heather_morris 20.01.07, 19:57 Witam! Czy może ktoś polecić kosmetyczkę w Poznaniu, która profesjonalnie wykona pełną depilację części intymnych woskiem lub najlepiej pastą cukrową? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewarose Re: Pełna depilacja brazylijska w Poznaniu 24.01.07, 12:13 w centrum rekreacji niku na piatkowskiej jest jeden gabinet kosmetyczny i tam jest wosk brazylijski b. delikatny i moga zrobic depilacje brazylijska pozdrawiam Odpowiedz Link
smoczyca123 Re: Pełna depilacja brazylijska w Poznaniu 24.01.07, 14:25 www.salonikazyl.com.pl/gabinet.php z tego co sie orientuję wykonuja tam cieplym woskiem rowniez depilacje brazylijska Odpowiedz Link
lukask73 ostrożnie z azylem 26.04.07, 14:33 > www.salonikazyl.com.pl/gabinet.php > z tego co sie orientuję wykonuja tam cieplym woskiem rowniez depilacje > brazylijska Moja dziewczyna była tam dwa razy, za każdym razem u innej kosmetyczki. Za każdym razem był wielki pośpiech i zawsze coś tam zostawało niewyrwane. Przedtem depilowała się na ul. Wilczak, o tu: mapa.szukacz.pl/?&nc=52,42978&ec=16,94974&n=52,42978&e=16,94973&z=0&t=WYBRANY%20PUNKT Niestety nie znam dokładnego adresu ani telefonu. Ale zadowolenie było zawsze większe, tylko dość trudno się było umówić (to jednoosobowy gabinet). Odpowiedz Link
aniag007 Re: Pełna depilacja brazylijska w Poznaniu 15.10.14, 13:48 Ja też tam byłam, w te wakacje. Wg mnie wszystko super, dokładnie i bez pośpiechu. Ja mogę Azyl polecić. Odpowiedz Link