Dodaj do ulubionych

Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie?

16.08.21, 12:39
Dzień dobry,
szukam sprawdzonego adwokata Warszawa i okolice, który mógłby poprowadzić mój rozwód. Niestety to będzie skomplikowany proces, ponieważ mój mąż okazał się psychopatą i patologicznym kłamcą. Potrzebny będzie również podział majątku.
pozdrawiam,
M
Obserwuj wątek
    • tuttifrutti1234 Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 16.08.21, 23:01
      interesujące jest to, że dokładnie to samo powiedział twój mąż o tobie
      • ladys73 Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 17.08.21, 14:57
        nie sądzę, żebyśmy się znali, ani tym bardziej byli po imieniu. zastanawiające, że ludzie zrobią wszystko, aby zaistnieć, nawet jeśli nie mają nic sensownego do powiedzenia
        • tuttifrutti1234 Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 17.08.21, 23:31
          to dlaczego opowiadasz nieznajomym ludziom, że twój mąż jest psychopatą i patologicznym kłamcą?
      • kasiapfk Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 20.08.21, 13:57
        Mecenas Ada Zawisza-Wróblewska (kancelaria Sobienie-Jeziory, ale pracuje w Warszawie i okolicach), wiem, że w ci najmniej 3 rozwodach świetnie poprowadziła sprawę.
    • malapolnamysz Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 01.11.21, 16:26
      Nowy Świat 53, 00-042 Warszawa mec. Hanna Dzikiewicz - Suszyńska
      Szybko , sprawnie , pelen profesjonalizm. Dawno to bylo. Drogo strasznie ale warto .
      • stasi1 Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 05.11.21, 16:22
        Ale to już pewnie za późno
    • anita1990iii Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 15.11.21, 10:41
      polecam wpierw dobrego detektywa: www.detektywtrelka.pl/
    • katarzyna76757 Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 23.12.22, 16:36
      Bardzo polecam Adwokat Weronikę Drejewicz - adwokatdrejewicz.pl/adwokat-rozwod-warszawa/Tekst linku. Pani Mecenas to bardzo dobry adwokat od rozwodów w Warszawie. Ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Dzięki niej moja sprawa przebiegła sprawnie i zakończyła się korzystnym dla mnie wyrokiem. Czułam się zaopiekowana i zrozumiana. Według mnie najlepsza adwokat od rozwodów.

Podaję kontakt bezpośredni do Pani Mecenas - +48 606 264 523
    • liwia.muc.33 Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 02.01.23, 17:41
      Polecam mecenas Iwonę Sepieło najlepsza adwokat na jaką mogłam trafić podczas rozwodu i podziału majątku.
    • annthewinner Re: Rozwód Warszawa - adwokat, kogo polecacie? 09.01.23, 22:19
      ZArówno do sprawy o rozwód jak i podział majątku polecam mecenas Martę Łubik-Piotrowską, specjalizuje się w sprawach rodzinnych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka