Dodaj do ulubionych

Kto z Częstochowy chętny na labusiowy zlot?? ?:)

19.02.07, 04:12
Witam.Wczoraj zorganizowany był w Częstochowie zlot labradorów. Atmosfera
była niesamowitasmile A ile radości miały nasze pociechysmileSzukamy chętnych do
kololejnego spotkania w nadchodzącą niedzielę w Częstochowie na Parkitce.
Obserwuj wątek
    • ddb2 Re: A moze by tak w Warszawie? 19.02.07, 09:48
      Swietny pomysl. Sama chetnie wzielabym w takiej imprezie udzial, ale troche za
      daleko mieszkam.
    • agaaga001 Re: Kto z Częstochowy chętny na labusiowy zlot?? 19.02.07, 10:12
      a moze w katowicach?

chyba ciezko bedzie nam dobrac odpowiednie miejsce azeby wieksza grupe ludzi
      zebrac... chyba zbyt porozrzucani jestesmy na terenie polski i nie tylko...

• gabi683 Re: Kto z Częstochowy chętny na labusiowy zlot?? 19.02.07, 16:39
        a moze Szczecinsmile
        • paenka Re: Kto z Częstochowy chętny na labusiowy zlot?? 19.02.07, 18:17
          no np ja jestem z Sieradza i mi ewentualnie Łódź by odpowiadalabig_grin heh a moze by
          tak umowic sie kiedys na wyjazd nad morze?
          • ddb2 Re: Kto z Częstochowy chętny na labusiowy zlot?? 19.02.07, 20:02
            Matko, to by Baltyk rozniosly!
            • paenka Re: Kto z Częstochowy chętny na labusiowy zlot?? 19.02.07, 21:48
              No EKSTRA by bylo big_grin
              • asienka32 Labrador w morzu to najpiękniejszy widok świata 19.02.07, 21:58
                szczególnie kiedy są spore fale.

Jestem za.
                • paenka Re: Labrador w morzu to najpiękniejszy widok świa 20.02.07, 00:01
                  Mój jeszcze nie widział morzabig_grin
                  • gabi683 Re: Labrador w morzu to najpiękniejszy widok świa 20.02.07, 12:57
                    Moj tak samo jeszcze nie widziałwink
                    • mekej Re: Labrador w morzu to najpiękniejszy widok świa 20.02.07, 14:02
                      mój też nie widział, ale planujemy to nadrobić jeszcze tego latasmile
                  • asienka32 Na zachętę: 20.02.07, 18:57
                    img479.imageshack.us/img479/8743/im001390ayw7.jpg
                    • gabi683 Re: Na zachętę: 20.02.07, 20:17
                      Pytanko czy to Miedzyzdroje?Bo jesli tak to nie bawem tam zawitam smile
                      • asienka32 Re: Na zachętę: 20.02.07, 20:27
                        gabi683 napisała:

> Pytanko czy to Miedzyzdroje?Bo jesli tak to nie bawem tam zawitam smile

Nie. Zdjęcie zrobione w Jelitkowie. W tle bardzo niewyraźny biały pasek - to
                        sopockie molo.
                        • dolly001 Zlot w Częstochowie. 20.02.07, 23:27
                        • dolly001 Zlot w Częstochowie. 20.02.07, 23:31
                          Witam ponowniesmile
                          W tytulowym poscie pisałam o zlocie w Czestochowie , gdyż mieszkancy tego
                          miasta wraz z psiakami w minioną niedzielę zorganizowali sobie taki zlociksmile
                          Sami w nim uczestniczyliśmy z naszym pupilemsmile
                          Było świetnie i szukamy zachęcając tym samym więcej osób na takie spotkanie w
                          tą i kolejne niedziele.
                          Labusie z Częstochowy i okolic (oraz wszystkie inne chętne labusiesmile ) łączcie
                          sięsmile
                          Pozdrawiam i gorąco zachęcamwink
                    • jlichnerowicz Re: Na zachętę: 23.02.07, 11:49
                      Ale "Mamusia" śliczna wink
                      Wiem po kim "synuś" taki ładny.
                      pozdrawiam ciepło
                      a.
    • paenka propozycja 20.02.07, 22:43
      W tym roku weekend majowy chyba ciwekawie wypadasmile 1 to wtorek, a 3 to czwartek
      Moze ktos jest chetny na wypad nad morze z psami?
      • ddb2 Re: propozycja 21.02.07, 09:09
        Kurcze, akurat musi byc w majowy weekend? Wtedy wypadam z Bora, ale nad
        Atlantyk.
        • paenka Re: propozycja 21.02.07, 10:36
          łaaaaaał to fajnie masz...no nie musi być w majowy weekendsmile
          • agaaga001 Re: propozycja 21.02.07, 11:09
            ja tez odpadam, nie wyobrazam sobie podrozy z pol rocznym psem nad morze
            pociagiem przez 12 godzin....
            sad a szkoda wielka szkodasad(((
            • ddb2 Re: propozycja 21.02.07, 11:12
              Wcale nie wiadomo czy odpadasz. Moze ktos z twojej okolicy tez by sie wybieral
              i byloby miejsce w samochodzie? To wszystko jest do dogrania.
              Zdaje sie, ze w czerwcu tez jest jakies przedluzone wolne?
              • agaaga001 Re: propozycja 21.02.07, 11:31
                no w sumie moze ktos pojedzie z katowic.... nigdy nic nie wiadomo... smile
                • gabi683 Re: propozycja 21.02.07, 13:33
                  No My jak co roku Miedzyzdroje i poraz pierwszy z Rokusiemwink
              • mekej Re: propozycja 21.02.07, 14:08
                my jednak rezerwujemy sobie wypad nad morze w wakacje... na weekend (nawet lekko
                przedłużony) to za duża wyprawa... poza tym praca...sad
                • paenka polskie wybrzeze i pies 21.02.07, 16:12
                  jak to w koncu jest?
                  z tego co wiem to w wielu miejscowosciach jest zakaz wprowadzania psow na
                  plaze, a wiadomo co to za przyjemnosc z wyjazdu nad morze z psem bez plazy i
                  morza? Tak sobie czytam i wypisujecie tu same popularne miejscowosci np
                  Miedzyzdroje hmm takie miasteczko i wydawaloby sie ze poiwnien byc zakaz...w
                  SOpocie jest. No wiec kto ma jakie doswiadcenia?
                  • asienka32 Jest zakaz wchodzenia z psem na plażę jako 21.02.07, 17:25
                    miejsce wyznaczone do plażowania w okresie letnim.
                    W Sopocie to w ogóle z psami jest nieciekawa sprawa, bo restrykcyjnie egzekwują
                    przepisy o smyczach kagańcach etc....

Wiem, że w Gdańsku zakaz wstępu na plażę obowiązuje od października do końca
                    kwietnia.

www.wiadomosci24.pl/artykul/z_psem_na_plaze_juz_mozna_8123.html
                    Myślę, ze dzikie plaże w okolicach środkowego wybrzeża nie są obwarowane tak
                    restrykcyjnymi przepisami.
                    • paenka Re: Jest zakaz wchodzenia z psem na plażę jako 21.02.07, 22:18
                      > Wiem, że w Gdańsku zakaz wstępu na plażę obowiązuje od października do końca
                      > kwietnia.

a nie odwrotnie?
                      • asienka32 Re: Jest zakaz wchodzenia z psem na plażę jako 21.02.07, 22:22
                        paenka napisała:

> > Wiem, że w Gdańsku zakaz wstępu na plażę obowiązuje od października do ko
                        > ńca
                        > > kwietnia.
                        >
                        > a nie odwrotnie?

smile))))))
                        • paenka Re: Jest zakaz wchodzenia z psem na plażę jako 22.02.07, 00:24
                          to jest tak czy nie??
                          • kangurek31 Zlot w Częstochowie. 22.02.07, 01:11
                            drogie Panie...takie rzeczy to na priv smileTen wątek dotyczy spotkania w
                            Częstochowie a nie wyjazdu nad morze.
                            • asienka32 Re: Zlot w Częstochowie. 22.02.07, 08:53
                              kangurek31 napisał:

> drogie Panie...takie rzeczy to na priv smileTen wątek dotyczy spotkania w
                              > Częstochowie a nie wyjazdu nad morze.

I dzięki rozwijaniu tematu wstępu na plazę podbijamy go.
                          • asienka32 Re: Jest zakaz wchodzenia z psem na plażę jako 22.02.07, 08:52
                            paenka napisała:

> to jest tak czy nie??

Oczywiscie pomyliło mi się, zakaz obowiązuje w sezonie letnim czyli od maja do
                            końca września.
                            Od października do końca kwietnia plaża dla psów jest otwarta.
      • betriss Re: propozycja 04.03.07, 20:30

hey z labkiem chętnie nad morze, a jaki termin?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka