monismonis
04.10.10, 09:48
Niedawno pisalam do was w sprawie doradzenia czy kupować psa czy nie i podjełam decyzje pisek juz zarezerwowoany i mam nadzieje że w tym tygodniu bedzie juz u nas w domku.
Niestety nie bedzie posiadał on rodowodu (matka posiada ale nigdy nie byla wystawiana)a ojciec z hodowli do wglądu na miejscu mam matke i jej dokumenty. Wiem ze nie powinnam kupowac piseka bez rodowodu ale nie mam 1500 zl żeby mieć z rodowodem, nie kupuje od czlowieka ktory prowadzi pseudochodole tylko od osoby prywatnej ktora ma suczke i ją dopuścil do psa.
Pewnie bede zadawał am troszke pytańa początku związanych z wychowanaiem i mam nadzieje ze mi pomoże cie

Mąz juz sie pogodziła z mysla o psie i jest coraz bardziej pozytynie do niego nastawiony, boi sie jedynie że psiak pogryzie nam drzwi i futyny w mieszkaniu a on bardzo sie przy nich niedawno narobił ale mam nadzieje ze psiakowi nie przyjda takie pomysły do głowy

A no i niestety maż cały czas namawia mnie na psa a nie na suke ale wydaje mi sie że suczka bedzie bardziej oddana i przywiązana do rodziny.
Jak tylko bedziemy juz w komplecie umieszcze pare zdjęc
Wiem