Dodaj do ulubionych

Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław.

28.06.08, 09:42
Poszukuję opini na temat gabinetów oferujących depilację laserwą we
Wrocławiu. Będę wdzięczna za komentarze do konkretnych salonów.
Obserwuj wątek
    • akima_q Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 09.07.08, 20:06
      polecam gabinet"centrum terapi laserowej" wrocław ulica Jaracza(lub
      jej okolice) naprawde profesjonalna obsługa!!!
    • 0la_b Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 19.03.09, 19:58
      aida81, ja robiłam sobie pachy we wroc jestem po 4tym zabiegu i nie moge sie doszukać żadnych włosów:-) polecam laser diodowy bo jest najlepszy, a robiłam w Dermadream:-)
      • ania2531 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 02.01.15, 15:22
        Polecam laser vectus najnowszy, ja robilam w gabinecie dermedic przy armii krajowej.. zdecydowanie polecam :)
        • jestem_marilyn Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 29.01.15, 16:20
          Dermamed tez ma świetne narzędzia, laser IPL. Ja byłam bardzo zadowolona.
    • kosmeto00 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 23.03.09, 19:12
      Ja też jestem zdecydowana fanka Centrum Terapii Laserowej na Jaracza
      mają siedzibe obok stacji Shella pracują na laserze aleksandrytowym,
      wcześniej mieli diodowy ale ten nowy zdecydowanie mniej boli! Efekty
      super z pachami i nogami mam spokój zostały mi ręce POLECAM!
      • marge_s Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 16.04.09, 14:35
        W ctl nigdy nie mieli lasera diodowego. Miałam u nich robione pachy
        osiem razy właśnie na laserze aleksandrytowym i... NIC. Ubyło mi
        może 10% włosów. Od pani robiącej zabieg usłyszałam, że ona miała 16
        zabiegów. Dałam sobie spokój z nimi, zmieniłam gabinet na taki z
        laserem diodowym i po 3 zabiegach nie mam prawie nic.
    • lenka225 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 07.04.09, 22:04
      Byłam tylko w centrum terapii laserowej ale nie czuje potrzeby
      testowania innych, w tym mam miłą obsługę, otrzymałam wszystkie
      informacje- czego się mam spodziewać i co najważniejsze dobre
      efekty, miejsce sprawdzone i godne polecenia po więcej info odsyłam
      pod adres ctl.wroc.pl
      • marusella Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 25.10.09, 21:09
        ja jestem mega zadowolona z depilacji w laserbeauty na pretficza - mają taki sam
        sprzęt jak na jaracza, obsługa też jest przemiła, no i ceny mają bardzo dobre..
        :) polecam wszystkim!!
        • ania_5555555 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 09.08.10, 20:25
          Wrocław-epilacja laserem.
          Epilację laserem robię już od ponad 5-ciu lat we Wrocławiu. Zaczęłam na początku
          studiów, które już skończyłam w roku 2009. W pewnym sensie niestety mogę się
          uważać za ekspertkę od laserów-próbowałam epilacji 4 rodzajami laserów, po tym
          co przeszłam... wolałabym nie mieć już włosów wcale ale niestety...
          1. Najpierw robiłam w CTL-Centrum Terapii Laserowej na ul Jaracza. (były to
          czasy gdy tylko CTL i Kaniowska-Derma Puls-mieli laser do włosów).
          Efekty-beznadziejne!!!!Na nogach po wewnętrznej stronie ud dostałam
          podrażnienia, wysypki, były tam czerwone krostki, które bardzo swędziały, włosy
          non-stop wrastały po tym laserze a oni tam... każą na to używać peelingu do stóp
          z Scholla!Zabieg epilacji wykonuje tam pielęgniarka. Za całe nogi+linię bikini
          płaciłam 1400zł. Miałam tam 3 zabiegi, po których słaby efekt był tylko na
          bikini. Na nogach wszystkie włosy odrosły!!!Najpierw włosy wypadały a potem
          wszystkie z powrotem odrastały.Na moją uwagę, że coś jest chyba nie tak, że mam
          wysypkę po wewnętrznej stronie ud pielęgniarka odparła,że to mi przejdzie, że to
          na pewno nie od lasera, bo laser ma wyłącznie działanie lecznicze...odmówiła
          konsultacji z lekarzem w CTL-poprosiłam, aby moje nogi obejrzał lekarz....

2.W końcu stwierdziłam że jakiś inny lekarz musi obejrzeć tą wysypke na nogach.
          Zadzwoniłam do Derma-Puls-właścielką jest Kaniowska-znana dermatolog, często
          wypowiada się m.in. w URODZIE. Obejrzała mnie tam inna dermatolog, dr Palka.
          Stwierdziła, że mam stan zapalny, wypisała mi 2 antybiotyki- jeden w płynie a
          drugi w maści. Za wizytę zapłaciłam 100zł+ ok 100 za leki. W CTL wydałam
          4200zł-żadnego efektu na nogach oprócz podrażnienia, na bikini słaby efekt.
          Dziewczyny! Nie polecam lasera aleksandrytowego- w CTL właśnie taki mają.
          Czytałam już różne artykyły w gazetach na ten temat-laser aleksandrytowy to
          najstarszy typ lasera i nie jest polecany!!!!!Normalnie zrobiłabym wielką aferę
          a tym CTL, ale moi rodzice są lekarzami a właścicielka studiowała z nimi na
          roku, więc nie chciałam im robić wstydu. Ale wywaliłam 4200 i żadnego
          efektu!!!Moja mama była wściekła, ale powiedziała, że to ta znajoma jest
          właścicielką i żebym nie robiła afery(pragnę dodać, że nie miałam żadnej zniżki,
          płaciłam pełną cenę-zabieg wykonuje pielęgniarka, więc ta znajoma moich rodziców
          nawet nie wie, że ja tam epilację robiłam.)
          Epilację kontynuowałam więc u Kaniowskiej-w Derma Puls. Robiłam tam całe nogi i
          bikini. Laser-Light Sheer laser diodowy. Efekt milion razy lepszy niż na
          Jaracza!!!Wreszcie włosów zaczęło ubywać i były słabsze.Zrobiłam tam jakoś 4
          razy łydki i 4 razy uda, bikini jakoś 2 razy.Cena-ok 1000zł za całe nogi, nie
          pamiętam dokładnie ile, ale mniej niż w CTL.Wydałam tam prawie 5000zł, ale
          rezultat nadal nie był taki, jak oczekiwałam-było ok 40% mniej włosów.

3.Następnie będąc akurat w okolicy ul Traugutta zauważyłam tam nowy gabinet-
          Dermamed. Weszłam z cieekawości. Okazało się, że mają epilację IPL-em. Pani
          bardzo miła, próba IPL gratis. UWAGA!!!!DAJĄ TAM GWARANCJĘ: JAK KTOŚ ZOBI 6 RAZY
          EPILACJĘ NP BIKINI A JESZCZE MA JAKIŚ WŁOS, TO KAŻDY KOLEJNY ZABIEG NA BIKINI
          JEST ZA DARMO.TAK SAMO ZE WSZYSTKIMI INNYMI PARTIAMI CIAŁA.Nie słyszałam, żeby w
          jakimś innym miejscu we Wrocławiu dawali gwarancję co do efektów epilacji.Byłam
          już zrezygnowana po tym, co przeszłam, ale stwierdziłam, że spróbuję.
          Ceny:łydki:350zł. Uda:450zł. bikini robię całość i płacę 300zł.Pachy:240zł
          płacę. Efekt wiele lepszy niż u Kaniowskiej w Derma-Puls, ale byłam już tak
          zniechęcona poprzednimi zabiegami, że nie chodziłam tam zbyt regularnie (np
          bikini trzeba by powtarzać tak co ok 2 miesiące) Teraz przeszłam tam już 6
          zabiegów na bikini, zostałam poinformowana, że następne będą za darmo!!! Włosów
          jest bardzo mało robiłam tam też raz pachy i kilka razy łydki i uda, ale nie
          doszłam jeszcze do 6-ciu. Efekt bardzo dobry.

4.Wyczytałam w "In Style'u" że otworzyli nowe gabinety-No vello, gdzie epilacja
          jest bardzo tania-99zł/każda część ciała. Byłam w salonie na ul Armii Krajowej.
          Mają tam IPL, ale inny niż na Traugutta.Były straszne kolejki, żeby się tam
          dostać, w tej chwili jest już 5 takich salonów we Wro więc nie ma
          problemu(adresy na ich stronie). Robiłam tam 2 razy pachy i raz bikini (bikini
          jak jeszcze nie miałam za darmo na Traugutta)Efekt:najpierw wszystkie włosy
          wypadają, a potem, tak po 2-óch miesiącach odrastają jasne, słabe włosy(po
          zabiegu w Dermamedzie na Traugutta odrosła część włosów, a część wogóle nie. Te,
          które odrosły, były czarne)Ja te jasne np pod pachami golę więc one wtedy robią
          się mocniejsze i czarne. Oni tam zalecają chodzić na zabiegi co 5 tygodni. U
          mnie po 5 tyg odstępu jeszcze prawie nic nie odrasta. Spytałam, ile potrzeba
          zabiegów, aby całkowicie pozbyć się owłosienia. Powiedzieli mi, że ok 20.Powiem
          tak:polecam No Vello osobom, które mają mocne, czarne włosy- zawsze to osłabi
          włosy, dużo pomoże, włosy po tym nie wrastają, nie ma podrażnienia. Czy jest
          stały efekt-nie wiem, na razie miałam tam tylko 2 zabiegi. Cena jest super. Moja
          przyjaciółka też chodzi do No Vello i ma podobne efekty jak ja- włosy odrastają
          jasne i cienkie.

Pamiętajcie-sprawdzajcie, jaki jest laser czy IPL w gabinecie, do którego się
          udajecie,nie bójcie się spytać czy jest jakaś gwarancja i ile potrzeba
          zabiegów-w każdym gabinecie jest inaczej jeśli o to chodzi. Odradzam
          aleksandrytowy-stary typ, wogóle nie ma efektu, nie jest polecany w gazetach, w
          różnych artykułach na temat laserów.Miejsca 1 i 2 w których byłam odradzam, a 3
          i 4 polecam jak najbardziej!!!

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny mające problemy z epilacją.
    • kasienika1 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 31.08.10, 13:29
      Robiłam depilację pach i bikini w gabinecie na przyjaźni Dom Urody i
      Zdrowia. Mają jakis podobno najnowszej generacji laser z technologią
      Elos, który usuwa też jasne włosy. Po 3 zabiegach na pachy włosy sa
      bardzoo przeżedzone, więc myślę, ze jeszcze jeden, góra 2 i będzie
      koniec. Bikini będę musiała powtórzyć jeszcze ze 2 razy, ale już
      włosy są słabsze i jest ich mniej. Sam zabieg ni ebył bardzo
      bolesny, jednak nieprzyjemny. Za pachy zapłaciłam 230zł, za bikini
      290zł. od piątego zabiegu 50% rabatu. Jestem zadowolona z obsługi i
      efektów więc moge polecić.
      • aviteks Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 06.08.12, 22:24
        ja ze swojej strony mogę podrzucić gabinet na Traugutta - Dermamed
        Wiem, ze obecnie mają urzadzenie Elipse, które ponoć jest najlepsze - co wiele mi nie mówi - natomiast argumentem dla mnie jest fakt, że mam spokój przez 3 miesiące :) więc warto :P
        • makowalscy Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 02.04.13, 20:29
          hehehe - też znam i polecam :)
          wszyscy jadą tak po IPL bo mylą chińszczyznę z IPL2Elipse :) ot i cała tajemnica!
          • fammefatale0 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 04.06.13, 20:42
            Uważam, że masz rację. Ja zdecydowałam się na epilację I2PL Ellipse w DermaMed i jestem bardzo zadowolona. Pomimo niezbyt przychylnych opinie o IPL okazuje się że na mnie działa :) Być może chodzi właśnie o sprzęt. Jeśli jest on z odpowiednimi certyfikatami (a nie jakaś nędzna podróbka) to i efekty widać. Ja do DermaMed mam zaufanie i polecam osobom z Wrocławia :)
            • mococo Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 11.06.13, 17:02
              a ja nie wierzę w to co widzę...jestem po dwóch zabiegach depilacji laserowej i 80% włosów wypadło. Pewnie jeszcze dwa zabiegi mnie czekają, ale jestem mega szczęśliwa. Robiłam tylko łydki i od dwóch tygodni nie depiluje nóg (normalnie robiłam to codziennie) i mam tylko troszkę pojedynczych włosów na łydkach. Super, super, super! :D Nie sądziłam, ze po dwóch zabiegach, będą aż takie efekty. :D
              • frusialaurusia Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 03.07.13, 09:05
                A ja podzielę się moimi doświadczeniami :)
                Polecam wszystkim depilację laserową!!! Natomiast moim zdaniem najlepiej laserem diodowym, a nie IPL, bo w ogóle nie działa (przynajmniej na mnie).
                Ja robiłam laserem diodowym serię (chyba 5) zabiegów na Ruskiej, ale było to ponad 4 lata temu, jednak przez ten czas miałam święty spokój z włosami na łydkach i bikini. Niecałe 2 lata temu dałam namówić się na pachy na Sienkiewicza i po 3 zabiegach nie miałam kompletnie żadnego efektu, więc całkowicie dałam sobie spokój z depilacją laserową!
                Niedawno zaczęło odrastać mi trochę włosków na bikini i dosłownie kilka na łydkach, więc stwierdziłam, że przydałoby mi się przed wakacjami zrobić zabieg na bikini no i spróbowałabym jeszcze raz te pachy, ale na pewno nie na IPL. Poczytałam, podzwoniłam, popytałam i okazało się, że opłaca mi się wrócić tam, gdzie byłam 4 lata temu, bo przez to, że wcześniej zrobiłam u nich serię zabiegów, to za te teraz płacę połowę ceny.
                Parę dni temu byłam, zrobiłam, przebolałam i już widzę, że na pachach jest zupełnie inna reakcja niż po IPLu!
                Na razie wszędzie gładko! :) Po wakacjach pewnie powtórzę sobie jeszcze ze 2 razy pachy, a z bikini przypuszczam, że mam spokój na kolejne 4 lata!!!!!! :)
                • mk876 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 28.11.13, 15:48
                  Polecam depilację w salonie Laser DELux we Wrocławiu (ul.Kołłątaja). Pracują na laserze diodowym LIGHTSHERR, dzięki któremu pozbywasz sie niechcianych włosków na stałe (w przeciwieństwie do depilacji za pomocą IPL). Jestem dopiero po 1 serii zabiegów na pachy oraz bikini, ale już widzę bardzo dużą różnicę. Oferuję rabat - 20% na zabieg, a ponieważ rabat udzielany jest od ceny promocyjnej (199zł za wybraną partię ciała) można skorzystać z usług gabinetu w świetnej cenie. Wiecje informacji o raz rabat na priv: magda.q85@gmail.com
            • jestem_marilyn Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 26.02.15, 23:11
              Ja mogę polecić Dermamed - była w placówce przy Żeromskiego na epilacji - cale zycie męczyłam się z ciemnymi włoskami przy jasnej karnacji - dramat. A po zwykłym goleniu - krostki. Epilacja pomogła mi rozwiązać ten problem, A sama placówka super, przemiłe, fachowa Panie.
    • dorotakb Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 25.02.14, 09:56
      Czy ktoś wie gdzie pracuje kosmetyczka EWA, która pracowała w salonie DER MED we Wrocławiu? Firma połączyła oddział Wrocław -Katowice i nie wiem jak do niej dotrzeć?
      • gola_wiola BODY LASER koło Magnolii -polecam! 09.03.14, 15:23
        www.bodylaser.com.pl
      • paula_255 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 24.11.14, 11:58
        Ja jestem po pierwszym zabiegu we wrocławskim salonie Epilira i jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, opieka, miła atmosfera i efekty już po pierwszym zabiegu niesamowite. Żadnych skutków ubocznych, polecam. Jakby ktoś miał ochotę na zniżkę 50 zł to podaje mój kod : 2CEEAC80
        • ania2531 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 02.01.15, 15:19
          Ja depilacje laserową robię w centrum dermedic,. Swietna obsluga i mila atmosfera na dodatek dostalam super oferte (chyba najtaniej we wroclawiu) bede chodzic tylko tam!! polecam
      • ania2531 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 02.01.15, 15:16
        Pani Ewa pracuje w centrum dermedic przy ulicy armii krajowej 12/3 wroclaw
        Bardzo polecam!!!!!!!
        • creativeiinesss depilacja laserowa Wrocław royal laser polecam ! 25.03.15, 09:14
          Polecam ROYAL LASER ESTETIC, byłam na pięciu zabiegach depilacji bikini i wyszło raz, że taniej, bo mają dużą zniżkę po trzecim zabiegu , zniżka jest już na zawsze na tą daną partię ciała :) a dwa jestem zachwycona efektami !!!
          to jest jakiś cud, ale nie mam ani jednego włosa. POLECAM !
          świetne miejsce, wykwalifikowany personel, wspaniała opieka, czułam się komfortowo i w dobrych rękach. Gabinet sprawdziłam u dystrybutora tych laserów - i powiedzieli jak Wrocław to tylko ROYAL LASER, mają naszą rekomendacje , bo jak wiadomo tylko LIGHT SHEER przynosi efekty, nie jakieś tam pseudo lasery... także polecam z całego serca, niesamowite efekty zabiegu ! warte każdej ceny :)
    • mococo Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 01.04.15, 17:50
      Hej, ja aktualnie przerzuciłam się na salon laser deluxe ze względu na ceny. Nieporównywalnie niższe. Na przykład za uda płacę 200 zł w royal, a w innym minimum 300-400. Laser jest ten sam co w innych, więc nie ma sensu przepłacać.
      A piszę na forum, bo jeśli polecę jakąś osobę na zabieg depilacji to otrzymam zniżkę i również osoba, która zgłosi się z mojego polecenia także będzie miała zniżkę 20% od zabiegu (a każdy zabieg kosztuje 199zł-20%= 160 zł). Jeśli któraś byłaby zainteresowana dajcie znać.
      Jeśli chodzi o efekty, jestem po dwóch zabiegach na uda i od tygodnia ich nie depilowałam ud bo włosy w ogolenie rosną.. nie wierze, że już zostały zniszczone, ale fakt jest taki, ze mam gładkie uda, a tylko na ich tylniej czesci widze, ze pojawiają się włoski.
      Wczesniej robiłam zabieg na łydki (około 8) - włosów prawie w olole nie mam. Jakies pojedyncze mi zostały..jaka to ulga to nie wyobrażacie sobie :D
      • mococo Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 01.04.15, 17:51
        coś mi się pomyliło z royal... zasuerowałam się wczesniejszymi opiniami. Miało być nie royal a deluxe ;)
    • small.sheep Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 21.10.15, 12:02
      Ja polecam Laserique. Mają laser diodowy z RFem ELOS. Za łydki, bikini i pachy płacę 700zł, na razie zrobiłam 5 zabiegów i mam pojedyńcze kłaczki, ale myślę, że jeszcze raz pójdę dla pewności, żeby wszystko spalić ;)
    • olivvia11 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 16.01.16, 13:51
      Tylko Royal Laser !! Mają najlepszą ofertę i efekty są niesamowite :) Po 2 zabiegach mam znikomą ilość włosków
    • agazakib Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 26.01.16, 19:54
      Ja korzystam z salonu Laser Deluxe na Kołłataja. Robię bikini głębokie i uda. Ceny sa konkurencyjne w stosunku do innych salonów a robią w większości tym samym laserem Light Sheer Duet. Znalazłam jeszcze tańszą - teoretycznie - ofertę wczoraj ale okazało się że: linia międzypośladkowa nie jest w cenie bikini a juz traktowana jako kolejny częćc do depilacji, nie robią kolan bo traktują jako osobna część do depilacji i co dla mnie istotne przy bikini - nie mogę prosić o zmrożenie lodem. Ostatnio jak zauważyłyśmy, że po drugim razie na bikini jest jakoś dużo włosów to bez problemów konsultantka zrobiła mi tzw "podwójne strzały". Salony mają w całej Polsce więc nie ma problemu. Za moje polecenie do depilacji pierwszej masz 20% rabatu i tak samo jeśli potem ty kogoś polecisz to masz rabat dla siebie.
      • agazakib Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 26.01.16, 19:57
        podaję w razie czego namiary na mnie w razie pytań lub chęci uzyskania rabatu aga.bart@yahoo.com
    • marysia_02 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 14.03.16, 17:26
      Beauty92 na Krzyckiej. Byłam na depilacji nóg i teraz ide na bikini. Dzialaja na soprano ice. Ponieważ to laser to poczytałam sporo na temat ich sprzetu i samych opinii na temat pracy. Soprano ice otrzymał w zeszlym roku nagrode jako najlepszy laser do depilacji, faktem jest ze chlodzi i depialcja moich nog przebiegła bezboleśnie ( mialam serie 5 zabiegow). teraz ide na bikini, i tutaj sie troszke boje, gdyz podobno jest odczuwalny... Na samym poczatku bylam na darmowej konsultacji, któa rozwiala moje obawy, że wyrzuce pieniadze w bloto. Zaajrzyjcie na ich strone www.beauty92.com.pl
    • evaa89 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 09.05.16, 10:00
      Ja miałam depilację nóg i pach w Perfect Glamour na Kamieńskiego. Ogólnie nie spodziewałam się nie wiadomo jakich efektów bo wiem że są różne opinie na temat takiej depilacji ale ostatecznie jestem naprawdę zadowolona. Pozbyłam się tych swoich okropnych włosisk których tak się wstydziłam i szczególnie teraz przed latem to prawdziwe wybawienie ;-). W każdym razie gdzie by się nie robiło to ważne żeby pracowali tam na porządnym sprzęcie.
    • karynka-k Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 12.11.16, 21:07
      ja robiłam w royal laser depilacje nog, bikini linii stringów pach i jestem bardo zadowolona , polecam !
      maja ogromne doświadczenie w depilacji laserowej
    • marysia19811981 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 16.11.16, 12:54
      Mogę Ci polecić Gabinet Biały Lotos z Wrocławia, mieszczą się na Armii Krajowej 8. Depilacje laserową wykonują laserem Light Sheer, depilowalam pachy, zabieg trwa może 4 minuty, praktycznie przez miesiąc nie musiałam ich golić, jestem aktualnie po 3 zabiegu i już praktycznie nie posiadam włosków!!! Zresztą poczytaj sama biały-lotos.wroclaw.pl
    • marta_rrr Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 10.12.16, 20:16
      Z czystym sercem mogę polecić Gabinet Biały Lotos, robiłam tam depilację laserową bikini i jestem bardzo zadowolona z efektów, biały-lotos.wroclaw.pl/depilacja-laserowa/
      • marika899 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 15.12.16, 16:02
        Ja polecam salon HARMONIA PIĘKNA na Gwiaździstej, tam pracują na Mediostarze. Z czystym sercem polecam wszystkim wrażliwcom, bo jest to pierwszy raz, kiedy depilacja mnie NIE BOLAŁA. Przeszłam już kilka zabiegów na Vectusie i Lightsheerze, swoje wycierpiałam, więcej nie mam zamiaru. Dodatkowym bonusem jest bardzo miła obsługa:)
    • marika899 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 15.12.16, 16:04
      Ja polecam salon HARMONIA PIĘKNA na Gwiaździstej, tam pracują na Mediostarze. Z czystym sercem polecam wszystkim wrażliwcom, bo jest to pierwszy raz, kiedy depilacja mnie NIE BOLAŁA. Przeszłam już kilka zabiegów na Vectusie i Lightsheerze, swoje wycierpiałam, więcej nie mam zamiaru. Dodatkowym bonusem jest bardzo miła obsługa:)
    • franka9m Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 29.01.17, 15:59
      Hejka! :) Polecam wszystkim zainteresowanym depilacją laserową- przed wyborem miejsca pójść do kilku gabinetów na (przeważnie bezpłatną) konsultację i dowiedzieć się, jak wygląda cała "procedura".

Wybierzcie sobie kilka miejsc i dopiero wówczas podejmijcie decyzje, gdzie konsultacja przebiegła najbardziej profesjonalnie. Ja tego nie uczyniłam przed pierwszym zabiegiem (wylądowałam w sieciówce koło jedności narodowej), ale zrobiłam tak później, jak zmieniałam gabinet i naprawdę zarówno ze sprzętem, jak i z obsługą tych sprzętów jest bardzo różnie... Zalecam, żeby każdy przekonał się osobiście :) Ja poszłam na kilka konsultacji i najlepsze wrażenie zrobiono na mnie na ruskiej, dzięki takiej konsultacji okazało się, że mam problemy z tarczycą :(

Co do moich efektów, to 3 zabiegi na twarz jak dla mnie wystarczyły w zupełności :) zalecono mi zgłosić się jeszcze na 4 ale przed wakacjami nie wcześniej, także dopiero się okaże czy będzie taka potrzeba. Także pozbyłam się największej zmory, to teraz zaczynam juz dla własnej wygody łydki w cenie łydek bede miec uwzględnione i kolana i stopy, także wszystko jest kwestią dogadania się z gabinetem.
      Podsumowując depilację laserową polecam bardzo, bardzo, bo zmienia komfort życia, a co do miejsca, to same Dziewczyny weryfikujcie i wybierzcie dla siebie dogodny salon. Powodzonka :)
    • paolaa13 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 22.04.17, 11:54
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji
      paulineczka131189@gmail.com
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 22.04.17, 11:56
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w CAŁEJ Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji ! ! !
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 22.04.17, 11:57
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy! ! ! !
      Trzeba korzystać z promocji
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 22.04.17, 11:58
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!!!!!
      Lub
      509 680 190
    • sylad111 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 16.05.17, 15:57
      paola13 naprawdę jesteś zadowolona ? Ja po serii nie mam prawie w ogóle efektów ! Jak wyglądała Twoja skóra po zabiegu ? bo u mnie minimalne zaczerwienienie które po godzinie schodziło i już się zastanawiam czy nie robiono coś nie tak. Nie tego oczekiwałam i mimo, że ze zniżką to jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto.
      Proszę o jakieś namiary do naprawdę SPRAWDZONEGO GABINETU we wrocku, bo chcę skonsultować dlaczego nie mam efektów
      • paolaa13 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 18.05.17, 06:55
        A robilas w laser delux ? Jaka cz. Ciala ? Mozesz pisac na maila mojego smialo :-)
        • sylad111 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 05.10.17, 10:09
          Na pachy i mam może 15% włosów mniej, a są ciemne! Jestem bardzo rozczarowana, ale gdzieś dziewczyny na forum pisały, że to być może przez dużą głowicę bo ona jest mniej skuteczna. Wiesz coś o tym?
    • franka9m Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 22.05.17, 08:37
      Ja na początku mojej "przygody" z depilacją też tak miałam... i zmieniłam gabinet, po czym zaczerwienienie miałam ponad dobę. A jakim laserem miałaś robione zabiegi? Może była przekalibrowana głowica, bo ponoś może tak być... Tu masz opisane www.royallaser.pl/depilacja/Rady.php
      • sylad111 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 05.10.17, 10:10
        franka9m napisał(a):

> Ja na początku mojej "przygody" z depilacją też tak miałam... i zmieniłam gabinet, po czym zaczerwienienie miałam ponad dobę. A jakim laserem miałaś robione zabiegi? Może była przekalibrowana głowica, bo ponoś może tak być... Tu masz opisane www.royallaser.pl/depilacja/Rady.php
      • sylad111 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 05.10.17, 10:13
        franka9m napisał(a):

> Ja na początku mojej "przygody" z depilacją też tak miałam... i zmieniłam gabinet, po czym zaczerwienienie miałam ponad dobę. A jakim laserem miałaś robione zabiegi? Może była przekalibrowana głowica, bo ponoś może tak być... Tu masz opisane www.royallaser.pl/depilacja/Rady.php

Fajnie jest to opisane!!!
        Jak zejdzie mi opalenizna to podejdę raz jeszcze do tematu depilacji laserowej, ale już będę bardziej wymagająca, bo przewertowałam różne fora i jestem już bardziej wszystkiego świadoma, także podzielę się wrażeniami za jakiś czas
    • paolaa13 Re: Poleć gabinet: depilacja laserowa Wrocław. 29.05.17, 12:10
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! Rabat ten mozna wykorzystac na inne zabiegi w tym salnie. Sama robilam takze LASER FRAKCYJNY, KARBOKSYTERAPIE itp. Jestem bardzo zadowolona z efektów. W razie czego sluze pomoca i rada :-)
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !
      Lub
      509 680 190
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka