Dodaj do ulubionych

hotele dla psów- proszę o opinie!!!!!

18.07.11, 23:01
Witam wszystkich,
Piszę ponieważ potrzebuję opinii na temat umieszczania psa w hotelu dla psów. Mam 1,5 roczną labradorkę Lunę. Planujemy wyjechać na wakacje a rodzina nie ma możliwości przygarnięcia pieska, szczególnie, że Luna jest bardzo żywa i czasami lubi psocićsmile Przeglądałam trochę galerii z hoteli ale wszystkie kojce są na dworze i mają budy więc przeraziło mnie to, ponieważ Luna jest przyzwyczajona do spania w domu i to najczęściej gdzieś przy nassmile Boję się, ze nie zniosła by takiego tygodnia w kojcusad

Proszę o pomoc i opinie!! może moglibyście coś doradzić, ewentualnie polecić??
Obserwuj wątek
    • mmk9 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 19.07.11, 08:46
      Kolejne biedactwo, które nie przewidziało wakacji/
    • bulinka25sancho Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 19.07.11, 10:51
      Ja uważam, że hotel dla psów jest wielką pomyłką - zwłaszcza dla psów ktore są wychowywane w mieszkaniach albo w domu. Ja mam 10 miesiecznego labka i nie wyobrażam sobie żebym go mogła oddać do kogoś bo chce wyjechać na wakajcę, a już napewno nie do hotelu. Chyba by mi serce pękło bo bym sie zamartwiała jak się czuje mój labuś i czy je. To napewno byłyby dla mnie najgorsze wakacje. Zreszta uważam, że skoro ktoś sie decyduje na psa to bierze pod uwagę wyjazdy z znim na wakacje, sylwestra, weekendy itp. Jeśli wakacje masz w kraju albo jedziesz samochodem to weź psa ze sobą, napewno bedzie szczęsliwy , że będzie z wami.
      • kamala00 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 19.07.11, 12:05
        No generalnie Luna podróżuje z nami i po Polsce i za granicąsmile Planowaliśmy wyjazd gdzieś dalej samolotem ale tylko potwierdziły się moje obawy co do hoteli dla psów i chyba faktycznie cały czas myślałabym o pieskusad więc trzeba będzie pomyśleć o innej opcjismile
        • tenshii Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 20.07.11, 10:18
          Bez przesady smile są porządne hotele

w jakim regionie kraju szukasz pomocy?
          • kamala00 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 01.08.11, 11:42
            jestem z Krakowa.. jest tu kilka hoteli, ale jak poczytałam o nich i przejrzałam zdjęcia to się załamałamsad
            • kunegunda99_2 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 29.12.11, 09:46
              Polecam hotel dla psów "Pchełka" www.hotelpsa.pl w Krakowie. Profesjonalna opieka sprawowana przez właścicielkę panią Ewelinę. Dobre warunki pobytu: kojce dla psów w budynku, a nie jak w innych hotelach klatki na powietrzu. Przez Święta Bożego Narodzenia przebywała tam przez tydzień moja ukochana Funia i wróciła do domu zadbana i zadowolona.
      • elcia2001 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 19.07.11, 23:50
        nie miałam jeszcze problemu z tym kto zaopiekuje sie moimi psami i kotem ale wtrace sie do tego tematu. owszem sa hotele i "hotele" dla psów ale w koncu powstały one - szczegolnie te lepsze z mysla o naszych pupilach i nie zgodze sie z tym ze psa zawsze i wszedzie ze soba trzeba brac. nie wyobrazam sobie zabierac mojej Karagandy na koniec Polski poniewaz ona nie lubi jezdzic autem a skoro sie stresuje to wole zapewnic jej opieke w domu.
    • joanna_poz Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 20.07.11, 13:29
      poszukaj jakiegoś mniejszego rodzinnego hotelu.

ja raz korzystałam z takiego przybytku dla naszego labradora.
      znaleźliśmy hotelik na 8 psów, bze żadnych boksów i bud, po prostu psy były przyjmowane i mieszkały na prawach domownika - w domu z duzym ogrodzonym ogrodem.
      miałam wrażenie, że pies zniósł dobrze tam ten tydzień bez nas.
    • joanna_poz Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 20.07.11, 13:35
      Planujemy wyjechać na wakacje a rodzina nie ma m
      > ożliwości przygarnięcia pieska, szczególnie, że Luna jest bardzo żywa i czasami
      > lubi psocićsmile

u mnie taki wariant nie wchodzi w rachubę dlatego, że musiałabym psa odwieźć 350 km (tam mamy rodzinę).
      dlatego wśrod znajomych szukamy zawsze kogoś, kto na czas naszego wyjazdu wprowadza się do naszego domu i opiekuje się psem.
      tym sposobem z hotelu kozystalismy tylko raz, przy pierwszym wyjeżdzie, zanim wpadlismy na pomysł ze znajomymi u nas w domu.
    • sanczezo Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 14.04.12, 15:45
      obczaj ta strone o labradorach. Nie doczytalem skad jestes. Ja w Elblagu polecam super hotelik (w drodze nad morze) na dzielnicy Zatorze. Na skraju miasta, jednoczesnie blisko centrum. Babka ma kilka pieskow swoich, konie, duzo zieleni, wode.... Moja labradorka zawsze jest po weekendzie u niej wymeczona zabawa z innymi pieskami i uczy sie zyc z nimi w stadzie. Jak przyjezdzamy, to albo jest na fochu na nas, albo zmeczona, ale w kazdym badz razie nie chce wracac do domu. Chociaz ze mna tez ma ciekawie, bo calymi dniami pilnuje moich pracownikow po budowach. A lbradory nadaja sie do pilnowania stada smile
      • dogoholik11 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 13.07.15, 21:38
        Okres urlopowy, więc pewnie dużo ludzi szuka jakiegoś miejsca gdzie zostawić swojego zwierzaka domowego. Wróciłam z rodziną z urlopu (niestety nie mieliśmy możliwości wziąć ze sobą dwóch psów), przez ten czas były w Psanatorium koło Poznania. Nie mieliśmy czasu jechać z psami osobiście, więc wg mnie duży plus, że odbierają "klientów" z pod drzwi i odwożą też - duży plus dla tego kto ceni wygodę wink
        Na pewno jeszcze skorzystamy z ich usług wink
    • kasiaa.80 Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 28.01.21, 23:46
      Moja Rita regularnie odwiedza hotel dla psów, kiedy my z rodzinką wyjeżdzamy gdzieś daleko. Bardzo boi się jazdy autem dlatego nie chce jej stresować. Ważne, żeby najpierw sprawdzić hotel, poczytać opinie i fajnie jak piesek może pojechać poznać nowe miejsce jeszcze przed pobytem. My tak byłyśmy 2 razy zanim Ricia została na noc. smile Polecam hotel na Klamrach. smile Tekst linku
    • legowiska_dla_psow Re: hotele dla psów- proszę o opinie!!!!! 11.03.21, 14:28
      Dla psa najlepsze jest własne legowisko w domu przy swoim kochanym człowieku a nie hotel.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka