symonbs 26.09.08, 10:28 poszukuję gabinetu kosmetycznego wykonującego depilację męską głębokiego bikini w łodzi. jak ktoś ma namiary to proszę o podanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flauros25 Re: depilacja intymna męska w łodzi 26.09.08, 10:47 symonbs napisał: > poszukuję gabinetu kosmetycznego wykonującego depilację męską > głębokiego bikini w łodzi. jak ktoś ma namiary to proszę o podanie. www.royallaser.pl/ Wykonują PEŁNĄ depilację laserową mężczyzn. Firma ma siedzibę we Wrocławiu i oddział w Łodzi. Osobiście jeszcze nie skorzystaem (noszę się z zamiarem). Słyszałem wiele pozytywnych komentarzy na temat tej firmy. Na wysłanego mejla z zapytaniem, otrzymałem jasną i rzeczową odpowiedź. To chyba dobry prognostyk. Jak już będziesz "po", napisz co i jak... Odpowiedz Link
lbd Re: depilacja intymna męska w łodzi 10.06.09, 14:57 Jedyne miejsce jakie znam to www.sol-lar.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
worden30 Re: depilacja intymna męska w łodzi 29.08.09, 11:13 Ja sie depiluje na Piotrkowskiej 88 w salonie Atelier u p. Pauli,ja tam sobie robie calkowita depilacje z miedzypośladkami wlącznie,nie ma zadnych problemow,jest sympatycznie,bardzo dokladnie i higienicznie.Dostaje nawet specjalne meskie stringi jednorazowe specjalnie do depilacji :) Ogolnie bardzo polecam.Podaje stronke gdzie sa tez ceny,depilacja w zakladce " kosmetyka" www.salonatelier.pl 501-784 911, 042 632 1661 Odpowiedz Link
zibinio30 Re: depilacja intymna męska w łodzi 30.08.09, 11:27 Nie ma to jak autoreklama ;-) Ja tam akurat wolę bez tych stringów ;-) Poza sol-larem i atelier Pauli znam jeszcze jedno miejsce w Łodzi, gdzie wykonują ten zabieg panom, cena znacznie bardziej ludzka niż w przypadku dwóch wymienionych wcześniej miejsc. Jakby co - to na priv proszę :-) Pozdrawiam. Zibinio Odpowiedz Link
lbd Re: depilacja intymna męska w łodzi 19.07.11, 08:42 Depilację brazylijską u panów można też zrobić w gabinecie Secret przy Narutowicza - jeszcze nie korzystałem z tamtejszych usług, byłbym wdzięczny za opinie :-) Odpowiedz Link
alice12345 Łódź - Podrzeczna 17 - zapytaj! 31.12.13, 22:55 Ja robiłam w ,,Laser Glamour,, przy Podrzecznej depilację intymną (bikini i okolice) ale jestem kobietą i wiem że też robią depilację dla mężczyzn. Zapytaj, zadzwoń tam, ja jestem zadowolona... Odpowiedz Link
wydepilowany Re: depilacja intymna męska w łodzi 04.02.14, 20:07 Ja robiłem i nadal robię taką depilację w Laser DeLux. Mogę polecić. Jak coś to pisz na lodzwydepilowany@interia.pl Odpowiedz Link