i.ta 29.06.08, 13:59 Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry salon kosmetyczny? Interesuje mnie depilacja pastą cukrową lub woskiem. Dziękuję:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
women1984 Re: depilacja gliwice/katowice 02.07.08, 15:32 podbijam pytanie i nie wierzę że nikt nie może nic polecić! Najlepiej Katowice Sosnowiec. Odpowiedz Link
alena30 Re: depilacja gliwice/katowice 14.07.08, 11:49 Niestety, ja też szukam od kilku lat takiego gabinetu i niestety, musze jeździć do Krakowa. W Krakowie jest znaczny wybór salonów, które oferują depilację cukrową, ale na Śląsku na razie bieda! Jak ktoś znajdzie to proszę o namiary. Odpowiedz Link
i.ta Re: depilacja gliwice/katowice 30.07.08, 12:28 Udało mi się znaleźć salon w Gliwicach www.salonurodyefekt.pl . Robiłam depilację bikini pastą cukrową. Wszystko w porządku, polecam, ale ból porównywalny do wosku, tylko podrażnienia mniejsze. Zapłacilam 40 zł. Odpowiedz Link
123agnieszka Re: depilacja gliwice/katowice 03.09.08, 23:00 i.ta napisała: > Udało mi się znaleźć salon w Gliwicach www.salonurodyefekt.pl . Robiłam depilację bikini pastą cukrową. czy to byla depilacja brazylijska jesli eni to jak gleboka i moze wiesz czy wykonuja brazylijska? Odpowiedz Link
margaretka330 Re: depilacja gliwice/katowice 18.05.16, 18:10 Jeśli już depilacja to ja polecam formę laserową. Jestem na prawdę zadowolona z efektów. W Gliwicach mogę Wam polecić Victoria Day Spa to świetne miejsce i na prawdę godne polecenia. Mają wiele dobrych opinii i odznaczeń, ostatnio nawet Twój Styl uznał ich za Doskonałe Spa. Polecam. Odpowiedz Link
moni1990 Re: depilacja gliwice/katowice 13.07.19, 21:46 Ja polecam depilację laserową w Laser Skin Care w Gliwicach. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Odpowiedz Link