Dodaj do ulubionych

Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ?

16.11.09, 02:07
Zajmuję się kontaktami z klientem w mojej firmie i przed zbliżającymi
się świętami robimy potężną akcję upominkową dla naszych partnerów
biznesowych i kluczowych klientów. Zastanawiam się nad sklepami z
różnymi rzeczami, które można by podarować bogatym ludziom, które nie
byłyby samochodem Ferrari, a jednocześnie dotknięte byłyby luksusem.
Np stojaki na wino, czy zestawy do cygar - dla mężczyzn, lub może
jakieś zastawy piękne, a'la Wedgwood - dla kobiet ?

Jakieś koncepcje co i gdzie ? ;)
Obserwuj wątek
    • aga-aga11 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 16.11.09, 14:21
      Tak jest taki sklep, są tam eksluzywne pióra, kalendarze skorzane,
      piersiowki, skorane wizytowniki, skoroszyty itp. ostatnio widzialam
      takze piekne drewniane skrzynki na alkohol, z wieloma akcesoriami.
      Szczerze polecam, ja juz tam zakupy zrobilam. Sklep sie nazywa Aga,
      ul. Orzechowa 46, Wroclaw
      • ultraflex Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 08.12.09, 17:45
        A jesli szukasz prezentów dla wąskiej i wybrednej grupy docelowej -
        to polecam calvado.pl Np.:

www.calvado.pl/zestaw-biurowy-6-el-rattan-cat-170-id-1884.aspx
      • hania-s-z Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 07.08.15, 11:14
        Eleganckie upominki biznesowe, luksusowe prezenty dla kontrahenta czy nagrody motywacyjne dla pracowników - to wszystko znajdziesz tu:

experiago.pl/prezenty-premium/
        Klient dostaje eleganckie pudełko prezentowe zawierające katalog oraz bon umożliwiający wybór jednego z ekskluzywnych produktów opisanych w katalogu. Prezent zawsze trafiony ;)
    • eveleen007 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 22.01.10, 13:34
      portrety na podstawie zdjęć, to doskonały pomysł na prezent
      Więcej informacji na ten temat przykładowe prace oraz cennik
      na www.kowalska.net
    • gabgan Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 01.02.10, 16:06
      może obraz? martwa natura lub pejzaż - duży wybór jest na www.nowagaleria.pl
    • nldsgn Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 08.11.13, 13:40
      Polecam zestaw prezentowy - zestaw herbat liściastych w drewnianej skrzyni, elegancko zapakowany, trochę w stylu eko, naturalnym. warto się zastanowić tiny.pl/qtgv5
    • robert0t Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 22.01.14, 16:13
      Witam,
      mogę zaproponować jako upominek biznesowy voucher szkoleniowy. Praktyczny i elegancki podarunek. Wiele firm szkoleniowych proponuje takie opcje. Mogę polecić sprawdzoną firmę www.edukey.pl/voucher.
    • robert0t Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 11.02.14, 13:44
      Dla "luźnych" szefów, polecam bardzo ciekawą opcję:
      www.gazetomania.pl/prezent-dla-szefa.action;jsessionid=B678B79F21DD9D821728CB9A570573D5#opening
      Trochę odważny prezent, ale też pamiątkowy i sentymentalny z czasem :)
      Może również i zaskoczyć, wszystko zależy od tego jak go zaprojektujesz.
    • fajny-losiu Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 12.08.14, 01:30
      W wiekszosci sa babskie rzeczy, ale jakies upominkowe tez sie uda znalezc, spinki do mankietów, noze o kopert otp kocham-bizuterie.pl
    • basiuchna46 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 27.08.14, 19:06
      moim zdaniem warto zajrzeć na www.crystal-house.pl/ mają bardzo eleganckie wyroby ze szkła, które idealnie będą nadawały się jako biznesowe upominki
      • spslv Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 29.10.15, 08:53
        Idealnym prezentem biznesowym jest szklany wizytownik dostępny na www.stylovo.com. Jest niesamowicie elegancki, naprawdę świetny substytut oklepanych już długopisów, książek o Jobsie czy kolejnych butelek whisky.
    • agencjatokantis Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 25.11.15, 11:01
      Uniwersalnym, a równocześnie możliwym do spersonalizowania prezentem są świąteczne kosze delikatesowe. W zestawach bardzo często znajdują się ekskluzywne słodycze, doskonałej jakości alkohole, a także gadżety i zimowe akcesoria. Na stronie www.świętaświęta.pl/ znajduje się pełna oferta koszy świątecznych dla firm.
    • anna.szelin Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 08.12.15, 04:24
      W jubilerskim dziale :) a tak bardziej serio to ja ostatnio kupiłam bardzo elegancki zegarek w swiss w centrum Janki, dla naszego team leadera, z okazji urodzin. Była skadka, wybraliśmy taki bardzo wpadający w męski gust Cerruti i jeszcze elegancki długopis w prezencie dostaliśmy.
    • puu-ma Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 10.12.15, 13:31
      Ja polecam statuetki zwłaszcza te wykonane z brązu.Elegancki ,wyszukany prezent który zawsze będzie pasował na każdą okazję i nie trzeba się zastanawiać jak w przypadku alkoholu czy innych często kłopotliwych prezentów czy się spodoba albo czy wypada np: figurka Byk wall street dla biznesmena nada się znakomicie a jesli szukasz bardziej luksusowego oryginalnego prezentu zerknij tutaj www.artbull.pl/index.php/power-bull/
      • puu-ma Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 10.12.15, 13:35
        Ja polecam statuetki zwłaszcza te wykonane z brązu.Elegancki ,wyszukany prezent który zawsze będzie pasował na każdą okazję i nie trzeba się zastanawiać jak w przypadku alkoholu czy innych często kłopotliwych prezentów czy się spodoba albo czy wypada np: figurka Byk wall street dla biznesmena nada się znakomicie albo taka www.artbull.pl/index.php/power-bull/ designerska figurka byczka wygląda naprawdę imponująco :-)
    • 1joanna1290 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 10.12.15, 16:07
      Zanim wybierzesz interesujący prezent sprawdź tą stronę- kody rabatowe GG. GG zrobiło wielką świąteczną akcję z najlepszymi sklepami online i można bardzo dużo zaoszczędzić. Jest masa inspiracji i rewelacyjne zniżki. Polecam
    • trotyl74 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 21.01.16, 08:43
      Super zbiór pomysłów na prezent dla biznesmena/bizneswoman znajdziesz tu trafiony-prezent.pl/dla-kogo/biznesmena-dla-kogo
    • kurtiak_ley Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 24.05.16, 17:28
      Dotknięte luksusem są na pewno książki artystycznie wydane, które będą idealnym prezentem dla ważnych klientów. Cechuje jest prestiż, elegancja i oryginalność. Wzbudzają pozytywne emocje, które będą na długo połączone z Tobą i Twoją firmą.
      Artystycznie, ręcznie wydana książka ma ogromny ładunek intelektualny i estetyczny. To pogranicze literatury i sztuki. Oprawy i wydania książek tworzone są ze szlachetnych materiałów, za pomocą sprawdzonych metod. Zawsze zharmonizowane z ich treścią. Drukowane na papierze ręcznie czerpanym lub artystycznym. Dedykacja lub tłoczone inicjały są zawsze miłym dodatkiem. Książki takie tworzą artyści introligatorzy.
      To prezent, do którego wraca się z nieustającą radością i zachwytem.

www.kurtiak-ley.pl
    • kavaros Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 20.06.16, 14:58
      coś praktycznego dla, ekskluzywne maszynki do golenia, kupiłam takie na SHAVE-LAB.PL
      Spodobały się zarówno Panom ( wersja Black ) i Paniom ( wersja White ). Fajne opakowanie dodaje elegancji.
    • izus_89 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 02.09.16, 14:41
      Od siebie mogę podzielić kilka designerskich gadżetów biznesowych: homebutik.wordpress.com/2016/09/02/pomysl-na-prezent-dla-partnera-biznesowego-pracownika-i-szefa/
    • muzans11 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 26.10.16, 00:11
      Kwiaciarnia Muza w Nowym Sączu ma do zaoferowania niesamowite upominki, które doskonale sprawdzają się w każdej sytuacji. Byłem widziałem i jestem na prawdę zadowolony. Więcej informacji na stronie muza-ns.pl
    • krystyna1975 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 18.11.16, 10:49
      Moja firma zamówiła zegarek dla naszej pani Prezes, która w wrześniu odeszła na emeryturę ze sklepu mulierstore. Zegarek był dostarczony na adres naszej firmy i zapakowany na prezent. Zegarki z mulierstore, które są wyjątkowo eleganckie i ich cena nie jest przesadnie wysoka, np. www.mulierstore.com/olivia-burton-zegarki/big-brown-dial-dusty-pink-rose-gold-pl, www.mulierstore.com/olivia-burton-zegarki/after-dark-black-dial-rose-gold-pl, www.mulierstore.com/olivia-burton-zegarki/big-dial-silver-bracelet-pl, to naszym zdaniem doskonały prezent. Taki zegarek po prostu pozostawi dobre wrażenie o firmie.
      • krystyna1975 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 18.11.16, 10:54
        podałam niedokładnie adresy: www.mulierstore.com/olivia-burton-zegarki/big-brown-dial-dusty-pink-rose-gold-pl
        www.mulierstore.com/olivia-burton-zegarki/after-dark-black-dial-rose-gold-pl
        www.mulierstore.com/olivia-burton-zegarki/big-dial-silver-bracelet-pl
        Teraz powinno być ok.
    • oklamoradora1 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 22.11.16, 09:31
      Sprawdź Kolekcje Lifestyle - nowoczesne upominki biznesowe. Stylowe pudełko prezentowe z selekcją przedmiotów klasy premium. Osoba obdarowana sama decyduje, który z prezentów przedstawionych w eleganckim katalogu najlepiej odpowiada jej gustom i potrzebom. Tylko markowe produkty, elektronika, zegarki, biżuteria, akcesoria podróżne, galanteria skórzana, stylowe dodatki.

prezentokracja.pl/prezent/kolekcja-lifestyle-elegance
    • mareczek08 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 09.12.16, 09:27
      A ja polecam eleganckie zegarki. Możesz kupić wszystko w jednym sklepie. Przedział cenowy od 300 zł do prawie 30 tys. zł. Jest w czym wybierać i wszystkie są firmowe najlepszych marek. Jeśli wybierzesz się do sklepu stacjonarnego w Warszawie, to na miejscu spotkasz się z przemiłą i fachową obsługą. Dodam, że wszystkie modele są dostępne do ręki. Nie musisz zamawiać i czekać. Sprawdź e-zegarek.pl/ :)
    • lulusa-22 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 13.12.16, 10:23
      Moim zdaniem świetnie nadadzą się zestawy z prezencik.info/ - markowe alkohole, z dodatkami lub bez, zamknięte w pięknych skrzyneczkach. Dodatkowo możesz wygrawerować logo swojej firmy i np Wesołych Świąt
    • mareczek08 Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 14.12.16, 08:44
      Nie uznaję obdarowywania kogoś alkoholem. Łatwo można kogoś obrazić. Może ktoś miał z tym problem? Bezpieczne są prezenty użyteczne, a zarazem praktyczne. Zegarki będą w dobrym tonie. Na stronie e-zegarek.pl jest Timex już trochę ponad 200zł, więc chyba nie przekroczy budżetu firmy. e-zegarek.pl/timex-meskie/11998-timex-men-s-easy-reader.html Elegancki i z klasą :)
    • aela.pl Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 20.02.17, 12:56
      Witam,
      ręcznie robione, drewniane upominki zawsze na czasie...
      www.aela.pl
      POLECAM
    • aela.pl Re: Eleganckie upominki biznesowe...? Gdzie ? 20.02.17, 12:58
      Witam,
      drewniane, ręcznie robione upominki zawsze na czasie ...
      na www.aela.pl
      POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka