Dodaj do ulubionych

DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku

22.08.19, 21:33
Poszukuję adwokata tak jak w temacie. Kogo możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • vermieter Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 23.08.19, 00:58
      Znam pewnego adwokata w Düsseldorfie.
    • stefano123 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 27.08.19, 22:02
      U mnie sprawdził się mecenas Igor Klimkowski więc mogę polecić tu masz numer 600 365 228. Pozdrawiam
      • mchinedu20 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 17.04.22, 07:41
        Cześć Kochanie, chciałbym dowiedzieć się więcej o Tobie. Proszę napisz na mój e-mail.
    • k.ilona Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 16.09.19, 11:43
      Mecenas Klimkowski to dobry wybór. Bezbłędnie poprowadził moją sprawę rodzinną rozwód podział majątku alimenty. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Pan Mecenas spokojnie i cierpliwie omawiał ze mną najdrobniejsze szczegóły. Na prawdę świetny cżłowiek. telefon do Pana mecenasa gdybyś jeszcze potrzebował 600365228
    • andior Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 20.09.19, 14:25
      Mieszkam w Anglii i Pan mecenas Igor Klimkowski poprowadził mi w Polsce rozwód. Polecam świetny fachowiec, a przy tym rewelacyjny kontakt miałem przez cały czas nie tylko telefoniczny ale i meilowy. Wszystko przebiegło po mojej myśli.
      • vermieter Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 20.09.19, 15:38
        Cały czas tam mieszkasz? A kiedy zaczniesz wreszcie żyć?
    • kassagin Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 21.09.19, 14:20
      Sama nie dawno się rozwiodlam. Mój były mąż ukrył ode mnie ze się leczył psychiatryczne. Na dodatek mieliśmy już małego synka, który wgl go nie obchodził. Gdy odeszłam mój ex nie dawał spokoju, groził mi, potrafił jeździć wokół mojego domu po nocach i robić zdjęcia okien, miałam duże problemy z odbiorem rzeczy osobistych z mieszkania. Był pełen agresji gdy widział się z synem przez co biedactwo było nerwowe i nie spało po nocach. To był dla mnie ogromny stres. Grunt to znaleźć dobrego adwokata, który będzie cały czas dostępny przy telefonie i doradzi co zrobić w danej sytuacji i też uspokoi i ogarnie roztrzesiinego człowieka. Ja na całe szczęście takiego znalazłam. Rewelacyjnie poprowadził mój rozwód. W każdej chwili i po każdym okropnym zdarzeniu mogłam zadzwonić i się poradzić. Zależało mi by się uwolnić jak najszybciej od swojego byłego męża i mój adwokat relewelacyjnie to załatwił. Rozwód skończył sie na jednej rozprawie! Widzenia z synem mój ex ma minimalne wyznaczone przed sąd! Na prawdę jestem bardzo szczęśliwa z tego jak się to zakończyło. Szczerze mogę polecic swojego adwokata, Jacka Zarzeckiego! To wspanialy i rzetelny adwokat, który doskonale zna się na swojej pracy!
      Jacek Zarzecki
      kancelaria-zarzecki.pl+48508053749
    • szewciu Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 23.10.19, 22:08
      Pan mecenas Igor Klimkowski to bardzo dobry adwokat. Wygrał moją sprawę rozwodową na podziale dużo nie straciłem. Polecam jego usługi. tel. 600365228
    • grabakrs Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 30.10.19, 23:07
      Potwierdzam mec. Klimkowski to świetny specjalista prawa rodzinnego z dużym doświadczeniem. Byłam pod ogromnym wrażeniem jego pewności i konsekewncji przed sądem. Dla osób z kłopotami rodzinnymi wybór idealny
    • paauulaa44 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 26.11.19, 20:48
      W sprawach z zakresu prawa rodzinnego rozwód/alimenty/majątek polecam Kancelarię Koncept. Znają się na rzeczy i pomogli mi z dość skomplikowaną sprawą rozwodową..
    • dreszczynskam Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 27.11.19, 09:38
      Ja szczerze polecam Kancelarię Szkudlarek. Tutaj numer telefonu 48 604 296 388
      W sprawach rozwodowych adwokat jest niezawodny. Moja sprawa już dawno zakończyła się pomyślnie i szybko.
      adwokat-szkudlarek.pl/
      • perciaa02 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 24.01.20, 15:23
        dreszczynskam napisała:

> Ja szczerze polecam Kancelarię Szkudlarek. Tutaj numer telefonu 48 604 296 38
        > 8
        > W sprawach rozwodowych adwokat jest niezawodny. Moja sprawa już dawno zakończył
        > a się pomyślnie i szybko.
        > adwokat-szkudlarek.pl/

Dzięki za info, skorzystałam z jego porady. Świetny fachowiec, wszystko w głowie, a nie jak Ci młodociani co co chwila w laptopie sprawdzają odpowiedzi na moje pytanie....
    • mateuszwilk4 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 04.12.19, 22:37
      Szczerze polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Kompetentny, bystry, silnie angażujący się w prowadzoną sprawę no i przede wszystkim skuteczny. Nie wiem jak bym sobie bez niego poradził przy rozwodzie.
    • kokopelia Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 08.12.19, 13:38
      Zgadzam się z przedmówcami sprawność Kancelarii Pana Igora Klimkowskiego jest niedopisania. Prowadził dwie moje sprawy. Rezultaty tych spraw były dla mnie bardziej niż zadawalające.
    • 4pory-roku Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 09.12.19, 11:50
      Ale napisz w jakim rejonie szukasz adwokata

• raczyk123 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 16.12.19, 12:13
      Adwokat Szkudlarek świetnie zajął się moją sprawą na początku roku. I z rozwodem i z podziałem były problemy przez moją żonę, ale na szczęście wszystko poszło po mojej myśli oczywiście dzięki Panu Szkudlarkowi
      Tu jego strona adwokat-szkudlarek.pl/
      • paula77 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 18.12.19, 10:38
        raczyk123 napisał(a):

> Adwokat Szkudlarek świetnie zajął się moją sprawą na początku roku. I z rozwode
        > m i z podziałem były problemy przez moją żonę, ale na szczęście wszystko poszło
        > po mojej myśli oczywiście dzięki Panu Szkudlarkowi
        > Tu jego strona adwokat-szkudlarek.pl/

POLECAM!!! Jarosław Szkudlarek to świetny adwokat do takich spraw! Już po rozmowie telefonicznej słychać, że to profesjonalista! 604 296 388
    • arturoo82 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 30.01.20, 15:49
      Jak dla mnie to lepszego adwokata niż Szkudlarek w łódzkim nie ma smile Można do niego dzwonić z każdym problemem
      • perciaa02 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 27.02.20, 15:59
        Potwierdzam! Pan Szkudlarek jest bardzo uczciwym i rzetelnym adwokatem
    • opotoniec99 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 06.02.20, 19:57
      Mogę polecić Tobie Kancelarię Adwokacką Koschel-Sturzbecher z Poznania.
      Pani Agata przeprowadziła moja sprawę o rozwód, a później sprawę o podział majątku. Bardzo konkretna i rzetelna osoba, do końca zaangażowana w sprawę. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie bardziej kompetentnego prawnika. Tu znajdziesz namiary Kancelaria Adwokacka Koschel – Sturzbecher
    • kzielon Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 17.02.20, 16:41
      Moja przyjaciółka prowadziła wielkie spory ze swoim mężem i zgodnie stwierdzili, że biorą rozwód. Bardzo pomogła jej kancelaria bergtraum.eu. Adwokaci rzetelnie poprowadzili sprawę, która zakończyła się rozstaniem bez wielkich awersji.
    • wiolabartosik6 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 17.02.20, 20:38
      Też korzystałam z usług kancelarii Pani Agaty Koschel-Sturzbecher. Specjalistka w sprawach rozwodowych! Cierpliwie wszystko tłumaczy, umie słuchać, czułam prawdziwe zaangażowanie po jej stronie. Moim zdaniem warta swojej ceny.
    • roksananana Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 28.02.20, 15:07
      Rozwód zdecydowanie z pomocą mecenasa Szkudlarka! Doskonale zajął się u mnie podziałem majątku!
    • adamgrzadka Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 27.03.20, 22:38
      adwokat Dominik Marchewka reprezentował mnie w sprawie cywilnej o podział majtku z nieruchomością wspólną - mogę śmiało zarekomendować jego usługi, profesjonalista w każdym calu.
    • kinga1982a Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 04.04.20, 23:45
      U mnie sprawdziła się pani Adwokat Katarzyna Wajs. Polecam jej kancelarię specjalizuje się właśnie w sprawach rozwodowych
      kancelariawajs.pl/rozwod-poznan/
    • prawielewo Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 10.04.20, 09:39
      Najlepiej trochę przeczytać na ten temat na przykład tutaj opisane są ogólne zasady podziału majątku po rozwodzie:Tekst linku. Po tym rozmowa z prawnikiem będzie bardziej konkretna i będziesz mógł ocenić jego kwalifikacje.
    • paulinakoci Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 05.05.20, 02:28
      W Poznaniu jest bardzo dobra kancelaria adwokaci-ks.pl/ ktoś chyba wcześniej nawet o niej wspominał. Rozwiązanie właśnie dla osób, które potrzebują konkretnej pomocy kompetentnego prawnika, a nie prawnika, który udaje, że zna się na przepisach.
    • fredmart Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 30.05.20, 08:46
      Specjalistami od prawa rodzinnego w Poznaniu jest Kancelaria Stachowiak. Mają kilku prawników, którzy zajmują się tymi sprawami. Prowadzą stronę internetową o rozwodach Stachowiak Prawo Rodzinne, gdzie można się samemu sporo dowiedzieć. Ja polecam!
      • multanj Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 20.06.20, 17:54
        Też mam bardzo dobre doświadczenia z mecenasem Stachowiakiem, chociaż mnie bronił w sądzie karnym ale też skutecznie smile
        • lewandanna76 Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 11.10.20, 20:58
          Ja rownież polecam mecenasa Stachowiaka. Namiary miałam ze strony Kancelaria Adwokacka Stachowiak, bardzo dobry i szybki kontakt. Potrzebowałam naprawdę szybkiej pomocy, bo czas na odpowiedz do sądu biegł. Inni mi podawali cenę z kosmosu, albo w ogóle nie chcieli zająć się sprawą, a mecenas Stachowiak podszedł do mnie po ludzku i po prostu mi pomógł. Sprawa dotyczyła rozwodu i rozliczenia pieniędzy z mężem.
    • xxleonxx Re: DOBRY ADWOKAT Rozwód Podział majątku 05.06.20, 00:16
      Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z tą kancelarią adwokaci-ks.pl/ z Poznania. Duże zaangażowanie w sprawie, bezproblemowy kontakt.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka