n0_str0m0 05.06.07, 13:58 znaczy sie chimay do niedawna mozna bylo je znalezc wylacznie w knajpach teraz jest w jasonach i market plejsach o czym donosze z wielkim usmiechem n. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziutkaa Re: piwo w kolorach blu i red sie pojawilo 06.06.07, 03:26 Zeby tak jeszcze Warka Strong albo Redds sie pojawil... to by bylo pieknie :D Mnie sie wydaje, ze ja Chimay widzialam w CS Jelita w ostatnia sobote. Fakt, ze chyba to bylo to z bezowa etykietka :) Odpowiedz Link
dd_ Re: piwo w kolorach blu i red sie pojawilo 06.06.07, 10:32 Moze maja w polskim sklepie? Mignal mi taki raz gdzies we wschodniej czesci Singapuru :-) Odpowiedz Link
n0_str0m0 Re: piwo w kolorach blu i red sie pojawilo 06.06.07, 12:33 > Moze maja w polskim sklepie? tu mnie opadla szczeka. ze jak? :))) Odpowiedz Link
ziutkaa Re: piwo w kolorach blu i red sie pojawilo 06.06.07, 13:57 No, ja wlasnie na zawal schodze ;) P-o-l-s-k-i sklep w Singapurze? Mozesz sprecyzowac "wschodnia czesc wyspy"? Prooooooooooosze :) Odpowiedz Link
dd_ Re: piwo w kolorach blu i red sie pojawilo 08.06.07, 04:01 Zastrzelcie, ale dokladnej lokalizacji nie podam. To bylo gdzies w okolicy Playfair road (albo drive) - jechalismy tam do "sklepu" meblowego i mignal mi napis POLISH SHOP (choc rownie dobrze moze chodzic o warsztat polerski :-)). Droga byla szeroka a zabudowa niska. Wiecej nie pamietam. Odpowiedz Link