zablakanaowieczka 05.02.13, 11:46 Szukam namiarów na dobrego prawnika w Krakowie specjalizującego się w sprawach dotyczących ponownego ustalania kontaktów z dzieckiem po rozwodzie. Możecie kogoś polecić? Z góry pięknie dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
errormix Re: Potrzebny prawnik w Krakowie 05.02.13, 18:57 Podaj swój adres mailowy, to może ktoś ci doradzi. Jeśli w wątku pojawią się linki do kancelarii, numery telefonów, do "wspaniałych, uczciwych i niedrogich" mecenasów - skasuję wątek. Odpowiedz Link
zablakanaowieczka Re: Potrzebny prawnik w Krakowie 05.02.13, 20:10 Dzięki Errorze. Mój email kpartyka@wp.pl Odpowiedz Link
milena435.2 Re: Potrzebny prawnik w Krakowie 27.04.23, 11:35 Jeśli chodzi o prawo rodzinne, podział majątku, alimenty i rozwód to ja korzystałam z pomocy prawnik Justyny Węgrzynowicz — serdecznie polecam jej usługi, są naprawdę na profesjonalnym poziomie. Będziesz zadowolona. Odpowiedz Link
lauramaciejowska6273 Re: Potrzebny prawnik w Krakowie 23.08.23, 23:11 Jeśli chodzi o sprawy rodzinne związane z rozwodem to polecam panią Mecenas Justynę Węgrzynowicz. Jestem pewna, że otrzymasz odpowiednią pomoc. Odpowiedz Link
lauramaciejowska6273 Re: Potrzebny prawnik w Krakowie 24.08.23, 00:03 Jeśli chodzi o ustalenie kontaktów z dzieckiem to ja polecam serdecznie panią Mecenas Justynę Węgrzynowicz. Odpowiedz Link