mojekochane 22.02.11, 11:50 Co podajecie swoim pieskom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cencelina Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 24.02.11, 15:01 witaj ja kupując swojego labka dostałam od hodowcy na próbę karmę royal canin i muszę powiedzieć że ta karma to strzał w dziesiądkę. mój pies jest na niej od roku (20tego marca roczek) i wiem że choć trochę drogo to warto. nasz weterynarz też ocenia ją na extra.NICO ma piękną sierść i nie ma nadwagi co często się zdarza przy karmieniu psa czym popadnie.raz w tygodniu dostaje jedno surowe jajko co wpływa na jego lśniącą śierść i odpowiednią dawkę białka.nasz weterynarz to poleca Odpowiedz Link
echziuta Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 25.02.11, 17:43 Moja Ziuta je Eukanubę i jest ok. Po Royalu miała biegunki. Odpowiedz Link
zamyslona4 Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 25.02.11, 23:04 Royal Canin - zdecydowanie uwielbia maxi adult dla psow aktywnych. wrecz zaczal nam bojkotowac inne wiec mu mieszamy. ta jest taka oleista, inne sa bardziej suche eucanuba spoko, ale jakos mniej mu podchodzi Odpowiedz Link
belene Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 26.02.11, 20:31 moje sunie zajadają się szwedzką karmą Husse Odpowiedz Link
aolek971 Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 16.03.11, 16:02 mój Skubi wcina WILLOWY GOLD MAINTENANCE - pyszna ( chociaz jemu smakują nawet torebki po herbacie), cena przyzwoita , dostaje tez surowe kości i jajeczka 1-2 w tygodni Odpowiedz Link
tenshii Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 23.03.11, 19:10 Dobra karma. Pamiętać jednak należy, że cena nie zawsze idzie w parze z jakością, i że nie każdy pies każdą karmę toleruje. Byleby się nie ograniczać do karm 'marketowo - śmieciowych' Odpowiedz Link
rokitekilexy Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 21.10.11, 18:26 pedigree junior, najbardziej lubi z indykiem i z kurczakiem w saszetkach Odpowiedz Link
tenshii Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 21.10.11, 19:20 tzw śmieciówka... __ They gave me a Labrador Retriever cause other Angels were busy I don't need to fight to prove I'am right, and I don't need to be forgiven Odpowiedz Link
barbarasz49 Re: Jakie jedzonka dla labradorka? 03.05.13, 14:30 Bardzo dobrą karmą dla labradora jest Marcus Muhle. Odpowiedz Link