papa Odpowiedz Link
stercz Re: Czy faceci powinni...? 21.06.06, 08:47 Myślę że tak.Ja osobiście się sam sobie podobam jak jestem jeszcze bardziej goły.Moja kobieta też jest zadowolona gdy jej kłaki w ustach nie zostają. Odpowiedz Link
plavusa Re: Czy faceci powinni...? 27.07.06, 14:32 Moim skromny zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie. Taki facet na pewno jest bardziej czysty i miły "w dotyku";) A pod pachami to już koniecznie! czy komuś naprawdę podobają się te krzaczory? panowie- skracajcie je przynajmniej bo to nic ładnego a w upały....fuuuu.... Odpowiedz Link
lienka84 Re: Czy faceci powinni...? 06.10.06, 16:57 rose-marine -zdecydowwanie zgadzam się. pod pachami koniecznie!! Co do męskiego bikin i ( :P ) to zależy jak długie śa te włosy hm, myślę , że ważne są indywidualne preferencje faceta i ewentualnie jego partnerki (to samo tyczy się kobiecego bikini) Odpowiedz Link
rose_marine Re: owłosiony znaczy sexy.... 20.08.06, 19:16 jesli chodzi o golenie pod pachami to zdecydowanie musi... gdy się pocimy pod pachami a nie jestesmy ogoleni pot zatrzymuje się na włosach i śmierdzimy jeszcze bardziej, gdy mamy wlosy pod pachami nawet antyperspiranty mogą nie pomoc bo przy włosach pocimy się intensywniej a reszta zalezy od mężczyzny :) pozdrawiam pozdrawiam Odpowiedz Link
ciumcia Re: owłosiony znaczy sexy.... 24.01.07, 08:19 Wystarczy się codziennie myć (sprawdzona metoda). Odpowiedz Link
stodola2005 Re: owłosiony znaczy sexy.... 24.01.07, 12:53 rose....wiekszych głupot to ja nie słyszałem juz dawno... "jesli chodzi o golenie pod pachami to zdecydowanie musi... > > gdy się pocimy pod pachami a nie jestesmy ogoleni pot zatrzymuje się na włosach > > i śmierdzimy jeszcze bardziej, gdy mamy wlosy pod pachami nawet antyperspiranty > > mogą nie pomoc bo przy włosach pocimy się intensywniej...." <hahaha> kto to wymyślił???????? > Odpowiedz Link
jaga_2001 Re: Czy faceci powinni...? 18.01.07, 17:32 jak dla mnie facet nie musi sie golic. Moj sie nie goli i nie narzekam :D Lubie czasem pogmerac w jego kedziorkach ;) Odpowiedz Link
janea Re: Czy faceci powinni...? 28.01.07, 21:46 hm..mysle ze to sprawa kazdego faceta..A pozniej kobiety ktora z nim jest. Osobiscie wole zeby moj facecik sie golil bo kiedy szczerze-robie mu laseczke wole nie miec poznije problemu z wyciaganiem wloskow:)) noo to na tyle:) Odpowiedz Link
stodola2005 Mój drogi Chlopaczku.... 23.01.07, 18:51 lepiej jak są włosy..ale co ja Ci bede mówił ...znasz moje zdanie na ten temat!!! :P:P:D Odpowiedz Link
nan88 Re: Mój drogi Chlopaczku.... 26.01.07, 17:16 Moim zdaniem faceci mogliby robić cos z owłosiceniem pod pachami - może depilować na zero to nie, ale przycinać jak najbardziej (tak, szczególnie latem :/). Włosy "tam na dole" mogą zostać, przynajmniej mi nie przeszkadzają. Ale włosy na klacie zostają obowiązkowo (kto w ogóle wymyslił że facet ma sie ich pozbywać?!). One są... sexi ;) Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Mój drogi Chlopaczku.... 27.01.07, 17:39 Stodoła znam Twoje zdanie:P a ten wątek to ja dawno już założyłem:P hehe. Klaty nie depiluję :D Jest tj. ma być:) Pod pachami przystrzygam:P a na dole to zależy od humoru i fantazji:P narazie zarastam...;):P Odpowiedz Link
pannasylwianna Re: Czy faceci powinni...? 02.02.07, 07:47 nie powinni. dla mnie ogolony/wydepilowany facet jest niemęski. byłabym w stanie przeżyć skrócone włosy w miejscach intymnych, ale goły tyłek mojego faceta chybabym wyśmiała. no, chyba ze raz dla odmiany i urozmaicenia... Odpowiedz Link
longin190 Re: Czy faceci powinni...? 04.02.07, 17:49 Wniosek ze jeden lubi buleczki ,a drugi piekarza coreczki. Najgorsze to jak sie ma dwie dziewczyny jedna lubi bez druga z i co wtedy zrobic? Odpowiedz Link
nessuno Re: Czy faceci powinni...? 04.02.07, 23:17 longin190 napisał: > Wniosek ze jeden lubi buleczki ,a drugi piekarza coreczki. Najgorsze to jak > > sie ma dwie dziewczyny jedna lubi bez druga z i co wtedy zrobic? Jak to co, na łyso i dopasować sobie tupecik, używać w zależności od okoliczności :-) A jest wogóle tupecik dla wacka? Odpowiedz Link
looy_parkowy Re: Czy faceci powinni...? 21.02.07, 14:44 moim zdaniem lepiej jak ich nie ma, albo są takie w stylu zarostu Georga Michaela (na twarzy) Odpowiedz Link
krzyychuu123 faceci powinni... 05.04.07, 15:49 uwazam że warto. Dużo milej, estetyczniej no i wieksza wrażliwość na dotyk:-) żeby uniknąć komplikacji z podrażnieniami ( i odrastające włosy też dają w kość) zdecydowałem się na depilację laserową- efekty póki co dobre, jak się utrzymają to pochwalę się Odpowiedz Link
flauros25 Re: faceci powinni... 22.06.07, 11:49 krzyychuu123 napisał: > uwazam że warto. Dużo milej, estetyczniej no i wieksza wrażliwość na dotyk:-) > żeby uniknąć komplikacji z podrażnieniami ( i odrastające włosy też dają w > kość) zdecydowałem się na depilację laserową- efekty póki co dobre, jak się > utrzymają to pochwalę się W jakich miejscach na ciele usunąłeś włosy laserem? W jakim mieście? Jaki koszt zabiegu? Odpowiedz Link
nikkka5 Re: Czy faceci powinni...? 09.04.07, 17:28 Warto poczytac . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15128&w=58762100 Odpowiedz Link
celin72 Re: Czy faceci powinni...? 07.12.07, 17:12 uważam, że zarówno kobietki jak i faceci powinni depilować części intymne swojego ciała. To bardzo estetyczne i.... moim zdaniem, szalenie wzmaga odczucia erotyczne. Wszystko idealnie można obserwować i nie ma zahamowań co do pieszczot. Polecam !! Odpowiedz Link
mohinder Re: Czy faceci powinni...? 13.02.08, 23:55 hm... to zależy :-) Skracać tak, ale czy całkiem usuwać? Wszystko zależy od partnerki - jeżeli to lubi to czemu nie. Odpowiedz Link
natalia_baratti Re: Czy faceci powinni...? 17.06.08, 17:00 Ja uwazam,ze tak.Moj maz depiluje sobie wlosy na torsie,ale wlasnie z racji tego,ze jest dobrze zbudowany i ma ladna muskulature,wyglada z tym swietnie.Co do miejsc intymnych,goli sie calkowicie juz od 3 lat,gdyz osobiscie przekonalam go do tego ja sama.Zaczelam golic sobie lono gdzies podczas studiow i choc kilka latek juz minelo,wciaz uwazam,ze wyglada to super i nie chce,aby odrastaly.Dobrze,ze moj maz robi to tez,bo nie dosc,ze nie ma problemow z utrzymaniem higieny,to czlonek i jajeczka bez zarostu prezentuja sie po prostu super.Bez wlosow czlonek wydaje sie dluzszy,jadra zas-bardziej okazale. Odpowiedz Link
stokrotka_pospolita Re: Czy faceci powinni...? 19.11.09, 15:01 Jasne, nogi tez se depilujcie. Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy faceci powinni...? 24.11.09, 10:02 Nóg nie :) Choć jak ktoś lubi ;) Odpowiedz Link
lefete Re: Czy faceci powinni...? 21.10.10, 22:06 Myślę że mężczyzna tak jak i kobieta powinien dbać o estetykę tych miejsc. Odpowiedz Link