crossi 05.09.07, 17:24 bardzo prosze o namiary dobrych salonow ktore wykonuja depilacje pasta cukrowa w warunkach intymnych, a pani jest mila i sympatyczna no i dobrze wykonuje depilacje:)))) dziekuje z gory Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiabka prosze !:) 15.06.08, 17:57 wiem ze w krakowie robia taka depilacje pasta cukrowa- takie gabinety kosmetyczne jak- ----------------------------- mimoza na ul.gołebiej 1 alter ego na ul.lipińskiego15 camille abane paris na ul.karmelickiej 28 --------------------------------------- a gdzieindziej to chetniej tez bym sie dowiedziała:)wiec piszcie gdzie i jakie ceny bo w mimozie to cos koó 90 zł całe bikini.pozdr Odpowiedz Link
black_vinyl Re: prosze !:) 04.07.08, 12:28 Również studio Venecja zajmuje się depilacją pastą cukrową. Koszt bikini to bodajże 50 zł, bikini brazylijskie kosztuje 70 zł (woskiem koszt jest znacznie niższy niż pastą cukrową). Salon znajduje się na Placu Mariackim 9:) Odpowiedz Link
mimi_ka Re: prosze !:) 08.07.08, 17:51 Moglby ktos napisac cos o depilacji pasta cukrowa wlasnie w Venecji? Czy to najlepszy wybor w Krakowie? Odpowiedz Link
mantissa13 Re: prosze !:) 06.02.10, 22:43 Chodziłam do różnych miejsc - w Nr 1 - kiepsko.Potem znalazłam taką kochaną kosmetyczkę w Camille Albane, ale ona teraz przeniosła się do Face and Body Institute. Ceny takie same jak miała w poprzednim miejscu. Odpowiedz Link
sympatyczna7 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 18.08.09, 12:29 Mariacki Spa - pl.Mariacki Tam również wykonują depilację pastą cukrową. www.mariackispa.pl Górna warga 30 zł Broda 35 zł Górna warga + broda 50 zł Kark 50 zł - 70 zł Pachy 50 zł Ręce 75 zł Klatka piersiowa 90 zł - 140 zł Plecy 80 zł - 130 zł Pośladki 60 zł - 100 zł Bikini 50 zł Bikini głębokie 80 zł Łydki 90 zł Uda 100 zł Całe nogi 180 zł Całe nogi z linią bikini 200 zł Odpowiedz Link
sympatyczna7 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 18.08.09, 12:36 Jeszcze - Ego Kosmetyka & SPA - ul.Wielopole www.ego-kosmetyka.pl/index.php?go=7&pd=1 Odpowiedz Link
urodziwa1 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 23.01.10, 21:23 polecam p. Joasię która najcudowniej na świecie robi depilację pastą. przyjmuje w face and body na piłsudskiego 36/1. ceny bardzo ok. Odpowiedz Link
mantissa13 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 06.02.10, 22:40 Polecam Panią Joanne Bilską w salonie Face and Body na Piłsudskiego 36/1! Depiluje wszystko... Odpowiedz Link
luna.7 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 17.02.10, 19:24 Witam, ja również polecam Panią Asię która wcześniej pracowała na Karmelickiej w Camille Albane a teraz w Face and Body na Piłsudskiego 36/1.Bikini brazylijskie tylko u niej!!!!!!Robi to świetnie!!! Odpowiedz Link
karmelka5 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 16.06.11, 12:43 Ja też chodzę do Face and Body na Piłsudskiego, zaczęła tam pracować pani Karolina, która wróciła po urodzeniu dziecka. Wcześniej pracowała w Camile Albane na Karmelickiej. W depilacji cukrem jest rewelacyjna. Odpowiedz Link
basiabka a jak to przebiega? 21.06.11, 17:57 Mam pytanie , jeszcze niegdy nie robiłam depilacji w salonie, prosze o informacje jak to przebiega, troche sie krepuje, nie wiem jak sie zachować , wiem że tam pracują profesjonalisci ale troche sie chyba wstydzę, prosze o krótkie info jak to wyglada zam zabieg depilacji cukrem całego bikini, trzeba leżeć nago czy w majtkacj itd i co z włoskami z tyłu... prosze o info dzieki z góry Odpowiedz Link
karmelka5 Re: a jak to przebiega? 21.06.11, 19:33 jak byłam pierwszy raz to też się wstydziłam, ale pani Karolina podchodzi do tego bardzo profesjonalnie, więc nie ma się czego wstydzić. Ja całe bikini robię bez majtek, ale wiem, że są takie stringi jednorazowe, a co do tyłu, to Karolina też je depiluje, po prosty obracasz się na brzuch i tyle. Odpowiedz Link
mantissa13 Re: a jak to przebiega? 05.07.11, 07:22 też chciałabym Cię uspokoić. Wiem że to chwila stresu, ale pocieszę Cię, że jak mieszkałam w Wawie i tam się depilowałam w fajnym salonie to przed kozetką było ogromne lustro..... a depilację pośladków Pani kosmetyczka lubiła robić w pozycji "na pieska"! chociaż było to nader krępujące to efekty depilacji wynagradzały mi trud. Co do Pani Asi i teraz jeszcze Pani Karoliny to atmosfera jest tak niekrępująca, że nie masz się o co martwić. Wchodzisz, zamykasz się, bierzesz prysznic i pukasz, że jesteś "ready", a potem kładziesz się na kozetce i czekasz na Panią X. Najlepiej jest pozbyć się majtek bo masz pewność, że ze wszystkich miejsc usunie Ci włoski. Pomyśl sobie, że to też kobieta i że rozumie po co to robisz - mnie to pomogło:) Powodzenia Odpowiedz Link
zagubiona_krysia Re: a jak to przebiega? 29.08.11, 19:59 Posłuchałam Waszych podpowiedzi! Umówiłam się do Pani Karoliny na pierwszą depilację bikini:) trochę bolało ale na prawdę atmosfera jest ok. Karolina cały czas coś mówi więc nawet nie zdążyłam się zorientować że to już - uff. Ale efekt zajefajny:) gładkość jak aksamit..mój facet oszalał! Odpowiedz Link
bubbia Re: a jak to przebiega? 30.08.11, 18:19 To super, że Jesteś zadowolona i Twój facet również :) Ja ostatnio też byłam u p.Karoliny, bo p.Asia już nie pracuje :( wielka szkoda, bo naprawdę super wykonywała tą depilację. Chociaż p.Karolinę też mogę polecić :) Mam pytanko do Was dziewczyny czy któraś z Was podczas depilacji używała maści znieczulającej emla ? ponieważ chciałabym się zdecydować na całościową depilację a jestem mało wytrzymała jeśli chodzi o ból i p. Karolina poleciła mi maść emla. POzdrawiam Odpowiedz Link
ktozajalzyzyrafe Re: a jak to przebiega? 28.11.11, 14:20 P. Asia założyła swój gabinet na Korneckiego (obok placu Inwalidów). Ma lepsze ceny niz FBI ;) moge dac do niej telefon na priv, jesli ktos jest zainteresowany ;) Odpowiedz Link
katja.3 Re: a jak to przebiega? 20.12.11, 22:06 Ja bym bardzo prosila telefon. I dokładny opis jak tam dojść :) Odpowiedz Link
carla-rossi Re: a jak to przebiega? 08.01.12, 15:28 Dzięki Laski! Byłam u tej Kowalskiej Karoliny na bikini pełnym i było zajefajnie!!! Ona taka energiczna nie pańcia i nie "obrzydliwa" więc czułam się jakbym ją znała wcześniej. Super efekt i polecam (trochę bolało) Jeszcze kurcze jakieś świeczki, złote kule, zapach piernika - no fajnie i tyle:) Dajcie znać czy któraś robiła u tej Karoliny oczyszczanie bo chętnie bym poszła ale nie mogę wyjść z "syfami" i się boję. Dzięki Odpowiedz Link
zagubiona_krysia Re: a jak to przebiega? 11.01.12, 11:16 Cześć carla Właśnie przez to że chodzę do tej Karoliny w Face and Body na depilację kiedyś dałam się skusić na oczyszczanie i zapewniam że jest super. Ta dziewczyna jest konkret i długo pracuje w zawodzie. Mnie się poprawiła buzia bardzo i nie miałam po tym oczyszczaniu "szyfów" - jak je nazwałaś:) Co do robienia depilacji samej - mnie to kiepsko wychodzi więc niestety muszę płacić....:) Odpowiedz Link
2katres Re: a jak to przebiega? 13.01.12, 12:59 Dziewczyny mam dla was dobrą wiadomość, na pewno niejedna z was tak jak ja szukała cudownej Pani Asi Bilskiej, która pracowała wcześniej w Face and Body, zajęło mi to trochę czasu...otóż Pani Asia pracuje teraz w SweetCosmegical na ul. Konarskiego, co prawda na Piłsudskiego miałam bliżej ale warto za Nią jechać nawet na koniec Krakowa, a w sumie Konarskiego to centum, depilacja intymna u niej to bajka, człowiek zapomina o bólu... Odpowiedz Link
super.skoczek Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 21.12.11, 01:21 Możesz sama wykonać depilację pastą: www.facebook.com/pages/Cosmoderma-producent-pasty-cukrowej-Sweet-Skin/191347894245185?sk=wall Odpowiedz Link
sina19 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 07.02.12, 17:01 Byłam ostatnio u Pani Joanny Bilskiej w SweetCosmegical i jestem naprawde zachwycona, depilacje pastą cukrową wykonuje bardzo sprawnie i wrecz bezboleśnie, na pewno bede jej stałą klientką, już poleciłam ją swoim koleżankom!!! Odpowiedz Link
zorba10 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 10.02.12, 23:54 Dla mnie numer 1 w Krakowie to pani Asia Bilska. Właśnie od niej wróciłam, i jestem po raz kolejny zachwycona. Jest bardzo miła i profesjonalna. Nie wiem jak ona to robi, ale depilacja w jej rękach naprawdę nie boli! Pracuje w gabinecie na ul. Konarskiego, namiary znajdziecie na www.sweetcosmegical.pl Odpowiedz Link
aganiszka2626 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 01.03.12, 20:27 Chciałabym bardzo polecić kosmetyczkę Joanne Bilską , wcześniej pracowała w face&body institute w Krakowie, a teraz pracuje w www.sweetcosmegical.pl/ Pani Asia jest rewelacyjna, od ponad roku chodzę do niej na depilacje pastą cukrową bikini i naprawdę jestem bardzo zadowolona!!! Wszystkim polecam!!! Odpowiedz Link
sweet_cream5 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 12.03.12, 00:08 chodziłam na depilację bikini właśnie pastą ale się nią zmęczyłam. zaczęłam serię depilacji laserowej w estetice - czekam na drugi zabieg po po pierwszym efekt dość słaby ale p. Ania bardzo fajna. ale z cukrowej nadal korzystam - pachy i nogi - efekt super! i nie mam zamiaru rezygnować. polecam p. Karolinę kowalską - widzę że piszą o niej na forum - to cieszę się że chodzę do polecanej osoby :) sama potwierdzam że zabiegi na twarz też robi b.fajnie. Odpowiedz Link
mantissa13 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 14.03.12, 17:45 ja też uwielbiam Karolinę Kowalską z Face and Body Institutei widzę, że wiele osób tak się o niej wypowiada na różnych forach. Na prawdę depilację intymną robi super i oczyszczanie też. Moja przyjaciółka robiła ostatnio laser i strasznie narzeka. Wydawałoby się że ma ciemne włosy i jasną skórę i że będzie ok ale stwierdziła że "zarosła" bardziej. Czy któraś z Was może mi to wytłumaczyć ...bo z drugiej strony fajnie byłoby się pozbyć włosów for ever. Proszę:) Odpowiedz Link
paulka87 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 01.05.12, 19:58 ja też bardzo chciałam polecić panią Joanne Bilską, jest naprawdę niesamowita. Ceny też są przystępne. A co najważniejsze to bardzo miła atmosfera. Jeszcze raz polecam :) Odpowiedz Link
21gosia21 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 19.05.12, 17:42 A ja dzisiaj byłam pierwszy raz na depilacji bikini pastą cukrową i bardzo, bardzo, bardzo polecam panią JOANNĘ BILSKĄ ze Sweet Cosmegical > tutaj strona internetowa: www.sweetcosmegical.pl/o_nas_Joanna_Bilska.html Przy pani Asi nie czuć w ogóle bólu, widać że jest ona profesjonalistką i bardzo miłą osobą :). Zero uczucia wstydu czy krępacji! No i ceny ma bardzo przystępne :) Odpowiedz Link
justy.na73 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 03.06.12, 23:37 Witam "towarzyszki niedoli" - oczywiście mówię o depilacji bikini:) Szczerze polecam Karolinę Kowalską z Face and Body Institute. Super fajna laska. Depilację robi szybko, sprawnie i w komfortowej atmosferze. Teraz w dodatku prawie w pałacu, bo ten gabinet zmienił siedzibę i strasznie tam fajnie...i tramwajem dojechać można:) Tak myślałam co tu o niej napisać ale najbardziej to bym powiedziała że jest taka prostolinijna i nie robi takiej napuszonej atmosfery przez co rozebranie się jest przy niej "normalne". Ostatnio robiła mi też kawitację z czymś tam za spoko pieniądze i byłam w szoku jak to fajnie działa. Odpowiedz Link
invogue19 Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 03.06.12, 23:49 Potwierdzam Też chodzę do Karoliny Kowalskiej i depiluję u niej od lat wszystko. Nie zamieniłabym na żadną inną ale o ile mi wiadomo z wcześniejszego miejsca w którym pracowała na karmelickiej to one z tą Asią były tak samo dobre i szkolone u tych samych ludzi...? Tam jest też taka super kosmetolożka Kasia Milczyńska, która kiedyś pracowała w słynnym EGO! Ja Wam polecam jak macie kłopoty dermatologiczne i estetyczne bo mnie wyleczyła z trądziku różowatego, z którym żadem lekarz sobie jakoś nie poradził. www.medyczne-fbi.pl/instytut/kadra-medyczna/katarzyna-milczynska Powodzenia Odpowiedz Link
ktozajalzyzyrafe Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 04.06.12, 11:23 Tak, Karolina i Asia kiedyś pracowały razem, potem ich drogi się rozeszły, bo p.Asia założyła własny gabinet. Odpowiedz Link
bubaodjanusza Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 05.06.12, 18:25 Cześć dziewczyny. Byłam dziś u Pani Joanny przez 3 godziny. Miałam depilację pastą cukrową całych nóg, pach i bikini brazylijskiego. Oczywiście w niektórych miejscach bolało i to bardzo ale atmosfera stworzona przez Panią Joannę była rewelacyjna :) Nie było ani jednego momentu skrępowania. Ponadto Pani Joanna wciąż podtrzymywała rozmowę, dzięki czemu nie zwracałam aż tak dużej uwagi do bólu :) Dodatkowo otrzymałam poradę jakich kosmetyków używać do twarzy :) Serdecznie polecam!!! zwłaszcza osobom, które pierwszy raz chcą się poddać zabiegowi. Gwarantuję, że wyjdziecie zadowolone :) Odpowiedz Link
il_kruszka Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 18.06.12, 08:33 Cześć wszystkim, Strasznie, strasznie dziękuję za polecenie mi Pani Karoliny z Face and Body Instytut. Dzięki waszym poradom poszłam do niej i chociaż się bałam i wstydziłam było super. Zawsze używałam wosku albo depilatora i moje bikini wyglądało okropnie. Wstydziłam się zrobić "brazylię" jak nazwały to Panie z tego salonu:) ale ta Karolina to fajna laska i namówiła mnie. Mój chłopak był w szoku , ale pozytywnym!!!! Chyba faceci lubią takie rzeczy o czym nie wiedziałam. Pisałyście że trochę boli - i to prawda ale ta dziewczyna jest tak fajna że jakoś to przetrwałam. Na miejscu jest wielki prysznic w gabinecie, muzyka, świeczki i na prawdę odpoczęłam zamiast się spinać. Jeszcze raz dzięki - warto Wam zaufać! Odpowiedz Link
vermilia Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 21.07.12, 13:43 Witam. Czytałam dużo dobrego a temat Pani Joasi Bilskiej z Sweet Cosmegical i Pani Karoliny z Face And Body i bardzo chciałabym się wybrać do jednego z tych gabinetów narazie na ręce:) Wolałabym do Sweet Cosmegical bo tam jest taniej niestety nie wiem jak się tam dostać. Pasowałoby mi jechac z Bronowic Małych tramwajami 4,8,13 i 24 , ale nie wiem na którym przystanku wysiąść i gdzie pójść z przystanku...wiem, że to okolice Królewskiej ale no nie wiem gdzie pojsc..w ktora strone.. Moze mi ktoras z Was napisac? Bede wdzieczna. Odpowiedz Link
kucewa Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 26.08.12, 23:17 Witam! tydzień temu poszłam po raz pierwszy na depilacje pastą cukrową i jestem oszołomiona efektem! Wszystkim gorąco polecam tę metodę,jak ktoś ma silne i czarne owłosienie to to jest właśnie panaceum na ten problem! nigdy w życiu nie miałam tak pieknych i gładkich nóg! a włoski dalej nie odrastają! Polecam najgorecej Panią która mnie depilowała - JOANNA BILSKA z salonu Sweet Cosmegical w Krakowie na ul.Konarskiego 48/2 sero skrepowania,tempo ekspresowe,ból mały ( o wiele bardziej boli depilacja woskiem,nie wspominając o depilatorze) Pani Joanna jest bardzo miłą osobą,depilacja u Niej to wręcz relaks !!! POLECAM SERDECZNIE!!! :-) Odpowiedz Link
anna_cezarea Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 10.09.12, 07:16 Witam Drogie Panie, Mając na względzie fakt, iż kilka lat temu trafiłam w pewne miejsce właśnie z forum...i to tego - podziękuję publicznie. 3 lata temu miałam przyjemność odwiedzać Panią Bilską w Face and Body na Piłsudskiego i było tak jak Panie opisują. Wyjechałam jednak do Warszawy i powracając ostatnio otrzymałam pocztą! list, w którym było imienne zaproszenie na zabieg z okazji moich imienin właśnie do Face and Body Institute. Byłam zaskoczona i bardzo przejęta. Umówiłam się właśnie na pastę cukrową, ale wykonywała ją inna Pani: Karolina Kowalska. Muszę przyznać i pochwalić wszystkie Panie tam pracujące, że atmosfera jest dużo lepsza niż w poprzednim miejscu! Pięknie, przestronnie, pałacowo ale niesamowicie domowo. Obsługa cudowna a Pani Karolina delikatna i miła i dokładna...niczym nie ustępuje Pani Asi - chyba tylko urodą (proszę się nie obrazić kiedy Pani to przeczyta...po prostu to jedyna różnica a i tak jest Pani ładna) Gorąco polecam! W takim miejscu jeszcze nie byłam Odpowiedz Link
barbara_czerwik Re: depilacja pasta cukrowa w krakowie! 27.06.13, 07:31 Szanowne Panie, Z przyjemnością czynię ten wpis po wizycie w wysublimowanym salonie, o którym tutaj pisałyście. Jestem szalenie zadowolona z obsługi Pani Karoliny Kowalskiej i Agnieszka Gomolińskiej w zakresie zabiegów wykraczających poza kosmetyczne. Z Pań polecenia trafiłam tam ze względu na chęć wypróbowania depilacji pastą cukrową, która została przeprowadzona bezboleśnie, szybko i nader perfekcyjnie o czym wspomniały moje koleżanki na wyjeździe wakacyjnym. Zostałam jednak skierowana do Pani Gomolińskiej ze względu na starszą już i przesuszoną mocno skórę. Owa Pani konsultowała mnie ponad godzinę i ku mojemu zaskoczeniu wynalazła sporo niedociągnięć w stylu życia. Wykonałam u niej zabieg polegający na wprowadzeniu w skórę, przy pomocy pulsujących igiełek (zupełnie bezbolesny) czegoś z kwasem halurowym i peptydami jak dobrze pamiętam. Bezsprzecznie najlepszy i najskuteczniejszy zabieg na jakim byłam! Pięknie zredukował pory skórne i usunął przesuszenie oraz łuszczenie Polecam zarówno depilację - na którą trafiłam przez to forum - jak i tę drugą Panią! Odpowiedz Link
polalol Fachowe miejsce 05.10.13, 20:20 Dziękuje za polecenie mi salonu Face & Body. W Krakowie mieszkam od niedawna i szukałam miejsca gdzie mogę zrobić depilację cukrową. Trafiłam do Pani Ani i jestem bardzo zadowolona, dużo się śmiałyśmy a o skrępowaniu nie było mowy. Depilacja została wykonana bardzo dokładnie łącznie z usunięciem wrastających włosków. Umówiłam się też na zabieg oczyszczania również do Pani Ani. Zobaczę jak będzie ale wydaje mi się że już tam zostanę :) Odpowiedz Link
somegirlwow Re: Fachowe miejsce 03.12.13, 20:34 hmm.. siedzę cały wieczór, szukam i szukam jakiegoś miejsca gdzie mnie nie skrzywdzą, bo dopiero od niedawna zaczynam korzystać z usług kosmetycznych w Krk, i jednak najczęściej polecane jest to Face and Body, więc zaryzykuję, mam nadzieję że nie będę żałować! Odpowiedz Link
somegirlwow Re: Fachowe miejsce 11.12.13, 10:28 no i nie żałuję :) dziewczyny dają radę! Depilowała mnie Pani Ania, oczarowała mnie, raz że dobrze wykonuje depilacje a dwa ma jakiś taki urok w sobie że przegadałyśmy całą godzinę. Odpowiedz Link
karmelka5 Re: Fachowe miejsce 13.01.14, 12:13 hej dziewczyny, ja też chodzę a właściwie chodziłam do Face and Body do pani Karoliny. Teraz tam przyjmuje inna pani. Pani Karolina otworzyła swój salon Smooth Beauty Institute. Byłam już u kilku kosmetyczek w Krakowie i już jej nie zmienię. Z tego co się dowiadywałam ma największe doświadczenie z tych wszystkich pań które tu polecacie. Wklejam wam więc link www.facebook.com/pages/Smooth-Beauty-Institute/192751680924359 Odpowiedz Link
jacentywroclawski Re: Fachowe miejsce 25.09.14, 16:00 Dodam tylko, że strona tegoż Smooth Institute to www.smoothbeauty.pl Odpowiedz Link
karmelka5 Re: Fachowe miejsce 13.01.14, 12:16 hej dziewczyny, ja też chodzę a właściwie chodziłam do Face and Body do pani Karoliny. Teraz tam przyjmuje inna pani. Pani Karolina otworzyła swój salon Smooth Beauty Institute. Byłam już u kilku kosmetyczek w Krakowie i już jej nie zmienię. Z tego co się dowiadywałam ma największe doświadczenie z tych wszystkich pań które tu polecacie. Wklejam wam więc link Odpowiedz Link
dermatologica Re: Fachowe miejsce 27.02.14, 18:59 Czytam to forum kiedy tylko chcę się dowiedzieć czegoś o zabiegu, salonie, specjaliście bo na tym rynku jest tyle głupich, wytipsowanych Panieniek które nie maja pojęcia o tym co robią, że "aż strach się bać". Niestety niejednokrotnie do takich trafiłam i nie chcę popoełnić tego błędu. Co do depilacji....miałam wątpliwości bo czytając te wszystki wpisy czułam REKLAMĘ!!! Nie po to użytkownik sięga do takich miejsc żeby czytać cholerną REKLAMĘ!! Wracając do tematu jest tu jakaś wojna pomiędzy paniemi, które pracowały w wymienianym wszędzie Face and Body?? Wpisy jakieś dziecinne, że niby My jesteśmy głupie i nie widzimy o co tu chodzi???? Czy ktoś, kto tam chodzi może mi wskazać osobę, która ma "mózg i serce" i robi dokładną depilację bikini - pastą cukrową??? Czy to miejsce jest naprawdę tak dobre jak je opisują? Tylko bez reklam speców od PR!! Odpowiedz Link
gorzkaczekoladaa1 Re: Fachowe miejsce 28.02.14, 10:59 No właśnie! Dobrze to podsumowałaś.. ja chodziłam do Pani Karoliny Kowalskiej a wcześniej do Pani Bilskiej - obie były super w swoim zakresie (z modelowaniem brwi było już kiepściej). Mogę powiedzieć, że Pani Bilska była milsza i delikatniejsza ale depilacja była tak samo super. Jak te Panie odeszły dostałam list od face and Body zapraszający mnie na depilację u nowej Pani. Zaproszenie mówiło że jeżeli nie będę zadowolona z zabiegu po prostu za niego nie zapłacę. Szacun! Było dobrze, miło. Ta Pani chyba była wystraszona więc nie czułam od niej takiej pewności siebie ale depilację zrobiła bardzo dokładnie, od tamtego czasu, byłam jeszcze jakieś dwa razy i jestem zadowolona więc Ci Dermatological polecam. Ale nie będę więcej chwalić, po prostu idź tam i się przekonaj, każdy ma inne upodobania. Zawsze możesz iść do wszystkich wymienianych tu gabinetów i sama to ocenić - po prostu co miesiąc będziesz gdzie indziej:) Siódmy zmysł Ci podpowie gdzie pracują "rozum i serce" - jak to napisałaś ładnie - i daj nam znać od razu! :) Odpowiedz Link
asika88 Re: Fachowe miejsce 18.04.14, 23:40 Zgadzam sie ze nie ma to jak u Pani Bielskiej, niestety terminy obłożone ale to o czymś świadczy - fachowo, dokładnie i sympatyczna atmosfera. Nie polecam natomiast nowego salonu na ul , Siemaszki, poszlam raz i nigdy więcej. Caly wieczór spedzilam z penseta na wykrywaniu kepek włosków pozostawionych przez Panią kosmetyczke, nie wspomne juz o mega siniaku w pachwinie - chyba na pamiątkę. Odpowiedz Link