Dodaj do ulubionych

Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania...

11.11.15, 11:25
Po komplentym remoncie mieszkania nie moglam sprostac ilości rzeczy do zrobienia aby doprowadzić dom do porządku. Nie te lata, nie te chęci, dzieci sąsiadów, które zawsze pomagały wyjechały za granicę... postanowiłam zadzwonić do firmy sprzątającej, która zajmuje się również takim kompleksowym czyszczeniem po remontach. Mąż Henryk poszukał trochę w internecie, podzwonił i zdecydowaliśmy się na w końcu na firmę czysto-przyjemnie.pl która sprząta także po kompleksowych remontach mieszkań. I tutaj moje największe zdziwienie - myślałam, że przyjadą dwie panie i będą sprzątać mopem i ściereczką aż będzie czysto bo tak wyobrażałam sobie firmy sprzątające a tutaj przyjechali w większości Panowie z bardzo profesjonalnym sprzętem. W kilka godzin uporali się ze sprzątaniem - mi zajeło by to chyba z 3 dni, zeszły wszystkie plany od farby, polimerów, unigruntu nawet takie, które posiadałam jeszcze przed remontem.

Oczywiści taka usługa kosztuje, nie każdego stać, niektórzy lubią sprzątać ale firmy sprzątające bardzo się wyspecjalizowały, warto sprawdzić. To jedyna firma z której korzystała przy ciężkim sprzątaniu, bo czasami za kilkadziesiąt złotych sprzątały mi dzieci sąsiadów, więc moja ocena może być trochę nieobiektywna ale uważam, że było warto - zaoszczędziła mnóstwo pracy i czasu, sobie oraz bliskim. Także warto rozważyć i poszukać ofert firm sprzątających gdy macie do czynienia z nawałem roboty, w większych miastach jak np. Poznań skąd pochodzę na pewno każdy znajdzie coś dla siebie bo my dzwoniliśmy do jeszcze 3 firm sprzątającyh zanim zdecydowaliśmy się na czysto i przyjemnie.

Małgorzata.
Obserwuj wątek
    • beautifulspace Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 23.01.16, 10:52
      Sprzątanie po remoncie zdecydowanie wymaga specjalistycznego sprzętu i chemii żeby mieć problem pyłu poremontowego z głowy, dlatego na pewno warto wziąć fachowców.
    • nataliasc Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 03.11.17, 11:13
      Polecam środki Tenzi lub Medliclean. Znalazłam bardzo fajny sklep gdzie naprawdę mają tanio i szybko realizują zamówienia. www.superczyste.pl
    • alllllakyshner Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 11.04.22, 09:17
      Długo szukałam firmy sprzątanie mieszkań warszawa, a ostatnio ją znalazłam, eskurroclean.pl/sprzatanie-mieszkan/. Gorąco polecam, prawdziwi profesjonaliści w swojej dziedzinie wykonali swoją pracę szybko i sprawnie.
      • czystyjan Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 28.11.23, 12:13
        Zachęcam do współpracy z firma sprzątającą expertcleaning.pl/ specjalizują się sprzątaniem mieszkań , biur, praniem tapicerki. Firma godna zaufania.
    • krysia.mrozik43 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 29.04.22, 09:47
      Ze swojej strony polecam FIRMA SPRZĄTAJĄCA "SZOP PRACZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z Rzeszowa. Zostawiają błysk w mieszkaniu, a ty nie musisz się męczyć i szukać specyfików.
      • karina.guz96 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 16.05.22, 14:55
        Zgadza się u mnie też od pewnego czasu działają.
    • maria.kowalczyk456 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 20.05.22, 10:57
      Polecam wszystkim chętnym i potrzebującym ekipy sprzątającej, jeżeli mieszkacie na terenie Gdańska firmę www.cleanon.pl/.
      • marcin.gierek345 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 31.05.22, 22:38
        Clean on rzeczywiście fajni. Korzystają z najnowocześniejszego sprzętu czyszczącego i wszystko dzięki temu szybciej idzie.
        • marek.mickiewicz448 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 21.06.22, 11:03
          Clean on najlepsi. Elastyczność w stosunku do potrzeb klienta, a przede wszystkim detergenty, które nie szkodzą ani domownikom, ani ich zwierzętom.
          • bartek.grad Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 13.07.22, 12:54
            Szop pracz jest perfekcyjna. Korzystałem kilka razy.
            • maryna.kotowicz Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 02.08.22, 13:34
              Clean on poradzą sobie ze wszystkim.
              • franciszek.mon Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 10.08.22, 11:32
                Szop pracz to firma na 5 z plusem . Korzystam ze sprzątania firmy i różnych innych rzeczy do dogłębnego wyczyszczenia.
                • tymek.magiera4444 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 13.09.22, 11:24
                  Zgadza się ja też zawsze korzystam z usług firmy i nigdy nie żałowałem.
                  • julia.pichnik555 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 24.10.22, 13:44
                    Jak widzę nie tylko ja jestem zadowolona z usług " Szop pracz" to rewelacyjnie.
                    • paulina.pasek66 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 23.11.22, 13:46
                      Polecam!!!
                      • marcin.milak45 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 29.11.22, 20:24
                        Polecam firmę Magic at home z Warszawy.
                        • matylda.dobek22 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 12.12.22, 12:01
                          Szop pracz. Genialni w sprzątaniu w każdych warunkach.
                          • magda.gos646 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 11.01.23, 09:54
                            Tak zgadza się!
                            • marysia.marysia66 Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 31.01.23, 09:45
                              Polecam również Magic at Home w Warszawie najlepsi.
                              • krzysztof.mialek Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 20.02.23, 13:16
                                Szop pracz najlepsza firma z jaką współpracowałem.
    • czystyjan Re: Sprzątanie po gruntownym remoncie mieszkania. 08.04.23, 20:11
      Po takich remontach najlepiej skorzystać z profesjonalnej firmy sprzątającej, która dysponuje odpowiednim sprzętem oraz detergentami. Osobiście polecam firmę Expert Cleaning u mnie poradzili sobie świetnie.
      expertcleaning.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka