Dodaj do ulubionych

Czy to klamstwa czy ilozja

12.07.21, 14:03
Hej
Rozstaliśmy sie z partnerka kilka razy ... mamy 2 dzieci 10 letni zwizek... teraz ona spotyka sie z kimś z pracy kto sie za nią uganiał od pewnego czasu. On 3 dzieci mieszkający u matki z planami na kupno domu itd itd
Spotykają sie albo w pracy albo gdy dzieci nie ma w domu ... moja była partnerka ukrywa go przed wszystkimi a do mnie mowi o ich planach domach itd itd. Trochę sie w tym gubię. Jeżeli takie plany są to po co to ukrywanie ? Mi to łamaczy ze ona nie robi tego na pokaz.... nie wiem czy to tylko partner na odskocznie czy coś powaznego bo w tym siedza tez moje dzieci ... co wy o tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • joana012 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 12.07.21, 19:12
      Jeśli jesteście w formalnym związku to jak najszybciej pozew rozwodowy z twojej strony. Jeśli nie to rozstanie. Serio masz ochotę słuchać pierdoletów o jej planach z nowym facetem? To odrażające. Zamknąć ten rozdział, zaopiekować się dziećmi tak, aby czuły że mają ojca.
      I nie wchodzić za szybko w nowy związek, to niezdrowe, wręcz szkodliwe
      • kubix84 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 12.07.21, 20:15
        RozesZlismy sie pół roku temu , całe sCzescie nie było ślubu. Ona wie co mnie wkurwi i to wykorzystuje za każdym razem kiedy jest jej to potrzebne. Nie dawanie mi syna mimo wcześniejszych umów, jazda po mojej rodzinie albo straszenie mnie policja... odnośnie jej planow z nowym facetem to koło nosa mi to lata co i z kim ona robi byle w to nie wciągała dzieciaków.wg przez pewien czas po rozstaniu wszytko układało sie super codziennie dostawałem zdjecia dzieci to jak sie nimi opiekuje itd po pewnym czasie usłyszała jakies wyssane z palca plotki na mój temat i teraa jak ja na to patrze to wyglada jakby chciała sie odegrać. Nie wiem czy to wyjdzie jej na dobre ale napewno ja sie wkurwim
    • koronka2012 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 12.07.21, 22:34
      Wystąp do sądu o uregulowanie kontaktów z dziećmi i tyle.
      A po co ona robi czy nie robi nie powinno cię w ogóle interesować w ogóle nie powinieneś brać sobie tego do głowy
      • kubix84 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 12.07.21, 23:53
        Łatwo powiedziec nie brać Sobie do głowy ... trudniej zrobić . Dzieci to jedyna tak właściwie karta przetargowa która ma
        • koronka2012 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 14.07.21, 22:52
          A załatwiłaś już ustalenie kontaktów z dziećmi w sądzie? Wyżej piszesz że ograniczacie kontakty z synem a drugie dziecko?
          • kubix84 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 15.07.21, 17:08
            Wszytko było dogadane w trakcie rozstani przy normalnej rozmowie. Drugie dziecko ma 16 lat i jest z jej poprzedniego związku
            • joana012 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 16.07.21, 12:43
              Jak widać pani jest niestabilna i w normalnej rozmowie nie da się wiele ustalić. Dzieckiem z poprzedniego związku się nie zajmuj, skoro ma 16 lat i będzie chciało mieć z tobą kontakt to samo o to zadba, matka nie ma za wiele tutaj do gadania. Unormuje prawnie kontakt z własnym dzieckiem, alimenty również. Tak, aby pani nie podskakiwała i nie grała tymi kontaktami
            • koronka2012 Re: Czy to klamstwa czy ilozja 16.07.21, 19:00
              kubix84 napisał(a):

> Wszytko było dogadane w trakcie rozstani przy normalnej rozmowie. Drugie dzieck
              > o ma 16 lat i jest z jej poprzedniego związku

Napisałeś że macie dwoje dzieci.
              Było dogadane ale się zmyło złóż wniosek i będziesz miał kwit, zamiast bezproduktywnie dyskutować z byłą

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka