Dodaj do ulubionych

Co kupić chłopakowi na urodziny

12.08.10, 17:14
Cześć
szukam jakiegoś pomysłu na prezent urodzinowy dla chłopaka, nie chce mu
kupować koszuli, skarpetek czy żeli pod prysznic, chciałabym żeby cieszył się
z prezentu, a jak wszystkim kobietom wiadomo mężczyźni to duże dzieci, może
wpadnie wam do głowy ciekawa zabawka ;) ja już myślę o tym prezencie ponad
tydzień i nic..
Obserwuj wątek
    • kleo567 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 21.09.10, 15:33
      Rysuję karykatury i portrety na zamówienie ze zdjęcia. Idealne na prezent/z okazji/bez okazji! Wysyłam mailem lub pocztą. Obejrzyj stronę: artik.ubf.pl/news.php :)
      • darius_n Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 28.03.11, 13:37
        dość fajną i śmieszną zabawką jest taki echoludek gadzeteo.pl/pl/p/Echoludek/15 odgrywa wcześniej nagrana wiadomość gdy ktoś przejdzie obok niego.. ciekawa sprawa
      • jozekkj1982 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 13.04.11, 13:58
        Ja proponuje cos takiego tylko ze swoich zdjęć później wywołac jako zdjęcie A5 A4 albo jako obraz na płótnie i prezente jest orginalne i super wygląda

www.cudofoto.republika.pl/Fotomontaz%20artystyczny.htm
      • swatka2000 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 24.06.14, 17:17
        Karykaturą może nie być zachwycony. To niebezpieczne. Ale może bądź sprytna i tak naprawdę kup prezent sobie, z którego On będzie się cieszył. Fajna męska pościel poprawi Wam obydwojgu nastrój www.moonlinen.pl/pl/p/Posciel-bawelniana-/566 lub inne propozycje www.moonlinen.pl/pl/c/Posciel-bawelniana-i-satynowa/104/1. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam.
    • gracek2005-1968 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 04.11.10, 21:00
      może powinnaś odwiedzić stronę fartuszkowyzawrotglowy.pl/ jak ma chłopak wyobrażnię to może poda kolację znajomym w takim stroju a może Tobie śniadanko
    • piorocom Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 05.11.10, 18:05
      Hej, kup mu pióro wieczne jeśli korzysta, a jeśli nie to długopis.
      Na stronce www.pioro.com maja duży wybór. Mogą też wykonać grawer.
      Moje propozycje dla ciebie to:
      www.pioro.com/catalog/product_info.php?products_id=1315 z wykończeniem złotym lub srebrnym lub www.pioro.com/catalog/product_info.php?cPath=103_111_117&products_id=702
    • inka650 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 10.01.11, 10:43
      Musisz powiedzieć ile chłopak ma lat, czym się interesuje. Wybór jest tak ogromny, ze nie łatwo wybrac coś odpowiedniego. Mozesz poszukac cos na aukcjach pogrosiku.eu . Ja zawsze tam znajduje jakies ciekawe przedmioty, do tego dosyć tanio je wygrywam. Przy rejestracji dostałam bardzo fajną ofertę, także gorąco polecam ten serwis.
      • najlepsze-prezenty Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 12.01.11, 20:46
        Zapraszam na najlepsze-prezenty.com

Możesz mu dać np. siebie w stylowej oprawie !Niegrzecznej Kokardzie! napewno będzie zachwycony!
    • najlepszy.kefan1 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 23.02.11, 12:58
      Prezenty na każdą okazje www.kefan.pl Polecam:)
    • gadzeteo Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 16.04.11, 17:29
      bardzo fajnym i pomysłowym prezentem dla chłopaka to dość ekskluzywny globus obracający sie wokół własnej osi, gadzeteo.pl/pl/p/Globus-obrotowy-mirror/6 który dodatkowo posiada z jednej strony czarną a z drugiej strony lustrzaną podstawkę. Piękny efekt, który bedzie przypominał chłopakowi że to prezent, gdy tylko na niego spojrzy..:)
    • x-gadzet.pl Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 28.04.11, 23:15
      Ja natomiast poleca Ci Lodowy kufel dostępny na stronie - x-gadzet.pl/product.php?id_product=34 oraz wiele różny produktów do wyboru może otwieracz do piwa który gada i liczy wypite piwa albo sygnet do otwierania butelki z piwem, jest wiele różnych prezentów albo coś subtelnego jak kubeczek z napisem kocham cię ukazujący się po zalaniu gorącym napojem kawa lub herbata. Zapraszam Cię na naszą stronę coś na pewno wybierzesz - x-gadzet.pl
    • gajduras Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 25.05.12, 20:39
      kup mu spłaszczoną butelkę na ściane z jego ulubionego piwa !! :D super sie prezentuje i nie jest taka droga :) tu masz linka:)

allegro.pl/listing/user.php?us_id=1899528
    • crystalcityonline Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 30.05.12, 00:08
      Witam, polecam piękny i oryginalny zarazem pomysł na prezent chłopakowi. Zdjęcie wygrawerowane w krysztale z możliwością umieszczenia własnej dedykacji, zobacz
      www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/111
    • grzechotka123 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 01.02.13, 12:06
      Mój facet ma za dużo perfumów, zbyt dużo skarpetek.
      Za to ma mało ubrań, pomysł podsunęła mi moja szwagierka, kupowała w tym sklepie kurtkę dla mojego brata, podobno był zachwycony.Może kupie też dla mojego wojtka.
      Czy ktoś już kupował z tego sklepu ubrania?
      www.majesso.pl/
    • rozalkaaw Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 30.05.13, 21:41
      Kup mu jakiś fajny ciuch. Może taką bluzę: superstar-originals.pl/index.php?route=product/product&path=59&product_id=265
    • dajlus Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 04.06.13, 22:05
      serdecznie zapraszam po prezent tutaj: mowiszimasz.com.pl/
    • bartytsw Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 22.02.14, 23:26
      Tu masz milion pincset pomyslow: co-kupic-chlopakowi.blogspot.com/2014/02/pomysy-co-mozna-kupic-chopakowi-na.html
    • kapik02 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 05.04.14, 17:41
      polecam strone www.ereczniki.pl . Możecie znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziecie tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
    • marvin2929 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 09.07.14, 15:29
      Jeśli szukasz czegoś naprawdę niebanalnego polecam Ci np. www.mocprezentow.com/jazda-ferrari-pakiet-plus

Ceny prezentów - jazda ferrari zaczynają się od niecałych 300 zł. Pomyśl jaka to frajda dla faceta. Bo który chłopak nie marzy by mieć czerwone ferrari z najmocniejszym silnikiem?

To znacznie ciekawszy pomysł na prezent niż tradycyjne skarpety czy krawat. A ile radości?!
      Dla fanów mocnych wrażeń mają w ofercie tez przejazdy monster truckiem i innymi sportowymi furami.

Ja sprawdziłem. Jeździłem. Wszystko na najwyższym poziomie 100% pozytyw POLECAM
    • marysiakiernoz Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 10.07.14, 13:35
      Polecam świetny sklep - gadzetgifts.pl
    • caroll25 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 14.08.14, 12:54
      Miałam straszny problem z prezentem dla mojego chłopaka. To była nasza pierwsza rocznica i chciałam żeby to było coś wyjątkowego. Mój chłopak jest zapalonym fanem motoryzacji, cały czas tylko opowiada o tych samochodach. Chciałam pójść w tym kierunku, ale średnio się znam, a kupić jakieś radio czy płyn do szyb to trochę głupio. Poszperałam trochę w sieci i znalazłam coś takiego: motoprezent.pl/produkt-8-kurs_driftingu.html&caroll
      Kurs driftingu. Nie byłam w sumie pewna co to takiego jest, coś z jazdą na ręcznym ale w sumie niewiele wiedziałam. No, ale zdecydowałam się. To świetna sprawa. Dawno nie widziałam żeby Adam tak dobrze się bawił. Szczerze polecam!
      Jeśli wasz chłopak nie lubi driftu to też są przejażdżki jakimś lamborgini czy podobnymi na stronie: motoprezent.pl?a=caroll
    • mikik-iki99 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 17.08.14, 13:47
      Poszukaj inspiracji aliexpress.e-import.pl/, jest tam spory wybór. Może kup mu cos praktycznego, przydatnego, a może coś z czego skorzystacie razem :)
    • aegeruna Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 27.08.14, 11:56
      Moim zdaniem fajnym pomysłem na prezent jest konsola do gier www.domfan.pl/pl/p/Konsola-Xbox-360-250GB-Stingray%2C-urzadzenie-Kinect-oraz-gry-Kinect-Adventures-i-Dance-Central-3/187011 wydatek co prawda spory, ale jeśli dwie osoby lubią grać to warto wydać tyle
    • darrito Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 03.09.14, 18:39
      Możesz wykupić mu "sesję" w zwariowanej budce http://crazyfocia.pl/. Mój bardzo dobrze się bawił.
    • piotrekp88 Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 15.11.17, 16:21
      Ostatnio dostałem od dziewczyny jazdę samochodem po torze. Polecam każdemu. Tu jest link do strony, gdzie dziewczyna kupiła prezent: www.superprezenty.pl/about/co-kupic-chlopakowi-na-urodziny
    • patrykwar Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 20.11.17, 13:35
      allegro.pl/kuchnia-model-do-sklejania-3d-i7054031859.html lub allegro.pl/biblioteka-model-3d-do-sklejania-i7053989525.html ---model do sklejania- bardzo czasochłonne zajęcie
    • zuzuzuza Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 24.11.17, 10:40
      zaskakujące i jednocześnie przydatne.. z takiego niezbędnika jaki znalazłam na stronie tojestkuchnia.pl/upominki/kieliszki/niezbednik-mezczyzny każdy facet się ucieszy :)
    • gracella Re: Co kupić chłopakowi na urodziny 24.11.17, 11:28
      Ja myślę nad tym, by kupić kamerkę sportową dla chłopaka. Znalazłam nawet fajny model w Teletorium i pewnie go kupię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka