Dodaj do ulubionych

Mój ojciec mnie traktuje jak służącą

15.01.23, 10:20
Hej nie chodzi mi o rozwód jest problem jak byłam mała miałam 7 lat to moi rodzice się rozwiedli i minęło już 25 lata!!! Mam teraz 32 lata i moi rodzice się nigdy nie dogadywali moj ojciec przyszedł z roboty zjadł obiad i się walnął na łóżko moja matka musiała wszystko robic za niego prac brudne skarpety sprzątać za niego gotowac mu normalnie tragedia i moj ojciec po rodzwodzie przeprowadził się do mamusi mieszkał u niej 22 lata robiła za niego wszystko gotowała mu sprzątała normalnie nic nie robił tylko chodził po babach ruchac je (nie ma kobiety bo każda zdradzał) i moja babcia zmarła 3 lata temu i moj ojciec narzekał mi ze jaki on to nie jest samotny biedny i trochę było mi go szkoda ze sam mieszka i mnie nachecal do przeprowadzki napoczatku sie wogole nie zgodziłam (mam swój dom którego sama kupiłam) a później na serio było mi go szkoda i to zrobiłam i mega żałuje on se chodził po panienkach a ja w tym czasie mu dom sprzątałam i nakrywalam do stołu żeby miał ciepła dobra kolacje jak przyjdzie po jedzeniu oczywiście posprzątać muszę raz nawet podłogę świeżo w całym domu umyłam a on w buciorach zabrudzonych wszedł i czuje sie jak sprzątaczka kucharka służąca i on se łazi pieprzyć baby a ja mu w ten czas muszę do stołu nakryć zrobić ciepła kolacje dać kapcie pod stolik okryć go szlafrokiem i posprzątać ze stołu umyc naczynia chuj myśli ze se sprzątaczkę kucharkę gosposie znalazl
Obserwuj wątek
    • ktos_z_kosmosu Re: Mój ojciec mnie traktuje jak służącą 15.01.23, 13:00
      Głupich nie sieją, sami się rodzą.
      Prawo natury reguluje te kwestie w sposób jasny. Radzice poczynają, chowają i wychowują, a gdy odchowają i wychowają, aut. Każdy idzie w swoją drogę (nie znaczy to, że tak na amen). Ci rodzice, którzy nie potrafią w odpowiednim czasie odciąć pępowiny, jak też ich potomstwo, które przyssie się do cyca i nie potrafi od niego oderwać, robią sobie krzywdę.
      Chłopa masz? Jeśli nie, to znajdź takiego, który tatusia wytresuje. Czytaj, że sprowadzi na drogę cnoty.
      Innej opcji nie widzę. Wywalisz go, to dziad o alimenty Cię pozwie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka