Dodaj do ulubionych

Wynajem i serwis mat podłogowych

25.09.13, 21:18
Witam Państwa,
chciałbym gorąco polecić usługi firmy Morfeusz www.matypodlogowe.com, która świadczy usługi wynajmu i serwisu mat podłogowych. Maty wyłożone w wejściach do budynków skutecznie zatrzymują przenoszony na butach brud, szczególnie zimą, kiedy wnosimy błoto i sól. Warto spróbować, szczególnie że firma ma bardzo elastyczne podejście do współpracy i w każdej chwili można się rozstać. Maty są bardzo wysokiej jakości, a obsługa klienta wysoce profesjonalna.
Obserwuj wątek
    • bozenaak Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 11.10.13, 12:45
      Znamy, korzystamy smile. Jak ktoś szuka mat wejściowych, to szczerze polecam. Maty są super, szczególnie sprawdzają się w zimie, choć my korzystamy cały rok (latem z mniejszą częstotliwością wymian), gdyż poprawiają estetykę wejścia. Mnie pozytywnie zaskoczyło to, że z Klientami kontaktuje się zawsze właściciel firmy i widać, że mu zależy.

Pozdrawiam.
      • maaagda21 Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 09.01.14, 11:22
        My również wynajmujemy od nich wycieraczki obiektowe. Ze względu na sympatię, jaką zdobyła u mnie ta firma, chętnie podzielę się swoją opinią. Jakość: zarówno wycieraczki ażurowe, jak i maty wejściowe sa bardzo dobrej jakości. Te pierwsze, zewnętrzne, mają u nas wkomponowane logo firmy, te drugie, wyłożone wewnątrz budynku za wejściem, to typowe maty wejściowe. No może nie takie do końca typowe, bo mieliśmy wcześniej inna firmę, i te sa o niebo lepsze. Generalnie firma przyjeżdża cyklicznie co 2 tygodnie, zabiera brudne maty i wykłada czyste. Estetyka samych mat i skuteczność w użytkowaniu jest naprawdę zauważalna. Na uwagę też zasługuje opieka ze strony Pana Michała, który jest właścicielem firmy. Widać, że dba o każdego indywidualnie i to mi się podoba. Miło się współpracuje z takimi firmami.

Pozdrawiam, Magda.
    • martaaa_1978 Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 30.05.14, 11:16
      Prowadzę aptekę i wynajmuję maty wejściowe właśnie od Morfeusza. Rzetelna firma, wie, co to dbałość o Klienta. A maty naprawdę estetyczne i skuteczne. Z czystym sumieniem polecam każdemu.
    • wilczekmagda Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 22.07.14, 14:46
      Witam, też wynajmowaliśmy maty ale do czasu jak kupiliśmy same maty. Mamy maty z: www.polmarprofil.pl/ wycieraczki perełki to cudo pomogło man zaoszczędzić krocie na wynajmie. Czyści się wyjątkowo prosto: bierzemy matę pod "pachę" i jedziemy na bezdotykową myjnie samochodową, czyścimy ja pod ciśnieniem i jest czyściutka. Więc koszty to 3zł co 1,5 miesiąca!!! Koszt zakupu takiej maty to parę miesięcy abonamentu za wynajem a maty, a wycieraczkę mamy już ponad 2 lata.
    • olkaurzyk Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 08.10.18, 09:59
      Ja do swojego biura zamówiłam usługę wynajmu mat od Clean&Eco i jestem bardzo zadowolona. Panowie profesjonaliści, dopasowali matę do korytarza i pomieszczeń, nie zakłócając przy tym naszej pracy. Co najważniejsze, maty świetnie chłoną brud. Polecam sprawdzić ofertę Clean&Eco! www.clean-eco.pl/wynajem-mat-wejsciowych/
      • pawelll87 Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 23.12.18, 12:37
        6 minut temu
        Witam trafiłem na to forum bo zastanawiałem się czy jest to popularne rozwiązanie , i widzę że tak ! Ostatnio podpisałem umowę z firmą Doormat z Warszawy rewelacja maty inne nie takie dywanowe nic się nie wnosi i zbierają super wodę ze śniegiem i nic na nich nie widać polecam serwis również zawsze na czas .
        Zostawię link jak ktoś będzie potrzebował www.doormat.com.pl
    • pawelll87 Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 23.12.18, 12:47
      6 minut temu
      Witam trafiłem na to forum bo zastanawiałem się czy jest to popularne rozwiązanie , i widzę że tak ! Ostatnio podpisałem umowę z firmą Doormat z Warszawy rewelacja maty inne nie takie dywanowe nic się nie wnosi i zbierają super wodę ze śniegiem i nic na nich nie widać polecam serwis również zawsze na czas .
      Zostawię link jak ktoś będzie potrzebował www.doormat.com.pl smile
    • oskaroses Re: Wynajem i serwis mat podłogowych 26.03.23, 19:33
      Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Oskar White, wynajem mat wejściowych wysokiej jakości, producentem jest kleen-tex. Nie ma nic przyjemniejszego niż przejście po tych matach, dosłownie czuć jak czyszczą podeszwę wink www.oskarwhite.com/wynajem-mat

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka