Dodaj do ulubionych

Sprzątanie biura

25.04.21, 15:44
Cześć, szukam firmy sprzątającej biura, mniej więcej tego typu oferta rygo.com.pl/sprzatanie-biur-i-obiektow-poznan/ z tym, że na Warszawę. Macie jakieś polecony firmy?
Obserwuj wątek
    • swb.cleaning Re: Sprzątanie biura 25.04.21, 19:01
      Oczywiście! Zapraszamy do działania! Proszę o więcej informacji ma adres swb.cleaningsolutions@gmail.com. Specjalizujemy się w profesjonalnym utrzymaniu czystości w biurach, wspólnotach mieszkaniowych oraz obiektach handlowych na terenie Warszawy i okolic. Przedstawimy Panu bezpłatną i niezobowiązującą wycenę.
      • czystyjan Re: Sprzątanie biura 28.11.23, 12:11
        Zapraszam rownież do wspołpracy z firma expertcleaning.pl/ znajdującą się w Krakowie.
    • martkab2 Re: Sprzątanie biura 25.08.21, 16:17
      Cześć, do sprzątania biur polecam firmę Cleaner > cleaner.com.pl/ Dziłają w Warszawie i nie tylko. Na strnie mozna podejrzeć, że mają do zaoferowania kompleksowe usługi
    • olo1998olo Re: Sprzątanie biura 21.09.21, 13:32
      Kiedyś korzystałem z tego typu firmy, ale byli strasznie niezności, dodatkowo dowiedziałem się że podwineli niektórzy pare rzeczy z biura… Teraz jedynie co to jest zasada że każdy sprząta po sobie, ja w weekend ogarniam kurze, a roomba jeździ i odkurza jak w firmie nikogo już nie ma. Dużo prościej i oszczędniej moim zdaniem.
    • szczeryjakubb Re: Sprzątanie biura 14.04.22, 22:13
      Witam. Niestety nie znam Warszawskich firm sprzątających, ale jeżeli ktoś szuka firmy godnej polecenia w Krakowie, faworytem zdecydowanie będzie firma Expert Cleaning. Jest to profesjonalny wykonawca posiadający wszystkie potrzebne sprzęty oraz detergenty i na dodatek atrakcyjne pakiety. Polecam zapoznać się z ofertą.
      expertcleaning.pl/sprzatanie-krakow-jestesmy-do-dyspozycji/
    • paulina.pasek66 Re: Sprzątanie biura 21.11.22, 12:03
      Polecam firmę Doposprzątania Anna Oleksy.
      • olga.kowalczyk67 Re: Sprzątanie biura 19.12.22, 14:36
        Tak bardzo dokładni w sprzątaniu.
    • martyna.martyniuk88 Re: Sprzątanie biura 28.12.22, 21:27
      W Warszawie niestety nie znam, ale w Świdnicy polecam firmę Czyścioch.
      • magda.gos646 Re: Sprzątanie biura 16.01.23, 14:21
        Tak zgadzam się, ponieważ też korzystaliśmy z usług Czyściocha.
        • marysia.marysia66 Re: Sprzątanie biura 31.01.23, 09:38
          Polecam firmę Anna Oleksy Doposprzątania.
          • marta.milek Re: Sprzątanie biura 09.02.23, 09:48
            Czyścioch najlepszy! Nazwa zobowiązuje. smile
    • oskaroses Re: Sprzątanie biura 09.03.23, 22:11
      Cześć, jeżeli chodzi o sprzątanie biur, to serdecznie polecam www.oskarwhite.com/sprzatanie-biur-poznan akurat oni są z Poznania.
      • czystyjan Re: Sprzątanie biura 24.03.23, 23:29
        Ja mogę polecić expertcleaning.pl/ profesjonalna firma sprzątająca na terenie Krakowa
    • czystyjan Re: Sprzątanie biura 14.06.23, 00:19
      Ja korzystam z usług firmy expertcleaning.pl od lat jestem zadowolony z współpracy. Firma posiada wysokie standardy wykonywanych usług. Warto sprawdzić czy posiadają swojego oddziały w stolicy.
    • czystyjan Re: Sprzątanie biura 19.11.23, 23:47
      W Warszawie nie mam żadnej firmy do polecenia, ale jeśli chodzi o Kraków to bezkonkurencyjna jest firma sprzątająca expertcleaning.pl/
    • czystyjan Re: Sprzątanie biura 24.11.23, 15:12
      Polecam najlepsza firma sprzątająca w Krakowie expertcleaning.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka